Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Audi e-tron 45 quattro: Lees hier alles over deze elektrische krachtpatser en bespaar op brandstof!

Audi e-tron 45 quattro: Lees hier alles over deze elektrische krachtpatser en bespaar op brandstof!

2023 Audi Q4 45 e-tron quattro (265hp) - Interior and Exterior Details

audi e tron 45 quattro

Concept en geschiedenis van de Audi e-tron 45 quattro

De Audi e-tron 45 quattro is een volledig elektrische SUV die in 2018 werd aangekondigd en in 2019 op de markt werd gebracht. Het is de eerste volledig elektrische auto van Audi en de eerste van een hele reeks verschillende elektrische modellen die Audi in de toekomst wil uitbrengen. De e-tron 45 quattro maakt deel uit van de e-tron-lijn van Audi, die ook de e-tron GT, e-tron quattro, en de Audi Q4 e-tron 45 quattro omvat.

Het doel van Audi is om tegen 2025 meer dan 30% van zijn verkoop uit volledig elektrische en plug-in hybridevoertuigen te halen. De e-tron 45 quattro was een belangrijke stap in de richting van dit doel en onderstreept de toewijding van Audi aan het ontwikkelen van geavanceerde en duurzame mobiliteitsoplossingen.

Motor, prestaties en laadtijd van de Audi e-tron 45 quattro

De Audi e-tron 45 quattro is uitgerust met een synchroonmotor die een vermogen van 265 kW levert, wat overeenkomt met ongeveer 355 pk. De elektromotor drijft alle vier de wielen aan, waardoor de e-tron 45 quattro een heel goed weggedrag heeft en een snelheid haalt van 0-100 km/u in 6,8 seconden. De topsnelheid van de SUV is begrensd op 190 km/u.

De e-tron 45 quattro heeft een lithium-ionaccupakket met een capaciteit van 71 kWh. Het heeft een actieradius van ongeveer 359 kilometer op een volledige oplaadbeurt en kan in slechts 30 minuten bij een snellader worden opgeladen tot 80% van zijn capaciteit. Bij een gewone laadpaal duurt het ongeveer 8,5 uur om het accupakket volledig op te laden.

Interieur en exterieur van de Audi e-tron 45 quattro

Het interieur van de e-tron 45 quattro is ruim en luxe. Het dashboard is voorzien van een digitaal instrumentenpaneel en een centraal touchscreen dat alle functies van de auto bedient, van navigatie tot infotainment. Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen en er is veel aandacht besteed aan details zoals de afwerking van de luchtroosters en de stoelen.

Aan de buitenkant heeft de e-tron 45 quattro een strak, gestroomlijnd ontwerp dat typisch is voor SUV’s. Het is ook voorzien van unieke designelementen, zoals lichtstrips op de deuren die aangeven wanneer de auto vergrendeld of ontgrendeld is. De auto is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en grijs.

Veiligheidsvoorzieningen en infotainment van de Audi e-tron 45 quattro

De e-tron-lijn van Audi is ontworpen met veiligheid in gedachten. De e-tron 45 quattro wordt geleverd met een reeks geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder adaptieve cruisecontrol, automatische noodremmen, rijstrookassistentie en parkeerassistentie.

Het infotainmentsysteem van de e-tron 45 quattro is ook geavanceerd en gebruiksvriendelijk. Het is voorzien van een groot centraal touchscreen dat in combinatie met het digitale instrumentenpaneel een naadloze gebruikerservaring biedt. Het systeem biedt ook ondersteuning voor Apple Carplay en Android Auto.

Prijs en concurrenten van de Audi e-tron 45 quattro

De prijs van de Audi e-tron 45 quattro begint bij ongeveer € 68.000 in Nederland. Dit maakt het een van de duurdere elektrische SUV’s op de markt, maar het is ook een van de best presterende en meest geavanceerde.

Enkele van de belangrijkste concurrenten van de e-tron 45 quattro zijn de Tesla Model Y, Jaguar I-PACE en de Mercedes-Benz EQC. Deze SUV’s hebben een vergelijkbare actieradius en bieden vergelijkbare prestaties als de e-tron 45 quattro.

Verwachtingen en reviews van de Audi e-tron 45 quattro

De Audi e-tron 45 quattro heeft over het algemeen lovende recensies ontvangen van zowel autodealers als consumenten. De algemene consensus is dat het een zeer goed presterende en luxe elektrische SUV is met een ruim en hoogwaardig interieur.

De e-tron 45 quattro staat bekend om zijn geweldige weggedrag en goede prestaties, vooral op de snelweg. Het is ook een van de meest comfortabele SUV’s op de markt en biedt een soepel en stille rijervaring.

De actieradius van de e-tron 45 quattro wordt over het algemeen als voldoende beschouwd, hoewel sommige critici vinden dat hij iets minder bereik biedt dan sommige van zijn concurrenten.

Toekomstige ontwikkelingen van de Audi e-tron 45 quattro

Audi heeft al verschillende andere elektrische modellen aangekondigd die de e-tron-lijn van het bedrijf zullen uitbreiden. Dit omvat de Audi Q4 e-tron 45 quattro en de Audi e-tron Sportback.

De Q4 e-tron 45 quattro is een compactere elektrische SUV met een actieradius van ongeveer 344 kilometer op een volledige oplaadbeurt. De Audi e-tron Sportback is een sportieve SUV met een actieradius van ongeveer 390 kilometer op een volledige oplaadbeurt.

Audi werkt ook aan de ontwikkeling van de e-tron GT, een high-performance elektrische sportwagen, die in 2021 zal worden gelanceerd.

FAQ’s

1. Wat is de actieradius van de Audi e-tron 45 quattro?

De Audi e-tron 45 quattro heeft een actieradius van ongeveer 359 kilometer op een volledige oplaadbeurt.

2. Wat is de prijs van de Audi e-tron 45 quattro?

De prijs van de Audi e-tron 45 quattro begint bij ongeveer € 68.000 in Nederland.

3. Hoe lang duurt het om de Audi e-tron 45 quattro op te laden?

Bij een gewone laadpaal duurt het ongeveer 8,5 uur om het accupakket van de e-tron 45 quattro volledig op te laden. Bij een snellader kan de accu in slechts 30 minuten worden opgeladen tot 80% van zijn capaciteit.

4. Wat zijn enkele van de concurrenten van de Audi e-tron 45 quattro?

Enkele van de belangrijkste concurrenten van de Audi e-tron 45 quattro zijn de Tesla Model Y, Jaguar I-PACE en de Mercedes-Benz EQC.

5. Welke andere elektrische modellen heeft Audi aangekondigd?

Audi heeft verschillende andere elektrische modellen aangekondigd die de e-tron-lijn van het bedrijf zullen uitbreiden, waaronder de Audi Q4 e-tron 45 quattro, Audi e-tron Sportback en de Audi e-tron GT.

Keywords searched by users: audi e tron 45 quattro audi q4 e-tron 45 quattro, audi e-tron gt, Audi e-tron quattro, audi e-tron vietnam, Audi e-tron GT giá, audi e-tron giá, audi q4 50 e-tron quattro, audi q4 e-tron sportback 45

Categories: Top 22 audi e tron 45 quattro

2023 Audi Q4 45 e-tron quattro (265hp) – Interior and Exterior Details

See more here: luongythuhang.com

audi q4 e-tron 45 quattro

De Audi Q4 e-tron 45 quattro: elektrische kracht van Audi

Audi mag dan bekend staan om zijn sportieve en luxueuze auto’s, het merk heeft zich ook enorm ingezet op de ontwikkeling van elektrische auto’s. Met de komst van de Audi Q4 e-tron 45 quattro presenteert het merk een indrukwekkend staaltje techniek. Het is een geweldige elektrische SUV met een uniek aantrekkingskracht die indruk maakt met zijn prestaties en energie.

De Audi Q4 e-tron 45 quattro werd geïntroduceerd als het nieuwste elektrische lid van de Audi-familie. Audi heeft met deze auto zijn eerste volledig elektrische compacte SUV uitgebracht, en deze is gebouwd op het MEB-platform van de Volkswagen Groep. Met veel meer dan alleen een nieuwe benzine- of dieselmotor richt de Q4 e-tron zich op de toekomst van mobiliteit zonder emissies.

Uitrusting en prestaties

De Audi Q4 e-tron 45 quattro is uitgerust met twee elektromotoren, waarbij elke elektromotor één as aandrijft. De eerste elektromotor bevindt zich aan de achterzijde van de auto en is verantwoordelijk voor de aandrijving van de achteras. De tweede elektromotor bevindt zich aan de voorzijde en is verantwoordelijk voor de aandrijving van de vooras. Samen zorgen ze voor de vierwielaandrijving van de auto. De Q4 e-tron Acceleratie van 0 tot 100 km/u wordt bereikt in slechts 6,9 seconden en de topsnelheid ligt op 180 km/u.

De Audi Q4 e-tron 45 quattro wordt aangedreven door een accu met een bruto capaciteit van 82 kWh. Hierdoor heeft de auto een actieradius van ongeveer 480 km volgens de WLTP-cyclus. De auto heeft verschillende rijmodi waar je uit kan kiezen, waaronder de sportieve “Dynamic” modus en de energiezuinige “Efficient” modus. Het beschikt ook over een sportieve en toch comfortabele adaptieve ophanging en heeft een remenergie terugwinningssysteem.

Het rijbereik is toereikend om elke dag je kilometers te maken en je hoeft jezelf geen zorgen te maken over het bereik als je op pad gaat. Het is echter belangrijk om te weten dat factoren zoals rijstijl, wegomstandigheden en buitentemperatuur van invloed kunnen zijn op het werkelijke rijbereik van het voertuig.

Interieur en uitrusting

De Q4 e-tron is uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder een Augmented Reality Head-up Display (HUD). Dit systeem zorgt voor een superheldere projectie van alle belangrijke informatie zoals navigatie-instructies, snelheid en waarschuwingen op de voorruit van de auto. De HUD zorgt er tevens voor dat de bestuurder zijn of haar blik niet van de weg hoeft te halen.

Daarnaast beschikt de Q4 e-tron over het MMI infotainmentsysteem van Audi, dat is geïntegreerd met een groot touchscreen display van 10,1 inch. Het systeem stelt rijders in staat om onderweg toegang te krijgen tot verschillende apps – van muziek tot nieuws tot de weersverwachting. Het systeem biedt ook gedetailleerde informatie over de batterijstatus, actieradius, rijmodus en de staat van het aandrijfsysteem. De Q4 e-tron is ook uitgerust met Audi’s Virtual Cockpit Plus, een digitaal dashboard dat alle belangrijke informatie over het voertuig weergeeft.

Het interieur is stijlvol en ruim. Het biedt plaats aan maximaal vijf personen en de kofferbakinhoud is met 520 liter ruim genoeg om alle bagage te vervoeren. De auto is ook voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen, waaronder een geavanceerd airbagsysteem, adaptieve cruise control en rijstrookbehoudsystemen.

Veelgestelde vragen over de Audi Q4 e-tron 45 quattro

Is de Audi Q4 e-tron 45 quattro leverbaar in Nederland?

Ja, de Audi Q4 e-tron 45 quattro is sinds juni 2021 leverbaar in Nederland. De auto is beschikbaar vanaf € 49.570.

Hoeveel kilometers kan de Q4 e-tron rijden op een volledig opgeladen accu?

De Audi Q4 e-tron 45 quattro heeft een aangegeven actieradius van ongeveer 480 km volgens de WLTP-cyclus.

Wat is de acceleratietijd van de Q4 e-tron van 0 tot 100 km/u?

De Audi Q4 e-tron 45 quattro trekt op van 0 tot 100 km/u in 6,9 seconden.

Hoe lang duurt het om de Q4 e-tron 45 quattro op te laden?

Afhankelijk van het laadvermogen van de oplader duurt het ongeveer 7 uur en 30 minuten om de accu volledig op te laden via een wallbox van 11 kW. Via een 125 kW DC-snellader duurt het ongeveer 38 minuten om de accu van 10-80% op te laden.

Wat is het verschil tussen de Q4 e-tron 35, 40 en 45 quattro?

De Audi Q4 e-tron heeft drie verschillende motoriseringen: de Q4 e-tron 35, 40 en 45 quattro. De Q4 e-tron 35 heeft een range van ongeveer 344 km, een maximaal laadvermogen van 7,4 kW en een acceleratietijd van 0 tot 100 km/u in 9,0 seconden. De Q4 e-tron 40 heeft een range van ongeveer 416 km, een maximaal laadvermogen van 11 kW en een acceleratietijd van 0 tot 100 km/u in 8,5 seconden. De Q4 e-tron 45 quattro heeft een range van ongeveer 480 km, een maximaal laadvermogen van 11 kW en een acceleratietijd van 0 tot 100 km/u in 6,9 seconden.

Conclusie

De Audi Q4 e-tron 45 quattro is een elektrische SUV die kracht, prestaties en technologie samenbrengt. De auto is gebouwd op het MEB-platform van de Volkswagen Groep, ziet er van buiten en van binnen goed uit en biedt een comfortabele en sportieve rijervaring. De Audi Q4 e-tron 45 quattro biedt een actieradius van ongeveer 480 km volgens de WLTP-cyclus, en beschikt over een indrukwekkende acceleratie en technologieën zoals een Augmented Reality Head-up Display en MMI infotainment-systeem van Audi. Over het algemeen is de Q4 e-tron 45 quattro een geweldige auto die de toekomst van elektrisch rijden belichaamt.

audi e-tron gt

De Audi e-tron GT is de nieuwe elektrische sportwagen van Audi, die werd geïntroduceerd in 2021. Het voertuig wordt geprezen om zijn sportieve prestaties, geavanceerde technologie en duurzaamheid. In dit artikel zullen we het hebben over de verschillende aspecten van deze elektrische sportwagen en waarom het de moeite waard is om het te overwegen bij het kopen van een elektrische auto.

Ontwerp:

Het ontwerp van de Audi e-tron GT is opvallend en kenmerkend, met een gestroomlijnde en aerodynamische buitenkant. De sportieve lijnen, grote luchtinlaten en koplampen geven het voertuig een agressieve uitstraling die past bij een sportwagen van dit kaliber. Het interieur is even indrukwekkend, met hoogwaardige materialen en een minimalistische esthetiek die perfect past bij de moderne technologie die in het voertuig is ingebouwd. De stoelen zijn comfortabel en ondersteunend, terwijl het dashboard is uitgerust met digitale displays en intuïtieve bedieningselementen voor de bestuurder.

Prestaties:

Wat de prestaties betreft, is de Audi e-tron GT een echte krachtpatser. De basisversie van de auto beschikt over een tweetal elektromotoren, die samen goed zijn voor een vermogen van 469 pk. Daarmee sprint de auto in slechts 4,1 seconden van 0 naar 100 km/u. De topsnelheid ligt op 245 km/u. Voor wie nog meer power wenst, is er ook een RS-versie van de auto beschikbaar. Deze beschikt over een vermogen van 590 pk en sprint in slechts 3,3 seconden van 0 naar 100 km/u.

Range en Oplaadtijd:

Een groot voordeel van de Audi e-tron GT is de indrukwekkende range die het voertuig biedt. De basisversie van de auto beschikt over een accu van 93,4 kWh, die een range biedt van 487 km volgens de WLTP-cyclus. De RS-versie van de auto heeft dezelfde accu, maar de range is iets minder, namelijk 472 km (eveneens volgens de WLTP-cyclus). Maar de belangrijkste vraag is: hoe lang duurt het om de auto op te laden? Voor het opladen van de Audi e-tron GT kunt u gebruikmaken van een regulier stopcontact, een wallbox of een snellader. Bij gebruik van een regulier stopcontact duurt het opladen van de auto ongeveer 31 uur. Bij gebruik van een wallbox duurt dit slechts 9 uur. En met een snellader kunt u de auto in slechts 22 minuten opladen tot 80%.

Veiligheid:

Naast prestaties en design, is veiligheid ook een belangrijk aspect van de Audi e-tron GT. Het voertuig is uitgerust met verschillende geavanceerde veiligheidsfuncties die de bestuurder en passagiers beschermen. Zo beschikt de auto over een adaptieve cruisecontrol, een rijstrookassistent en een noodremassistent. Daarnaast zijn er ook verschillende geavanceerde sensoren en camera’s aanwezig om de bestuurder te helpen bij het parkeren en het rijden in druk verkeer.

Duurzaamheid:

De Audi e-tron GT is niet alleen een sportwagen, maar ook een elektrische auto die bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Het voertuig is ontworpen met duurzame materialen en beschikt over een batterij die kan worden gerecycled aan het einde van de levensduur van de auto. Ook wordt er tijdens de ontwerpfase rekening gehouden met het minimaliseren van de ecologische impact van het voertuig. Audi heeft als doel om tegen 2025 milieuvriendelijkere materialen te gebruiken voor 100% van hun nieuw verkochte auto’s.

FAQs:

1. Wat is de prijs van de Audi e-tron GT?

De basisversie van de Audi e-tron GT heeft een vanafprijs van € 104.900, terwijl de RS-versie een vanafprijs heeft van € 143.900.

2. Wat is de range van de Audi e-tron GT?

De basisversie van de auto heeft een range van 487 km volgens de WLTP-cyclus, terwijl de RS-versie een range heeft van 472 km volgens dezelfde cyclus.

3. Hoe lang duurt het om de Audi e-tron GT op te laden?

Bij gebruik van een regulier stopcontact duurt het opladen van de auto ongeveer 31 uur. Bij gebruik van een wallbox duurt dit slechts 9 uur. En met een snellader kunt u de auto in slechts 22 minuten opladen tot 80%.

4. Welke veiligheidsfuncties heeft de Audi e-tron GT?

De Audi e-tron GT is uitgerust met verschillende geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder een adaptieve cruisecontrol, een rijstrookassistent en een noodremassistent. Daarnaast zijn er ook verschillende sensoren en camera’s aanwezig om de bestuurder te helpen bij het parkeren en het rijden in druk verkeer.

5. Wat is het vermogen van de Audi e-tron GT?

De basisversie van de auto beschikt over een vermogen van 469 pk, terwijl de RS-versie een vermogen heeft van 590 pk.

Images related to the topic audi e tron 45 quattro

2023 Audi Q4 45 e-tron quattro (265hp) - Interior and Exterior Details
2023 Audi Q4 45 e-tron quattro (265hp) – Interior and Exterior Details

Article link: audi e tron 45 quattro.

Learn more about the topic audi e tron 45 quattro.

See more: https://luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *