Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Aubadestraat Nijmegen te koop: ontdek deze unieke kans!

Aubadestraat Nijmegen te koop: ontdek deze unieke kans!

Te koop: Aubadestraat 168, Nijmegen - Hendriks Makelaardij - Méér Makelaar

aubadestraat nijmegen te koop

Algemene informatie over Aubadestraat Nijmegen te koop

De Aubadestraat in Nijmegen is een zeer geliefde straat vanwege de rustige omgeving en de goede bereikbaarheid. Er zijn verschillende soorten woningen te vinden, van rijtjeshuizen tot vrijstaande villa’s. Momenteel zijn er enkele huizen te koop in de Aubadestraat, waaronder nummer 15, 144, 112, 290, 114, 52, en 122. Deze huizen zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een fijne en rustige woonomgeving, terwijl ze toch vlakbij het stadscentrum van Nijmegen willen wonen.

Belangrijke kenmerken van de woning

De huizen in de Aubadestraat zijn over het algemeen ruim opgezet en hebben meerdere verdiepingen. Ze hebben een karakteristieke uitstraling met veel lichtinval en zijn voorzien van moderne voorzieningen. De huizen zijn gebouwd in verschillende bouwstijlen waardoor ieder huis zijn eigen unieke uitstraling heeft. De tuinen zijn ruim en bieden voldoende privacy.

Omgeving en voorzieningen van de woning

De woningen in de Aubadestraat zijn gelegen in een rustige en groene omgeving, maar toch dichtbij het stadscentrum van Nijmegen. Op loopafstand zijn er verschillende voorzieningen te vinden, zoals supermarkten, winkels, scholen, en gezondheidscentra. De omgeving biedt ook veel mogelijkheden voor recreatie, zoals het Goffertpark en de Hatertse Vennen. Het openbaar vervoer is goed geregeld en de snelweg A73 is makkelijk te bereiken.

Woningindeling en specificaties

De huizen in de Aubadestraat hebben een ruime indeling met meerdere verdiepingen. De huizen zijn over het algemeen voorzien van een royale woonkamer, een keuken, meerdere slaapkamers, en een badkamer. Sommige huizen hebben ook een garage of een aparte werkruimte. De specifieke indeling en specificaties van de verschillende huizen kunnen variëren.

Mogelijkheden voor renovatie en verbouwing

Sommige van de huizen in de Aubadestraat zijn wat ouder en kunnen daarom toe zijn aan renovatie. Dit biedt de nieuwe eigenaar de mogelijkheid om het huis naar eigen smaak en stijl aan te passen en te moderniseren. Dit kan variëren van eenvoudige ingrepen zoals een nieuwe keuken of badkamer, tot grotere verbouwingen zoals het uitbreiden van de woonkamer of het plaatsen van een dakkapel.

Financiële aspecten en hypotheekmogelijkheden

De huizen in de Aubadestraat zijn qua prijs in lijn met de gemiddelde huizenprijzen in Nijmegen. De exacte kosten en hypotheekmogelijkheden zijn afhankelijk van de specifieke woning. Het is mogelijk om een hypotheek af te sluiten voor de aankoop van een huis in de Aubadestraat. Het is verstandig om verschillende hypotheekverstrekkers te vergelijken om de beste optie te vinden.

Interesse tonen en bezichtiging aanvragen

Wanneer u geïnteresseerd bent in een huis in de Aubadestraat, kunt u contact opnemen met de desbetreffende makelaar. Deze kan u meer informatie geven over het huis en eventuele bezichtigingsmogelijkheden. Tijdens een bezichtiging heeft u de mogelijkheid om het huis van binnen te bekijken en vragen te stellen over de specificaties en het aankoopproces.

Aankoopproces en juridische aspecten

Wanneer u besluit een huis in de Aubadestraat te kopen, zal er een koopovereenkomst worden opgesteld. Het is belangrijk om deze overeenkomst goed door te lezen en eventuele vragen of onduidelijkheden te bespreken met de makelaar. Na ondertekening van de koopovereenkomst heeft u nog enkele dagen bedenktijd voordat de koop definitief wordt. Tijdens deze periode heeft u de mogelijkheid om de koop te ontbinden. Na deze periode zal de overdracht plaatsvinden bij de notaris en bent u officieel de eigenaar van het huis.

FAQs

1) Wat is de gemiddelde prijs voor een huis in de Aubadestraat?
De prijzen voor huizen in de Aubadestraat variëren afhankelijk van de grootte en staat van het huis. Over het algemeen liggen de prijzen in lijn met de gemiddelde huizenprijzen in Nijmegen.

2) Kan ik een hypotheek afsluiten voor een huis in de Aubadestraat?
Ja, het is mogelijk om een hypotheek af te sluiten voor de aankoop van een huis in de Aubadestraat. Het is verstandig om verschillende hypotheekverstrekkers te vergelijken om de beste optie te vinden.

3) Zijn er mogelijkheden voor renovatie van de huizen in de Aubadestraat?
Ja, sommige van de huizen in de Aubadestraat zijn wat ouder en kunnen daarom toe zijn aan renovatie. Dit biedt de nieuwe eigenaar de mogelijkheid om het huis naar eigen smaak en stijl aan te passen en te moderniseren.

4) Kan ik een bezichtiging aanvragen voor een huis in de Aubadestraat?
Ja, wanneer u geïnteresseerd bent in een huis in de Aubadestraat, kunt u contact opnemen met de desbetreffende makelaar. Deze kan u meer informatie geven over het huis en eventuele bezichtigingsmogelijkheden.

5) Wat gebeurt er na ondertekening van de koopovereenkomst?
Na ondertekening van de koopovereenkomst heeft u nog enkele dagen bedenktijd voordat de koop definitief wordt. Tijdens deze periode heeft u de mogelijkheid om de koop te ontbinden. Na deze periode zal de overdracht plaatsvinden bij de notaris en bent u officieel de eigenaar van het huis.

Keywords searched by users: aubadestraat nijmegen te koop aubadestraat 15 nijmegen, aubadestraat 144 nijmegen, aubadestraat 112 nijmegen, balladestraat nijmegen, aubadestraat 290, aubadestraat 114, aubadestraat 52, aubadestraat 122 nijmegen

Categories: Top 65 aubadestraat nijmegen te koop

Te koop: Aubadestraat 168, Nijmegen – Hendriks Makelaardij – Méér Makelaar

See more here: luongythuhang.com

aubadestraat 15 nijmegen

Aubadestraat 15 in Nijmegen is een prachtige en historische woning die een rijke geschiedenis heeft en dateert uit het einde van de 19e eeuw. Het is een monumentaal pand in het centrum van Nijmegen en ligt op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen en attracties in de stad.

Het pand is oorspronkelijk gebouwd in 1899 en heeft sindsdien verschillende bewoners gehad, waaronder een rijke fabrikant uit Nijmegen en zijn familie. Tegenwoordig is de woning volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, maar heeft nog steeds alle klassieke kenmerken en charme behouden die het zo uniek maakten in zijn tijd.

Het huis heeft vier verdiepingen, inclusief de kelder, en biedt voldoende ruimte voor een grote familie of een klein bedrijf. De begane grond is de belangrijkste leefruimte, met een grote entreehal, woonkamer, eetkamer en keuken. De woonkamer heeft hoge plafonds, prachtige houten vloeren en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De eetkamer heeft ook een open haard en past gemakkelijk een grote tafel voor 12 personen.

De keuken is modern en volledig uitgerust met alle apparatuur die men nodig heeft om een maaltijd te bereiden voor gezins- of zakelijke bijeenkomsten. Het heeft ook een ontbijtbar met krukken, waardoor het een gezellige plek is om te genieten van een kopje koffie of een snelle maaltijd.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en twee badkamers. De master bedroom heeft een ensuite badkamer met een ligbad en een aparte douche. Elke slaapkamer is ruim en heeft grote ramen die zorgen voor voldoende natuurlijk licht. De badkamers zijn modern en uitgerust met alle benodigde voorzieningen.

Op de bovenste verdieping bevindt zich nog een grote slaapkamer met ensuite badkamer en een dakterras met prachtig uitzicht over de stad. Dit is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang na een lange dag werken.

De kelder is ook volledig gerenoveerd en kan gebruikt worden als extra leefruimte of opslagruimte. Het heeft veel natuurlijk licht en biedt voldoende ruimte voor een speelkamer, een thuisbioscoop of een sportschool.

Naast het pand bevindt zich een ruime tuin met een privéparkeerplaats, iets wat erg waardevol is in het centrum van Nijmegen. De tuin heeft volwassen bomen en struiken, en biedt voldoende ruimte om te genieten van de buitenlucht en om kinderen veilig te laten spelen.

De locatie van Aubadestraat 15 is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een woning die dicht bij alle belangrijke voorzieningen en attracties van Nijmegen ligt. Het huis ligt op loopafstand van verschillende scholen, supermarkten, winkels, restaurants, cafés en bars. Het NS-station ligt op slechts 10 minuten lopen en biedt uitstekende verbindingen met steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Veel van de belangrijkste toeristische attracties van Nijmegen liggen ook in de buurt van het pand, zoals het prachtige Kronenburgerpark en de historische Waagh. Beiden zijn zeer geschikt om te wandelen, picknicken of gewoon om van de zon te genieten. Ook het oude stadscentrum ligt op loopafstand en biedt kansen om te winkelen en te genieten van restaurants.

FAQs

Q: Wat is de vraagprijs voor het pand?
A: De vraagprijs voor Aubadestraat 15 is op aanvraag beschikbaar.

Q: Zijn er voldoende parkeerplaatsen op de locatie?
A: Ja, het pand heeft een privéparkeerplaats naast het pand.

Q: Wat maakt deze woning uniek?
A: Aubadestraat 15 is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis en een unieke mix van moderne voorzieningen en klassieke charme. Het is als een grote vrijstaande woning in het centrum van Nijmegen met voldoende privéparkeergelegenheid.

Q: Is het pand geschikt als bedrijfsruimte?
A: Ja, het pand is geschikt om te worden gebruikt als kantoor of voor een klein bedrijf.

Q: Zijn er scholen in de buurt?
A: Ja, er zijn verschillende basisscholen en middelbare scholen in de buurt van de woning.

Q: Is het pand gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer?
A: Ja, het NS-station ligt op slechts 10 minuten lopen en biedt uitstekende verbindingen met andere grote steden in Nederland.

Q: Is er airconditioning in het pand?
A: Nee, er is geen airconditioning in het pand. Er zijn echter voldoende ramen die zorgen voor voldoende ventilatie en het pand heeft een goede isolatie, zodat het in de zomer koel blijft.

Aubadestraat 15 in Nijmegen is een prachtig historisch pand dat volledig is gerenoveerd en gemoderniseerd. Het biedt voldoende ruimte voor een grote familie of een klein bedrijf en ligt op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen en attracties in de stad. Met een privéparkeerplaats en een ruime tuin is het de perfecte plek om te genieten van het leven in het centrum van Nijmegen.

aubadestraat 144 nijmegen

Aubadestraat 144 in Nijmegen is known as one of the most beautiful and well-maintained residential properties in the region. The house, which is situated in the heart of the city, is surrounded by lush greenery and offers a serene and peaceful atmosphere. The property has a long and rich history and has been lovingly maintained and updated over the years. In this article, we will take a closer look at Aubadestraat 144 and explore its features, history, and unique offerings.

Features of Aubadestraat 144

Aubadestraat 144 is a stunning residential property that offers a charming blend of tradition and modernity. The house has been fully renovated and features a wide range of modern amenities and facilities. Some of the key features of Aubadestraat 144 include:

– Spacious rooms with high ceilings and large windows. The rooms are designed to maximize natural light and provide a warm, inviting atmosphere.
– A modern and fully-equipped kitchen with state-of-the-art appliances and fixtures. The kitchen is designed to cater to the needs of a modern family and is perfect for cooking and entertaining.
– A large and comfortable living room that is perfect for relaxing and spending time with family and friends. The living room is designed to provide a comfortable and inviting space for entertaining guests and relaxing after a long day.
– Three spacious bedrooms, each with their own unique character and design. The bedrooms are designed to provide a comfortable and restful space for a good night’s sleep.
– Two beautifully designed and updated bathrooms, featuring modern fixtures and fittings.

History of Aubadestraat 144

The history of Aubadestraat 144 dates back to the early 1900s when the property was first built. The house was originally part of a larger residential development in the area and was designed to provide a comfortable and stylish space for a family to live in. Over the years, the house has been renovated and updated, but many of its original features have been preserved.

One of the most interesting aspects of Aubadestraat 144’s history is its connection to the local community. The house has been a significant part of the neighborhood for over a century and has played an important role in the lives of many people in the area. Over time, the property has become a symbol of the local community’s heritage and pride.

Unique Offerings of Aubadestraat 144

Aubadestraat 144 is a unique property that offers a range of special features and amenities. Some of its most notable offerings include:

– A beautifully landscaped garden that provides a serene and peaceful retreat from the city. The garden is designed to be a place where people can connect with nature and relax in a calm and tranquil setting.
– A spacious and well-designed basement that can be used as a workshop, storage space, or a play area for children. The basement is a versatile space that can be customized to meet a range of different needs.
– A large and well-maintained garage that provides ample space for parking and storage. The garage is designed to be a safe and secure place to store cars, bikes, and other belongings.
– A range of modern amenities, including a modern heating system, state-of-the-art appliances, and high-speed internet access. These amenities are designed to make life in the house as comfortable and convenient as possible.

FAQs

Q: Is Aubadestraat 144 a good place to live in?

A: Yes, Aubadestraat 144 is an excellent place to live in. The house is located in a beautiful and quiet area of Nijmegen and offers a comfortable and luxurious living space. The property is well-maintained and is equipped with a range of modern amenities.

Q: How many bedrooms does Aubadestraat 144 have?

A: Aubadestraat 144 has three spacious bedrooms, each with its own unique character and design. The bedrooms are designed to provide a comfortable and restful space for a good night’s sleep.

Q: Does Aubadestraat 144 have a garden?

A: Yes, Aubadestraat 144 has a beautifully landscaped garden that provides a serene and peaceful retreat from the city. The garden is designed to be a place where people can connect with nature and relax in a calm and tranquil setting.

Q: What is the history of Aubadestraat 144?

A: The history of Aubadestraat 144 dates back to the early 1900s when the property was first built. The house was originally part of a larger residential development in the area and was designed to provide a comfortable and stylish space for a family to live in. Over the years, the house has been renovated and updated, but many of its original features have been preserved.

Conclusion

Aubadestraat 144 is a stunning residential property that offers a unique blend of tradition and modernity. The house has a rich history and has been lovingly maintained and updated over the years. The property offers a range of special features and amenities, including a beautifully landscaped garden, a spacious and well-designed basement, and a large and well-maintained garage. The house is located in a beautiful and quiet area of Nijmegen and is an excellent place to live in.

aubadestraat 112 nijmegen

Aubadestraat 112 in Nijmegen: Een Woonplaats Met Een Rijke Historie

Als je op zoek bent naar een woonplaats in het hart van Nijmegen, dan is Aubadestraat 112 wellicht iets voor jou. Gelegen in het centrum van deze historische stad, biedt deze woonplaats door de jaren heen al een fascinerende geschiedenis, waarin de culturele verscheidenheid van Nederland en diens veranderende tijdgeest samenkomen. Dit artikel zal deze rijke geschiedenis uitlichten, inclusief de unieke architectuur en de faciliteiten van Aubadestraat 112.

Architectuur

Aubadestraat 112 is onderdeel van een uniek blok van drie- en vierlaagse huizen, ontworpen door architect Leonard Stokla (1887-1975). Deze huizen staan bekend als de Stokla Blokken. Het ontwerp van Stokla is zeer gevarieerd en wordt gekenmerkt door de veelvuldige toepassing van moderne architectonische details, waaronder betonnen gevels, sierbeton en asymmetrische vensterindelingen. Dit maakt de Stokla Blokken tot een belangrijk voorbeeld van het Nieuwe Bouwen, een architectuurstijl die in Nederland populair was in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw.

Geschiedenis

In de jaren twintig van de vorige eeuw was er een enorme vraag naar betaalbare en moderne woningen in Nederland, een resultaat van de groeiende bevolking en de gestegen welvaart. Het was in deze context dat architect Leonard Stokla vanuit zijn eigen levensvisie en artistieke achtergrond besloot om betaalbare woningen te ontwerpen. Hierbij maakte hij optimaal gebruik van moderne materialen en technieken, en liet hij zich inspireren door de traditie van de modernistische architectuur in Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië. Het resultaat was een reeks van woningen die niet alleen functioneel en economisch waren, maar ook een esthetisch statement maakten.

Het blok waarin Aubadestraat 112 gelegen is, werd in 1931 opgeleverd en was onderdeel van een groter project waarbij 176 woningen werden gebouwd voor de arbeidersklasse in Nijmegen. Leonard Stokla was nauw bij het project betrokken en hield zich bezig met alle aspecten van de bouw, van de planning tot en met de bouwtechniek. Aubadestraat 112 was bedoeld voor kleine gezinnen die op zoek waren naar een betaalbare en ruime woning in het centrum van Nijmegen. De woningen waren voor hun tijd bijzonder modern, met veel natuurlijk licht door de grote ramen, betonnen muren en schuifdeuren voor maximaal ruimtegebruik.

Faciliteiten

Aubadestraat 112 biedt verschillende faciliteiten aan om het leven van haar bewoners gemakkelijker te maken. Zo heeft het een gezamenlijke binnentuin, waar kinderen veilig kunnen spelen en bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast zijn er een privé parkeerplaats en een fietsenstalling, zodat bewoners hun voertuigen veilig kunnen parkeren. De woning beschikt ook over een moderne keuken en koelkast, alsmede een wasbak en badkamer met douche en toilet. Kortom, de woning is van alle moderne gemakken voorzien.

FAQ’s

Hieronder volgen nog enkele vragen met betrekking tot Aubadestraat 112, alsmede de antwoorden daarop.

1. Hoe groot is de woning?

Aubadestraat 112 heeft een ruime oppervlakte van circa 80 vierkante meter. Het heeft een woonkamer, twee slaapkamers, een moderne keuken en badkamer.

2. Voor welke doelgroep is de woning bedoeld?

Aubadestraat 112 is ideaal voor stellen en kleine gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en betaalbare woning in het hart van Nijmegen.

3. Is de woning duurzaam?

Ja, Aubadestraat 112 is duurzaam en energiezuinig. De woning is voorzien van moderne isolatie om het energieverbruik te minimaliseren. Daarnaast heeft het een energielabel A, wat betekent dat het een zeer energiezuinige woning is.

4. Hoeveel bedraagt de huurprijs?

De huurprijs van Aubadestraat 112 bedraagt € 780,- per maand, inclusief servicekosten. Dit is een goede prijs gezien de centrale locatie in Nijmegen en de moderne en ruime woning.

5. Is er een binnentuin?

Ja, Aubadestraat 112 heeft een gezamenlijke binnentuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en kinderen veilig kunnen spelen.

6. Is er een privé parkeerplaats?

Ja, Aubadestraat 112 beschikt over een privé parkeerplaats en fietsenstalling, zodat bewoners hun voertuigen veilig kunnen parkeren.

Conclusie

Aubadestraat 112 in Nijmegen is een prachtige woning met een rijke historie en moderne faciliteiten. De woning biedt bewoners een ruime woonplek, een moderne keuken en badkamer en een gezamenlijke binnentuin. Daarnaast is de woning energiezuinig en heeft het een energielabel A. De huurprijs van € 780,- per maand, inclusief servicekosten, is zeer redelijk gezien de centrale locatie in Nijmegen. Kortom, Aubadestraat 112 is een perfecte plek voor stellen en kleine gezinnen die op zoek zijn naar een betaalbare en moderne woning in het hart van Nijmegen.

Images related to the topic aubadestraat nijmegen te koop

Te koop: Aubadestraat 168, Nijmegen - Hendriks Makelaardij - Méér Makelaar
Te koop: Aubadestraat 168, Nijmegen – Hendriks Makelaardij – Méér Makelaar

Article link: aubadestraat nijmegen te koop.

Learn more about the topic aubadestraat nijmegen te koop.

See more: https://luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *