Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de leukste speeltuin aan de Ary van der Spuyweg – klik hier voor meer informatie!

Ontdek de leukste speeltuin aan de Ary van der Spuyweg – klik hier voor meer informatie!

ip speeltuin den haag

ary van der spuyweg speeltuin

Ary van der Spuyweg Speeltuin: Een plek vol plezier voor kinderen en hun ouders

De Ary van der Spuyweg-speeltuin, gelegen in de wijk Bomenbuurt in Den Haag, is een populaire plek voor gezinnen om tijd door te brengen en te genieten van een dagje buiten. De speeltuin is vernoemd naar Ary van der Spuy, een Nederlandse advocaat en politicus die zich inzette voor burgerrechten en deelnam aan de Tweede Wereldoorlog. De speeltuin is een eerbetoon aan de lokale held en biedt gezinnen een veilige omgeving waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Geschiedenis van de Ary van der Spuyweg-speeltuin

De geschiedenis van de Ary van der Spuyweg-speeltuin gaat terug tot 1955, toen lokale bewoners zich begonnen in te zetten voor een plek waar kinderen veilig konden spelen. Met de steun van de gemeente werd het project in 1957 gelanceerd en de eerste speeltuin opende haar deuren voor het publiek. Sindsdien is de speeltuin een belangrijk onderdeel geworden van de wijk Bomenbuurt en een populair adres voor gezinnen uit de omgeving.

Locatie en openingstijden van de speeltuin

De Ary van der Spuyweg-speeltuin ligt op Ary van der Spuyweg 8, 2517JR Den Haag. De speeltuin is dagelijks geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 9:30 uur tot 17:00 uur. De speeltuin is gesloten op feestdagen. Het is belangrijk om te weten dat de speeltuin alleen toegankelijk is voor leden, dus als u een dagje wilt doorbrengen in de speeltuin, moet u lid worden. Lidmaatschapsaanvragen kunnen worden gedaan bij de receptie van de speeltuin.

Speeltoestellen en attracties in de speeltuin

De Ary van der Spuyweg-speeltuin biedt een breed scala aan speeltoestellen en attracties voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn schommels, glijbanen, klimtoestellen en een zandbak voor de jongsten. Voor oudere kinderen zijn er ronddraaiende toestellen, een kabelbaan, een klimmuur en een groot kasteel met verschillende glijbanen en klimopties. De speeltuin heeft ook twee trampolines en een paddenstoelhuisje dat zich perfect leent voor avontuurlijke verhalen.

Regels en veiligheidsvoorschriften in de speeltuin

Hoewel de speeltuin een plek is om vrij te spelen, zijn er enkele regels en veiligheidsvoorschriften die moeten worden gevolgd om de veiligheid van alle kinderen te waarborgen. Kinderen moeten toezicht houden van een volwassene en er is een rookverbod in de speeltuin. Het is ook verboden om te eten of drinken in de speeltuin en huisdieren zijn niet toegestaan. Het dragen van schoenen is verplicht en het is niet toegestaan ​​om op de speeltoestellen te klimmen als het regent.

Activiteiten en evenementen in de speeltuin

Naast het spelen op de speeltoestellen en attracties, organiseert de Ary van der Spuyweg-speeltuin ook regelmatig activiteiten en evenementen voor kinderen en hun ouders. In de zomermaanden worden er bijvoorbeeld watergevechten georganiseerd en in december komt Sinterklaas op bezoek. Er zijn ook verschillende workshops en spellen die worden georganiseerd tijdens vakanties en op zaterdagen. Deze activiteiten zijn voor leden van de speeltuin en worden aangekondigd op de website en de Facebook-pagina van de speeltuin.

Toegankelijkheid voor kinderen met een beperking

De Ary van der Spuyweg-speeltuin streeft naar toegankelijkheid voor alle kinderen, ook die met een beperking. Er zijn bijvoorbeeld verschillende toestellen en attracties ontworpen voor kinderen met een lichamelijke beperking, zoals een schommelzitje en een rolstoelvriendelijke glijbaan. De speeltuin heeft ook brede paden en deuren die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers.

Tarieven en lidmaatschap van de speeltuin

Om lid te worden van de Ary van der Spuyweg-speeltuin, moet u een aanvraag indienen bij de receptie van de speeltuin. Het lidmaatschap is alleen geldig voor het huidige kalenderjaar en wordt niet automatisch verlengd. De kosten voor lidmaatschap zijn:

– Jaarlijks lidmaatschap voor gezinnen: € 40,-
– Jaarlijks lidmaatschap voor single ouders: € 30,-
– Daglidmaatschap: €3,-

Conclusie

De Ary van der Spuyweg-speeltuin is een leuke en veilige plek voor kinderen om te spelen en te genieten van de buitenlucht. Met een breed scala aan speeltoestellen en attracties, activiteiten en evenementen, en toegankelijkheid voor kinderen met een beperking, is de speeltuin een populaire bestemming voor gezinnen uit de omgeving van Den Haag. Als u op zoek bent naar een betaalbare en leuke plek om tijd door te brengen met uw kinderen, dan is de Ary van der Spuyweg-speeltuin zeker een bezoek waard!

FAQs

Q: Is de Ary van der Spuyweg-speeltuin gratis toegankelijk?
A: Nee, de speeltuin is alleen toegankelijk voor leden. Dagleden kunnen echter lid worden voor €3,- per dag.

Q: Zijn huisdieren toegestaan ​​in de speeltuin?
A: Nee, huisdieren zijn niet toegestaan ​​in de speeltuin.

Q: Is er een rookverbod in de Ary van der Spuyweg-speeltuin?
A: Ja, er geldt een rookverbod in de speeltuin.

Q: Is de speeltuin toegankelijk voor kinderen met een lichamelijke beperking?
A: Ja, de speeltuin heeft verschillende toestellen en attracties die zijn ontworpen voor kinderen met een lichamelijke beperking. Bovendien heeft de speeltuin brede paden en deuren die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers.

Q: Welke activiteiten worden er georganiseerd in de Ary van der Spuyweg-speeltuin?
A: De speeltuin organiseert regelmatig activiteiten en evenementen voor kinderen en hun ouders, zoals watergevechten in de zomer, Sinterklaasbezoeken in december en verschillende workshops tijdens vakanties en op zaterdagen.

Q: Wat zijn de tarieven voor lidmaatschap van de speeltuin?
A: Het jaarlijkse lidmaatschap voor gezinnen is € 40,- en voor single ouders is het € 30,-. Daglidmaatschap is ook beschikbaar voor €3,- per dag.

Keywords searched by users: ary van der spuyweg speeltuin

Categories: Top 78 ary van der spuyweg speeltuin

ip speeltuin den haag

See more here: luongythuhang.com

Images related to the topic ary van der spuyweg speeltuin

ip speeltuin den haag
ip speeltuin den haag

Article link: ary van der spuyweg speeltuin.

Learn more about the topic ary van der spuyweg speeltuin.

See more: https://luongythuhang.com/blog/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *