Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition: Ontdek de beste rijervaring – Klik hier!

Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition: Ontdek de beste rijervaring – Klik hier!

2021 Audi A3 40 TFSI e (204 HP) by CarReviews EU

audi a3 sportback 40 tfsi e s tronic advanced edition

De Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition is een plug-in hybride uitvoering van de populaire Audi A3 Sportback. Dit geavanceerde model is zeer aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een auto die zuinig is, zonder af te doen aan prestaties of luxe. De complexe naam van deze auto weerspiegelt de geavanceerde technologieën die gebruikt worden in de aandrijving, en biedt indrukwekkende prestaties tegen een betaalbare prijs.

Motor en prestaties
De Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition heeft een benzinemotor met een turbocharger, gecombineerd met een elektromotor. De benzinemotor heeft een vermogen van 150 pk en de elektromotor van 80 pk. Samen leveren de twee een totaal vermogen van 204 pk. Volgens Audi kan hij van 0 naar 100 km/u accelereren in slechts 7,6 seconden.

Deze indrukwekkende prestaties worden bereikt door de kracht van de elektromotor te combineren met de efficiëntie van de benzinemotor. Dit zorgt voor een soepele en responsieve aandrijving die veel soepeler is dan andere hybride voertuigen. De elektrische modus kan een snelheid van 140 km/u bereiken en de benzinemotor blijft uit tot 130 km/u, waardoor de auto vrijwel volledig elektrisch kan rijden bij lagere snelheden.

Brandstofverbruik en CO2 emissie
Dankzij de hybride technologie heeft de Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition een zeer efficiënt brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Hij heeft een gecombineerd verbruik van 1,4 liter per 100 kilometer en een CO2-uitstoot van 32 gram per kilometer. Dit zorgt voor een laag brandstofverbruik en een lage uitstoot, wat hem uitermate geschikt maakt voor mensen die graag een duurzamere auto willen, zonder in te leveren op prestaties.

Laadtijd en autonomie
De Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition kan in ongeveer 4 uur en 20 minuten worden opgeladen met een conventioneel stopcontact. Met een snellader duurt het ongeveer 2 uur en 30 minuten. Dit zorgt voor flexibiliteit voor de bestuurder, aangezien de auto opgeladen kan worden op verschillende locaties en tijdstippen.

Het elektrische rijbereik van de Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition is ongeveer 73 kilometer. Dit betekent dat de auto in veel gevallen in staat is om volledig elektrisch te rijden, terwijl de benzinemotor alleen wordt gebruikt voor lange afstanden of wanneer er extra vermogen nodig is.

Uiterlijk en interieur
De Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition heeft een sportief en eigentijds uiterlijk dat kenmerkend is voor Audi. De auto heeft standaard LED-koplampen en achterlichten, evenals 17-inch lichtmetalen velgen.

Het interieur is ruim en van hoogwaardige materialen gemaakt. De stoelen zijn comfortabel en ondersteunend en bieden veel ruimte voor bestuurder en passagiers. Het infotainmentsysteem is uitgerust met een 10-inch touchscreen, dat makkelijk te gebruiken is en een helder beeld biedt. Er is ook een digitaal dashboard dat belangrijke informatie weergeeft, zoals de snelheid en het accuniveau.

Veiligheidsvoorzieningen
De Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition is uitgerust met verschillende geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Het heeft onder meer automatisch noodremmen, lane departure warning en collision warning met noodremfunctie. Hij heeft ook een achteruitrijcamera, die het parkeren makkelijker maakt.

Daarnaast biedt de auto verschillende andere functies die de bestuurder en passagiers beschermen in geval van een ongeluk. Zo zijn er zes airbags, waarbij de zijairbags zijn ontworpen om extra bescherming te bieden in geval van een zijdelingse botsing.

Comfort en gemak
De Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition biedt veel comfort en gemak, dankzij zijn hoge niveau van luxe en uitstekende technologie. Het interieur is ruim en comfortabel, zodat bestuurders en passagiers zich ontspannen kunnen voelen tijdens lange ritten. De auto heeft ook verschillende rijmodi die kunnen worden aangepast aan de wensen van de bestuurder, zodat deze de rit zo soepel mogelijk kan maken.

Infotainment en connectiviteit
Het infotainmentsysteem van de Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition is zeer indrukwekkend. Het bevat functies zoals ingebouwde satellietnavigatie en DAB-radio, evenals voice control en een uitstekende smartphone-integratie. Daarnaast is het compatibel met Apple CarPlay en Android Auto, zodat bestuurders hun favoriete apps en functies kunnen gebruiken tijdens de rit.

Prijs en beschikbaarheid
De Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition is momenteel verkrijgbaar bij Audi-dealers in Nederland. De prijs is afhankelijk van de gekozen opties en uitvoeringen, maar begint bij €40.630 voor de standaarduitvoering. Het geavanceerde model is iets duurder en begint bij €41.780.

Concurrentie
De Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition heeft enkele concurrenten, waaronder de BMW 330e, de Volkswagen Golf GTE en de Mercedes-Benz A 250 e. Allemaal bieden zij een vergelijkbare plug-in hybride technologie en prestaties, maar kunnen verschillen in prijs en opties.

Beoordeling en conclusie
De Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition is een uitstekende keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een duurzame en luxe auto die indrukwekkende prestaties levert zonder de portemonnee te veel te belasten. Met een laag brandstofverbruik, een hoge autonomie, en geavanceerde technologieën is deze auto ideaal voor iedereen die op zoek is naar efficiëntie gecombineerd met luxe. Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de prijs van de auto aan de hogere kant ligt en dit de keuze van sommige consumenten zou kunnen beïnvloeden.

FAQs
1. Is de Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition een betrouwbare auto?
Ja, Audi heeft een goede reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en kwaliteit van hun auto’s. Zoals bij alle auto’s is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren om ervoor te zorgen dat de auto in topconditie blijft.

2. Is de Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition geschikt voor lange afstanden?
Ja, de Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition is zeer geschikt voor lange afstanden dankzij zijn comfortabele interieur en hoge autonomie, die ervoor zorgen dat hij veel kilometers af kan leggen op een enkele lading.

3. Zijn er beperkingen aan het elektrische rijbereik van de Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition?
Het elektrische rijbereik van de Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition is ongeveer 73 kilometer. Dit betekent dat in veel gevallen de auto in staat is om volledig elektrisch te rijden, terwijl de benzinemotor alleen wordt gebruikt voor lange afstanden of wanneer extra vermogen nodig is.

4. Kan de Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition worden opgeladen bij een normaal stopcontact?
Ja, de Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition kan worden opgeladen via een conventioneel stopcontact. Dit duurt ongeveer 4 uur en 20 minuten. Met een snellader duurt het ongeveer 2 uur en 30 minuten.

5. Wat zijn de belangrijkste concurrenten van de Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition?
De belangrijkste concurrenten van de Audi A3 Sportback 40 TFSI e S tronic Advanced Edition zijn de BMW 330e, de Volkswagen Golf GTE, en de Mercedes-Benz A 250 e. Alle bieden vergelijkbare plug-in hybride technologieën en prestaties, maar kunnen verschillen in prijs en opties.

Keywords searched by users: audi a3 sportback 40 tfsi e s tronic advanced edition audi a3 sportback 40 tfsi e review, audi a3 sportback 40 tfsi es tronic edition 5d, audi a3 tfsi e for sale, audi a3 plug-in hybrid review, audi a3 40 tfsi e price, audi a3 40 tfsi specs, audi a3 hybrid, audi a3 sportback hybrid

Categories: Top 38 audi a3 sportback 40 tfsi e s tronic advanced edition

2021 Audi A3 40 TFSI e (204 HP) by CarReviews EU

See more here: luongythuhang.com

audi a3 sportback 40 tfsi e review

De Audi A3 Sportback is een nieuwe toevoeging aan het aanbod van hybride auto’s van Audi. De 40 TFSI e combineert een 1,4-liter benzinemotor met een elektromotor om een krachtige motor te creëren die stil en efficiënt is. De auto biedt ook een scala aan technologische functies die hem tot een aantrekkelijke optie maken voor mensen die op zoek zijn naar een luxe hybride auto.

De Audi A3 Sportback 40 TFSI e is geïntroduceerd als een plug-in hybrideauto die over een indrukwekkend vermogen van 204 pk beschikt, gecombineerd met de praktische mogelijkheden van elektrisch rijden. Een van de meest aantrekkelijke aspecten van deze auto is het brandstofverbruik, dat gemiddeld 1,6 L/100 km kan bedragen. Dit betekent dat de auto extreem zuinig is, met een CO2-uitstoot van slechts 36 g/km. Hierdoor is de auto ook fiscaal aantrekkelijk voor zakelijk gebruik.

Uiterlijk

De Audi A3 Sportback 40 TFSI e lijkt op het eerste gezicht niet heel veel af te wijken van de standaard A3 Sportback die we kennen. Het grootste verschil is de gedeeltelijk afgedekte grille, die wijst op de hybride-aandrijving. De blauwe accenten op de badges en remklauwen wekken weer wel meteen de indruk dat het hier om een hybride gaat.

Daarnaast valt op dat het gewicht van de auto iets hoger ligt in vergelijking met de A3 Sportback. Dit komt door de extra elektromotor en het batterijpakket. Dit zorgt er wel voor dat de auto iets minder sportief rijdt, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd met de zuinigere aandrijving.

Interieur

Het interieur van de Audi A3 Sportback 40 TFSI e oogt chique en modern. Het dashboard is volledig digitaal en het multifunctionele stuur voelt solide aan. Een groot pluspunt van het interieur is het infotainmentsysteem, dat online verbinding kan maken met de service van Audi en daarmee volledig up-to-date is.

De stoelen zijn comfortabel, met een goede zijdelingse steun en hoofdsteunen. In de achterbank is er over het algemeen voldoende been- en hoofdruimte, waardoor passagiers zelfs op langere ritten comfortabel kunnen zitten. De kofferbak is met zijn 280 liter echter wat aan de krappe kant, wat de nodige beperkingen met zich meebrengt bij vervoer van bagage.

Prestaties

De Audi A3 Sportback 40 TFSI e beschikt over zowel een benzinemotor als een elektromotor. De 1,4-liter TFSI-benzinemotor levert een vermogen van 150 pk (110 kW), terwijl de elektromotor voldoende vermogen heeft om tot 80 kW in te zetten. Dit brengt het systeemvermogen op maar liefst 204 pk.

Dankzij deze krachtbron kan de auto in iets meer dan zeven seconden van nul naar honderd kilometer per uur accelereren, terwijl de topsnelheid op 227 km/u ligt. Het is duidelijk dat de A3 Sportback 40 TFSI e een indrukwekkend prestatieprofiel heeft. De zestraps S-tronic zorgt voor een vlekkeloze overdracht van het vermogen.

Elektrisch rijden

Ondanks de uitstekende prestaties kan de Audi A3 Sportback 40 TFSI e ook volledig elektrisch rijden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de elektromotor die 80 kW vermogen kan leveren. Het batterijpakket van 13 kWh maakt het mogelijk om zo’n 72 kilometer af te leggen zonder gebruik te maken van de verbrandingsmotor.

Bij voorkeur kan men de auto opladen via een geaard stopcontact of een laadpaal. Opladen via het stopcontact kan tot zes uur duren, terwijl de snellaadfunctie het laden versnelt tot iets minder dan tweeënhalf uur. Het is echter belangrijk om op te merken dat het volledig opladen van het batterijpakket tot hoge elektriciteitskosten kan leiden.

Rijplezier

Hoewel de kofferbak wat kleiner is geworden door de hybride-aandrijving, blijft de auto z’n rijplezier behouden. De A3 Sportback 40 TFSI e is nog steeds comfortabel en sportief, en biedt een soepele rijervaring. De elektromotor zorgt voor een bijzonder stil en soepel rijgedrag.

Het rijgedrag is strak door het onderstel, waardoor de auto stevig op de weg ligt in bochten. De elektrische aandrijving zorgt daarbij voor directe sprintkracht, waarmee de auto snel optrekt. De zestraps S-tronic geeft de bestuurder hierbij de keuze tussen soepel schakelgedrag of lekker sportief schakelen met de hand.

Veiligheidsfuncties

De Audi A3 Sportback 40 TFSI e is uitgerust met een aantal indrukwekkende veiligheidsfuncties. Standaard is de auto voorzien van onder meer Adaptive Cruise Control met Stop&Go-functie, Lane Departure Warning, Lane Change Warning en Parking Assistance Plus. Dit maakt de auto een veilige en betrouwbare keuze voor diegenen die op zoek zijn naar geavanceerde veiligheidsfuncties.

Conclusie

De Audi A3 Sportback 40 TFSI e is een indrukwekkende hybrideauto die een uitstekend vermogen combineert met zeer zuinig verbruik. Het brandstofverbruik is laag en de CO2-uitstoot is bijzonder laag, waardoor deze auto aantrekkelijk is voor zakelijk gebruik. De auto is gebaseerd op de A3 Sportback, maar heeft een iets hoger gewicht en minder bagageruimte door het elektromotorsysteem en het batterijpakket. Toch blijft de auto sportief en comfortabel om te rijden en biedt hij een soepele rijervaring.

FAQs

1. Hoe lang duurt het opladen van de Audi A3 Sportback 40 TFSI e?

Het opladen van de Audi A3 Sportback 40 TFSI e duurt ongeveer zes uur via een geaard stopcontact en minder dan tweeënhalf uur via een snellaadpaal.

2. Wat is de actieradius van de Audi A3 Sportback 40 TFSI e op elektriciteit?

De Audi A3 Sportback 40 TFSI e heeft een actieradius van ongeveer 72 kilometer op elektriciteit.

3. Wat is het vermogen van de benzinemotor van de Audi A3 Sportback 40 TFSI e?

De Audi A3 Sportback 40 TFSI e beschikt over een 1,4-liter TFSI-benzinemotor die 150 pk (110 kW) levert.

4. Wat is het gecombineerde vermogen van de Audi A3 Sportback 40 TFSI e?

De gecombineerde kracht van de benzinemotor en elektromotor van de Audi A3 Sportback 40 TFSI e levert 204 pk.

5. Wat is het gemiddelde brandstofverbruik van de Audi A3 Sportback 40 TFSI e?

Het gemiddelde brandstofverbruik van de Audi A3 Sportback 40 TFSI e is 1,6 L/100 km, wat zeer zuinig is.

audi a3 sportback 40 tfsi es tronic edition 5d

De Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d is een prachtige auto met veel te bieden. Het is een geweldige mix van comfort, prestaties en technologie. Het is geschikt voor gezinnen, jonge professionals en iedereen die op zoek is naar betaalbare luxe in een compacte auto.

Ontwerp

De Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d heeft een zeer strak en modern ontwerp. Het heeft een scherpe lijnvoering en een gestroomlijnd silhouet dat perfect past bij zijn sportieve karakter. Het heeft een aerodynamisch ontwerp dat de luchtweerstand vermindert en zo bijdraagt ​​aan de prestaties van de auto. Het is ook voorzien van LED-koplampen en een opvallende grille die elegantie en agressiviteit uitstraalt.

Comfort

De Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d biedt een hoge mate van comfort. Het heeft een ruim interieur dat plaats biedt aan vijf personen. De stoelen zijn comfortabel en bieden veel ondersteuning, zodat u zich op uw gemak voelt, zelfs tijdens lange ritten. Het heeft ook een riante bagageruimte met een capaciteit van 380 liter, wat meer dan voldoende is om al uw persoonlijke bezittingen en die van uw gasten op te bergen.

Prestaties

De Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d is een sportieve auto die verrassende prestaties levert. Het wordt aangedreven door een 2,0-liter TFSI-motor die 190 pk levert en een koppel heeft van 320 Nm. Het heeft een topsnelheid van 240 km/u en kan in slechts 7,2 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. Dit maakt het een van de snelste auto’s in zijn klasse en geeft u het gevoel dat u op elk moment de controle hebt.

Technologie

De Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d is voorzien van een indrukwekkende reeks technologieën. Het heeft een 10,25-inch digitaal instrumentenpaneel en een 8,8-inch MMI-touch display waarmee u op een intuïtieve manier toegang hebt tot de belangrijkste voertuigfuncties. Het heeft ook Audi Virtual Cockpit waarmee u het instrumentenpaneel kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Het heeft ook geavanceerde rijhulpsystemen zoals adaptive cruise control, lane departure warning en rear-view camera om ervoor te zorgen dat u altijd veilig en comfortabel rijdt.

Brandstofverbruik

De Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d heeft een indrukwekkend brandstofverbruik van 6,7 liter per 100 km. Dit betekent dat het een van de meest zuinige auto’s in zijn klasse is en het milieu minder belast. Het heeft ook een lage CO2-uitstoot van slechts 152 g/km, wat betekent dat het minder belastingen uitoefent op het milieu en u minder belasting moet betalen.

FAQ’s

Q: Is de Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d een betrouwbare auto?

A: Ja, de Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d is een zeer betrouwbare auto. Audi staat bekend om het bouwen van kwalitatief hoogwaardige auto’s die zowel duurzaam als betrouwbaar zijn.

Q: Is de Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d duurzaam?

A: Ja, de Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d is zeer duurzaam. Het heeft een stevig onderstel en de motor is zeer betrouwbaar. Het heeft ook een milieuvriendelijke motor die minder CO2 uitstoot, waardoor het minder belastend is voor het milieu.

Q: Hoe zit het met de veiligheid?

A: De Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d is een zeer veilige auto. Het heeft een indrukwekkende reeks rijhulpsystemen waaronder adaptive cruise control, lane departure warning en rear-view camera om ervoor te zorgen dat u altijd veilig en comfortabel rijdt. Het heeft ook een stevig en veilig onderstel dat de inzittenden beschermt in geval van een ongeval.

Q: Hoeveel kost de Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d?

A: De prijs van de Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d begint bij € 39.000. Dit kan variëren afhankelijk van de opties en accessoires die u kiest.

Q: Hoe verhoudt de Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d zich tot zijn concurrenten?

A: De Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d behoort tot de top in zijn klasse als het gaat om prestaties, comfort en technologie. Het heeft een van de krachtigste motoren in zijn klasse en biedt een uitstekende rijervaring. Het heeft ook een indrukwekkende reeks technologieën die het een geweldige keuze maken voor iedereen die op zoek is naar een auto die zowel stijl als functionaliteit biedt.

Conclusie

De Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d is een prachtige auto die veel te bieden heeft. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar betaalbare luxe in een compacte auto. Het heeft een stijlvol en modern ontwerp, veel comfort, indrukwekkende prestaties, geavanceerde technologie en een zeer efficiënte en milieuvriendelijke motor. Dit maakt de Audi A3 Sportback 40 TFSI S tronic edition 5d een van de beste auto’s in zijn klasse.

Images related to the topic audi a3 sportback 40 tfsi e s tronic advanced edition

2021 Audi A3 40 TFSI e (204 HP) by CarReviews EU
2021 Audi A3 40 TFSI e (204 HP) by CarReviews EU

Article link: audi a3 sportback 40 tfsi e s tronic advanced edition.

Learn more about the topic audi a3 sportback 40 tfsi e s tronic advanced edition.

See more: https://luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *