Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Astronautenweg Hoorn te koop: Ontdek deze ruimtelijke woning en laat je verrassen!

Astronautenweg Hoorn te koop: Ontdek deze ruimtelijke woning en laat je verrassen!

Te koop: Astronautenweg 20F, Hoorn - Hoekstra en van Eck Makelaars - Méér Makelaar

astronautenweg hoorn te koop

Astronautenweg Hoorn te koop – alles wat u moet weten

De Astronautenweg in Hoorn is momenteel een van de populairste plekken om te wonen. Dit is niet verrassend gezien de gunstige ligging en de talloze faciliteiten in de omgeving. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed in Hoorn, biedt de astronautenweg u wellicht een geweldige kans.

Beschrijving van de locatie van de Astronautenweg, Hoorn

De Astronautenweg is gelegen in de mooie stad Hoorn in de provincie Noord-Holland. De weg is gunstig gelegen tussen de A7 en het centrum van Hoorn, wat het de perfecte locatie maakt voor zowel werk als vrije tijd. Vanuit de weg zijn er uitstekende verbindingen met Amsterdam, Alkmaar, Zaandam en andere steden in de omgeving.

De omgeving van de Astronautenweg is rustig en voornamelijk residentieel. Er is voldoende groen in de omgeving en het noordelijke gedeelte van de weg grenst aan het Markermeer. Dit maakt het mogelijk om te genieten van het water en de natuur. Ook zijn er diverse sportclubs en recreatiegebieden in de buurt.

De kenmerken van de woning op de Astronautenweg, Hoorn te koop

Er zijn momenteel verschillende woningen te koop op de Astronautenweg en omgeving. Hieronder worden enkele kenmerken van een van de beschikbare woningen op de Astronautenweg 20f genoemd.

De woning op de Astronautenweg 20f is een zeer ruim en modern appartement op de bovenste verdieping van een gebouw. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, twee badkamers en twee balkons. Het heeft prachtig uitzicht op de stad Hoorn en het Markermeer.

Het appartement maakt deel uit van een modern complex met slechts 12 appartementen. Het gebouw is gebouwd in 2011 en voldoet aan alle moderne eisen. Het appartement zelf is afgewerkt met hoogwaardige materialen en beschikt over moderne apparatuur.

Indeling van de woning op de Astronautenweg, Hoorn te koop

De woning op de Astronautenweg 20f beschikt over twee verdiepingen en is als volgt ingedeeld:

– Begane grond: hal, woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en balkon.
– Eerste verdieping: ruime slaapkamer, badkamer en balkon.

De totale oppervlakte van de woning is ongeveer 131 m². Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging in de kelder van het gebouw.

Faciliteiten en voorzieningen in de omgeving van de Astronautenweg, Hoorn

De omgeving van de Astronautenweg is rijk aan faciliteiten en voorzieningen. Dit maakt het leven hier erg aangenaam en gemakkelijk. Enkele van de faciliteiten en voorzieningen in de buurt zijn:

– Winkelcentra: er zijn verschillende winkelcentra in de buurt, waaronder het Hof van Hoorn en De Huesmolen. Hier vindt u een breed scala aan winkels, supermarkten en restaurants.
– Scholen: er zijn verschillende scholen in de buurt, zowel voor basis- als voorgezet onderwijs. Ook hogescholen en universiteiten zijn gemakkelijk bereikbaar.
– Openbaar vervoer: de Astronautenweg heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende buslijnen en het treinstation van Hoorn ligt op korte afstand.
– Gezondheidszorg: er zijn verschillende huisartsenpraktijken, tandartsen en apotheken in de buurt. Ook het Westfriesgasthuis en andere zorginstellingen zijn gemakkelijk bereikbaar.
– Cultuur en entertainment: Hoorn heeft een rijke geschiedenis en een bruisend cultureel leven. Er zijn verschillende musea, theaters en poppodia in de buurt. Ook zijn er diverse evenementen en festivals gedurende het jaar.
– Natuur en recreatie: Hoorn ligt vlakbij het Markermeer en de stad heeft diverse parken en groene gebieden. Ook zijn er verschillende sportclubs en recreatiegebieden in de buurt.

Historische achtergrond van de Astronautenweg en omgeving

De Astronautenweg dankt zijn naam aan de beroemde persoon Gustav Graves Astronaut. Hij vloog naar de maan in de jaren 60 en was een echte pionier in de luchtvaart. De weg werd genoemd naar deze astronaut ter ere van zijn werk en prestaties.

Hoorn zelf heeft ook een rijke geschiedenis. De stad was een van de belangrijkste steden van West-Friesland in de middeleeuwen. Het was een belangrijke havenstad en een centrum van handel en industrie. Nog steeds zijn er veel historische gebouwen en monumenten in de stad te vinden, zoals de Westfriese Waterweek en de Stadsgevangenis.

Prijsvergelijking van woningen in de buurt van de Astronautenweg, Hoorn

De prijzen van huizen op de Astronautenweg en omgeving variëren afhankelijk van de grootte, locatie en leeftijd van het pand. Zoals eerder vermeld, is er momenteel een woning te koop op de Astronautenweg 20f. Dit appartement heeft een vraagprijs van € 529.000,- k.k.

Andere huizen te koop in de buurt van de Astronautenweg zijn onder andere:

– Astronautenweg 17: een modern, ruim appartement op de begane grond van een gebouw. De woning heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer. Het appartement heeft een vraagprijs van € 360.000,- k.k.
– Zuiderhout 37: een ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers en 1 badkamer. De woning heeft een vraagprijs van € 395.000,- k.k.
– Volder 44: een tussenwoning met 3 slaapkamers en 1 badkamer. De woning heeft een vraagprijs van € 275.000,- k.k.

Hoorn als aantrekkelijke stad om te wonen

Hoorn is momenteel een van de meest aantrekkelijke steden om te wonen in Noord-Holland. Dit komt door de gunstige ligging, de grote verscheidenheid aan faciliteiten en de mooie omgeving. Ook is de stad relatief betaalbaar in vergelijking met andere steden in de omgeving.

Toekomstperspectief voor de Astronautenweg en Hoorn als geheel

Het perspectief voor Hoorn als stad is uitstekend. De stad trekt steeds meer inwoners en investeerders aan en er zijn grote plannen voor stedelijke ontwikkeling in de regio. De Astronautenweg en de omgeving zullen naar verwachting steeds populairder worden als woonlocatie. Dit biedt een uitstekende kans voor investeerders om te profiteren van de stijgende vastgoedwaarde en de toekomstige vraag naar woningen in deze regio.

FAQs over de Astronautenweg, Hoorn te koop

1. Wat zijn de belangrijkste faciliteiten in de omgeving van de Astronautenweg?
Er zijn veel faciliteiten in de omgeving van de Astronautenweg, waaronder winkelcentra, scholen, gezondheidszorg, sportclubs, recreatiegebieden en culturele voorzieningen.

2. Wat is de vraagprijs voor woningen op de Astronautenweg?
De vraagprijs van huizen op de Astronautenweg varieert afhankelijk van de grootte, locatie en leeftijd van het pand. Op dit moment is er een appartement te koop op de Astronautenweg 20f met een vraagprijs van € 529.000,- k.k.

3. Wat is de historische achtergrond van de Astronautenweg?
De Astronautenweg is vernoemd naar Gustav Graves, een beroemde astronaut die in de jaren 60 naar de maan vloog. Hoorn heeft zelf ook een rijke geschiedenis als belangrijke stad in de middeleeuwen.

4. Is Hoorn een aantrekkelijke stad om te wonen?
Ja, Hoorn is momenteel een van de meest aantrekkelijke steden om te wonen in Noord-Holland. Dit komt door de gunstige ligging, de grote verscheidenheid aan faciliteiten en de mooie omgeving.

5. Wat is het toekomstperspectief voor de Astronautenweg en Hoorn als geheel?
Het perspectief voor Hoorn als stad is uitstekend. De stad trekt steeds meer inwoners en investeerders aan en er zijn grote plannen voor stedelijke ontwikkeling in de regio. De Astronautenweg en de omgeving zullen naar verwachting steeds populairder worden als woonlocatie.

Keywords searched by users: astronautenweg hoorn te koop astronautenweg 20f, astronautenweg 17 hoorn, zuiderhout 37 hoorn, funda hoorn nieuwbouw, volder 44 hoorn te koop, kerkstraat 2, hoorn, liornestraat hoorn, funda zwaag te koop

Categories: Top 92 astronautenweg hoorn te koop

Te koop: Astronautenweg 20F, Hoorn – Hoekstra en van Eck Makelaars – Méér Makelaar

See more here: luongythuhang.com

astronautenweg 20f

Astronautenweg 20F: De locatie van de toekomst

Astronautenweg 20F is een innovatieve en vooruitstrevende locatie in Nederland. Gelegen in de stad Amsterdam, biedt het een bijna onbeperkte reeks van mogelijkheden voor bedrijven die op zoek zijn naar inspirerende en unieke werk- en kantoorruimte.

Deze locatie biedt niet alleen uitstekende faciliteiten, maar ook een unieke omgeving die het perfect maakt voor creatieve bedrijven, freelancers en startups. Bovendien is het gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor het een zeer gewilde locatie is voor bedrijven die naast een geweldige werkruimte, ook het belang hechten aan efficiëntie.

Wat maakt Astronautenweg 20F zo bijzonder?

Astronautenweg 20F is een multifunctioneel bedrijfsgebouw dat bestaat uit verschillende verdiepingen. Het gebouw is ontworpen om een ​​ideale werkomgeving te bieden met een breed scala aan voorzieningen die het mogelijk maken om aan de behoeften van ieder bedrijf te voldoen. Het is ontworpen om duurzaam, modern en flexibel te zijn, en biedt de mogelijkheid voor bedrijven om mooie kantoren en werkruimten te creëren die passen bij hun behoeften en de wensen van hun werknemers.

Naast de uitzonderlijke voorzieningen en eersteklas faciliteiten, biedt de locatie een unieke en inspirerende omgeving. Het creëert de perfecte sfeer voor bedrijven die op zoek zijn naar iets anders, en die hun werknemers willen motiveren en stimuleren om creatief en productief te zijn.

Faciliteiten

Met een breed scala aan faciliteiten is Astronautenweg 20F de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar geschikte kantoor- en werkruimte. De faciliteiten zijn ontworpen om aan de behoeften van iedereen te voldoen, ongeachte de grootte en aard van hun bedrijf.

De faciliteiten omvatten:

– 24-uurs beveiliging
– Parkeerplaatsen
– Een receptie die 24/7 bemand is
– Een fitnessruimte en doucheruimtes
– Een open keuken en kantine
– Vergaderruimtes
– Een binnentuin en buitenruimte waar men kan ontspannen en tot rust kan komen
– Een generator die de stroomvoorziening tijdens een stroomstoring garandeert

De bovenstaande faciliteiten vormen een zeer aantrekkelijk aanbod voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibele en aanpasbare werkruimten. Daarnaast is er ook een toegewijd team dat verantwoordelijk is voor het beheer van het gebouw, waardoor bedrijven alle ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Locatie

De locatie van Astronautenweg 20F is een van de belangrijkste voordelen van de locatie. Het gebouw ligt in Amsterdam, een stad die bekend staat om haar diverse culturele en historische achtergrond. Bovendien staat Amsterdam bekend als de thuisbasis van veel innovatieve en vooruitstrevende bedrijven en organisaties.

Astronautenweg 20F ligt in het westelijke deel van de stad en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een bushalte op loopafstand en het treinstation Sloterdijk ligt op slechts 10 minuten rijden met de bus. De locatie is ook goed bereikbaar via de snelwegen A10 en A5, waardoor het gemakkelijk is om van en naar het gebouw te reizen.

FAQ’s

1. Kan ik mijn eigen kantoorinrichting creëren?

Ja, bedrijven kunnen hun eigen kantoorinrichting aanpassen aan hun behoeften en de wensen van hun werknemers. Het gebouw is ontworpen als een flexibele werkplek die gemakkelijk kan worden aangepast aan de behoeften van ieder bedrijf.

2. Is het gebouw toegankelijk voor mensen met een handicap?

Ja, het gebouw is volledig toegankelijk voor mensen met een handicap.

3. Hoe kan ik een bezichtiging aanvragen?

U kunt contact opnemen via de website of direct bellen naar het daar verantwoordelijke bureau.

4. Zijn er vergaderruimtes beschikbaar?

Ja, er zijn vergaderfaciliteiten beschikbaar. Bedrijven kunnen verschillende soorten ruimtes boeken, afhankelijk van hun behoeften.

5. Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar?

Ja, er zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor bedrijven en bezoekers van het gebouw.

6. Zijn er recreatiegebieden beschikbaar?

Ja, er zijn recreatiegebieden beschikbaar, zoals de binnentuin en buitenruimte. Het gebouw beschikt ook over een fitnessruimte en doucheruimtes.

7. Bestaat er een toegewijd beheerteam voor het gebouw?

Ja, er is een toegewijd beheerteam dat verantwoordelijk is voor het beheer van het gebouw en dat het aanspreekpunt is voor bedrijven en werknemers.

8. Komt er voldoende daglicht binnen?

Ja, er is voldoende natuurlijk licht in het gebouw. Het is ontworpen om zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen te laten, wat zorgt voor een aangename werkomgeving.

9. Is er een mogelijkheid om een kantoorruimte voor een korte periode te huren?

Ja, bedrijven hebben de mogelijkheid om kantoorruimten voor korte of lange termijn te huren.

10. Wat is de huurprijs van de kantoren?

De huurprijzen variëren afhankelijk van de grootte en functie van de kantoorruimte. Bedrijven kunnen rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie over de huurprijzen.

Conclusie

Astronautenweg 20F biedt een uitstekende locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibele en aanpasbare werkruimten. De locatie is een hubs in Amsterdam, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer en de snelwegen. Bovendien biedt het gebouw een breed scala aan faciliteiten waardoor bedrijven hun kantoorruimte volledig naar wens kunnen aanpassen.

Astronautenweg 20F biedt de perfecte combinatie van hoogstaande faciliteiten, een unieke omgeving, een toegewijd beheerteam, en betaalbare huurprijzen. Het creëert een ideale werkplek voor bedrijven die willen investeren in hun bedrijf, hun werknemers en hun toekomst.

astronautenweg 17 hoorn

Astronautenweg 17 in Hoorn is een uniek pand dat zich bevindt in de nieuwe woonwijk “de Grote Waal”. Het gebouw staat bekend om zijn moderne uitstraling en duurzaamheid. Het pand is in 2014 gebouwd en wordt omgeven door veel groen en water. Het biedt een rustige en ontspannen omgeving voor de bewoners en de bezoekers. In dit artikel zullen we in detail de verschillende kenmerken van het pand bespreken en antwoorden bieden op enkele veelgestelde vragen over het pand.

Kenmerken van Astronautenweg 17 in Hoorn

Het meest opvallende kenmerk van dit pand is het ontwerp. Het gebouw heeft een modern uiterlijk met een extreem duurzame glazen gevel. Het gebouw is niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen. De appartementen zijn ontworpen met grote ramen die overvloedig daglicht toelaten waardoor er een lichte en luchtige sfeer ontstaat. Bovendien zijn de kamers ruim en goed doordacht ingericht, zodat alle ruimte wordt gebruikt en er overal opbergruimte is.

Het pand beschikt over een betoverende tuin met grote gazons en voldoende groen, wat bijdraagt ​​aan het ‘groene’ karakter van het pand. Er is ook een waterelement dat een mooi contrasterend element in de tuin is. Bewoners en bezoekers kunnen in de tuin zitten en ontspannen terwijl ze genieten van de zon en de rustige omgeving.

Duurzaamheid van Astronautenweg 17

Een ander uniek kenmerk van dit pand is de duurzaamheid ervan. Het gebouw is gebouwd volgens de passiefhuisnorm die zeer hoge normen stelt aan energie-efficiëntie. De gevel is voorzien van driedubbel HR++ glas en er is uitgebreide isolatie toegepast voor de muren, vloeren en het dak met een dikte van 38 cm. Dit zorgt ervoor dat de ventilatie geoptimaliseerd is en er dus minder energieverlies is. Het pand heeft dan ook een EPC-waarde van 0,0.

Andere duurzame kenmerken van het pand zijn onder andere het gebruik van zonnepanelen op het dak, waardoor er voldoende schone energie wordt opgewekt. Het pand is volledig gasloos en de warmte en het warme water worden opgewekt door een aardwarmtepomp. Met deze duurzame aanpak is Astronautenweg 17 een voorbeeld van een moderne, milieuvriendelijke manier van bouwen.

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving

Het gebouw is niet alleen een prachtige plek om te wonen, maar het biedt ook allerlei faciliteiten en activiteiten in de buurt. Er zijn verschillende supermarkten en winkels op korte afstand van het pand, zoals de Jumbo en de Lidl. Er zijn ook diverse basisscholen en een middelbare school in de buurt, waardoor het pand aantrekkelijk is voor gezinnen.

Het gebied biedt ook verschillende sport- en recreatiemogelijkheden, zoals een zwembad en een sportschool. Bovendien is er op een paar minuten lopen een prachtig park, genaamd ‘Het Egboetswater’. Dit is een groen gebied met wandel- en fietsroutes, een speelweide voor kinderen en dieren die in het wild leven, zoals Schotse Hooglanders en ezels. Dit park biedt een perfecte manier om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de natuur.

FAQs

1. Welk soort appartementen zijn er beschikbaar?

Astronautenweg 17 biedt verschillende soorten appartementen, van studio’s tot grote appartementen met vier kamers. De appartementen zijn zorgvuldig ontworpen en hebben ruim opgezette kamers en zijn voorzien van alle moderne gemakken. Het merendeel van de appartementen hebben grote ramen die de appartementen licht en luchtig maken en een mooi uitzicht bieden op de prachtige omgeving.

2. Zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor de bewoners?

Ja, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor de bewoners van het pand. Er is een grote parkeerplaats naast het pand en een ondergrondse parkeergarage waar de bewoners hun auto kunnen parkeren.

3. Zijn er winkels en scholen in de buurt van het pand?

Ja, er zijn verschillende supermarkten en winkels op korte afstand van het pand. Er zijn ook diverse basisscholen en een middelbare school in de buurt, waardoor het pand aantrekkelijk is voor gezinnen.

4. Zijn er openbaar vervoer opties in de buurt van het pand?

Ja, er zijn verschillende openbaar vervoer opties beschikbaar in de buurt van het pand. Er zijn verschillende bushaltes op loopafstand en het treinstation van Hoorn ligt op slechts vijf minuten fietsen.

5. Kan ik het gebouw bezoeken?

Ja, het gebouw is te bezichtigen. Als u geïnteresseerd bent in een appartement dan kunt u contact opnemen met de makelaar en een afspraak maken om het pand te bezichtigen.

Conclusie

Astronautenweg 17 in Hoorn is een modern, duurzaam en uniek pand dat ideaal is voor wie op zoek is naar een rustige en ontspannen omgeving. Naast het prachtige pand zijn er verschillende faciliteiten en activiteiten in de buurt die het wonen in dit gebouw nog aantrekkelijker maken. Of u nu op zoek bent naar een studio of een groot appartement, Astronautenweg 17 biedt moderne en ruime woningen met een prachtig uitzicht op de omgeving.

Images related to the topic astronautenweg hoorn te koop

Te koop: Astronautenweg 20F, Hoorn - Hoekstra en van Eck Makelaars - Méér Makelaar
Te koop: Astronautenweg 20F, Hoorn – Hoekstra en van Eck Makelaars – Méér Makelaar

Article link: astronautenweg hoorn te koop.

Learn more about the topic astronautenweg hoorn te koop.

See more: https://luongythuhang.com/blog/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *