Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Atoomweg 6b 9743 AK Groningen: Ontdek dit verborgen juweeltje in het noorden van Nederland! Klik hier voor meer informatie.

Atoomweg 6b 9743 AK Groningen: Ontdek dit verborgen juweeltje in het noorden van Nederland! Klik hier voor meer informatie.

Kantoor Groningen   The Rock

atoomweg 6b 9743 ak groningen

Inleiding

Atoomweg 6b 9743 AK Groningen is een pand dat uitstekende mogelijkheden biedt voor bedrijven en organisaties. Het ligt in een strategische locatie in de stad Groningen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor iedereen die met de auto, fiets of het openbaar vervoer komt. Het pand biedt tal van voorzieningen en faciliteiten in de omgeving. In dit artikel gaan we dieper in op de locatie en omgeving van Atoomweg 6b, de indeling en grootte van het pand, de voorzieningen en faciliteiten, de toegankelijkheid en bereikbaarheid, bedrijven en organisaties, en de mogelijkheden voor huur of koop van het pand.

De locatie en omgeving van Atoomweg 6b 9743 AK Groningen

Atoomweg 6b ligt in de stad Groningen, in de wijk “Industrieterrein Zuid”. Het pand bevindt zich in een zeer dynamische en drukke omgeving, dichtbij het Zernike Campus en het stadscentrum. Tegenover Atoomweg 6b ligt Faber Sportpark, waar diverse sportfaciliteiten worden aangeboden. Ook zijn er diverse winkels, restaurants, en bedrijven in de omgeving, waaronder het Business Center Groningen. Dit maakt Atoomweg 6b een zeer aantrekkelijke locatie voor bedrijven en organisaties om zich te vestigen.

De indeling en grootte van het pand aan Atoomweg 6b

Het pand aan Atoomweg 6b heeft een totale oppervlakte van 750 vierkante meter. Het pand is verdeeld over twee verdiepingen en biedt ruimte voor diverse kantoren en werkruimten. Het pand heeft ook een ruime inkomhal, een keuken, en een vergaderruimte. De kantoren en werkruimtes zijn modern en goed uitgerust met alle benodigde faciliteiten. Dit maakt het pand uitermate geschikt voor diverse bedrijven en organisaties.

Voorzieningen en faciliteiten in de nabije omgeving van Atoomweg 6b

De omgeving van Atoomweg 6b biedt tal van voorzieningen en faciliteiten. Direct tegenover het pand ligt het Faber Sportpark, een plek waar men kan genieten van diverse sportmogelijkheden. Ook zijn er diverse winkels in de buurt, waaronder een supermarkt, een drogisterij, en diverse eetgelegenheden. Bovendien ligt het Business Center Groningen op loopafstand van Atoomweg 6b. Dit centrum biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven en organisaties om zich te vestigen in een modern en goed uitgerust pand.

Toegankelijkheid en bereikbaarheid van Atoomweg 6b

Atoomweg 6b is gemakkelijk toegankelijk en bereikbaar voor iedereen die met de auto, fiets of openbaar vervoer komt. Het pand ligt dichtbij de A7 en is daarom gemakkelijk te bereiken voor bedrijven die gevestigd zijn in andere delen van Nederland. Ook zijn er diverse fietspaden in de omgeving, waardoor het pand gemakkelijk bereikbaar is voor fietsers. Daarnaast stopt er een bus voor de deur van het pand. Hierdoor is het pand ook gemakkelijk bereikbaar voor mensen die met het openbaar vervoer komen.

Bedrijven en organisaties gevestigd op Atoomweg 6b en in de omgeving

Er zijn diverse bedrijven en organisaties gevestigd op Atoomweg 6b en in de omgeving. Zoals eerder vermeld, ligt het Business Center Groningen op loopafstand van het pand. Dit centrum biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven en organisaties om zich te vestigen in een modern en goed uitgerust pand. Andere bedrijven en organisaties die in de omgeving van Atoomweg 6b gevestigd zijn, zijn onder andere diverse winkels, een dienstverlener op het gebied van gas, water en elektriciteit, en een autobedrijf.

Mogelijkheden voor huur of koop van het pand aan Atoomweg 6b

Het pand aan Atoomweg 6b is te huur en te koop. Voor bedrijven die op zoek zijn naar een modern en goed uitgerust pand, biedt Atoomweg 6b een uitstekende mogelijkheid. Het pand is zeer geschikt voor diverse bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een goed onderhouden pand en een gunstige locatie. Het Business Center Groningen biedt ook diverse mogelijkheden voor bedrijven en organisaties om zich te vestigen in een modern en goed uitgerust pand. Door het huren van een kantoorruimte bij het Business Center Groningen, kan men gebruik maken van alle faciliteiten van het centrum, zoals vergaderruimtes en een receptioniste.

Conclusie

Atoomweg 6b 9743 AK Groningen is een zeer aantrekkelijke locatie voor bedrijven en organisaties. Het pand biedt tal van mogelijkheden voor diverse kantoren en werkruimten. De omgeving van het pand biedt diverse voorzieningen en faciliteiten, zoals het Faber Sportpark, diverse winkels en eetgelegenheden, en het Business Center Groningen. Het pand is gemakkelijk toegankelijk en bereikbaar voor iedereen die met de auto, fiets of openbaar vervoer komt. Er zijn diverse bedrijven en organisaties gevestigd op Atoomweg 6b en in de omgeving, waaronder het Business Center Groningen. Het pand is te huur en te koop en biedt daarom diverse mogelijkheden voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een modern en goed uitgerust pand.

FAQs

1. Wat is de oppervlakte van Atoomweg 6b 9743 AK Groningen?
Het pand heeft een totale oppervlakte van 750 vierkante meter.

2. Welke voorzieningen en faciliteiten zijn er in de omgeving van Atoomweg 6b?
De omgeving van Atoomweg 6b biedt diverse voorzieningen en faciliteiten, zoals het Faber Sportpark, diverse winkels en eetgelegenheden, en het Business Center Groningen.

3. Is Atoomweg 6b gemakkelijk bereikbaar met de auto?
Ja, het pand ligt dichtbij de A7 en is daarom gemakkelijk te bereiken voor bedrijven die gevestigd zijn in andere delen van Nederland.

4. Wie is er gevestigd op Atoomweg 6b en in de omgeving?
Er zijn diverse bedrijven en organisaties gevestigd op Atoomweg 6b en in de omgeving, waaronder het Business Center Groningen, diverse winkels, een dienstverlener op het gebied van gas, water en elektriciteit, en een autobedrijf.

5. Is het mogelijk om Atoomweg 6b te huren of te kopen?
Ja, het pand is te huur en te koop. Het Business Center Groningen biedt ook diverse mogelijkheden voor bedrijven en organisaties om zich te vestigen in een modern en goed uitgerust pand.

Keywords searched by users: atoomweg 6b 9743 ak groningen business center groningen, businesscenter, business center leusden, friesestraatweg 211, business centrum, ced groningen friesestraatweg

Categories: Top 66 atoomweg 6b 9743 ak groningen

Kantoor Groningen The Rock

See more here: luongythuhang.com

business center groningen

In het noorden van Nederland ligt de stad Groningen, die het centrum vormt van een bloeiende regio. Als u een bedrijf wilt starten of zoekt naar mogelijkheden om uw bedrijf uit te breiden in het noorden van Nederland, is de Business Center Groningen (BCG) de ideale plaats om te beginnen. Het is een volledig uitgerust kantoor- en bedrijvencentrum dat beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft om uw bedrijf van de grond te krijgen.

De infrastructuur in de BCG is opmerkelijk, aangezien het gebouw is uitgerust met de nieuwste technologieën en voorzieningen, zoals zeer snelle internettoegang, een videoconferentieruimte en ultramoderne beveiligingssystemen. Bovendien biedt de BCG flexibele huuropties, zodat u ruimte kunt huren op basis van uw behoeften, budget en de grootte van uw bedrijf.

Voordeel van de locatie

Het gebouw is gelegen vlakbij de N7, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is per auto. Bovendien is er volop gratis parkeergelegenheid en voor degenen die liever met het openbaar vervoer reizen, ligt het centraal station van Groningen op slechts 10 minuten fietsafstand. Er zijn ook regelmatig bussen beschikbaar om naar het centrum te gaan.

De BCG biedt ook een inspirerende werkomgeving, aangezien het zich midden in een levendige stad bevindt. Er zijn talloze cafés en restaurants in de buurt, en er is altijd wel iets te doen, zoals het bezoeken van de universiteit van Groningen, het beroemde Groninger Museum of het genieten van een wandeling langs de grachten. Dit alles maakt de BCG tot de perfecte locatie voor bedrijven die hun medewerkers willen inspireren en motiveren.

Diensten

De BCG biedt verschillende faciliteiten en diensten. Hieronder vindt u een samenvatting van enkele van de belangrijkste faciliteiten en diensten die beschikbaar zijn:

Flexibele huuropties: de BCG biedt verschillende flexibele huuropties, zodat u ruimte kunt huren op basis van uw behoeften, budget en de grootte van uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld een werkplek huren voor een dag, een week of een maand, of een volledig ingericht kantoor huren voor een langere periode.

Receptiediensten: de BCG heeft een professioneel en gastvrij receptieteam dat u en uw bezoekers zal begroeten en begeleiden. Het team kan u ook helpen met het organiseren van vergaderingen en het boeken van conferentieruimtes.

Internet en telecom: de BCG beschikt over zeer snelle internettoegang en zeer betrouwbare telecomdiensten.

Videoconferentieruimte: de BCG heeft een videoconferentieruimte waar u virtuele vergaderingen kunt houden met collega’s, klanten en leveranciers over de hele wereld.

Vergaderfaciliteiten: de BCG heeft vergaderfaciliteiten die geschikt zijn voor kleine of grote groepen. Er zijn kamers beschikbaar voor presentaties, bijeenkomsten, conferenties en brainstormsessies.

Kantoorinrichting: de BCG biedt ook kantoorinrichting. Dit betekent dat uw kantoorruimte volledig ingericht kan worden met kantoormeubilair, en dat u gebruik kunt maken van onze printer- en kopieerfaciliteiten.

Bedrijfsadres: de BCG biedt ook een zakelijk adres voor uw bedrijf. Dit betekent dat u uw bedrijf kunt registreren op ons adres, en u ontvangt uw post op dit adres. Dit kan handig zijn als u nog geen fysiek kantoor heeft, en als u toch een officieel adres wilt hebben.

FAQs

1. Welke soorten bedrijven kunnen bij de BCG terecht?

De BCG is geschikt voor diverse soorten bedrijven, zoals kleine en middelgrote bedrijven, start-ups, freelancers, consultants, kleine afdelingen van grote bedrijven en internationale bedrijven.

2. Hoe kan ik een werkplek of kantoorruimte huren?

U kunt eenvoudig een werkplek of kantoorruimte huren door contact op te nemen met de BCG en uw wensen en behoeften door te geven. Vervolgens zal er een op maat gemaakt huuroverzicht worden samengesteld en u zult de mogelijkheid hebben om het kantoor te bezichtigen voordat u besluit om te huren.

3. Wat is de duur van een huurovereenkomst?

De huurovereenkomsten bij de BCG zijn flexibel, dus u kunt een kantoorruimte huren voor een dag, een week, een maand of langer.

4. Zijn er vergaderfaciliteiten beschikbaar?

Ja, er zijn vergaderfaciliteiten beschikbaar. De BCG beschikt over verschillende kamers voor presentaties, bijeenkomsten, conferenties en brainstormsessies.

5. Kan ik mijn bedrijf registreren op het adres van de BCG?

Ja, de BCG biedt ook een zakelijk adres voor uw bedrijf. Dit betekent dat u uw bedrijf kunt registreren op ons adres en u uw post op dit adres ontvangt.

6. Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij de BCG?

Ja, er is volop gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij de BCG.

7. Zijn er restaurants en cafés in de buurt van de BCG?

Ja, er zijn talloze restaurants en cafés in de buurt van de BCG. De BCG bevindt zich in het centrum van Groningen, dus er zijn veel opties beschikbaar voor een goede maaltijd of een kopje koffie.

Conclusie

Een kantoor huren bij de Business Center Groningen (BCG) biedt talloze voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar een representatieve kantoorruimte met alle faciliteiten die nodig zijn om efficiënt te werken. De BCG is gelegen in het centrum van Groningen en beschikt over flexibele huuropties, professionele receptiediensten, internet en telecom, videoconferentieruimtes en vergaderfaciliteiten. Bovendien biedt de BCG een inspirerende werkomgeving met talloze restaurants en cafés in de buurt.

businesscenter

Businesscenters zijn een essentieel onderdeel van de moderne werkomgeving en hebben de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen. Deze centra bieden een professionele en goed uitgeruste werkomgeving voor bedrijven en individuen die behoefte hebben aan flexibele werkplekken en gedeelde kantoorruimte.

In Nederland zijn er tal van businesscenters die een breed scala aan diensten aanbieden, van virtuele kantoren tot volledig ingerichte werkruimtes. In deze veranderende zakelijke omgeving bieden businesscenters zowel traditionele als innovatieve opties voor ondernemers en bedrijven in alle sectoren.

Wat is een businesscenter?

Een businesscenter is een professionele werkruimte waar bedrijven en individuen kantoorruimte kunnen huren op flexibele basis. Deze centra bieden vaak gedeelde faciliteiten zoals vergaderruimtes, afdrukdiensten en een receptie, en zijn daarom een geweldige optie voor bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele kantoorruimte.

Deze centra bieden ook vaak virtuele kantoorruimtes, waarmee bedrijven hun zakelijke adres kunnen registreren op het adres van het businesscenter en gebruik kunnen maken van de diensten van het centrum, zoals postbeheer en telefoondiensten, zonder daadwerkelijk op locatie te zijn.

Waarom kiezen voor een businesscenter?

Er zijn tal van redenen waarom bedrijven en individuen kiezen voor een businesscenter als hun werkplek. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn onder meer:

Flexibiliteit: Businesscenters bieden flexibele huuropties, zodat bedrijven hun kantoorruimte kunnen aanpassen aan hun behoeften. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een kantoor met 1 bureau of voor een volledig ingerichte ruimte voor hun team. Door deze flexibiliteit kunnen bedrijven besparen op kosten en ruimte wanneer dat nodig is.

Gemak: Businesscenters bieden alle faciliteiten die nodig zijn om een bedrijf te runnen op één locatie. Dit betekent dat bedrijven geen tijd en middelen hoeven te besteden aan het opzetten van hun eigen faciliteiten, zoals vergaderruimtes en IT-infrastructuur. Alle nodige faciliteiten zijn al aanwezig in het businesscenter, wat het runnen van een bedrijf een stuk eenvoudiger maakt.

Professionele uitstraling: Een businesscenter biedt een professionele en geloofwaardige werkruimte voor bedrijven. Hierdoor kunnen bedrijven hun merk op een betrouwbare manier presenteren aan hun klanten en zakenpartners.

Toegang tot netwerken: Businesscenters bieden vaak een gemeenschappelijke ruimte waar bedrijven kunnen netwerken en samenwerken met andere bedrijven. Dit kan leiden tot nieuwe samenwerkingen en kansen voor het bedrijf.

Wat zijn de verschillende soorten businesscenters?

Er zijn verschillende soorten businesscenters beschikbaar voor bedrijven en individuen op zoek naar een flexibele kantoorruimte. Enkele van de meest voorkomende soorten zijn:

Flexibele kantoren: Deze centra bieden een flexibele kantoorruimte op maandelijkse basis en zijn een geweldige optie voor bedrijven die behoefte hebben aan flexibiliteit in hun huurovereenkomst.

Virtuele kantoren: Een virtueel kantoor biedt een zakelijk adres, telefoondiensten en postbeheer zonder de kosten van een fysieke kantoorruimte. Dit is een ideale optie voor bedrijven die werken op afstand of vanuit huis.

Gedeelde kantoren: In een gedeeld kantoor huren verschillende bedrijven dezelfde werkruimte, waardoor de huurkosten kunnen worden gedeeld. Dit is een goede optie voor startende bedrijven en freelancers.

Serviced offices: Deze centra bieden volledig ingerichte kantoorruimte inclusief faciliteiten zoals afdrukdiensten, voicemail en vergaderruimtes. Dit is een geweldige optie voor bedrijven die op zoek zijn naar een complete en professionele werkruimte.

Wat zijn de kosten van een businesscenter?

De kosten van een businesscenter zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het soort kantoorruimte dat wordt gehuurd, de locatie van het centrum en de huurperiode. Over het algemeen zijn de huurprijzen voor businesscenters flexibel, zodat bedrijven hun huurperiode en kantoorruimte kunnen aanpassen aan hun behoeften en budget.

FAQs

1. Wat zijn de voordelen van een businesscenter?

Een businesscenter biedt verschillende voordelen voor bedrijven en individuen, zoals flexibiliteit, gemak, professionele uitstraling en toegang tot netwerken.

2. Welke soorten businesscenters zijn beschikbaar?

Er zijn verschillende soorten businesscenters beschikbaar, waaronder flexibele kantoren, virtuele kantoren, gedeelde kantoren en serviced offices.

3. Wat zijn de kosten van een businesscenter?

De kosten van een businesscenter zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort kantoorruimte, de locatie en de huurperiode.

4. Kan ik mijn zakelijk adres registreren bij een businesscenter?

Ja, bij een virtueel kantoor kunnen bedrijven hun zakelijk adres registreren bij het businesscenter en gebruikmaken van de postbeheerdiensten.

In conclusie bieden businesscenters een uitstekende en flexibele manier voor bedrijven om te groeien en zich te ontwikkelen. Door hun unieke voordelen zijn deze centra het overwegen waard voor bedrijven en individuen die op zoek zijn naar een professionele en kosteneffectieve werkruimte.

Images related to the topic atoomweg 6b 9743 ak groningen

Kantoor Groningen   The Rock
Kantoor Groningen The Rock

Article link: atoomweg 6b 9743 ak groningen.

Learn more about the topic atoomweg 6b 9743 ak groningen.

See more: https://luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *