Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Aruba 16 7332 BK Apeldoorn: Ontdek de Geheime Hotspot van Nederland!

Aruba 16 7332 BK Apeldoorn: Ontdek de Geheime Hotspot van Nederland!

Cấu hình Tuỳ Chỉnh để Aruba Wifi chạy mượt với Games

aruba 16 7332 bk apeldoorn

Aruba 16 7332 BK Apeldoorn: Een ruime en moderne woning in de Veluwe

Locatie van Aruba 16 7332 BK Apeldoorn

De woning Aruba 16 7332 BK Apeldoorn is gelegen in de wijk Osseveld-West in het oosten van Apeldoorn. De buurt is relatief nieuw en staat bekend om zijn moderne woningen en rustige omgeving. Het is een ideale locatie voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte, terwijl ze toch in de buurt van voorzieningen willen wonen.

Beschrijving van de woning

Aruba 16 7332 BK Apeldoorn is een moderne eengezinswoning met een ruime woonkamer, keuken, vier slaapkamers en een badkamer. De woning is gebouwd in 2011 en heeft een oppervlakte van 138 m². Het huis is goed geïsoleerd en voorzien van dubbel glas, waardoor het energielabel A heeft gekregen.

De begane grond van de woning bestaat uit een hal met toilet, een grote woonkamer met veel lichtinval en een open keuken. De keuken is voorzien van modern apparatuur en heeft voldoende opslagruimte. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de achtertuin, die op het noordoosten is gelegen. De tuin is netjes onderhouden en biedt voldoende ruimte voor een zithoek en een eettafel.

Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer heeft een inloopdouche, een wastafel en een tweede toilet. Op de tweede verdieping van de woning bevindt zich de vierde slaapkamer, die momenteel wordt gebruikt als kantoorruimte.

Kenmerken van de buurt

De wijk Osseveld-West, waarin Aruba 16 7332 BK Apeldoorn is gelegen, is een moderne en rustige buurt. Het is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte, maar toch dicht bij voorzieningen willen wonen. In de buurt bevinden zich diverse speeltuinen, basisscholen en kinderdagverblijven. Ook is er een winkelcentrum op loopafstand, waar je terecht kunt voor dagelijkse boodschappen en andere benodigdheden.

Daarnaast is de wijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Er is een treinstation in de buurt en diverse buslijnen stoppen vlakbij de woning. Ook is de woning goed bereikbaar via de snelweg A50.

Voorzieningen in de omgeving

In de directe omgeving van de woning Aruba 16 7332 BK Apeldoorn bevinden zich diverse voorzieningen. Zo is er een winkelcentrum op loopafstand, waar je terecht kunt voor dagelijkse boodschappen en andere benodigdheden. Hier vind je onder andere een supermarkt, een drogist, een bakkerij en diverse andere winkels.

Ook zijn er diverse basisscholen en kinderdagverblijven in de buurt. Daarnaast zijn er diverse sportverenigingen en recreatiemogelijkheden in de omgeving. Zo is er een groot park vlakbij de woning, waar je kunt wandelen, fietsen en picknicken.

Prijs van de woning

De vraagprijs voor de woning Aruba 16 7332 BK Apeldoorn is € 345.000,- k.k. Dit is een scherpe prijs voor een moderne eengezinswoning in Apeldoorn. De woning is goed onderhouden en voorzien van moderne apparatuur en isolatie.

Mogelijkheden voor bezichtiging en verkoopproces

Als je geïnteresseerd bent in de woning Aruba 16 7332 BK Apeldoorn, kun je contact opnemen met de verkopende makelaar. De makelaar zal je graag meer informatie geven over de woning en een bezichtiging inplannen.

Tijdens de bezichtiging kun je de woning rustig bekijken en vragen stellen aan de makelaar. Als je na de bezichtiging besluit om een bod uit te brengen, zal de makelaar je begeleiden bij het proces van bieden en onderhandelen.

Als je het eens wordt over de prijs en voorwaarden, zal de koopakte worden opgesteld en kun je de woning officieel kopen. De makelaar zal je hierbij begeleiden en je informeren over de benodigde stappen en documenten.

FAQs

1. Wat is de vraagprijs voor de woning Aruba 16 7332 BK Apeldoorn?

De vraagprijs voor de woning Aruba 16 7332 BK Apeldoorn is € 345.000,- k.k.

2. In welke buurt bevindt zich de woning Aruba 16 7332 BK Apeldoorn?

De woning Aruba 16 7332 BK Apeldoorn is gelegen in de wijk Osseveld-West in het oosten van Apeldoorn.

3. Hoeveel slaapkamers heeft de woning Aruba 16 7332 BK Apeldoorn?

De woning Aruba 16 7332 BK Apeldoorn heeft vier slaapkamers.

4. Is de woning goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, de woning Aruba 16 7332 BK Apeldoorn is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een treinstation in de buurt en diverse buslijnen stoppen vlakbij de woning.

5. Zijn er voorzieningen in de buurt van de woning Aruba 16 7332 BK Apeldoorn?

Ja, er zijn diverse voorzieningen in de buurt van de woning Aruba 16 7332 BK Apeldoorn. Zo is er een winkelcentrum op loopafstand en zijn er diverse basisscholen en kinderdagverblijven in de buurt. Ook zijn er diverse sportverenigingen en recreatiemogelijkheden in de omgeving.

Keywords searched by users: aruba 16 7332 bk apeldoorn

Categories: Top 88 aruba 16 7332 bk apeldoorn

Cấu hình Tuỳ Chỉnh để Aruba Wifi chạy mượt với Games

See more here: luongythuhang.com

Images related to the topic aruba 16 7332 bk apeldoorn

Cấu hình Tuỳ Chỉnh để Aruba Wifi chạy mượt với Games
Cấu hình Tuỳ Chỉnh để Aruba Wifi chạy mượt với Games

Article link: aruba 16 7332 bk apeldoorn.

Learn more about the topic aruba 16 7332 bk apeldoorn.

See more: https://luongythuhang.com/blog/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *