Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Aubade Zaandam te Koop: Ontdek Jouw Nieuwe Thuis en Word Verliefd! Klik Hier!

Aubade Zaandam te Koop: Ontdek Jouw Nieuwe Thuis en Word Verliefd! Klik Hier!

Te koop: Aubade 63 te Zaandam

aubade zaandam te koop

Aubade Zaandam Te Koop: De Perfecte Plek Om Te Wonen

De ligging van Aubade Zaandam te koop

Aubade Zaandam is gelegen in het hart van Zaandam, een populaire stad in de provincie Noord-Holland. Het is dicht bij het stadscentrum, waardoor de bewoners toegang hebben tot alle belangrijke faciliteiten en voorzieningen, zoals scholen, winkels, restaurants, openbaar vervoer en gezondheidszorg.

De beschikbare woningtypes in Aubade Zaandam

Aubade Zaandam biedt modern ontworpen appartementen en penthouses met één, twee of drie slaapkamers. De woningen zijn ruim en hebben veel lichtinval, waardoor ze een open en luchtige sfeer hebben. Alle woningen hebben een balkon of terras, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op het stadscentrum van Zaandam.

De afwerking van de woningen in Aubade Zaandam

Aubade Zaandam woningen zijn ontworpen met oog voor detail en met de hoogste kwaliteitsstandaarden. De afwerking is elegant en modern, met gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen. Alle keukens zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en de badkamers zijn uitgerust met prachtige sanitaire voorzieningen.

De voorzieningen binnen Aubade Zaandam

Aubade Zaandam heeft verschillende voorzieningen, zoals een eigen eigen parkeergarage, een fietsenstalling en bergingen voor elke woning. Daarnaast heeft het gebouw een gemeenschappelijke tuin en een dakterras, waar de bewoners heerlijk kunnen ontspannen en genieten van de zon.

De prijzen van de woningen in Aubade Zaandam

De prijzen van de woningen in Aubade Zaandam variëren afhankelijk van het type en de grootte van de woning. De prijzen beginnen bij € 315.000 voor een appartement met één slaapkamer en kunnen oplopen tot € 730.000 voor een luxe penthouse. De prijzen zijn inclusief BTW en er zijn geen aanvullende kosten voor kopers.

De betaalmogelijkheden voor een woning in Aubade Zaandam

Kopers van een woning in Aubade Zaandam moeten 10% van de aankoopprijs betalen bij het ondertekenen van het koopcontract, waarna ze in termijnen kunnen betalen volgens de bouwvoortgang. Het resterende bedrag moet worden betaald bij de oplevering van de woning.

De hypotheekmogelijkheden voor een woning in Aubade Zaandam

Kopers van een woning in Aubade Zaandam kunnen een hypotheek krijgen van hun eigen bank of van een andere bank. Het is raadzaam om verschillende hypotheekopties te overwegen en een professionele financiële adviseur te raadplegen om de beste optie te kiezen.

De bereikbaarheid van Aubade Zaandam

Aubade Zaandam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is gelegen op loopafstand van het treinstation Zaandam, waar treinen naar verschillende bestemmingen in Nederland rijden. Het heeft ook een goede verbinding met verschillende snelwegen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met de auto.

De omgeving van Aubade Zaandam

Aubade Zaandam ligt in een levendige buurt met veel faciliteiten en voorzieningen. Het is dicht bij het stadscentrum van Zaandam, waar winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden zijn. Het is ook dicht bij recreatiegebieden, zoals het Jagersveld en het Twiske park, waar de bewoners kunnen genieten van wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten.

De opleverdatum van Aubade Zaandam

De oplevering van Aubade Zaandam is gepland voor eind 2022. Dit kan echter variëren afhankelijk van de bouwvoortgang en andere factoren. De ontwikkelaar zal de kopers op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in de planning.

FAQs

1. Wat zijn de beschikbare woningtypes in Aubade Zaandam?

Aubade Zaandam biedt moderne appartementen met één, twee of drie slaapkamers en penthouses.

2. Wat zijn de prijzen van woningen in Aubade Zaandam?

De prijzen van de woningen variëren van € 315.000 tot € 730.000, afhankelijk van het type en de grootte van de woning.

3. Zijn er betaalmogelijkheden voor kopers van Aubade Zaandam?

Ja, kopers moeten 10% van de aankoopprijs betalen bij het ondertekenen van het koopcontract, waarna ze in termijnen kunnen betalen volgens de bouwvoortgang.

4. Wat zijn de hypotheekmogelijkheden voor kopers van Aubade Zaandam?

Kopers kunnen een hypotheek krijgen van hun eigen bank of een andere bank. Het is raadzaam om verschillende hypotheekopties te overwegen en een professionele financiële adviseur te raadplegen om de beste optie te kiezen.

5. Hoe is de bereikbaarheid van Aubade Zaandam?

Aubade Zaandam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een goede verbinding met verschillende snelwegen.

6. Wat zijn de voorzieningen binnen Aubade Zaandam?

Aubade Zaandam heeft verschillende voorzieningen, zoals een eigen parkeergarage, een fietsenstalling, bergingen voor elke woning, een gemeenschappelijke tuin en een dakterras.

7. Wanneer is de oplevering van Aubade Zaandam?

De oplevering van Aubade Zaandam is gepland voor eind 2022, maar dit kan variëren afhankelijk van de bouwvoortgang en andere factoren. De ontwikkelaar zal de kopers op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in de planning.

Keywords searched by users: aubade zaandam te koop

Categories: Top 91 aubade zaandam te koop

Te koop: Aubade 63 te Zaandam

See more here: luongythuhang.com

Images related to the topic aubade zaandam te koop

Te koop: Aubade 63 te Zaandam
Te koop: Aubade 63 te Zaandam

Article link: aubade zaandam te koop.

Learn more about the topic aubade zaandam te koop.

See more: https://luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *