Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Audi e-tron Sportback 0-100: Ontdek de Snelste Elektrische SUV!

Audi e-tron Sportback 0-100: Ontdek de Snelste Elektrische SUV!

2021 AUDI e-tron Sportback 55 quattro Acceleration 0-100-200km/h, 80-120km/h, 60-100km/h

audi e tron sportback 0-100

De Audi e-tron Sportback 0-100 is de nieuwste toevoeging aan de elektrische SUV’s van Audi. Het is de sportievere versie van de e-tron SUV met een coupéachtig dakontwerp dat hem een gestroomlijnde uitstraling geeft. Naast het elegante uiterlijk heeft de e-tron Sportback ook indrukwekkende prestaties, waaronder een snelle acceleratie, handig formaat en hoogwaardige technologie. Hieronder vind je alles wat je moet weten over de Audi e-tron Sportback 0-100.

Batterij en Laadtijd

De Audi e-tron Sportback 0-100 heeft een 95 kWh batterijpakket, wat zorgt voor een rijbereik van ongeveer 441 km op een volle batterij. De batterij kan in ongeveer 10 uur volledig worden opgeladen met een 11 kW thuislader. Snellaadstations kunnen de batterij binnen 30 minuten opladen tot 80% capaciteit.

Krachtbron

De Audi e-tron Sportback 0-100 heeft twee elektromotoren die samen goed zijn voor 300 kW (408 pk) en 664 Nm koppel. Dit zorgt voor een snelle acceleratie en indrukwekkende prestaties. De elektromotoren worden aangedreven door het 95 kWh batterijpakket, waardoor de e-tron Sportback in staat is om snelheden tot 200 km/u te bereiken.

Acceleratie

De Audi e-tron Sportback 0-100 heeft een indrukwekkende acceleratie van 0-100 km/u in slechts 5,7 seconden, wat verrassend snel is voor een elektrische SUV. Dit is mede te danken aan de krachtige elektromotoren en de directe respons op het gaspedaal.

Afmetingen en Gewicht

De Audi e-tron Sportback 0-100 heeft een lengte van 4,90 meter, een breedte van 1,94 meter en een hoogte van 1,62 meter. Het voertuig heeft een wielbasis van 2,93 meter en weegt ongeveer 2.435 kg. Ondanks zijn zwaardere gewicht accelereert de e-tron Sportback verrassend snel, waardoor het rijden in deze auto een ongelooflijke ervaring is.

Velgen en Banden

De Audi e-tron Sportback 0-100 heeft standaard 20-inch velgen met 255/50 R20-banden. Optioneel zijn er 21-inch velgen beschikbaar met 265/45 R21-banden. De velgen en banden zijn ontworpen voor maximale grip, precisie en comfort.

Aandrijving

De Audi e-tron Sportback 0-100 heeft quattro vierwielaandrijving, wat betekent dat de elektronica de aandrijfkracht automatisch verdeelt over de vier wielen voor maximale grip, tractie en stabiliteit in alle rijomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat de e-tron Sportback ook op ruw terrein en in natte of gladde omstandigheden moeiteloos presteert.

Interieur en Exterieur

Het interieur van de Audi e-tron Sportback 0-100 is ruim en luxueus, met hoogwaardige materialen en state-of-the-art technologie. De voorstoelen zijn elektrisch verstelbaar en bieden een uitstekend zitcomfort. De achterbank biedt voldoende ruimte voor twee tot drie passagiers, afhankelijk van de grootte.

Het exterieur van de Audi e-tron Sportback 0-100 heeft een gestroomlijnde en sportieve uitstraling, met een coupé-achtig dakontwerp en een agressieve voorzijde. Er is ook een panoramisch glazen dak dat het interieur licht en luchtig houdt.

Assistentie- en Veiligheidsfuncties

De Audi e-tron Sportback 0-100 is uitgerust met een scala aan assistentie- en veiligheidsfuncties, waaronder adaptieve cruise control, rijbaanassistentie, automatisch noodremmen en parkeerassistent. Het voertuig heeft ook een achteruitrijcamera en 360-graden camera’s voor maximaal zicht en veiligheid tijdens het achteruitrijden en parkeren.

Prijs en Beschikbaarheid

De Audi e-tron Sportback 0-100 is beschikbaar vanaf een prijs van ongeveer €75.000. Dit maakt hem niet alleen een krachtige en snelle elektrische SUV, maar ook een betaalbare optie. De e-tron Sportback is vanaf begin 2021 leverbaar.

FAQ’s

Hieronder hebben we enkele veelgestelde vragen over de Audi e-tron Sportback 0-100 beantwoord.

Hoe snel is de Audi e-tron Sportback 0-100?

De Audi e-tron Sportback 0-100 accelereert in slechts 5,7 seconden van 0 tot 100 km/u, wat uitzonderlijk snel is voor een elektrische SUV van zijn grootte en gewicht.

Wat is de topsnelheid van de Audi e-tron Sportback 0-100?

De topsnelheid van de Audi e-tron Sportback 0-100 is ongeveer 200 km/u, wat indrukwekkend is voor een elektrische SUV.

Hoe ver kan de Audi e-tron Sportback 0-100 rijden op één batterijlading?

De Audi e-tron Sportback 0-100 heeft een bereik van ongeveer 441 km op één batterijlading, afhankelijk van de rijomstandigheden en het rijgedrag.

Hoe lang duurt het om de batterij van de Audi e-tron Sportback 0-100 op te laden?

De batterij van de Audi e-tron Sportback 0-100 kan in ongeveer 10 uur worden opgeladen met een 11 kW thuislader. Snellaadstations kunnen de batterij binnen 30 minuten opladen tot 80% capaciteit.

Is de Audi e-tron Sportback 0-100 een goede familieauto?

Ja, de Audi e-tron Sportback 0-100 is een uitstekende familieauto. Het heeft een ruim interieur en biedt voldoende ruimte voor twee tot drie passagiers op de achterbank. Bovendien heeft het voertuig een reeks assistentie- en veiligheidsfuncties die de rijervaring veilig en comfortabel maken.

Conclusie

De Audi e-tron Sportback 0-100 is een indrukwekkende elektrische SUV met een gestroomlijnde uitstraling, hoogwaardige technologie en snelle acceleratie. Het biedt ook een indrukwekkend rijbereik en een reeks assistentie- en veiligheidsfuncties die de rijervaring veilig en comfortabel maken. Met een betaalbare prijs is de e-tron Sportback een krachtige en aantrekkelijke optie voor diegenen die op zoek zijn naar een elektrische SUV.

Keywords searched by users: audi e tron sportback 0-100 audi e tron 0-100, audi e tron 0 to 60, audi e tron gt 0-100, audi e tron top speed, audi e tron sportback 0-60, audi e tron gt 0-60, 2022 audi e tron 0-60, audi e-tron 55 0-100

Categories: Top 43 audi e tron sportback 0-100

2021 AUDI e-tron Sportback 55 quattro Acceleration 0-100-200km/h, 80-120km/h, 60-100km/h

See more here: luongythuhang.com

audi e tron 0-100

Audi e-tron 0-100: Het Nieuwe Tijdperk van Elektrisch Rijden

Als je denkt aan een elektrische auto, dan is de Audi e-tron waarschijnlijk niet het eerste model dat in je gedachten opkomt. Toch heeft dit model heel wat te bieden. De Audi e-tron is de eerste volledig elektrische auto van Audi, en het is een indrukwekkende oplossing die ons naar een nieuw tijdperk van elektrisch rijden brengt. In dit artikel kijken we naar de Audi e-tron, inclusief een diepgaande analyse van de prestaties en het vermogen, en beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over dit model.

De Audi e-tron mag dan een elektrische auto zijn, maar hij voelt zeker niet aan als een compromis. Deze auto biedt de prestaties en rijdynamiek die je zou verwachten van een auto van Audi, terwijl je ook kunt genieten van de voordelen van een volledig elektrische aandrijflijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Audi e-tron een interessante auto is voor zowel gezinnen als professionals.

Met een vermogen van 408 pk en een koppel van 664 Nm wekken de twee elektromotoren van de Audi e-tron 0-100 km/u op in slechts 5,7 seconden. Urban Model Aanpassingen Acceleratie tot 100 km/u kan in onderstaande tabel worden bekeken.

Model|Acceleratie van 0 tot 100km/h
-|-
e-tron Sportback 50 quattro|6,8 seconden
e-tron 50 quattro|6,8 seconden
e-tron S|4,5 seconden
e-tron S Sportback|4,5 seconden
e-tron 55 quattro|5,7 seconden
e-tron Sportback 55 quattro|5,7 seconden

Het vermogen van de Audi e-tron wordt geleverd door een grote 95 kWh-batterij, die een bereik levert van ongeveer 400 km. Dit is voldoende voor zowel lange ritten als kortere stadsverplaatsingen. En als je de auto aansluit op de juiste laadinfrastructuur, kun je de batterij in slechts 30 minuten opladen tot 80% van de capaciteit.

Een belangrijk kenmerk van de Audi e-tron is de Quattro-aandrijving. Dit systeem verdeelt het vermogen gelijkmatig over alle vier de wielen, waardoor de auto een uitstekende grip en stabiliteit heeft. Dit is een groot verschil met de meeste andere elektrische auto’s, die vaak alleen de achterwielen aandrijven. Met de Quattro-aandrijving is de Audi e-tron een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een auto die zowel snelle prestaties als veiligheid biedt.

Een ander voordeel van de Audi e-tron is het interieur. Deze auto is ontworpen met de gebruiker in gedachten, en het dashboard is dan ook voorzien van een groot touchscreen-systeem dat gemakkelijk te bedienen is. Het systeem is onder andere voorzien van spraakherkenning, zodat je met je stem de auto kunt bedienen. Hierdoor wordt het rijden in de Audi e-tron nog gemakkelijker en intuïtiever.

De Audi e-tron is ook uitgerust met vele veiligheidsmaatregelen. Zo is hij voorzien van sensoren die de snelheid van de auto en de afstand tot andere voertuigen en objecten in de buurt meten. Dit zorgt ervoor dat de Audi e-tron altijd veilig op de weg blijft, zelfs als je met hoge snelheden rijdt. Daarnaast is de auto uitgerust met diverse rijassistentiesystemen, zoals adaptieve cruisecontrol en rijstrookassistentie.

FAQs

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen over de Audi e-tron:

Waarom is de Audi e-tron zo duur?

De Audi e-tron is duur omdat hij voorzien is van geavanceerde functies en technologieën. Bovendien is het nog steeds relatief duur om een volledig elektrische auto te produceren. Audi heeft de auto echter zo ontworpen dat hij op lange termijn voordelig kan zijn, omdat je minder geld hoeft uit te geven aan brandstof en onderhoud.

Kan de Audi e-tron rijden in sneeuw en ijs?

Ja, de Audi e-tron is uitgerust met Quattro-aandrijving, wat hem een uitstekende grip en stabiliteit geeft. Dit maakt de auto ideaal voor rijden in alle weersomstandigheden, inclusief sneeuw en ijs.

Hoe snel kan de Audi e-tron opladen?

De Audi e-tron kan in slechts 30 minuten worden opgeladen tot 80% van de batterijcapaciteit als hij wordt aangesloten op een geschikte snellader. Als de auto wordt opgeladen met een gewoon stopcontact duurt het ongeveer 8,5 uur om de batterij volledig op te laden.

Is de Audi e-tron geschikt voor lange ritten?

Ja, de Audi e-tron heeft een bereik van ongeveer 400 km, wat voldoende is voor lange ritten. Daarnaast is de auto uitgerust met handige functies, zoals adaptieve cruisecontrol en rijstrookassistentie, die het rijden gemakkelijker en comfortabeler maken, zelfs op lange afstanden.

Conclusie

De Audi e-tron is een opmerkelijke auto die ons naar een nieuw tijdperk van elektrisch rijden brengt. Het model biedt de prestaties en rijdynamiek die je van een Audi zou verwachten, samen met de vele voordelen van een volledig elektrische aandrijflijn. Met geavanceerde functies en technologieën is de Audi e-tron een geweldige optie voor wie op zoek is naar een veilige, comfortabele en duurzame auto.

audi e tron 0 to 60

De Audi e-tron is de allereerste volledig elektrische SUV van het Duitse autobedrijf Audi. Na de onthulling van de e-tron in 2018 en de e-tron Sportback in 2019, is het voertuig sindsdien een geliefde keuze geworden voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een luxueus elektrisch voertuig. De Audi e-tron biedt veel meer dan alleen een opvallend uiterlijk en indrukwekkende technische specificaties. In dit artikel zullen we ons richten op hoe de Audi e-tron presteert tijdens het versnellen van 0 tot 60 kilometer per uur.

De Audi e-tron accelereert van 0 tot 60 kilometer per uur in slechts 5,7 seconden. Dit komt door de twee elektromotoren die samen 300 kW aan vermogen leveren, wat gelijk staat aan 408 pk. Een geruststelling is dat de rijmodi, zoals Efficiency, Comfort, Auto en Dynamic, het rijgedrag beïnvloeden en ook de acceleratie optimaliseren. Door het gebruik van de Dynamic-modus gaat het voertuig van 0 tot 60 km/u in minder dan 5 seconden.

De acceleratie van de Audi e-tron is ook afhankelijk van de rijomstandigheden en de weersomstandigheden. Als de weg nat is, duurt het mogelijk langer voordat het voertuig van 0 tot 60 kilometer per uur accelereert. Dit is omdat de elektromotoren minder grip hebben op de weg. Bovendien is het belangrijk om op te merken dat de acceleratie van de Audi e-tron kan worden beïnvloed door de staat van de accu. Als de accu niet volledig is opgeladen, kan dit de acceleratie van het voertuig verminderen.

In het kort, de elektrische Audi e-tron accelereert goed. Met een acceleratie van 0 tot 60 km/u in slechts 5,7 seconden, is deze elektrische SUV een van de snelste in zijn klasse.

FAQs

Q: Is de Audi e-tron sneller dan een benzine SUV?
A: Het hangt af van het specifieke model van de benzine SUV, maar over het algemeen accelereert de Audi e-tron sneller dan benzine-SUV’s.

Q: Hoeveel batterijduur heeft de Audi e-tron om 0 tot 60 km aan te drijven?
A: Dit hangt af van verschillende factoren, zoals rijomstandigheden, de staat van de batterij en weersomstandigheden. De voorspelde bereikindicator van het voertuig kan een betere voorspelling geven van hoeveel batterij nodig is om deze afstand af te leggen.

Q: Kan de Audi e-tron elektriciteit opwekken tijdens het rijden?
A: Ja, op een manier. Het voertuig heeft een technologie genaamd “energie terugwinnen” waarmee de accu tijdens het rijden deels opgeladen kan worden.

Q: Hoe ver reikt de Audi e-tron?
A: De Audi e-tron heeft een voorspeld bereik van ongeveer 250 mijl op een volledig opgeladen batterij.

Q: Is de Audi e-tron betrouwbaar?
A: Ja, de Audi e-tron is erg betrouwbaar en heeft verschillende positieve reviews gekregen van klanten. Het voertuig wordt ondersteund door de uitstekende klantenservice en garantie van Audi.

Q: Wat is de prijs van de Audi e-tron?
A: De prijs van de Audi e-tron begint bij ongeveer 69.000 euro en kan oplopen tot meer dan 100.000 euro, afhankelijk van de specifieke opties en functies die zijn geselecteerd.

Samenvattend
De Audi e-tron is een krachtige, luxe elektrische SUV die een indrukwekkende acceleratie heeft van 0 tot 60 kilometer per uur in slechts 5,7 seconden. Het voertuig is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, snel en milieuvriendelijke SUV. Met veel functies zoals een energiezuinige modus en genoeg bereikwaarschuwingen, is het betrouwbaar en betaalbaar. De Audi e-tron biedt ongetwijfeld veel waarde voor uw geld.

Images related to the topic audi e tron sportback 0-100

2021 AUDI e-tron Sportback 55 quattro Acceleration 0-100-200km/h, 80-120km/h, 60-100km/h
2021 AUDI e-tron Sportback 55 quattro Acceleration 0-100-200km/h, 80-120km/h, 60-100km/h

Article link: audi e tron sportback 0-100.

Learn more about the topic audi e tron sportback 0-100.

See more: https://luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *