Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Audi e-tron Sportback 50 quattro: Ontdek de Kracht van Elektrisch Rijden!

Audi e-tron Sportback 50 quattro: Ontdek de Kracht van Elektrisch Rijden!

2021 AUDI E-TRON SPORTBACK 50 QUATTRO - Established new EV king? Manhattan grey + black op in detail

audi e tron sportback 50 quattro

De Audi e tron Sportback 50 quattro is een indrukwekkende elektrische auto die zowel op het gebied van prestaties als comfort uitblinkt. Met zijn krachtige elektromotoren, innovatieve technologieën en uitgebreide veiligheidsvoorzieningen is dit een auto die voor veel mensen aantrekkelijk zal zijn. In dit artikel gaan we dieper in op de kenmerken, prestaties en andere aspecten van de Audi e tron Sportback 50 quattro.

Kenmerken van de Audi e tron Sportback 50 quattro

De e tron Sportback 50 quattro is een indrukwekkende auto die indrukwekkende prestaties levert. De auto is een sportieve coupé met een dynamisch design en een luxe interieur. Met een lengte van 4,90 meter, een breedte van 1,94 meter en een hoogte van 1,61 meter is deze elektrische auto een echte krachtpatser. De Audi e tron Sportback 50 quattro heeft ook een geweldige bodemvrijheid van 18,1 centimeter die hem geschikt maakt voor elk soort terrein.

Prestaties en actieradius van de auto

De Audi e tron Sportback 50 quattro is uitgerust met een elektromotor die een vermogen van 230 kilowatt levert en een koppel van 540 Nm genereert. Dit maakt het mogelijk om in slechts 6,8 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur te accelereren. De topsnelheid van de e tron Sportback 50 quattro is begrensd op 190 kilometer per uur.

De auto is voorzien van een accu met een capaciteit van 71 kWh. Dit levert een actieradius op van ongeveer 347 kilometer. De actieradius van de auto is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de temperatuur, het terrein en het rijgedrag. Daarnaast is het mogelijk om met de Audi e tron Sportback 50 quattro te laden bij snellaadstations, waardoor de accu sneller is opgeladen. Het is mogelijk om de accu op te laden van 0 naar 80 procent in slechts 30 minuten.

Het interieur en exterieur van de Audi e tron Sportback 50 quattro

De Audi e tron Sportback 50 quattro heeft een modern en luxe interieur dat voldoet aan alle verwachtingen van een premium elektrische auto. Het interieur is voorzien van hoogwaardige materialen en slimme technologieën. Audi heeft ook gezorgd voor een ruime binnenruimte van 615 liter.

Het exterieur van de Audi e tron Sportback 50 quattro is dynamisch en modern. De auto heeft een sportieve en lage daklijn die hem een ​​stijlvolle uitstraling geeft. Deze auto beschikt ook over Matrix LED-verlichting, die zich dynamisch aanpast aan de omstandigheden en het tegemoetkomende verkeer niet verblindt.

Innovatieve technologieën in de auto

De Audi e tron Sportback 50 quattro is uitgerust met innovatieve technologieën die zorgen voor een optimale rij-ervaring. De auto heeft bijvoorbeeld een Virtual Cockpit, een digitaal display dat alle belangrijke informatie weergeeft op een groot scherm vlak voor de bestuurder. Het MMI-systeem is eenvoudig te bedienen en biedt toegang tot entertainment, navigatie en andere functies.

Een andere innovatieve technologie in de Audi e tron Sportback 50 quattro is de adaptive air suspension. Het systeem past zich automatisch aan aan de omstandigheden op de weg en zorgt voor een optimaal rijcomfort. Het zorgt er ook voor dat de auto stabiel blijft bij hoge snelheden en in bochten.

Veiligheidsvoorzieningen en comfort functies van de Audi e tron Sportback 50 quattro

De e tron Sportback 50 quattro is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die zorgen voor optimale veiligheid tijdens het rijden. Het heeft bijvoorbeeld adaptieve cruise control, een systeem dat zorgt voor een constante snelheid en afstand tot het voorliggende voertuig.

De auto heeft ook een 360 graden camera die de bestuurder een volledig beeld geeft van de omgeving rondom de auto. Andere veiligheidsvoorzieningen zijn onder meer een pre sense systeem, dat automatisch remt als de auto een dreigend gevaar opmerkt.

Comfort is ook een belangrijke eigenschap van deze auto. De Audi e tron Sportback 50 quattro beschikt over interieurverlichting in verschillende kleuren en sferen, elektrisch verstelbare voorstoelen en automatische klimaatregeling.

Onderhoud en oplaadmogelijkheden van de auto

De Audi e tron Sportback 50 quattro heeft niet veel onderhoud nodig. Elektrische auto’s hebben minder bewegende onderdelen dan een traditionele verbrandingsmotor, wat betekent dat er minder onderhoud nodig is. Het is belangrijk om de accu regelmatig op te laden en te controleren op eventuele storingen.

Het opladen van de Audi e tron Sportback 50 quattro is mogelijk op verschillende manieren. Het is mogelijk om de auto op te laden via een stopcontact, via een laadpaal of via een snellaadstation. Een laadpaal biedt echter de snelste manier om de auto op te laden.

Concurrentiepositie van de Audi e tron Sportback 50 quattro in de elektrische auto markt

De elektrische auto markt is sterk in ontwikkeling en er is veel concurrentie. De Audi e tron Sportback 50 quattro heeft een aantal sterke concurrenten, waaronder de Tesla Model S en de Mercedes EQC.

De Audi e tron Sportback 50 quattro heeft echter sterke punten, zoals zijn luxe interieur, geavanceerde technologieën en uitgebreide veiligheidsvoorzieningen. Bovendien biedt Audi een uitstekende klantenservice en garantie op de auto.

FAQs

Wat is de actieradius van de Audi e tron Sportback 50 quattro?
De actieradius van de e tron Sportback 50 quattro is ongeveer 347 kilometer, afhankelijk van verschillende factoren zoals de temperatuur, het terrein en het rijgedrag.

Hoe lang duurt het om de Audi e tron Sportback 50 quattro op te laden?
Het is mogelijk om de accu van 0 naar 80 procent op te laden in slechts 30 minuten bij een snellaadstation.

Hoeveel bedraagt het vermogen van de elektromotor van de Audi e tron Sportback 50 quattro?
De elektromotor levert een vermogen van 230 kilowatt en een koppel van 540 Nm.

Wat is de topsnelheid van de Audi e tron Sportback 50 quattro?
De topsnelheid van de e tron Sportback 50 quattro is begrensd op 190 kilometer per uur.

Wat zijn de afmetingen van de Audi e tron Sportback 50 quattro?
De lengte van de Audi e tron Sportback 50 quattro bedraagt 4,90 meter, de breedte 1,94 meter en de hoogte 1,61 meter.

Hoeveel weegt de Audi e tron Sportback 50 quattro?
Het gewicht van de Audi e tron Sportback 50 quattro bedraagt ongeveer 2.410 kilogram.

Wat is het 0-100 km/u bereik van de Audi e tron Sportback 50 quattro?
De Audi e tron Sportback 50 quattro kan in slechts 6,8 seconden accelereren van 0 naar 100 kilometer per uur.

Wat is de prijs van de Audi e tron Sportback 50 quattro?
De prijs van de Audi e tron Sportback 50 quattro begint bij € 72.420,-.

Keywords searched by users: audi e tron sportback 50 quattro audi e-tron sportback 55 quattro, audi e tron sportback weight, e tron 50, audi e tron sportback range km, audi e tron sportback 55 range, e-tron gt, audi e tron sportback price, audi e tron 50 quattro 0-100

Categories: Top 47 audi e tron sportback 50 quattro

2021 AUDI E-TRON SPORTBACK 50 QUATTRO – Established new EV king? Manhattan grey + black op in detail

See more here: luongythuhang.com

audi e-tron sportback 55 quattro

De Audi e-tron Sportback 55 quattro is een volledig elektrische SUV van Audi. Het is een sportieve variant van de reguliere e-tron, die in 2019 op de markt kwam. De e-tron Sportback is geschikt voor dagelijkse ritten, maar ook voor lange afstanden. Het heeft een indrukwekkend vermogen en een uitstekend bereik. De e-tron Sportback 55 quattro is ook voorzien van de nieuwste technologieën die bijdragen aan een veilige en comfortabele rijervaring.

Ontwerp en prestaties

Het ontwerp van de Audi e-tron Sportback 55 quattro is sportiever en gestroomlijnd in vergelijking met de reguliere e-tron. De auto heeft een aflopend dak dat uitloopt in een achterkant die doet denken aan een coupé. Dit geeft de auto een opvallende uitstraling en optimaliseert de aerodynamica. De e-tron Sportback is ook voorzien van royale 21 inch wielen en Matrix LED-koplampen.

De e-tron Sportback 55 quattro heeft een indrukwekkend vermogen van 265 kW (360 pk) en een koppel van 561 Nm. Met deze krachtige motor kan de auto in 5,7 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur accelereren. De topsnelheid is begrensd op 200 kilometer per uur. De elektrische motor wordt aangedreven door een 95 kWh-batterij, waarmee de auto een rijbereik heeft van 452 kilometer (WLTP).

Interieur en technologie

Het interieur van de e-tron Sportback 55 quattro is ruim en comfortabel. De auto biedt plaats aan vijf personen en heeft een bagageruimte van 615 liter. De achterbank kan in drie delen worden neergeklapt, waardoor de bagageruimte kan worden vergroot tot 1.655 liter.

De auto is voorzien van een indrukwekkend infotainmentsysteem, met een 12,3 inch digitaal instrumentenpaneel en een opvallend groot 12,1 inch touchscreen op het dashboard. Dankzij de nieuwste connectiviteitstechnologieën kunnen Android- en iOS-smartphones moeiteloos worden aangesloten op het systeem. De e-tron Sportback heeft ook navigatie met satellietkaarten, die in real time verkeersinformatie biedt.

De e-tron Sportback 55 quattro is ook voorzien van Audi’s Virtual Cockpit Plus, een heads-up display en een 360-graden camera systeem. Andere interessante functies zijn de automatische parkeerfunctie en de adaptieve cruise control.

Veiligheidssystemen

De e-tron Sportback 55 quattro is voorzien van een aantal geavanceerde veiligheidssystemen die de bestuurder en passagiers beschermen. Het systeem is voorzien van onder meer rijstrookassistentie, achteruitrijdetectie, adaptieve cruise control en Audi pre sense. Audi pre sense is een systeem dat gevaarlijke situaties detecteert en de bestuurder waarschuwt. Het systeem kan zelfs automatisch remmen om potentieel letsel te voorkomen.

Het voertuig is ook voorzien van camera’s en sensoren die het omringende terrein continu in de gaten houden. Het systeem biedt een duidelijk overzicht van het gebied rondom de auto en maakt het parkeren en manoeuvreren gemakkelijker en veiliger.

Veelgestelde vragen

Wat is de oplaadtijd van de Audi e-tron Sportback 55 quattro?

Als de auto volledig is ontladen, duurt het ongeveer 8,5 uur om de batterij volledig op te laden met een wallbox van 11 kW. Als de auto is aangesloten op een snellader, kan de batterij binnen 30 minuten tot 80% worden opgeladen.

Is de e-tron Sportback 55 quattro geschikt voor offroad rijden?

Ja, de e-tron Sportback 55 quattro is ook geschikt voor offroad rijden. Het heeft vierwielaandrijving en is voorzien van een luchtveringssysteem dat de rijhoogte van de auto kan aanpassen aan elk terrein.

Hoeveel kost de Audi e-tron Sportback 55 quattro?

De vanafprijs van de e-tron Sportback 55 quattro begint bij € 84.007,60. Dit is inclusief BTW, maar exclusief de kosten voor de accu. De exacte kosten zijn afhankelijk van de gekozen opties en accessoires.

Conclusie

De Audi e-tron Sportback 55 quattro is een indrukwekkende volledig elektrische SUV van Audi. Het heeft een sportief design, indrukwekkende prestaties en de nieuwste technologieën. Het is een ideale auto voor dagelijkse ritten, maar ook voor lange afstanden. Het is veilig, comfortabel en biedt veel ruimte. Als je op zoek bent naar een SUV die niet alleen bijdraagt aan een schonere omgeving, maar ook een plezierige rijervaring biedt, dan is de Audi e-tron Sportback 55 quattro zeker een auto om te overwegen.

audi e tron sportback weight

De Audi e-tron Sportback is de toekomst van elektrisch rijden en heeft de laatste tijd aanzienlijke aandacht gekregen vanwege zijn unieke gewichtsverhouding. Het is een belangrijk onderwerp dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar het heeft een enorme invloed op de prestaties van de auto en het elektrisch bereik. In dit artikel zullen we de details bespreken van het gewicht van de Audi e-tron Sportback en hoe het invloed heeft op de rijervaring.

Gewicht Audi e-tron Sportback

De Audi e-tron Sportback heeft een gewicht van 2.490 kg. Het is dus geen verrassing dat het een van de zwaarste SUV’s op de markt is, zeker als we in ogenschouw nemen dat het een compacte SUV is. Maar wat maakt de e-tron Sportback zo zwaar?

De belangrijkste reden voor het gewicht van de Audi e-tron Sportback is de batterij. Het heeft een 95 kWh-batterijpakket dat is ontworpen om een ​​indrukwekkende actieradius te leveren en de auto van de energie te voorzien die nodig is om zijn voertuigsystems draaiende te houden. Een dergelijk bereik vereist echter een grote batterij, en dat resulteert in een aanzienlijk gewichtsgehalte.

Andere factoren die bijdragen aan het gewicht van de e-tron Sportback zijn de dubbele elektromotor die zich op de voor- en achteras bevindt en het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en koolstofvezel, voor de carrosserie. Dit alles zorgt voor een solide constructie die niet alleen de levensduur van de batterij en de prestaties van de auto garandeert, maar ook de veiligheid en het comfort van de inzittenden verhoogt.

Invloed van het gewicht op de prestaties van de Audi e-tron Sportback

Het gewicht van de Audi e-tron Sportback heeft invloed op de prestaties van de auto, en niet allemaal positief. Een van de belangrijkste nadelen van het gewicht is de acceleratie. Ondanks het enorme koppel van de elektromotoren, zijn de acceleratietijden van de e-tron Sportback minder indrukwekkend dan die van lichtere elektrische voertuigen. Het kost meer energie om het gewicht van de auto in beweging te zetten en dat komt tot uiting in de acceleratietijden.

Het gewicht van de e-tron Sportback heeft echter ook voordelen. Het draagt ​​bij aan de stabiliteit van de auto en maakt het gemakkelijker om rechtdoor te rijden op de snelweg. De hoge mate van stijfheid van het chassis en de vering zorgt ervoor dat de auto op de weg blijft, zelfs bij hoge snelheden. Daarnaast verbetert het gewicht de rijervaring doordat het trillingen en geluiden van buitenaf blokkeert, zodat je kunt genieten van een stille en soepele rit.

FAQs

Q1. Welk type batterij heeft de Audi e-tron sportback?

A1. De Audi e-tron Sportback heeft een 95 kWh-batterijpakket.

Q2. Wat is de belangrijkste reden voor het gewicht van de e-tron sportback?

A2. De belangrijkste reden voor het gewicht van de Audi e-tron Sportback is de batterij.

Q3. Hoe beïnvloedt het gewicht van de e-tron Sportback de prestaties van de auto?

A3. Het gewicht van de e-tron Sportback heeft invloed op de prestaties van de auto, en niet allemaal positief. Een van de belangrijkste nadelen van het gewicht is de acceleratie.

Q4. Welk materiaal wordt gebruikt voor de carrosserie van de Audi e-tron sportback?

A4. Hoogwaardige materialen, zoals aluminium en koolstofvezel, worden gebruikt voor de carrosserie van de Audi e-tron Sportback.

Q5. Wat zijn de voordelen van het gewicht van de e-tron Sportback?

A5. Het gewicht van de e-tron Sportback draagt ​​bij aan de stabiliteit van de auto en maakt het gemakkelijker om rechtdoor te rijden op de snelweg. Ook verbetert het gewicht de rijervaring doordat het trillingen en geluiden van buitenaf blokkeert, zodat je kunt genieten van een stille en soepele rit.

Conclusie

Het gewicht van de Audi e-tron Sportback is een belangrijke kwestie om in gedachten te houden bij het overwegen van elektrisch rijden. Hoewel het gewicht van de auto van invloed is op de prestaties en de rijervaring, dragen hoogwaardige materialen en een solid constructie bij aan de levensduur van de batterij en de veiligheid en het comfort van de inzittenden. Bij een elektrische SUV als deze is een indrukwekkend bereik het belangrijkste verkoopargument, en dat krijg je bij de e-tron Sportback inderdaad. Dus wie op zoek is naar een solide, ruime, en krachtige SUV die tevens op elektriciteit rijdt, zal de lichte minpunten qua gewicht met plezier voor lief nemen.

Images related to the topic audi e tron sportback 50 quattro

2021 AUDI E-TRON SPORTBACK 50 QUATTRO - Established new EV king? Manhattan grey + black op in detail
2021 AUDI E-TRON SPORTBACK 50 QUATTRO – Established new EV king? Manhattan grey + black op in detail

Article link: audi e tron sportback 50 quattro.

Learn more about the topic audi e tron sportback 50 quattro.

See more: https://luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *