Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Asteriastraat 1 7 Tilburg: Ontdek deze betaalbare woonruimte!

Asteriastraat 1 7 Tilburg: Ontdek deze betaalbare woonruimte!

Tesla Model Y Delivery Day | Eindelijk In Nederland! | HUGE Car Guy

asteriastraat 1 7 tilburg

Achtergrond van Asteriastraat 1-7 Tilburg

Asteriastraat 1-7 Tilburg is gelegen in de wijk Armhoefse Akkers van Tilburg, in de provincie Noord-Brabant in Nederland. De straat bestaat uit huurwoningen die gebouwd zijn in de jaren 50 en 60. De buurt is populair vanwege de centrale ligging en de goede bereikbaarheid. Het gebied is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een aangename woonwijk met een gevarieerd aanbod aan voorzieningen.

De nabijheid van Asteriastraat 1-7 Tilburg tot winkels en voorzieningen

De Asteriastraat is gelegen in de wijk Armhoefse Akkers, waar diverse voorzieningen te vinden zijn. In de nabije omgeving van de woningen vindt u bijvoorbeeld een supermarkt, diverse winkels en een aantal restaurants en cafés. Ook zijn er verschillende scholen in de buurt te vinden.

Het openbaar vervoer in de omgeving van Asteriastraat 1-7 Tilburg

Vanuit Asteriastraat 1-7 Tilburg zijn diverse opties beschikbaar om met het openbaar vervoer te reizen. Er zijn verschillende bushaltes op loopafstand van de straat, waar diverse buslijnen stoppen. Bovendien bevindt het Centraal Station van Tilburg zich op slechts enkele kilometers afstand, waardoor ook de rest van Nederland eenvoudig per trein te bereiken is.

De geschiedenis van de ontwikkeling van Asteriastraat 1-7 Tilburg

De geschiedenis van Asteriastraat 1-7 Tilburg gaat terug tot de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. In deze periode werden in Tilburg diverse nieuwbouwwijken ontwikkeld, waaronder ook de wijk Armhoefse Akkers. De woningen aan Asteriastraat 1-7 werden in deze periode gebouwd en zijn sindsdien diverse keren gerenoveerd en gemoderniseerd.

De architektuur van de gebouwen op Asteriastraat 1-7 Tilburg

De woningen aan Asteriastraat 1-7 Tilburg zijn gebouwd in de karakteristieke stijl van de jaren 50 en 60. Het gaat hierbij om eenvoudige rijtjeshuizen die gebouwd zijn met bakstenen en betonnen elementen. De woningen hebben een typische architectuur die kenmerkend is voor deze periode.

De huidige huurprijzen van woningen in Asteriastraat 1-7 Tilburg

De huurprijzen van de woningen aan Asteriastraat 1-7 Tilburg variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen bijvoorbeeld de grootte en de staat van de woning een rol, evenals de locatie binnen de straat en de buurt. De huurprijzen worden jaarlijks geïndexeerd en kunnen daardoor veranderen.

Het toekomstbeeld van Asteriastraat 1-7 Tilburg

Het toekomstbeeld van Asteriastraat 1-7 Tilburg is positief. De buurt en de woningen zijn inmiddels goed onderhouden en gemoderniseerd. Bovendien is de wijk populair vanwege de centrale ligging en de goede bereikbaarheid. Er zijn dan ook geen plannen om de woningen op korte termijn te slopen of te renoveren.

FAQs over Asteriastraat 1-7 Tilburg

Wat is het contactadres van Tesla in Tilburg?

Tesla heeft een fabriek gevestigd in Tilburg, maar het adres hiervan is niet gelegen aan Asteriastraat 1-7 of in de directe omgeving hiervan. Het adres van Tesla in Tilburg is Vossenberg 10, 4847 AG Teteringen.

Waar kan ik meer informatie vinden over Asteriastraat in Tilburg?

Om meer informatie te vinden over Asteriastraat in Tilburg, kunt u zich richten tot de gemeente Tilburg of het buurtcentrum van Armhoefse Akkers. Daarnaast is er ook informatie beschikbaar via diverse online bronnen.

Wat is Asteriastraat 7 Tilburg?

Asteriastraat 7 Tilburg is een van de woningen die gelegen zijn aan Asteriastraat 1-7 in Tilburg. Het betreft een rijtjeshuis dat gebouwd is in de jaren 50 of 60 van de vorige eeuw.

Wat is Asteriastraat 4a Tilburg?

Asteriastraat 4a Tilburg is een andere woning die gelegen is aan Asteriastraat 1-7 in Tilburg. Het betreft een kleinere rijtjeshuis dat eveneens gebouwd is in de jaren 50 of 60.

Wat voor soort banen zijn er beschikbaar bij Tesla in Tilburg?

Tesla heeft in Tilburg een assemblage- en distributiecentrum gevestigd. Hier worden voornamelijk auto’s en onderdelen geassembleerd en gedistribueerd. Daarnaast zijn bij Tesla in Tilburg ook diverse andere functies beschikbaar, variërend van administratieve functies tot banen in de techniek en productie.

Wat is Asteriastraat 9 Tilburg?

Asteriastraat 9 Tilburg is de woning die gelegen is naast het rijtjeshuis op nummer 7. Het betreft eveneens een rijtjeshuis dat gebouwd is in de jaren 50 of 60 van de vorige eeuw.

Keywords searched by users: asteriastraat 1 7 tilburg tesla tilburg contact, asteriastraat tilburg, asteriastraat 7 tilburg, asteriastraat 4a tilburg, tesla tilburg jobs, asteriastraat 9 tilburg

Categories: Top 49 asteriastraat 1 7 tilburg

Tesla Model Y Delivery Day | Eindelijk In Nederland! | HUGE Car Guy

See more here: luongythuhang.com

tesla tilburg contact

Tesla Tilburg Contact: Een Ultieme Gids voor Tesla-eigenaren in Nederlands

Tesla is wereldwijd bekend om zijn innovatieve benadering van elektrische auto’s. De e-auto-pionier heeft het mogelijk gemaakt om groen en stijlvol te rijden, en heeft geweldige voordelen geboden voor elektrische auto-eigenaren. Tesla-auto’s zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar bieden ook een exceptionele rijervaring met premium functies en geavanceerde technologie.

Tesla-rijders in Nederlands kunnen genieten van de unieke voordelen van een Tesla-auto, waaronder de mogelijkheid om snel te laden bij Supercharger-stations, reguliere over-the-air software-updates, het gemak van autopilot en nog veel meer. Bovendien biedt Tesla Tilburg contact in Nederlands geweldige ondersteuning en services om eigenaren te helpen hun rijervaring te verbeteren.

In deze gids zullen we dieper ingaan op Tesla Tilburg contact in Nederlands, wat het inhoudt en wat voor ondersteuning en services ze bieden aan Tesla-eigenaren in Nederlands.

Tesla Tilburg Contact: Het Bedrijf

Tesla Tilburg contact is de officiële service- en onderhoudsfaciliteit van Tesla voor de gehele regio Nederlands. De faciliteit is gevestigd in Tilburg en biedt een breed scala aan services voor Tesla-eigenaren, waaronder reparatie en onderhoud, garantieclaims, reserveonderdelen en accessoires.

Tesla Tilburg contact beschikt over een team van goed opgeleide, ervaren en technisch onderlegde monteurs die gecertificeerd zijn om Tesla-auto’s te onderhouden en repareren. Het team is goed uitgerust met de nieuwste gereedschappen en technologieën om alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden efficiënt uit te voeren.

Tesla Tilburg Contact: Het Aanbod

Tesla Tilburg contact biedt een breed scala aan services en ondersteuning aan Tesla-eigenaren in Nederlands. Hieronder vind je een lijst met de belangrijkste services die ze aanbieden:

Reparatie en Onderhoud: Tesla Tilburg contact biedt alle soorten reparatie- en onderhoudsdiensten voor Tesla-auto’s. Van bandenwissels en uitlijning tot remmen en ophanging, het team van Tesla Tilburg contact kan elke soort reparatie en onderhoud afhandelen.

Garantieclaims en Reparaties: Tesla Tilburg contact is gecertificeerd om garantieclaims af te handelen voor Tesla-auto’s en kan eventuele reparaties die onder de garantie vallen uitvoeren.

Accessoires en Reserveonderdelen: Tesla Tilburg contact biedt ook accessoires en reserveonderdelen voor Tesla-auto’s. Dit omvat alles van banden en velgen tot laadadapters en navigatie-upgrades.

Opladen: Tesla-rijders kunnen hun auto’s opladen bij Supercharger-stations in Nederlands en via de Destination Charging-programma van Tesla. Daarnaast kan Tesla Tilburg contact u ook helpen met eventuele oplaadproblemen of vragen.

Tesla Tilburg Contact: Veelgestelde Vragen

Hieronder staan enkele veelvoorkomende vragen die Tesla-eigenaren in Nederlands kunnen hebben over Tesla Tilburg contact:

Wat is de openingstijd van Tesla Tilburg contact?

Tesla Tilburg contact is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Hoe maak ik een afspraak met Tesla Tilburg contact?

Je kunt gemakkelijk een afspraak maken met Tesla Tilburg contact via hun website, e-mail of telefoonnummer. Er zijn ook Tesla-gebruikersforums waar Tesla-eigenaren ervaringen en servicebezoeken delen.

Hoe lang duurt het om mijn auto te repareren of onderhouden?

De duur van de reparatie of het onderhoud hangt af van het soort werkzaamheden dat moet worden uitgevoerd. Tesla Tilburg contact zal u altijd op de hoogte stellen van de verwachte reparatieduur en stellen u op de hoogte wanneer de auto klaar is om op te halen.

Moet ik mijn Tesla regelmatig laten onderhouden?

Net als elke andere auto moet ook een Tesla regelmatig worden onderhouden om ervoor te zorgen dat het goed presteert. Tesla adviseert eigenaren om hun auto’s minstens eenmaal per jaar of elke 20.000 kilometer te laten onderhouden.

Kan ik mijn Tesla elders laten onderhouden?

Je kunt je Tesla-auto laten onderhouden bij een onafhankelijke reparatiewerkplaats, maar het kan zijn dat je de garantie op je auto verliest. Tesla beveelt eigenaren aan om hun auto te laten onderhouden bij een erkende Tesla-servicecentrum om problemen te voorkomen.

Conclusie

Tesla Tilburg contact is een geweldige plek voor Tesla-eigenaren in Nederlands om ondersteuning en service te krijgen voor hun elektrische auto’s. Het bedrijf biedt een breed scala aan services, van reparatie en onderhoud tot garantieclaims en reserveonderdelen. Een goed opgeleid team van Tesla-experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij eventuele problemen die u met uw auto ondervindt.

Als u meer wilt weten over Tesla Tilburg contact, of als u geïnteresseerd bent in het kopen van een Tesla-auto in Nederlands, kunt u contact opnemen met Tesla’s klantenservice voor meer informatie.

asteriastraat tilburg

Asteriastraat Tilburg: Een Buurt Dat Zich Ontwikkelt

De Asteriastraat in Tilburg, gelegen in de wijk Broekhoven, is een populaire woon- en werkplek geworden voor vele lokale bewoners. De straat is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een sociale en bruisende buurt.

De ontwikkeling van Asteriastraat

Vroeger stond de straat bekend om zijn industriële gebouwen en als de thuisbasis van een aantal lokale ambachtslieden. In de afgelopen jaren is de straat echter getransformeerd tot een plek waar woon- en werkruimte hand in hand gaan.

De herontwikkeling van Asteriastraat heeft geresulteerd in de bouw van een verscheidenheid aan residentiële en commerciële locaties. Dit heeft nieuwe bewoners en bedrijven naar de straat aangetrokken, waardoor het geheel nieuw leven werd ingeblazen.

Tegenwoordig heeft de Asteriastraat vier autodealers waar nieuwe en gebruikte auto’s worden verkocht, een groot winkelcentrum met een Albert Heijn-supermarkt en een breed scala aan lokale bedrijven, zoals een kapsalon, computerwinkel en een fysiotherapiepraktijk.

De herontwikkeling van de straat heeft ook geleid tot de bouw van woonruimte. Zo biedt een nieuwbouwcomplex, woonalternatieven voor iedereen: van starterswoningen tot gezinswoningen.

De straat heeft nu alle benodigdheden voor het dagelijks leven onder één dak. Het is niet langer nodig om kilometers af te leggen voor elk product of dienst. Asteriastraat biedt alles op een gemakkelijk bereikbare locatie.

De gemeente werkt hard aan de verdere ontwikkeling van de buurt. Ze is blij met de ontwikkeling van Asteriastraat: “Dit is een buur die zich ontwikkelt en waar wij als gemeente volledig achter staan.”

Ontmoetingsplek voor de buurt

In de afgelopen jaren is Asteriastraat ook uitgegroeid tot een populaire ontmoetingsplaats voor de lokale inwoners en bezoekers. Vooral in de zomer, wanneer de straat wordt afgesloten voor verkeer tijdens het buurtfeest, is de straat een drukbezochte plek.

De straat trekt niet alleen bezoekers uit de omliggende buurten, maar ook toeristen die op zoek zijn naar de lokale geschiedenis. Het is dan ook geen verrassing dat vier van de belangrijkste bezienswaardigheden van Tilburg in de buurt van Asteriastraat liggen: De Koningshoeven, Het Textielmuseum, De Efteling en Safaripark Beekse Bergen.

Veel lokale bewoners hebben hun bedrijven gevestigd in de buurt. Ze zijn er trots op om hun bedrijf te kunnen runnen in een levendige omgeving zoals Asteriastraat. Ze vinden het geweldig om een centraal punt te zijn waar ze met hun buren en klanten kunnen communiceren.

Een unieke mix

Wat Asteriastraat uniek maakt, is de mix van oud en nieuw. Er staan nog steeds enkele van de oorspronkelijke gebouwen uit het ambachtelijke tijdperk, maar er zijn ook verschillende nieuwbouwprojecten. De combinatie van de oude en nieuwe architectuur maakt de straat tot een geweldige plek om te wonen en te werken.

FAQ’s

1. Is het veilig om in Asteriastraat te wonen?

Ja, het is zeer veilig om in Asteriastraat te wonen. De buurt heeft weinig criminaliteit en is relatief rustig. Er zijn verschillende voorzieningen zoals verlichting en beveiligingssystemen om de veiligheid van de bewoners te waarborgen.

2. Is er voldoende parkeergelegenheid in Asteriastraat?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en de omliggende gebieden. Er zijn vier autodealers gevestigd in de straat, dus er is voldoende ruimte om te parkeren.

3. Is de buurt kindvriendelijk?

Ja, de buurt is kindvriendelijk. Er zijn verschillende parken en speeltuinen in de buurt. Ook zijn er scholen en kinderdagverblijven in de buurt.

4. Zijn er veel winkels en restaurants in de buurt?

Ja, er zijn verschillende winkels en restaurants in Asteriastraat en de omliggende gebieden. Het winkelcentrum biedt een breed scala aan winkels, terwijl er ook verschillende restaurants en cafés te vinden zijn.

5. Hoe is het openbaar vervoer in de buurt?

Het openbaar vervoer is uitstekend in Asteriastraat. Er zijn bus- en treinstations in de buurt, waardoor het gemakkelijk is om de stad en andere delen van het land te bereiken.

Kortom, Asteriastraat in Tilburg is een geweldige plek om te wonen en te werken. Het biedt een unieke mix van oude en nieuwe architectuur, heeft een bruisend sociaal leven en alle voorzieningen die nodig zijn voor het dagelijks leven bevinden zich op één locatie.

asteriastraat 7 tilburg

Asteriastraat 7 Tilburg: Een Prachtige Woonomgeving

Tilburg is een van de meest populaire steden in Nederland. Het biedt talloze mogelijkheden om te werken en te wonen. Als u op zoek bent naar een nieuwe woning in Tilburg, dan is Asteriastraat 7 in Tilburg een uitstekende keuze. Het is een prachtige woonomgeving die voldoet aan de verschillende behoeften van bewoners. In dit artikel bespreken we de details van Asteriastraat 7 Tilburg, en beantwoorden we enkele van de populaire vragen over de woning.

De Woning

Asteriastraat 7 is gelegen in het noordelijke deel van Tilburg, in de wijk Heikant. Het is een ruime hoekwoning met een modern interieur. De woning heeft een woonoppervlakte van 110 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 177 vierkante meter. Het heeft drie slaapkamers, een moderne badkamer met ruime inloopdouche en een heerlijke tuin met terras en berging.

De woonkamer is ruim opgezet en heeft veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning. De moderne open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt veel werkruimte. Het toilet bevindt zich op de begane grond.

De woning heeft op de eerste verdieping drie slaapkamers van ruime afmetingen. De moderne badkamer beschikt over een ruime inloopdouche en wastafelmeubel met voldoende opbergruimte.

Op de tweede verdieping is de woning voorzien van een zolder met bergruimte en de opstelling van de CV-ketel en wasmachineaansluiting. De zolder biedt de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren.

De woning is energiezuinig en maakt gebruik van een HR-combiketel uit 2013. De woning is goed onderhouden en in 2016 zijn alle kozijnen vervangen.

De Buurt

Asteriastraat 7 bevindt zich in de wijk Heikant, een geliefde buurt in Tilburg. De buurt heeft een groen karakter en biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Er zijn diverse parken en sportfaciliteiten in de buurt, zoals het Wandelbos en Sportpark Heikant. In de nabije omgeving zijn verschillende winkelvoorzieningen te vinden, waaronder het Westermarkt winkelcentrum. Scholen en kinderopvang zijn gemakkelijk bereikbaar.

De locatie van Asteriastraat 7 is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar de snelweg en het centrum van Tilburg.

FAQs:

1) Is de woning beschikbaar voor huur of koop?

De woning is beschikbaar voor koop.

2) Wat is de vraagprijs van de woning?

De vraagprijs van de woning is € 250.000,- k.k.

3) Wat is de ervaring van de buurt?

De buurt van Asteriastraat 7 is zeer geliefd in Tilburg vanwege de groene omgeving en de vele voorzieningen.

4) Is er een garage?

Nee, er is geen garage. Wel is er een berging en parkeergelegenheid voor de deur.

5) Is de woning energiezuinig?

Ja, de woning is energiezuinig en maakt gebruik van een HR-combiketel.

6) Wanneer zijn de kozijnen vervangen?

In 2016 zijn alle kozijnen vervangen.

7) Zijn er scholen in de buurt?

Ja, er zijn verschillende scholen en kinderopvang in de buurt.

8) Hoe is de bereikbaarheid van de woning?

De bereikbaarheid van de woning is goed. Er zijn uitvalswegen naar de snelweg en het centrum van Tilburg.

Conclusie

Asteriastraat 7 in Tilburg is een prachtige woning in een geliefde buurt. Het biedt diverse mogelijkheden voor ontspanning en recreatie door de groene omgeving en de vele voorzieningen. De woning is energiezuinig en goed onderhouden. De vraagprijs is € 250.000,- k.k. en de buurt is zeer geliefd onder bewoners in Tilburg. Mocht u interesse hebben in het bezichtigen van deze woning, neem dan contact op met een makelaar in Tilburg.

Images related to the topic asteriastraat 1 7 tilburg

Tesla Model Y Delivery Day | Eindelijk In Nederland! | HUGE Car Guy
Tesla Model Y Delivery Day | Eindelijk In Nederland! | HUGE Car Guy

Article link: asteriastraat 1 7 tilburg.

Learn more about the topic asteriastraat 1 7 tilburg.

See more: https://luongythuhang.com/blog/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *