Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Asterweg 20, 1031 HN Amsterdam: Kom alles te weten over deze toplocatie!

Asterweg 20, 1031 HN Amsterdam: Kom alles te weten over deze toplocatie!

Những bí mật tại THPT Amsterdam (phần 2)

asterweg 20 1031 hn amsterdam

Asterweg 20, 1031 HN Amsterdam: Locatie en Beschrijving van het Gebouw

Asterweg 20 is gelegen in Amsterdam-Noord, in het stadsdeel Oostzanerwerf. Het is een modern kantoorgebouw dat in 2002 is gebouwd, en biedt ruimte aan zowel kleine als grote bedrijven. Het gebouw heeft zes verdiepingen en een oppervlakte van 9.500 vierkante meter.

Het gebouw op Asterweg 20 heeft een strakke, moderne uitstraling en is voorzien van veel glas. Dit zorgt voor veel lichtinval in het pand en geeft het geheel een open en transparante uitstraling. Het kantoorgebouw is voorzien van alle moderne faciliteiten en is hierdoor een perfecte plek voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele en representatieve werkplek.

Geschiedenis van Asterweg 20

Het gebouw op Asterweg 20 is in 2002 gebouwd door het bedrijf Provast BV. Dit Nederlandse vastgoedbedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van grote, complexe projecten. In 2002 was het gebouw op Asterweg 20 een van de grootste bouwprojecten van het bedrijf.

In de jaren na de bouw is Asterweg 20 uitgegroeid tot een populaire locatie voor bedrijven. De hoge kwaliteit van het gebouw en de moderne faciliteiten hebben ervoor gezorgd dat veel bedrijven zich hier graag vestigen. Hierdoor is Asterweg 20 uitgegroeid tot een van de belangrijkste zakelijke locaties van Amsterdam.

Huidige Huurders op Asterweg 20

Op dit moment zijn er verschillende bedrijven gevestigd in Asterweg 20. Het gebouw heeft een mix van kleine en grote bedrijven, waardoor er een gevarieerd aanbod aan huurders is.

Een van de grote huurders op Asterweg 20 is het internationale bouwbedrijf BAM. Dit bedrijf heeft een groot kantoor op de derde en vierde verdieping van het gebouw. Ook is het Europese hoofdkantoor van de Japanse multinational Ricoh hier gevestigd.

Daarnaast zijn er ook veel kleine bedrijven gevestigd in Asterweg 20. Het gebouw biedt namelijk ook ruimte aan start-ups en zzp’ers. Hierdoor ontstaat er een mix van grote en kleine bedrijven, wat zorgt voor een levendige en inspirerende omgeving.

Voorzieningen op Asterweg 20

Asterweg 20 is voorzien van alle moderne faciliteiten die bedrijven nodig hebben. Het gebouw heeft bijvoorbeeld een receptie die bemand wordt door een professionele receptionist, die bezoekers ontvangt en doorverwijst naar de juiste persoon. Daarnaast is het gebouw beveiligd, wat zorgt voor een veilige omgeving.

Verder heeft Asterweg 20 verschillende vergaderruimtes die verhuurd kunnen worden. Deze ruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en bieden alles wat bedrijven nodig hebben om succesvol te vergaderen.

Ook is er een restaurant in het gebouw dat open is voor alle huurders. Hier kunnen zij terecht voor een lekkere lunch of voor een kop koffie tijdens het werken. Het restaurant is voorzien van alle moderne faciliteiten en heeft een gezellige en informele sfeer.

Parkeermogelijkheden bij Asterweg 20

Parkeren bij Asterweg 20 is mogelijk op het eigen terrein van het gebouw. Er is voldoende parkeergelegenheid voor huurders en bezoekers. Daarnaast is er ook een fietsenstalling aanwezig waar fietsen veilig gestald kunnen worden.

Bereikbaarheid van Asterweg 20 via openbaar vervoer

Asterweg 20 is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gebouw bevindt zich op loopafstand van station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf hier zijn er directe verbindingen met Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Schiphol. Ook is er een busstation in de buurt waar verschillende buslijnen stoppen.

Toekomstplannen voor Asterweg 20

De eigenaar van het gebouw heeft al aangegeven dat er plannen zijn om Asterweg 20 te renoveren. Hierbij zal het gebouw worden gemoderniseerd en voorzien van de nieuwste faciliteiten. Dit zorgt ervoor dat het gebouw ook in de toekomst een aantrekkelijke locatie blijft voor bedrijven.

Bedrijven in de omgeving van Asterweg 20

Asterweg 20 is gelegen in een zakelijke omgeving met veel bedrijven in de buurt. Zo zijn er verschillende grote bedrijven gevestigd op het nabijgelegen bedrijventerrein Westpoort, zoals Tata Steel, Coca-Cola en Dell. Ook zijn er veel start-ups en creatieve bedrijven gevestigd in het gebied rondom Amsterdam-Noord.

FAQs

1. Wat zijn de parkeermogelijkheden bij Asterweg 20?

Asterweg 20 heeft een eigen parkeerterrein waar huurders en bezoekers kunnen parkeren.

2. Hoe is Asterweg 20 bereikbaar via het openbaar vervoer?

Asterweg 20 bevindt zich op loopafstand van station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf hier zijn er directe verbindingen met Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Schiphol. Ook is er een busstation in de buurt waar verschillende buslijnen stoppen.

3. Welke voorzieningen zijn er op Asterweg 20?

Asterweg 20 is voorzien van een receptie, vergaderruimtes, een restaurant en beveiliging.

4. Wie zijn de huurders van Asterweg 20?

Op Asterweg 20 zijn verschillende bedrijven gevestigd, van grote kantoren tot start-ups en zzp’ers. Grote huurders zijn bijvoorbeeld bouwbedrijf BAM en multinational Ricoh.

5. Wat zijn de toekomstplannen voor Asterweg 20?

De eigenaar van het gebouw heeft aangegeven dat er plannen zijn om het gebouw te renoveren en te moderniseren. Dit zorgt ervoor dat het gebouw in de toekomst aantrekkelijk blijft voor bedrijven.

Keywords searched by users: asterweg 20 1031 hn amsterdam asterweg, amsterdam, ams netherlands

Categories: Top 85 asterweg 20 1031 hn amsterdam

Những bí mật tại THPT Amsterdam (phần 2)

See more here: luongythuhang.com

asterweg, amsterdam

Asterweg is een straat in Amsterdam-Noord die steeds populairder wordt. Het was ooit een industriegebied, maar de afgelopen jaren zijn er steeds meer bedrijven en creatieve ondernemers neergestreken. Als gevolg daarvan is de buurt nu een bron van inspiratie geworden voor innovatieve ondernemers en een aantrekkelijke bestemming voor bezoekers.

Er zijn veel bedrijven in het gebied, variërend van bouwbedrijven tot filmproducenten en modeontwerpers. Veel van deze bedrijven hebben hun intrek genomen in voormalige fabrieksgebouwen, wat bijdraagt aan een unieke sfeer in de buurt. Er zijn ook enkele studentenwoningen en appartementen, evenals een aantal restaurants en bars.

Hoewel Asterweg nog steeds een relatief onbekend gebied is in Amsterdam, groeit de populariteit van de buurt snel. De huurprijzen zijn redelijk in vergelijking tot andere delen van de stad, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor jonge, creatieve mensen die op zoek zijn naar ruimte om te werken en te wonen. Er zijn ook steeds meer evenementen die in de buurt worden georganiseerd, waaronder concerten en kunstfestivals.

Een van de grootste attracties van Asterweg is de culturele diversiteit van de buurt. Er zijn veel kunstenaars en creatieve ondernemers die er werken en wonen, wat zorgt voor een zeer diverse samenleving. Dit komt tot uiting in de vele verschillende soorten bedrijven die er zijn gevestigd, van architectenbureaus tot muziekproducenten. De samenwerking tussen deze bedrijven en bewoners zorgt voor een levendige en inspirerende buurt.

Een ander hoogtepunt van Asterweg is de ligging. Het gebied ligt in Amsterdam-Noord, aan de noordelijke oever van het IJ. Hoewel Amsterdam-Noord vroeger een achterstandswijk was, heeft het de afgelopen jaren een enorme transformatie ondergaan en is het nu een trendy en levendig gebied geworden. Er zijn volop winkels, cafés en restaurants te vinden, evenals verschillende parken, zoals het Noorderpark. Ook zijn er twee veerponten die het gebied verbinden met het centrum van Amsterdam, waardoor je binnen enkele minuten in de stad bent.

FAQs

Wat zijn de openingstijden van de bedrijven op Asterweg?

Dat hangt af van de specifieke bedrijven. Sommige bedrijven zijn alleen doordeweeks geopend, terwijl andere ook in het weekend open zijn. Het is het beste om de website van het desbetreffende bedrijf te controleren voor de exacte openingstijden.

Is Asterweg een veilige buurt?

Ja, over het algemeen wordt Asterweg als een veilige buurt om te wonen en te werken beschouwd. Zoals bij elke buurt in Amsterdam kan het echter wel verstandig zijn om voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals het afsluiten van de voordeur en fietsen op slot te zetten.

Kan ik parkeren op Asterweg?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid op Asterweg. Er zijn verschillende parkeerplaatsen en -garages die u kunt gebruiken. Let op, in sommige delen van de buurt moet u betalen om te parkeren.

Zijn er openbaar vervoersverbindingen naar Asterweg?

Ja, er zijn verschillende manieren om naar Asterweg te reizen via het openbaar vervoer. Er zijn buslijnen en de metrolijn Noord/Zuidlijn stopt bij station Noorderpark, op loopafstand van Asterweg.

Hoe is de huizenmarkt op Asterweg?

De huizenmarkt op Asterweg is relatief stabiel, maar groeit wel snel. De prijzen liggen over het algemeen lager dan in andere delen van de stad, waardoor het een aantrekkelijke locatie is geworden voor jonge creatievelingen. Er zijn ook veel huurwoningen beschikbaar, vooral in voormalige fabrieksgebouwen die zijn omgebouwd tot appartementen.

Is Asterweg een goede buurt om te wonen?

Ja, Asterweg is een populaire buurt om te wonen, vooral onder jonge creatievelingen. Er is veel ruimte om te werken en wonen en de buurt heeft een unieke sfeer die veel mensen aanspreekt. Er zijn ook veel voorzieningen in de buurt, waaronder restaurants, cafés en winkels.

Kan ik als toerist Asterweg bezoeken?

Ja, Asterweg is open voor bezoekers en er zijn veel dingen te doen en te zien in de buurt. Er zijn restaurants en cafés waar u kunt genieten van een drankje of een hapje, en er worden regelmatig evenementen georganiseerd. U kunt ook de fabrieksgebouwen bezoeken die zijn omgebouwd tot werkplekken en appartementen en de creatieve sfeer van de buurt ervaren.

ams netherlands

AMS Netherlands: Het vliegveld van Amsterdam

AMS, of voluit Amsterdam Airport Schiphol, is het belangrijkste vliegveld van Nederland, gelegen in de buurt van de stad Amsterdam, in de provincie Noord-Holland. Het vliegveld heeft een grote betekenis voor de Nederlandse economie en voor de bereikbaarheid van Nederland voor reizigers van over de hele wereld.

Het vliegveld van Amsterdam werd officieel geopend in 1916 als militair vliegveld. Na de Eerste Wereldoorlog groeide het uit tot een belangrijk commercieel vliegveld. In de jaren 30 van de vorige eeuw werd de luchthaven verder uitgebreid en gemoderniseerd, met name door de bouw van een nieuw terminalgebouw en een verharde startbaan. In de jaren 60 en 70 groeide de luchthaven enorm, mede door de opkomst van de burgerluchtvaart. Tegenwoordig is Schiphol een van de grootste vliegvelden van Europa, met jaarlijks meer dan 70 miljoen passagiers.

Functies van AMS

AMS is niet alleen een vliegveld, maar een complex en veelzijdig transportknooppunt. Naast de terminal voor passagiersvluchten zijn er ook vrachtafhandelingsfaciliteiten en een groot netwerk van wegen, spoorwegen en waterwegen. Schiphol Plaza, het winkel- en communicatiecentrum van de luchthaven, biedt een breed scala aan mogelijkheden voor winkelen, dineren en ontspanning.

Het Octave-project, geïnitieerd door Royal Schiphol Group, is gericht op het creëren van een volledig digitale luchthavenervaring. Het is gericht op het verbeteren van de reis van de passagier en het optimaliseren van de werkprocessen op de luchthaven. Het project heeft vier speerpunten: de passagierservaring, operationele excellentie, duurzaamheid en digitale transformatie. Het doel is om een luchthaven te creëren die grenzeloze verbindingen, een naadloze ervaring en optimale duurzaamheid biedt.

AMS als nationaal en internationaal knooppunt

Schiphol is niet alleen het belangrijkste vliegveld van Nederland, maar ook een belangrijk Europees knooppunt voor intercontinentale vluchten. Schiphol biedt verbindingen met meer dan 300 bestemmingen over de hele wereld. Naast de hubfunctie voor KLM zijn er meer dan 100 andere luchtvaartmaatschappijen actief op de luchthaven. Het is dan ook niet verrassend dat AMS als luchtvaartknooppunt een belangrijke rol speelt in de Nederlandse economie.

Om het belang van de luchthaven voor de economie te benadrukken, is Schiphol ingedeeld in de zogenaamde Mainport Schiphol. Hierbij speelt de luchthaven een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de economie, en omgekeerd draagt het bedrijfsleven bij aan de groei van de luchthaven. Deze wisselwerking moet zorgen voor duurzame economische groei.

Hoewel Schiphol vaak werd bekritiseerd vanwege het overmatige geluid en de milieuschade die de luchthaven veroorzaakt, blijft het belang van AMS als verbindingsknelpunt onbetwist.

FAQs

Wat is het adres van Amsterdam Airport Schiphol?
Het adres van de luchthaven is Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol, Nederland.

Hoe bereik ik AMS?
AMS is gemakkelijk bereikbaar via de A4-snelweg en de A9-snelweg in Nederland. Het treinstation van Schiphol Airport is verbonden met de belangrijkste steden in Nederland via de Nederlandse Spoorwegen. Er zijn ook tal van openbaarvervoersverbindingen, waaronder bussen en trams.

Kunnen passagiers op AMS overnachten?
AMS heeft verschillende hotels in de buurt, maar ook op de luchthaven zelf. Er zijn zestien hotels op de luchthaven, verdeeld over de terminals en in de buurt van de luchthaven.

Hoeveel terminals heeft AMS?
De luchthaven heeft één hoofdterminal met drie afzonderlijke vertrekgebieden. Terminal 1 wordt voornamelijk gebruikt door lagekostenluchtvaartmaatschappijen en Chartervluchten. Terminal 2 en 3 zijn voornamelijk bestemd voor reguliere luchtvaartmaatschappijen.

Welke faciliteiten vind ik op AMS?
Er zijn genoeg faciliteiten op de luchthaven, waaronder geldautomaten, banken, valutawisselkantoren, internetcafés, loungebars en restaurants.

Welke luchtvaartmaatschappijen zijn actief op AMS?
Schiphol is de thuisbasis van KLM Royal Dutch Airlines en is ook de hub van Air France-KLM. Er zijn meer dan honderd andere luchtvaartmaatschappijen actief op Schiphol, waaronder British Airways, Emirates, Lufthansa en United Airlines.

Wat is de aanbevolen inchecktijd voor passagiers?
De aanbevolen inchecktijd voor passagiers is minimaal twee uur voor vertrek voor Europese vluchten en minimaal drie uur voor vertrek voor intercontinentale vluchten.

Wat is de naam van het treinstation op AMS?
Het treinstation op AMS wordt Amsterdam Schiphol Airport Station genoemd.

Hoeveel passagiers vliegen jaarlijks vanaf AMS?
Jaarlijks vliegen meer dan 70 miljoen passagiers vanaf AMS.

Welke winkels kan ik vinden op Schiphol Plaza?
Schiphol Plaza biedt een breed scala aan mogelijkheden voor winkelen, dineren en ontspanning, waaronder merkwinkels, dutyfree shops en restaurants.

Hoe zit het met de veiligheidsmaatregelen op de luchthaven?
AMS heeft strenge veiligheidsmaatregelen, waaronder beveiligingscontroles op de luchthaven. Voordat u uw vlucht neemt, moet u door een beveiligingscheck en uw bagage mag niet ontgrendeld zijn. Niet-toegestane items, zoals scherpe voorwerpen, vloeibare stoffen en explosieven, zijn verboden op vluchten.

Hoe kan ik Parkeren op AMS?
AMS heeft verschillende parkeermogelijkheden, waaronder P1, P2, P3, Valet-parking, Interparking en Smart Parking. Het is aanbevolen om voor aankomst te reserveren, aangezien dit in de meeste gevallen voordeliger kan uitpakken.

Images related to the topic asterweg 20 1031 hn amsterdam

Những bí mật tại THPT Amsterdam (phần 2)
Những bí mật tại THPT Amsterdam (phần 2)

Article link: asterweg 20 1031 hn amsterdam.

Learn more about the topic asterweg 20 1031 hn amsterdam.

See more: https://luongythuhang.com/blog/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *