Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Asselsestraat 330 7312 TS Apeldoorn: Ontdek deze verborgen parel in het hart van de stad! Klik hier voor meer informatie!

Asselsestraat 330 7312 TS Apeldoorn: Ontdek deze verborgen parel in het hart van de stad! Klik hier voor meer informatie!

asselsestraat 330 7312 ts apeldoorn

Asselsestraat 330 is located in the city of Apeldoorn, Netherlands. The location of the building is in close proximity to numerous attractions and amenities. The building’s history, purpose, and surrounding facilities are all features that make it a unique place to visit, live, or work. In this article, we will take a closer look at Asselsestraat 330 in Apeldoorn, including its history, location, facilities nearby, and much more.

Ligging van Asselsestraat 330 in Apeldoorn

Asselsestraat 330 is een gebouw gelegen in het hart van Apeldoorn, Nederland. De straat waar het gebouw is gevestigd, Asselsestraat, is een drukke straat met veel verkeer en voetgangers. Het gebouw ligt op een steenworp afstand van het prachtige stadspark Berg en Bos. De strategische locatie van dit gebouw maakt het zeer toegankelijk voor de bewoners en reizigers die het gebied willen bezoeken.

Beschrijving van het gebouw aan Asselsestraat 330

Asselsestraat 330 is een modern gebouw van vijf verdiepingen hoog. Het is ontworpen en gebouwd met het oog op de toekomstige huurders en bezoekers. Het gebouw heeft een moderne uitstraling en is voorzien van grote ramen die veel daglicht binnenlaten. Het gebouw heeft een open design, waardoor het aantrekkelijk is voor bedrijven die een ruimtelijk kantoorconcept zoeken.

Geschiedenis van het gebouw aan Asselsestraat 330

Het gebouw aan Asselsestraat 330 is gebouwd in de jaren ’90 en is in de afgelopen jaren gerenoveerd. Het gebouw heeft een lange geschiedenis en heeft dienst gedaan voor verschillende doeleinden. Het is oorspronkelijk gebouwd als kantoorgebouw, maar het werd later gebruikt als een ziekenhuis en een verzorgingstehuis. Het is tegenwoordig in gebruik als kantoorruimte en is geschikt voor verschillende doeleinden.

Bestemming van Asselsestraat 330

Asselsestraat 330 is een multifunctionele locatie die geschikt is voor verschillende doeleinden. Het gebouw is momenteel in gebruik als kantoorruimte. Het biedt voldoende ruimte voor bedrijven die op zoek zijn naar kantoor- of werkruimte. De diverse beschikbare ruimtes zijn geconditioneerd om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende bedrijven. Het gebouw heeft ook vergaderruimtes, een receptie en een eigen parkeerplaats.

Bezienswaardigheden in de buurt van Asselsestraat 330

De ligging van Asselsestraat 330 maakt het gebouw de ideale uitvalsbasis voor bezoekers die verschillende bezienswaardigheden willen ontdekken. Het historische centrum van Apeldoorn ligt op een korte afstand van het gebouw en biedt veel mogelijkheden om te wandelen en winkelen. Bezoekers kunnen ook genieten van de prachtige stadsparken, zoals het Berg en Bos park, op slechts enkele meters afstand van het gebouw.

Andere bezienswaardigheden in de buurt van Asselsestraat 330 zijn Paleis Het Loo, dat op korte afstand ligt. Dit is een historisch paleis en museum dat bezoekers een kijkje geeft in het verleden van Apeldoorn. Ook Apenheul, een dierenpark met verschillende soorten apen en met demonstraties en activiteiten, is de moeite waard om te bezoeken.

Bereikbaarheid van Asselsestraat 330 met openbaar vervoer

Asselsestraat 330 in Apeldoorn is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een bushalte op enkele meters afstand van het gebouw. Het openbaar vervoer in Apeldoorn is goed ontwikkeld en biedt uitgebreide reismogelijkheden. Er zijn buslijnen die door de hele stad rijden, waardoor reizigers eenvoudig door de stad kunnen reizen.

Parkeermogelijkheden bij Asselsestraat 330

Het gebouw aan Asselsestraat 330 heeft een eigen parkeerplaats die beschikbaar is voor huurders en bezoekers. Er zijn ook openbare parkeerplaatsen in de omgeving van het gebouw. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, maar het kan tijdens piekuren druk zijn. Bezoekers moeten er rekening mee houden dat er parkeerkosten in rekening kunnen worden gebracht.

Winkels en horecagelegenheden in de buurt van Asselsestraat 330

Asselsestraat 330 is omgeven door vele winkels en horecagelegenheden. In de buurt zijn verschillende supermarkten, waaronder Albert Heijn en Jumbo, waar bezoekers terecht kunnen voor hun dagelijkse boodschappen. Het gebied biedt ook diverse restaurants en cafés waar bezoekers kunnen genieten van lokale gerechten en drankjes. Bekende merken zoals Starbucks en McDonald’s zijn te vinden op korte afstand van het gebouw.

Scholen in de buurt van Asselsestraat 330

Verschillende scholen bevinden zich in de buurt van Asselsestraat 330 in Apeldoorn. Basisscholen en middelbare scholen zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het gebouw. Voorbeelden zijn: PCBO De Boemerang, OSB De Jeugdtuin en Het Apeldoorns Voortgezet Openbaar Onderwijs. Internationale scholen, zoals de International School of Amsterdam, zijn ook op korte afstand van het gebouw gevestigd.

Sportmogelijkheden in de buurt van Asselsestraat 330

Voor sportliefhebbers zijn er veel mogelijkheden in de buurt van Asselsestraat 330. In de omgeving zijn diverse sportfaciliteiten te vinden, waaronder fitnesscentra en yoga-studio’s. Naast sportfaciliteiten zijn er ook parken en andere openbare ruimtes waar sportactiviteiten mogelijk zijn. Voorbeelden hiervan zijn het hierboven genoemde stadspark Berg en Bos (met o.a. mogelijkheden voor wandelen en fietsen) en Het Kristal, waar een zwembad en een fitnesscentrum gevestigd zijn.

FAQs

Q: Wat is Asselsestraat 330?
A: Asselsestraat 330 is een gebouw gelegen in het hart van Apeldoorn, Nederland. Het gebouw is geschikt voor verschillende doeleinden.

Q: Wat is de geschiedenis van Asselsestraat 330?
A: Het gebouw werd gebouwd in de jaren ‘90 en heeft dienst gedaan voor verschillende doeleinden, waaronder als ziekenhuis, verzorgingstehuis en kantoorgebouw.

Q: Wat zijn de bezienswaardigheden in de buurt van Asselsestraat 330?
A: Paleis Het Loo, Apenheul en verschillende stadsparken en winkels zijn in de buurt.

Q: Zijn er scholen in de buurt van Asselsestraat 330?
A: Ja, er zijn verschillende basisscholen, middelbare scholen en internationale scholen in de buurt.

Q: Wat zijn de bereikbaarheidsmogelijkheden van Asselsestraat 330 met het openbaar vervoer?
A: Er is een bushalte op enkele meters afstand van het gebouw, en het openbaar vervoer in Apeldoorn is goed ontwikkeld.

Q: Zijn er parkeermogelijkheden bij Asselsestraat 330?
A: Ja, er is een eigen parkeerplaats beschikbaar voor huurders en bezoekers, en er zijn ook openbare parkeerplaatsen in de omgeving.

Q: Wat zijn de sportmogelijkheden in de buurt van Asselsestraat 330?
A: Er zijn verschillende sportfaciliteiten zoals fitnesscentra en yoga-studio’s in de buurt, en daarnaast zijn er ook parken en openbare ruimtes waar sportactiviteiten mogelijk zijn.

Keywords searched by users: asselsestraat 330 7312 ts apeldoorn asselsestraat 330 apeldoorn, van der valk apeldoorn, stayokay antwerpen, stayokay zuid-limburg, utrecht stayokay, stayokay schiermonnikoog, stayokay inloggen, stayokay groepen

Categories: Top 50 asselsestraat 330 7312 ts apeldoorn

See more here: luongythuhang.com

asselsestraat 330 apeldoorn

Asselsestraat 330 is een prachtig appartement in Apeldoorn, gelegen in het hart van de stad. Dit appartement is gelegen in een historisch gebouw en biedt moderne voorzieningen en comfortabele leefruimte. De Asselsestraat 330 is perfect voor degenen die willen genieten van het gemak van stedelijk wonen, terwijl ze genieten van de rust en stilte van een groene omgeving.

Locatie

Asselsestraat 330 is gelegen in het centrum van Apeldoorn, de grootste stad in de provincie Gelderland. Deze locatie is ideaal voor mensen die houden van de levendigheid van de stad, het gemak van openbaar vervoer en de omgeving van groen en natuur.

Het appartement is op loopafstand van de vele restaurants en cafés, lokale winkels en traditionele markten. Je hoeft niet ver te reizen voor je dagelijkse behoeften en activiteiten.

Voorzieningen

Asselsestraat 330 heeft veel voorzieningen die zorgen voor comfortabel wonen in de stad. Het gebouw is goed onderhouden en biedt moderne voorzieningen.

Het appartement is voorzien van centrale verwarming en dubbelglas, wat essentieel is voor een aangename sfeer. Het biedt voldoende leefruimte en heeft een moderne en uitgeruste keuken. Het appartement beschikt over een goede internetverbinding en kabeltelevisie, die ideaal zijn voor mensen die thuis werken.

Bovendien is er een afgesloten binnentuin en berging beschikbaar voor de bewoners. Er is tevens een parkeerplaats beschikbaar voor de bewoners, wat een groot voordeel is in een drukke stad waar parkeerplaatsen schaars zijn.

Indeling

Het appartement valt op door zijn ruime opzet en door de vele natuurlijke lichtinval die in alle kamers binnenkomt. Het appartement heeft een totaal woonoppervlak van 70 vierkante meter en is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement heeft de volgende indeling:

– Een ruime woonkamer met grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de omgeving
– Een slaapkamer met voldoende ruimte voor een kingsize bed en een kledingkast
– Een moderne keuken die is uitgerust met alle benodigde apparatuur, zoals een fornuis, oven, koelkast en vaatwasser
– Een badkamer met ligbad, wastafel en een toilet
– Een wasruimte waar een wasmachine en droger kunnen worden geplaatst.

FAQs

Q: Wat is de prijs van het appartement?
A: De prijs van het appartement is op aanvraag. Neem contact op met de verhuurder voor meer informatie.

Q: Is er parkeergelegenheid beschikbaar?
A: Ja, er is een parkeerplaats beschikbaar voor de bewoners.

Q: Is er een lift in het gebouw?
A: Nee, er is geen lift in het gebouw. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping.

Q: Is het appartement gemeubileerd?
A: Nee, het appartement is niet gemeubileerd.

Q: Zijn er huisdieren toegestaan?
A: Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in het appartement.

Q: Is er een tuin of buitenruimte beschikbaar?
A: Ja, er is een afgesloten binnentuin beschikbaar voor de bewoners.

Q: Is het appartement geschikt voor expats?
A: Ja, het appartement is geschikt voor expats die op zoek zijn naar accommodatie in Apeldoorn.

Q: Hoe zit het met de buurt?
A: De buurt is erg gezellig en ligt in het centrum van de stad. Het appartement is gelegen in een historisch gebouw en biedt veel rust en stilte.

Q: Zijn er voldoende voorzieningen in de buurt?
A: Ja, er zijn voldoende voorzieningen in de buurt. Het appartement ligt vlakbij lokale winkels, restaurants en cafés. Openbaar vervoer is ook in de buurt beschikbaar.

Conclusie

Asselsestraat 330 is een prachtig appartement in het centrum van Apeldoorn. Het biedt moderne voorzieningen en voldoende leefruimte voor comfortabel wonen in de stad. De locatie is ideaal voor mensen die houden van de levendigheid van de stad, maar ook willen genieten van de rust en stilte van groen en natuur. Het appartement is gezellig en comfortabel en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een thuis in Apeldoorn.

van der valk apeldoorn

Van der Valk Apeldoorn is a luxurious hotel located in the city of Apeldoorn, Netherlands. The hotel attracts a diverse group of visitors, ranging from business travelers to families on vacation. The hotel offers a variety of amenities including a fitness center, spa, and pool, as well as delicious dining options and state-of-the-art conference facilities.

Rooms and Suites

Guests at Van der Valk Apeldoorn can choose from a variety of rooms and suites. The hotel offers standard rooms, executive rooms, and luxury suites. Each room is tastefully decorated and equipped with modern amenities to ensure a comfortable and relaxing stay.

Standard rooms are perfect for couples or solo travelers, with comfortable beds and ample space. Executive rooms are slightly larger and offer extra amenities such as a Nespresso machine and a comfortable couch or armchair. The luxury suites are in a class of their own, with spacious living areas, separate bedrooms, and lavish bathrooms.

Dining at Van der Valk Apeldoorn

The hotel offers a range of dining options to suit every taste. The sophisticated restaurant serves modern cuisine made with fresh, seasonal ingredients. The restaurant’s expert culinary team creates dishes that are both visually stunning and delicious.

The restaurant offers an extensive wine list, with carefully selected wines from all over the world. The friendly staff is always happy to suggest the perfect pairing to enhance the flavors of each dish.

For a more casual dining experience, guests can head to the hotel’s trendy bar. The bar offers an impressive selection of cocktails and a comfortable ambiance, making it the perfect place to relax after a long day of exploring Apeldoorn.

Spa and Fitness Facilities

Van der Valk Apeldoorn features a full-service spa, which offers a range of treatments to help guests unwind and relax. Guests can choose from a variety of massages, facials, and body treatments. The spa also features a sauna, steam room, and pool, providing the ultimate relaxation experience.

Fitness enthusiasts will appreciate the hotel’s fully-equipped fitness center. The gym offers a range of cardio and strength training equipment, allowing guests to maintain their fitness routine while traveling. The hotel also offers fitness classes, such as yoga and Pilates, to help guests stay active and healthy.

Conference Facilities

Van der Valk Apeldoorn is the perfect venue for business meetings and conferences. The hotel features state-of-the-art conference facilities, including multiple meeting rooms and a large auditorium that can accommodate up to 400 people.

The hotel’s experienced events team is on hand to assist with event planning and execution. From catering to audiovisual equipment, the team will take care of all the details, allowing guests to focus on their work.

FAQ’s

Q: Is the hotel located in the city center?

A: Van der Valk Apeldoorn is located in a quiet area just outside the city center. However, the city center is easily accessible by car or public transport.

Q: Does the hotel offer shuttle service?

A: The hotel offers a shuttle service to the city center and the train station. Please contact the hotel concierge for more information.

Q: Is there parking available at the hotel?

A: Yes, the hotel offers free parking to its guests.

Q: Are pets allowed at the hotel?

A: Yes, pets are allowed at the hotel. Please contact the hotel for more information regarding the pet policy.

Q: Is breakfast included in the room rate?

A: Yes, breakfast is included in the room rate. The hotel offers a delicious buffet-style breakfast, with a variety of hot and cold options.

Q: Is there a pool at the hotel?

A: Yes, the hotel features a pool, as well as a spa and fitness center.

Conclusion

Van der Valk Apeldoorn is the perfect destination for those seeking a luxurious and relaxing retreat. With its comfortable rooms, delicious dining options, and state-of-the-art facilities, the hotel is the perfect choice for both business and leisure travelers. The hotel’s friendly staff and attentive service ensure that every guest has a memorable stay.

Images related to the topic asselsestraat 330 7312 ts apeldoorn

Article link: asselsestraat 330 7312 ts apeldoorn.

Learn more about the topic asselsestraat 330 7312 ts apeldoorn.

See more: https://luongythuhang.com/blog/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *