Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Audi E-Tron 2dehands: de weg naar duurzaamheid – Ontdek onze aanbiedingen nu!

Audi E-Tron 2dehands: de weg naar duurzaamheid – Ontdek onze aanbiedingen nu!

Trải nghiệm nhanh SUV chạy điện Audi e-tron giá gần 3 tỷ đồng |Autodaily.vn|

audi e tron 2dehands

Als het gaat om de aanschaf van een Audi e-tron, dan kan het een goed idee zijn om te overwegen om een tweedehands exemplaar te kopen. Er zijn diverse redenen waarom dit een verstandige keuze kan zijn. In dit artikel zullen we bespreken wat de Audi e-tron is en waarom een tweedehands model zeker het overwegen waard kan zijn. Verder zullen we het hebben over waar je op moet letten bij de aankoop van een tweedehands Audi e-tron en over onderhoud en garantie. We vergelijken de tweedehands Audi e-tron met de nieuwe versie en bespreken welke uitvoeringen populair zijn en welke je beter kunt vermijden. Ook hebben we het over de prijzen van tweedehands Audi e-tron in vergelijking met nieuwe modellen en over milieubewust rijden met een tweedehands Audi e-tron. Tot slot behandelen we de beschikbaarheid van tweedehands Audi e-tron bij dealers en particulieren.

Wat is de Audi e-tron 2dehands?

Allereerst is het belangrijk om duidelijk te maken wat de Audi e-tron precies is. Dit is een elektrische auto die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2018. De Audi e-tron is een SUV met vijf deuren en vierwielaandrijving. Het is een indrukwekkende auto wat betreft zowel prestaties als ontwerp en functionaliteit. Hij heeft een bereik van ongeveer 400 kilometer, waardoor hij geschikt is voor lange afstanden. De Audi e-tron is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kan ook als tweedehands variant worden gekocht.

Waarom kiezen voor een tweedehands Audi e-tron?

Er zijn verschillende redenen waarom het aanschaffen van een tweedehands Audi e-tron een slimme zet kan zijn. Allereerst is het prijsverschil tussen tweedehands en nieuwe modellen aanzienlijk. Een tweedehands Audi e-tron kan tot wel 30% goedkoper zijn dan een nieuwe. Op die manier kun je flink besparen op de aanschafprijs. Verder zijn er ook andere financiële voordelen, zoals een lagere verzekeringspremie en wegenbelasting. Een tweedehands Audi e-tron kan ook nog eens een gunstigere milieuklasse hebben, afhankelijk van het bouwjaar.

Een tweedehands Audi e-tron kan ook een verstandige keuze zijn als je niet de nieuwste functies nodig hebt. De basisfuncties van de auto blijven hetzelfde, ongeacht of de auto nieuw of tweedehands is. Bij een nieuwe auto betaal je voor het nieuwste van het nieuwste, maar in sommige gevallen is dit niet nodig. Een tweedehands Audi e-tron is daarom een goed idee als je het design en de rijervaring belangrijker vindt dan de nieuwste technologie.

Waarop letten bij de aankoop van een tweedehands Audi e-tron?

Als je besluit om een tweedehands Audi e-tron aan te schaffen, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Allereerst is het belangrijk om de onderhoudsgeschiedenis van de auto goed te bestuderen. Vraag de verkoper om een onderhoudsboekje waarin alle reparaties en onderhoudsbeurten zijn gedocumenteerd. Dit kan je een goed beeld geven van de technische staat van de auto.

Een andere belangrijke factor is de batterijlevensduur van de auto. Dit kan verschillen per model en bouwjaar. Een batterij verliest na verloop van tijd zijn capaciteit, dus het is belangrijk om te weten hoeveel capaciteit er over is en hoeveel kilometer dit oplevert. Het is ook belangrijk om te weten hoe de eerdere eigenaar de auto heeft opgeladen. Sommige oplaadmethoden zijn beter dan andere en kunnen de levensduur van de batterij beïnvloeden.

Verder is het aan te raden om de auto goed te inspecteren op eventuele schade. Dit kan van invloed zijn op de waarde van de auto en op de prestaties ervan. Ook is het verstandig om een proefrit te maken om te ervaren hoe de auto rijdt. Zo kun je controleren of alles naar behoren werkt en of je tevreden bent met de prestaties.

Onderhoud en garantie van een tweedehands Audi e-tron

Het onderhoud van een elektrische auto is in veel opzichten anders dan dat van een benzine- of dieselauto. Zo hoef je bijvoorbeeld geen olie te verversen en zijn er minder bewegende onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. Toch heeft een Audi e-tron wel degelijk onderhoud nodig. De onderhoudsintervallen worden bepaald door het bouwjaar en de kilometerstand van de auto.

Voor een tweedehands Audi e-tron geldt dezelfde fabrieksgarantie als voor een nieuwe. Als er nog garantie op de auto zit, is het belangrijk om te weten wat precies wel en niet onder de garantie valt. Ook kan het verstandig zijn om een eventuele verlenging van de garantie te overwegen.

Vergelijking tussen de Audi e-tron 2dehands en de nieuwe versie

Er zijn enkele verschillen tussen de tweedehands Audi e-tron en de nieuwe versie. Zo kan het bereik van de batterij van de nieuwe versie iets groter zijn, afhankelijk van het model. Ook kunnen er andere functies of accessoires zijn toegevoegd aan de nieuwe versie. Toch zijn de belangrijkste eigenschappen en prestaties van de auto’s hetzelfde. Een tweedehands Audi e-tron kan dus een prima alternatief zijn voor een nieuwe, afhankelijk van je wensen en budget.

Populaire uitvoeringen en uitvoeringen om te vermijden

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Audi e-tron beschikbaar, zowel nieuw als tweedehands. Populaire uitvoeringen zijn bijvoorbeeld de standaardversie, de S Line en de Sportback. Uitvoeringen die je beter kunt vermijden zijn bijvoorbeeld de Launch Edition en de First Edition, omdat deze vaak duurder zijn en niet per se betere prestaties leveren.

Prijzen van tweedehands Audi e-tron in vergelijking met nieuwe modellen

De prijzen van tweedehands Audi e-tron kunnen sterk variëren, afhankelijk van het bouwjaar, de kilometerstand en de staat van de auto. Over het algemeen zijn tweedehands modellen tot wel 30% goedkoper dan nieuwe modellen. Door goed te zoeken kun je vaak een goede deal vinden.

Milieubewust rijden met een tweedehands Audi e-tron

Een tweedehands Audi e-tron kan een duurzame keuze zijn, omdat je een bestaand voertuig gebruikt in plaats van een nieuwe te kopen. Door gebruik te maken van een elektrische auto verminder je ook de uitstoot van schadelijke stoffen. Echter, het is belangrijk om te weten dat er bij de productie van elektrische auto’s ook CO2-uitstoot vrijkomt. Over het algemeen is een tweedehands Audi e-tron echter wel een verantwoordelijke keuze.

Beschikbaarheid van tweedehands Audi e-tron bij dealers en particulieren

Tweedehands Audi e-tron zijn verkrijgbaar bij Audi-dealers en bij particulieren. Het voordeel van een dealer is dat je vaak meer zekerheid hebt over de staat van de auto en de garantie. Bij particulieren kun je vaak een gunstigere prijs vinden, maar het is aan te raden om extra waakzaam te zijn bij de aankoop van een auto van een particulier.

FAQs – veelgestelde vragen

1. Wat is het rijbereik van een tweedehands Audi e-tron?

Het rijbereik van een tweedehands Audi e-tron kan verschillen per model en bouwjaar. Over het algemeen heeft de Audi e-tron een bereik van ongeveer 400 kilometer.

2. Wat zijn de populairste uitvoeringen van de Audi e-tron?

Populaire uitvoeringen van de Audi e-tron zijn onder andere de standaardversie, de S Line en de Sportback.

3. Hoe zit het met onderhoud en garantie van een tweedehands Audi e-tron?

Een tweedehands Audi e-tron heeft dezelfde fabrieksgarantie als een nieuwe. Het onderhoud van een elektrische auto is anders dan dat van een benzine- of dieselauto. Raadpleeg het onderhoudsboekje en houd de onderhoudsintervallen in de gaten.

4. Zijn tweedehands Audi e-tron goedkoper dan nieuwe modellen?

Ja, tweedehands Audi e-tron zijn over het algemeen tot wel 30% goedkoper dan nieuwe modellen.

5. Is een tweedehands Audi e-tron een duurzame keuze?

Ja, omdat je een bestaand voertuig gebruikt in plaats van een nieuwe te kopen, is een tweedehands Audi e-tron over het algemeen een duurzame keuze.

Keywords searched by users: audi e tron 2dehands audi e-tron tweedehands duitsland, audi e-tron modellen, audi e-tron s, audi e-tron s line, audi q8 e-tron, audi e-tron rijbereik, audi e-tron review, audi q4 e-tron

Categories: Top 77 audi e tron 2dehands

Trải nghiệm nhanh SUV chạy điện Audi e-tron giá gần 3 tỷ đồng |Autodaily.vn|

See more here: luongythuhang.com

audi e-tron tweedehands duitsland

De Audi e-tron is een elektrische SUV die op de markt is gebracht in 2018. Sinds de lancering van de e-tron, is deze auto erg populair geworden in Nederland vanwege de vele voordelen die deze biedt. De Audi e-tron is niet alleen milieuvriendelijk, maar biedt ook goede prestaties en een comfortabele rijervaring. Veel mensen die op zoek zijn naar een tweedehands Audi e-tron kiezen voor Duitsland vanwege de voordelige prijzen en het brede aanbod van modellen.

Waarom kiezen voor een tweedehands Audi e-tron uit Duitsland?

Duitsland staat bekend om haar hoge kwaliteit auto’s van veel verschillende merken. De tweedehands auto markt in Duitsland is enorm, waardoor er veel keuze is in verschillende merken, modellen en uitvoeringen. Ook de prijzen zijn over het algemeen aantrekkelijk. Dit geldt ook voor de Audi e-tron, die vaak goedkoper is dan in Nederland. Dit komt voornamelijk doordat de Nederlandse overheid hoge belastingtarieven hanteert voor elektrische auto’s, terwijl de Duitse overheid een lagere btw rekent op elektrische auto’s. Hierdoor liggen de prijzen gemiddeld 15 tot 25 procent lager. Het aanbod tweedehands Audi e-tron’s in Duitsland is dus groot en divers.

Waar moet je op letten bij het kopen van een tweedehands Audi e-tron in Duitsland?

Voordat je een tweedehands Audi e-tron gaat kopen, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ten eerste is het van belang om te controleren of het voertuig in kwestie een volledige onderhoudshistorie heeft. Hiermee kan je controleren of er eventuele problemen waren met de auto in het verleden, en of deze op de juiste manier zijn opgelost.

Ten tweede is het belangrijk om te controleren of het voertuig goed is onderhouden. Bij een elektrische auto is het met name van belang om de staat van de accu te checken, omdat vervangen van de accu’s kostbaar is. Controleer daarom of de accu van de tweedehands Audi e-tron nog in goede staat is en hoeveel kilometer deze nog kan afleggen. Meestal heeft een accu een levensduur van zo’n 8 tot 10 jaar. Bij twijfel kan je een specialist raadplegen die een accu- en onderhoudsrapport kan opstellen.

Als derde is het verstandig om te kijken of de tweedehands Audi e-tron een geldige APK heeft. Dit is verplicht in Duitsland, en het is belangrijk om te weten wanneer de eerstvolgende keuring moet plaatsvinden. Daarnaast is het verstandig om te checken of het voertuig verzekerd is en de technische correctheid van het voertuig te controleren.

Ten slotte is het aan te raden om het aantal gereden kilometers van de auto te checken. Over het algemeen genomen heeft een elektrische auto minder kilometers dan een vergelijkbare met een verbrandingsmotor, maar het is wel altijd van belang om dit te controleren. Overweeg of er in de toekomst veel kilometers gemaakt gaan worden, om zo te bepalen of het kopen van een tweedehands Audi e-tron de juiste keuze is.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een tweedehands Audi e-tron in Duitsland?

Het kopen van een tweedehands Audi e-tron uit Duitsland kent verschillende voordelen. Zoals eerder aangegeven zijn de prijzen over het algemeen lager dan in Nederland, omdat elektrische auto’s in Duitsland nog steeds minder worden belast. Daarnaast is het aanbod groter en is het mogelijk om een unieke uitvoering te vinden die in Nederland moeilijk te verkrijgen is. Een ander voordeel is dat de Duitse automarkt bekend staat om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van auto’s. Dit maakt het kopen van een tweedehands Audi e-tron in Duitsland een goede keuze.

Wat zijn de nadelen van het kopen van een tweedehands Audi e-tron in Duitsland?

Er zijn ook een aantal nadelen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een tweedehands Audi e-tron uit Duitsland. Zo kan het zijn dat het voertuig niet bekend is bij Nederlandse instanties, wat maakt dat het voertuig wellicht niet gekeurd kan worden. Ook kan het voertuig worden geleverd met Duitse papieren, wat van invloed kan zijn op de afhandeling van de export. Houd daarom rekening met extra kosten, zoals het transport en de benodigde belastingen. Het is altijd verstandig om je goed te laten informeren en de regels van tevoren te controleren.

FAQs

Is de Audi e-tron een goede keuze als tweedehands auto?

Ja, de Audi e-tron is een goede keuze als tweedehands auto vanwege de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van het merk. Daarnaast biedt de auto goede prestaties en een comfortabele rijervaring.

Waarom zijn tweedehands Audi e-tron’s goedkoper in Duitsland dan in Nederland?

Dit komt voornamelijk doordat de Duitse overheid een lagere btw rekent op elektrische auto’s waardoor de prijzen gemiddeld 15 tot 25 procent lager liggen dan in Nederland.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een tweedehands Audi e-tron in Duitsland?

Let goed op de onderhoudshistorie en de staat van de accu van de auto. Controleer of de auto een geldige APK keuring heeft, check de kilometerstand en controleer de technische correctheid van het voertuig.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een tweedehands Audi e-tron uit Duitsland?

De prijzen zijn over het algemeen lager dan in Nederland en het aanbod is groter. Daarnaast is het mogelijk om een unieke uitvoering te vinden.

Wat zijn de nadelen van het kopen van een tweedehands Audi e-tron in Duitsland?

Het voertuig kan niet bekend zijn bij Nederlandse instanties, wat kan zorgen voor problemen bij de keuring. Daarnaast kan het voertuig worden geleverd met Duitse papieren, wat extra kosten kan opleveren bij de afhandeling van de export. Houdt daarom rekening met extra kosten zoals transport en belastingen.

audi e-tron modellen

De Audi e-tron is een volledig elektrische auto die is ontworpen en geproduceerd door Audi AG. Het is een van de meest gewilde elektrische auto’s op de markt vanwege de verschillende functies en de unieke rijervaring. De auto biedt een perfecte mix van prestaties, stijl en technologie. In dit artikel bespreken we de verschillende aspecten van de Audi e-tron.

Audi e-tron modellen

De Audi e-tron is beschikbaar in verschillende modellen en uitvoeringen. Hieronder worden deze modellen kort besproken:

1. Audi e-tron SUV: Dit is de meest bekende en populaire Audi e-tron. Het is een middelgrote SUV die beschikt over twee elektromotoren die de auto van stroom voorzien. De auto heeft een vermogen van 360 pk en een elektrische actieradius van ongeveer 400 km. De auto is ook uitgerust met all-wheel drive (AWD) en een luchtvering voor een soepele rijervaring.

2. Audi e-tron Sportback: Dit is een sportieve variant van de Audi e-tron SUV. Het heeft een sportiever en lager dakdesign en heeft een iets kortere wielbasis. De auto heeft een vermogen van 408 pk en is uitgerust met AWD en luchtvering. De elektrische actieradius is vergelijkbaar met die van de SUV.

3. Audi e-tron GT: Dit is het nieuwste model van de Audi e-tron. Het is een volledig elektrische GT-auto met een sportieve uitstraling. Het heeft een vermogen van 469 pk en beschikt over AWD en luchtvering. De auto heeft een elektrische actieradius van ongeveer 450 km.

4. Audi RS e-tron GT: Dit is de sportieve variant van de Audi e-tron GT. Het heeft een nog krachtiger motor en een hogere topsnelheid.

Technische specificaties

Om beter te begrijpen wat de Audi e-tron zo bijzonder maakt, moeten we kijken naar de technische specificaties:

* Elektrische actieradius: Dit is de afstand die de auto kan afleggen op een volledig opgeladen accu. De Audi e-tron SUV heeft een elektrische actieradius van ongeveer 400 km, terwijl de Audi e-tron GT een actieradius heeft van ongeveer 450 km.

* Vermogen: De Audi e-tron heeft een vermogen van 360 pk tot 469 pk, afhankelijk van het model. Dit zorgt voor een snelle acceleratie en een sportieve rijervaring. De auto kan in slechts 5,7 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren.

* Opladen: De Audi e-tron heeft een oplaadsnelheid van maximaal 150 kW. Dit betekent dat de accu in slechts 30 minuten tot 80% kan worden opgeladen.

* All-wheel drive (AWD): De Audi e-tron is uitgerust met AWD, wat zorgt voor een betere grip en controle op de weg. Dit is vooral handig bij slechte weersomstandigheden of bij het rijden op onverharde wegen.

* Luchtvering: De Audi e-tron is uitgerust met een luchtvering, wat zorgt voor een soepele en comfortabele rijervaring. De luchtvering maakt het ook mogelijk om de rijhoogte aan te passen, afhankelijk van de wegomstandigheden.

Functies

De Audi e-tron biedt niet alleen geweldige prestaties, maar ook verschillende unieke functies. Hieronder worden enkele van deze functies besproken:

* Virtuele zijspiegels: De Audi e-tron is uitgerust met virtuele zijspiegels, wat betekent dat er geen fysieke zijspiegels op de auto zitten. In plaats daarvan wordt er een camera op de buitenspiegels gemonteerd, die beelden in real-time naar de displays in de auto stuurt. Dit zorgt voor een beter zicht en vermindert het windgeruis.

* Geluidsontwerp: De Audi e-tron heeft een uniek geluidsontwerp. Dit komt omdat elektrische auto’s van nature erg stil zijn, wat kan zorgen voor gevaarlijke situaties voor voetgangers en fietsers. Daarom heeft Audi een speciaal geluid ontworpen dat van buitenaf hoorbaar is. Dit geluid is niet alleen veilig, maar ook aangenaam om naar te luisteren.

* Infotainmentsysteem: De Audi e-tron is uitgerust met een uitgebreid infotainmentsysteem, dat via een groot touchscreen bediend kan worden. Het systeem biedt verschillende apps en functies, waaronder muziekstreaming, navigatie en smartphone-integratie.

FAQs

1. Hoeveel kost de Audi e-tron?

De prijs van de Audi e-tron verschilt per model en uitvoering. De Audi e-tron SUV begint bij ongeveer €68.000, terwijl de Audi e-tron GT begint bij ongeveer €105.000.

2. Hoe snel kan de Audi e-tron opladen?

De Audi e-tron heeft een oplaadsnelheid van maximaal 150 kW. Dit betekent dat de accu in slechts 30 minuten tot 80% kan worden opgeladen.

3. Hoe ver kan ik rijden op een volledig opgeladen accu?

De actieradius van de Audi e-tron varieert per model en uitvoering. De Audi e-tron SUV heeft een actieradius van ongeveer 400 km, terwijl de Audi e-tron GT een actieradius heeft van ongeveer 450 km.

4. Is de Audi e-tron geschikt voor lange afstanden?

Ja, de Audi e-tron is geschikt voor lange afstanden. Met een actieradius van ongeveer 400 km tot 450 km, afhankelijk van het model, is de auto in staat om lange afstanden af ​​te leggen zonder opnieuw op te laden.

5. Is de Audi e-tron veilig?

Ja, de Audi e-tron is zeer veilig. Het heeft verschillende veiligheidsvoorzieningen, waaronder een adaptief snelheidscontrolesysteem, lane departure warning en automatisch noodremsysteem. Het heeft ook een vijf-sterren beoordeling ontvangen van de Euro NCAP crashtest.

Conclusie

De Audi e-tron heeft de perfecte mix van prestaties, stijl en technologie. Het is een van de meest gewilde elektrische auto’s op de markt vanwege de verschillende functies en de unieke rijervaring die het biedt. De auto is geschikt voor lange afstanden en biedt verschillende veiligheidsvoorzieningen. Met verschillende modellen en uitvoeringen is de Audi e-tron geschikt voor een breed publiek.

audi e-tron s

De introductie van de Audi e-tron s is een van de meest opwindende gebeurtenissen op de Europese automarkt van de afgelopen decennia. Dit is een baanbrekend model voor Audi, een van de meest bekende en gevestigde automerken ter wereld. Met de e-tron s, een volledig elektrisch aangedreven auto, heeft Audi een geweldige stap voorwaarts gezet in de ontwikkeling van duurzame mobiliteit en de transformatie van de automarkt.

Een van de belangrijkste voordelen van de e-tron s is dat het een volledig elektrisch aangedreven auto is, zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Elektrische auto’s zijn niet alleen milieuvriendelijker dan traditionele auto’s, maar bieden ook meer voordelen op het gebied van prestaties en rijcomfort.

De e-tron s maakt gebruik van een sterk presterende elektrische aandrijflijn, bestaande uit twee elektromotoren en een krachtige accu. Dit zorgt voor een vermogen van 496 pk en een koppel van 973 Nm, waarmee de e-tron s binnen 4,5 seconden van 0 naar 100 km/h kan accelereren. De topsnelheid bedraagt 210 km/h.

Het meest opvallende aan de e-tron s is echter zijn aerodynamisch geoptimaliseerde ontwerp, dat het mogelijk maakt om over lange afstanden efficiënt te rijden en comfortabel te reizen. Het exterieur van de e-tron s omvat grote wielkasten, lage motorkap en smalle xenon-koplampen, die het model het kenmerkende, sportieve uiterlijk van alle Audi’s geven.

Een andere innovatie van de e-tron s is zijn elektromechanische onderstel. Dit stelt de bestuurder in staat om de vering en demping af te stemmen op persoonlijke voorkeuren, waardoor de auto geschikt is voor verschillende typen rijders en rijstijlen.

De e-tron s is ook uitgerust met tal van interessante technologieën op het gebied van veiligheid en comfort. Zo biedt hij bijvoorbeeld Active Lane Assist, waarmee de auto in zijn eigen baan blijft en zijwindterugwinning, waarmee de accu wordt opgeladen door de luchtweerstand tijdens het rijden.

FAQs

Om u te helpen de audi e-tron s beter te leren kennen, hebben we een FAQ samengesteld met enkele van de meest gestelde vragen.

Wat is het bereik van de Audi e-tron s?

De Audi e-tron s heeft een bereik van ongeveer 360 kilometer op een volle accu.

Hoe lang duurt het om de accu van de Audi e-tron s op te laden?

Het opladen van de accu van de Audi e-tron s duurt ongeveer 8,5 uur op een standaard laadstation van 11 kW. Bij een snellaadstation van 150 kW kan de accu in ongeveer 30 minuten worden opgeladen tot 80 procent van zijn capaciteit.

Is er een voor- of achterwielaandrijving op de Audi e-tron s?

De Audi e-tron s heeft een vierwielaandrijving, aangedreven door twee elektromotoren, één aan de voor- en één aan de achteras.

Hoe snel kan de Audi e-tron s accelereren van 0 naar 100 km/h?

De Audi e-tron s kan binnen 4,5 seconden van 0 naar 100 km/h accelereren.

Wat is de topsnelheid van de Audi e-tron s?

De topsnelheid van de Audi e-tron s bedraagt 210 km/h.

Wat zijn de veiligheidsvoorzieningen van de Audi e-tron s?

De Audi e-tron s is uitgerust met tal van veiligheidsvoorzieningen, waaronder Adaptive Cruise Control, Active Lane Assist, en zijwind-assistentie.

Wat is het verschil tussen de Audi e-tron en de Audi e-tron s?

De Audi e-tron s verschilt in een aantal opzichten van de Audi e-tron. Ten eerste heeft de e-tron s een hoger vermogen dan de e-tron, met een output van 496 hp in vergelijking met 402 hp voor de e-tron. De e-tron s biedt ook een aantal differentiële technologieën, zoals elektromechanische vering, om de prestaties, de besturing en het comfort van de auto te verbeteren.

Hoe duur is de Audi e-tron s?

De prijs van de Audi e-tron s varieert afhankelijk van de uitvoering en de gekozen opties. De prijs begint bij ongeveer € 98.000.

Conclusie

De Audi e-tron s onderscheidt zich van andere elektrische auto’s door zijn innovatieve ontwerp, krachtige prestaties en geavanceerde technologieën. Dit baanbrekende model illustreert de toewijding van Audi aan zowel de duurzame mobiliteit als aan het concurrerend blijven in de snel evoluerende automarkt. Met een bereik van 360 kilometer en de mogelijkheid om snel op te laden, biedt de e-tron s een uitstekende combinatie van prestaties, comfort en duurzaamheid voor rijders die op zoek zijn naar een hoogwaardige, volledig elektrische auto.

Images related to the topic audi e tron 2dehands

Trải nghiệm nhanh SUV chạy điện Audi e-tron giá gần 3 tỷ đồng |Autodaily.vn|
Trải nghiệm nhanh SUV chạy điện Audi e-tron giá gần 3 tỷ đồng |Autodaily.vn|

Article link: audi e tron 2dehands.

Learn more about the topic audi e tron 2dehands.

See more: https://luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *