Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Asus Laptop AC Adapter – Bespaar geld en behoud de levensduur van je laptop!

Asus Laptop AC Adapter – Bespaar geld en behoud de levensduur van je laptop!

ASUS AC ADAPTER CHARGER REPAIR | HOW TO OPEN AND FIX YOUR LAPTOP AC ADAPTER | AC ADAPTER DISASSEMBLE

asus laptop ac adapter

Als je een Asus-laptop hebt, dan weet je misschien al dat de AC-adapter een belangrijk onderdeel is van je laptop. Het is namelijk het apparaat dat ervoor zorgt dat je laptop kan worden opgeladen. In dit artikel zullen we bespreken wat een Asus laptop AC-adapter is, hoe je het kunt gebruiken en waar je het kunt kopen. We zullen ook enkele veelgestelde vragen beantwoorden en tips geven voor onderhoud en zorg voor de adapter.

Wat is een Asus laptop AC-adapter?

Een Asus laptop AC-adapter is een apparaat dat je kunt gebruiken om je Asus-laptop op te laden. Het is een compact apparaatje dat een AC-signaal omzet in een DC-signaal dat de laptop kan gebruiken om op te laden. De Asus laptop AC-adapter heeft meestal een stekker die je in een stopcontact stopt en een kabel die je in je laptop steekt. Er zijn verschillende typen Asus laptop AC-adapters beschikbaar, waaronder de Cục sạc laptop Asus thegioididong, sạc laptop asus 19v-3.42a hình vuông, Cục sạc laptop Asus chính hãng, Cục sạc laptop Asus giá bao nhiêu, sạc laptop asus 19v-2.37a hình vuông en Cục Sạc laptop Asus FPTasus laptop ac adapter.

Compatibiliteit van Asus laptop AC-adapter

Niet alle Asus laptop AC-adapters zijn compatibel met alle modellen Asus-laptops. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste adapter kiest voor je specifieke model laptop. Eén manier om te controleren of een AC-adapter compatibel is met je laptop, is door te kijken naar de specificaties van de adapter en de specificaties van je laptop. De specificaties van de Asus laptop AC-adapter zijn meestal gedrukt op een etiket aan de onderkant van de adapter. Dit omvat meestal informatie zoals het voltage (V) en stroomsterkte (A). Om de compatibiliteit te bepalen, moet je ervoor zorgen dat het voltage en de stroomsterkte van de AC-adapter overeenkomen met de specificaties van je Asus-laptop.

Hoe de Asus laptop AC-adapter te gebruiken

Een Asus laptop AC-adapter is relatief eenvoudig te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de adapter in een stopcontact te steken en de stekker van de adapter in je laptop te steken. Zodra hij is aangesloten, zal de laptop beginnen op te laden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de stekker stevig in de laptop is gestoken en dat er een stabiele verbinding is. Als de verbinding niet stabiel is, kan de adapter niet werken. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de stopcontacten die je gebruikt, veilig zijn en geen overstroming of kortsluiting veroorzaken.

Voordelen van de Asus laptop AC-adapter

Een van de belangrijkste voordelen van de Asus laptop AC-adapter is dat het je in staat stelt om je laptop op te laden. Dit geeft je de vrijheid om overal te werken zonder de zorgen te hoeven maken dat de batterij van je laptop leeg raakt. Een ander voordeel is dat Asus laptop AC-adapters compact en draagbaar zijn, waardoor het gemakkelijk is om de adapter overal mee naartoe te nemen.

Problemen en oplossingen voor de Asus laptop AC-adapter

Een veelvoorkomend probleem met Asus laptop AC-adapters is dat ze na verloop van tijd kunnen verslijten of kapot gaan. Als dit gebeurt, kan de adapter niet meer werken of kan er een onstabiele verbinding zijn. Hieronder staan enkele tips voor het oplossen van problemen met de Asus laptop AC-adapter:

1. Controleer de verbinding tussen de adapter en de laptop: Controleer of de stekker van de adapter goed en stevig in de laptop is gestoken. Als de verbinding los zit, kan dit invloed hebben op de werking van de adapter.
2. Controleer de stopcontacten: Als de adapter niet werkt, controleer dan of het stopcontact dat je gebruikt, goed werkt. Soms kan een stopcontact overbelast zijn of defect raken.
3. Controleer de kabels: Als de adapter niet werkt, controleer dan of er eventuele breuken of beschadigingen zijn in de kabel die je gebruikt.

Als je er niet in slaagt om het probleem op te lossen, kan je overwegen om een nieuwe adapter te kopen.

Onderhoud en zorg voor de Asus laptop AC-adapter

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van een Asus laptop AC-adapter. Hieronder staan enkele tips voor het onderhoud en de zorg voor de adapter:

1. Vermijd extreme temperaturen: Vermijd het blootstellen van de AC-adapter aan extreme temperaturen.
2. Houd de adapter uit de buurt van water of vloeistoffen: Houd de AC-adapter uit de buurt van water of andere vloeistoffen, omdat hierdoor kortsluiting kan ontstaan.
3. Rol de kabel niet te strak op: Rol de kabel op een manier waarop je hem niet te strak op rolt. Een te strakke kabel kan de interne bedrading beschadigen of beschadigen.
4. Bewaar de adapter op een veilige plaats: Bewaar de adapter op een plaats waar het niet kan vallen of beschadigd kan worden.
5. Gebruik alleen originele Asus-onderdelen: Gebruik alleen originele Asus-onderdelen om ervoor te zorgen dat de adapter correct werkt.

Waar te koop Asus laptop AC-adapter

Er zijn verschillende plaatsen waar je een Asus laptop AC-adapter kunt kopen. Je kunt het online kopen bij websites zoals Amazon of eBay. Je kunt ook naar een fysieke winkel gaan in je buurt die elektronica verkoopt. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste adapter koopt voor je specifieke model laptop. De prijzen van Asus laptop AC-adapters variëren afhankelijk van het model en de specificaties. Enkele opties die je kunt overwegen voor het kopen van een Asus laptop AC-adapter zijn de Cục sạc laptop Asus thegioididong, sạc laptop asus 19v-3.42a hình vuông, Cục sạc laptop Asus chính hãng, Cục sạc laptop Asus giá bao nhiêu, sạc laptop asus 19v-2.37a hình vuông, Mua sạc laptop Asus chính hãng ở đâu, Sạc laptop Asus, Cục Sạc laptop Asus FPTasus laptop ac adapter.

FAQs

1. Wat zijn enkele veelvoorkomende problemen met Asus laptop AC-adapters?

Enkele veelvoorkomende problemen met Asus laptop AC-adapters zijn een losse of onstabiele verbinding, defecte kabels of breuken en beschadiging door overmatig gebruik of blootstelling aan extreme temperaturen.

2. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn Asus laptop AC-adapter langer meegaat?

Je kunt op je Asus laptop AC-adapter letten door ervoor te zorgen dat het op een veilige plaats wordt bewaard, het niet bloot te stellen aan water of vloeistoffen, de kabel niet te strak op te rollen en alleen originele Asus-onderdelen te gebruiken.

3. Waar kan ik een Asus laptop AC-adapter kopen?

Er zijn verschillende plaatsen waar je een Asus laptop AC-adapter kunt kopen, waaronder online winkels zoals Amazon of eBay en fysieke winkels in je buurt die elektronica verkopen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste adapter koopt voor je specifieke model laptop.

4. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn Asus laptop AC-adapter compatibel is met mijn laptop?

Om ervoor te zorgen dat je Asus laptop AC-adapter compatibel is met je laptop, moet je ervoor zorgen dat de specificaties van de adapter overeenkomen met de specificaties van je laptop. Deze specificaties omvatten meestal informatie over het voltage (V) en de stroomsterkte (A) van de adapter.

Conclusie

Een Asus laptop AC-adapter is een belangrijk onderdeel van je Asus-laptop omdat het ervoor zorgt dat je laptop opgeladen kan worden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste adapter koopt voor je specifieke model laptop en dat je de adapter op een veilige en verantwoorde manier gebruikt. Als je problemen ondervindt met je adapter, controleer dan of de verbindingen stabiel zijn en of er eventuele breuken of beschadigingen zijn in de kabel die je gebruikt. Als je er niet in slaagt om het probleem op te lossen, kan je overwegen om een nieuwe adapter te kopen.

Keywords searched by users: asus laptop ac adapter Cục sạc laptop Asus thegioididong, sạc laptop asus 19v-3.42a hình vuông, Cục sạc laptop Asus chính hãng, Cục sạc laptop Asus giá bao nhiêu, sạc laptop asus 19v-2.37a hình vuông, Mua sạc laptop Asus chính hãng ở đâu, Sạc laptop Asus, Cục Sạc laptop Asus FPT

Categories: Top 57 asus laptop ac adapter

ASUS AC ADAPTER CHARGER REPAIR | HOW TO OPEN AND FIX YOUR LAPTOP AC ADAPTER | AC ADAPTER DISASSEMBLE

See more here: luongythuhang.com

Cục sạc laptop Asus thegioididong

De Cục sạc laptop Asus thegioididong is een geweldige keuze voor gebruikers die hun Asus laptop gebruiken voor werk, school of persoonlijke doeleinden. Deze adapter is van hoge kwaliteit en is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je laptop altijd opgeladen blijft, ongeacht waar je bent.

De Cục sạc laptop Asus thegioididong is verkrijgbaar bij de meeste elektronicawinkels en is zeer betaalbaar. De adapter is compatibel met de meeste Asus laptops en heeft een uitgang van 19V en 4,74A. Dit zorgt ervoor dat je laptop snel wordt opgeladen en dat je weer aan de slag kunt.

De Cục sạc laptop Asus thegioididong is ook zeer draagbaar, waardoor het ideaal is voor mensen die altijd onderweg zijn. Het weegt slechts 332 gram en heeft een compact formaat waardoor het eenvoudig op te bergen is in een laptoptas. Dit maakt het gemakkelijk te gebruiken op kantoor, in de bibliotheek of zelfs tijdens het reizen.

Klanten die de Cục sạc laptop Asus thegioididong gebruiken, kunnen erop vertrouwen dat deze adapter hun laptop veilig zal opladen. De adapter heeft verschillende beschermingsfuncties om ervoor te zorgen dat de laptop niet oververhit raakt, kortsluiting veroorzaakt of schade oploopt door overstroom. Dit zorgt voor een probleemloze gebruikerservaring en verlengt de levensduur van je laptop.

FAQs:
1. Is de Cục sạc laptop Asus thegioididong compatibel met mijn laptop?
Ja, de adapter is meestal compatibel met de meeste Asus laptops. Het is echter altijd verstandig om de specificaties van je laptop te controleren voordat je de aankoop doet om ervoor te zorgen dat de adapter de juiste uitgangsspanning en -stroom heeft.

2. Hoe snel laadt de Cục sạc laptop Asus thegioididong mijn laptop op?
De adapter heeft een uitgang van 19V en 4,74A, wat ervoor zorgt dat je laptop snel wordt opgeladen. Hoe snel je laptop wordt opgeladen, is echter afhankelijk van het model en de staat van de batterij.

3. Kan ik de Cục sạc laptop Asus thegioididong gebruiken tijdens het reizen?
Ja, de adapter is zeer draagbaar en lichtgewicht, waardoor het ideaal is voor gebruik tijdens het reizen. Het kan eenvoudig worden opgeborgen in een laptoptas en kan worden gebruikt op kantoor, in de bibliotheek of zelfs tijdens het reizen.

4. Heeft de Cục sạc laptop Asus thegioididong enige beschermingsfuncties?
Ja, de adapter heeft verschillende beschermingsfuncties om ervoor te zorgen dat je laptop veilig blijft tijdens het opladen. Het heeft bescherming tegen oververhitting, kortsluiting en overstroom, waardoor het veiliger is in gebruik.

5. Is de Cục sạc laptop Asus thegioididong gemakkelijk te gebruiken?
Ja, de adapter is zeer eenvoudig te gebruiken. Het kan worden aangesloten op een stopcontact en vervolgens op je laptop, waardoor het opladen van je laptop zeer gemakkelijk is. Het heeft ook een LED-indicator die aangeeft wanneer je laptop volledig is opgeladen.

De Cục sạc laptop Asus thegioididong heeft ook een gestroomlijnd ontwerp waardoor het er geweldig uitziet op elk bureau. De adapter heeft een zwarte kleur en heeft geen opzichtige logo’s of decoraties, waardoor het perfect is voor mensen die een eenvoudig en strak ontwerp willen.

Een ander geweldig kenmerk van de Cục sạc laptop Asus thegioididong is de LED-indicator die aangeeft wanneer je laptop volledig is opgeladen. Dit bespaart je tijd en energie omdat je niet continue hoeft te controleren of je laptop volledig is opgeladen.

De Cục sạc laptop Asus thegioididong is perfect voor mensen die vaak onderweg zijn en werken op hun laptop. Het is ook geschikt voor studenten die hun laptops dagelijks gebruiken voor school- of studiewerk. Het is gemakkelijk te gebruiken, draagbaar en veilig in gebruik en is daarom een ​​geweldige keuze voor iedereen die een betrouwbare adapter voor hun Asus laptop nodig heeft.

In conclusie, de Cục sạc laptop Asus thegioididong is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en betrouwbare adapter voor hun Asus laptop. Het is compatibel met de meeste Asus laptops, is zeer draagbaar en heeft verschillende beschermingsfuncties om ervoor te zorgen dat je laptop veilig wordt opgeladen. Het is ook zeer eenvoudig te gebruiken en heeft een LED-indicator die aangeeft wanneer je laptop volledig is opgeladen. Als je een betrouwbare en betaalbare adapter nodig hebt voor je Asus laptop, dan is de Cục sạc laptop Asus thegioididong een uitstekende optie.

sạc laptop asus 19v-3.42a hình vuông

Sạc Laptop ASUS 19V-3.42A Hình Vuông – De ultieme gids

Voor degenen die een ASUS laptop bezitten, is het vinden van de juiste oplader essentieel voor het behoud van de levensduur van hun computer. Het kiezen van de juiste sạc laptop ASUS 19V-3.42A Hình Vuông is dus van groot belang. In deze gids zullen we alles wat u moet weten over deze oplader bespreken. We zullen uitleggen wat het is, hoe het werkt, wat de kenmerken ervan zijn en waarom het een belangrijk accessoire is voor uw laptop. Laten we eerst eens kijken naar wat het eigenlijk is.

Wat is sạc laptop ASUS 19V-3.42A Hình Vuông?

Sạc laptop ASUS 19V-3.42A Hình Vuông is een krachtige oplader die speciaal is ontworpen om de batterij van uw ASUS-laptop op te laden. Het is een rechthoekige oplader met een vermogen van 65W en een output van 19V 3.42A. Dit betekent dat hij snel en efficiënt uw laptop kan opladen en u een hoge mate van prestaties biedt.

Hoe werkt het?

Het gebruik van sạc laptop ASUS 19V-3.42A Hình Vuông is net zo eenvoudig als elke andere oplader. Het is ontworpen om rechtstreeks op uw laptop te worden aangesloten. Het heeft een rechthoekige stekker die perfect past in de laadpoort van uw laptop. Het beschikt ook over een LED-lampje dat aangeeft of de oplader al dan niet correct is aangesloten en functioneert.

Kenmerken van sạc laptop ASUS 19V-3.42A Hình Vuông

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van deze oplader:

1. Vermogen: De oplader heeft een vermogen van 65W, wat betekent dat het snel en efficiënt uw laptop kan opladen.

2. Output: De output van de oplader is 19V 3.42A, wat zorgt voor een snelle laadsnelheid en een betrouwbare prestatie.

3. LED-licht: De oplader heeft ook een LED-lampje dat aangeeft of de oplader al dan niet correct is aangesloten en functioneert.

4. Afmetingen: De oplader heeft een rechthoekige vorm en is 10,5 cm lang, 4,4 cm breed en 3 cm hoog.

Waarom is sạc laptop ASUS 19V-3.42A Hình Vuông belangrijk?

Een goede en betrouwbare oplader is van vitaal belang voor de levensduur van uw laptop. Het gebruik van een onjuiste of inferieure oplader kan leiden tot een slechte prestatie van uw computer. Met sạc laptop ASUS 19V-3.42A Hình Vuông kunt u er zeker van zijn dat u een oplader van hoge kwaliteit gebruikt die is ontworpen om uw ASUS-laptop efficiënt op te laden en te voorzien van de juiste prestaties. Het beschermt uw laptop ook tegen overladen of kortsluiting, wat de levensduur ervan kan verlengen.

FAQs

Q1: Welke ASUS laptops zijn compatibel met deze oplader?

A1: Sạc laptop ASUS 19V-3.42A Hình Vuông is compatibel met de meeste ASUS laptops die een laadpoort van 19V nodig hebben.

Q2: Kan deze oplader ook worden gebruikt voor andere merken laptops?

A2: Nee, deze oplader is specifiek ontworpen voor ASUS-laptops en kan niet worden gebruikt voor andere merken.

Q3: Wat is de lengte van de kabel van deze oplader?

A3: De kabel van deze oplader is ongeveer 1,5 meter lang.

Q4: Is deze oplader beschermd tegen kortsluiting of overladen?

A4: Ja, deze oplader biedt bescherming tegen kortsluiting, overladen en overspanning, wat de levensduur van uw laptop kan verlengen.

Q5: Kan ik deze oplader gebruiken voor zware taken zoals gamen of videobewerking?

A5: Ja, deze oplader is krachtig genoeg om uw laptop snel op te laden, waardoor u uw laptop kunt gebruiken voor zware taken zoals gamen of videobewerking.

Samenvatting

Sạc laptop ASUS 19V-3.42A Hình Vuông is een essentieel accessoire voor ASUS-laptopgebruikers. Het biedt een snelle en efficiënte manier om uw laptop op te laden en presteert op het hoogste niveau. Het biedt ook bescherming tegen kortsluiting, overspanning en overladen, waardoor de levensduur van uw laptop wordt verlengd. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige oplader voor uw ASUS-laptop, dan is sạc laptop ASUS 19V-3.42A Hình Vuông zeker een aanrader.

Cục sạc laptop Asus chính hãng

Cục sạc laptop Asus chính hãng is een essentiële accessoire voor iedere Asus laptop. Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel het mogelijk is om externe opladers te gebruiken, de originele opladers van Asus de beste prestaties leveren.

In dit artikel zullen we het hebben over de Cục sạc laptop Asus chính hãng, inclusief waarom het belangrijk is om de originele oplader te kopen, de verschillende soorten opladers die beschikbaar zijn, en enkele veelgestelde vragen.

Waarom is het belangrijk om de Cục sạc laptop Asus chính hãng te kopen?

Als u een Asus laptop bezit, is het belangrijk om de originele oplader van de fabrikant te kopen. Terwijl andere opladers mogelijk beter geprijsd zijn, is de originele oplader van Asus ontworpen om te werken met de specificaties en prestaties van uw laptop. Deze opladers zijn getest en gecertificeerd om te voldoen aan de veiligheidsnormen en kwaliteitseisen van Asus.

Het gebruik van een niet-originele oplader kan leiden tot het falen van uw laptop, schade aan de batterij, oververhitting of zelfs een brand. Het kan ook de prestaties van uw laptop verminderen, waardoor de levensduur van uw batterij wordt verkort en u vaker moet opladen.

Verschillende soorten Cục sạc laptop Asus chính hãng

Asus biedt verschillende soorten Cục sạc laptop Asus chính hãng voor hun laptops. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten:

1. AC-adapters

De AC-adapter is de meest voorkomende oplader voor Asus laptops. Het is ontworpen om in een stopcontact te worden gestoken en zet de wisselstroom om naar gelijkstroom voor uw laptop. AC-adapters hebben vaak een vermogen van 45 Watt tot 240 Watt, afhankelijk van de specificaties van uw laptop.

2. Autoladers

Autoladers zijn ontworpen om uw Asus laptop op te laden via de sigarettenaansteker in uw auto. Deze opladers zijn handig voor mensen die vaak op de weg zijn en hun laptop moeten gebruiken zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het opraken van de batterij.

3. USB-C opladers

USB-C opladers zijn ontworpen voor Asus laptops die een USB-C poort hebben. Deze oplaadkabels kunnen aangesloten worden op de USB-C poort van uw laptop en bieden snel opladen en data overdracht. Het is belangrijk om te controleren of uw laptop een USB-C poort heeft voordat u een USB-C oplader koopt.

Veelgestelde vragen over de Cục sạc laptop Asus chính hãng

1. Kan ik een niet-originele oplader gebruiken om mijn Asus laptop op te laden?

Hoewel het mogelijk is om een niet-originele oplader te gebruiken, is het niet aanbevolen. De originele oplader van Asus is ontworpen om te werken met de specificaties en prestaties van uw laptop. Deze opladers zijn getest en gecertificeerd om te voldoen aan de veiligheidsnormen en kwaliteitseisen van Asus. Het gebruik van een niet-originele oplader kan leiden tot het falen van uw laptop, schade aan de batterij, oververhitting of zelfs een brand.

2. Hoe weet ik welke Cục sạc laptop Asus chính hãng ik moet kopen voor mijn laptop?

U kunt het beste eerst controleren welke oplader u momenteel gebruikt en welk type poort uw laptop heeft. Als u niet zeker bent of het type poort van uw laptop, raadpleeg dan de handleiding van uw laptop of neem contact op met de fabrikant voor meer informatie.

3. Kan ik andere apparaten opladen met mijn Cục sạc laptop Asus chính hãng?

Als uw oplader een USB-poort heeft, kunt u andere apparaten opladen, zoals smartphones, tablets, en camera’s. Het is belangrijk om te onthouden dat het opladen van meerdere apparaten tegelijk uw laptops oplaadtijd kan vertragen.

4. Wat is het verschil tussen een AC-adapter en een autolader?

AC-adapters zijn ontworpen om in een stopcontact te worden gestoken en zetten de wisselstroom om naar gelijkstroom voor uw laptop. Autoladers zijn ontworpen om uw Asus laptop op te laden via de sigarettenaansteker in uw auto. Deze opladers zijn handig voor mensen die vaak op de weg zijn en hun laptop moeten gebruiken zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het opraken van de batterij.

5. Wat is het verschil tussen een USB-C oplader en een standaard AC-adapter?

USB-C opladers zijn ontworpen voor Asus laptops die een USB-C poort hebben. Deze oplaadkabels kunnen aangesloten worden op de USB-C poort van uw laptop en bieden snel opladen en data overdracht. Het is belangrijk om te controleren of uw laptop een USB-C poort heeft voordat u een USB-C oplader koopt. Standaard AC-adapters zetten de wisselstroom om naar gelijkstroom voor uw laptop, terwijl USB-C opladers zijn ontworpen om direct te worden aangesloten op de USB-C poort van uw laptop.

Conclusie

Het kopen van de Cục sạc laptop Asus chính hãng is van essentieel belang om de prestaties van uw laptop te behouden en de levensduur van uw batterij te verlengen. Het is belangrijk om de originele oplader te kopen, omdat andere opladers niet zijn ontworpen om te werken met de specificaties en prestaties van uw laptop.

Er zijn verschillende soorten Cục sạc laptop Asus chính hãng beschikbaar, waaronder AC-adapters, autoladers en USB-C opladers. Het is belangrijk om te controleren welk type poort uw laptop heeft voordat u een oplader koopt.

Als u vragen heeft over de Cục sạc laptop Asus chính hãng, aarzel dan niet om contact op te nemen met de fabrikant of uw lokale leverancier.

Images related to the topic asus laptop ac adapter

ASUS AC ADAPTER CHARGER REPAIR | HOW TO OPEN AND FIX YOUR LAPTOP AC ADAPTER | AC ADAPTER DISASSEMBLE
ASUS AC ADAPTER CHARGER REPAIR | HOW TO OPEN AND FIX YOUR LAPTOP AC ADAPTER | AC ADAPTER DISASSEMBLE

Article link: asus laptop ac adapter.

Learn more about the topic asus laptop ac adapter.

See more: https://luongythuhang.com/blog/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *