Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Audi e-tron Sportback 55 quattro: Maak kennis met de kracht van elektrisch rijden!

Audi e-tron Sportback 55 quattro: Maak kennis met de kracht van elektrisch rijden!

Audi e-tron S Sportback: Quicker and better than a Model X?

audi e tron sportback 55 quattro

De Audi e-tron Sportback 55 quattro is een elektrische SUV met een gestroomlijnde coupé-vorm. Het is de tweede elektrische auto van Audi, na de lancering van de e-tron SUV in 2018. De e-tron Sportback 55 quattro deelt veel van zijn technische specificaties met de e-tron SUV, inclusief de powertrain en het rijbereik.

Wat is de Audi e-tron Sportback 55 quattro?

De Audi e-tron Sportback 55 quattro is een volledig elektrische SUV met een sportieve coupé-vorm. Het is de tweede elektrische auto van Audi die wordt aangedreven door elektromotoren en een lithium-ionbatterij. In tegenstelling tot de e-tron SUV heeft de Sportback een gestroomlijnde vormgeving met een aflopend dak aan de achterzijde, waardoor de auto een sportiever uiterlijk krijgt.

De technische specificaties van de Audi e-tron Sportback 55 quattro

De Audi e-tron Sportback 55 quattro heeft een 95 kWh-batterijpakket en twee elektromotoren die samen 300 kW (408 pk) aan vermogen en 664 Nm aan koppel leveren. De auto heeft een actieradius van maximaal 446 km op één acculading, afhankelijk van de rijomstandigheden en rijstijl. De topsnelheid van de auto is begrensd op 200 km/u en het acceleratievermogen van 0-100 km/u is in 5,7 seconden.

De e-tron Sportback 55 quattro heeft quattro vierwielaandrijving, wat betekent dat beide assen aangedreven worden. Het heeft ook regeneratief remmen, wat betekent dat de energie die tijdens het remmen wordt opgewekt, wordt teruggestuurd naar de batterijen.

Het rijden en de rijervaring van de Audi e-tron Sportback 55 quattro

De e-tron Sportback 55 quattro biedt een soepele rijervaring, met directe respons op het gaspedaal en nauwkeurige stuurreacties. De vierwielaandrijving zorgt voor een goede grip op de weg, en de regeneratieve remmen vertragen de auto soepel en efficiënt.

Door het ontbreken van een traditionele versnellingsbak heeft de e-tron Sportback 55 quattro een zeer stil interieur, het geluidsniveau is ondanks de hoge snelheid van de auto vrijwel onhoorbaar. De adaptieve luchtvering zorgt voor een comfortabele en stabiele rijervaring, zelfs op hobbelige wegen.

De e-tron Sportback 55 quattro heeft een veelzijdige rijmodus die de bestuurder de keuze biedt tussen Efficiënt, Comfort, Auto, Dynamic en Off-road modi. Elke modus past de prestaties van de auto aan om te passen bij de rijomstandigheden. Bijvoorbeeld, de Efficiënte modus optimaliseert de acceleratie en het vertragen om het stroomverbruik te minimaliseren, waardoor de actieradius van de auto wordt verlengd.

De interne en externe vormgeving van de Audi e-tron Sportback 55 quattro

De e-tron Sportback 55 quattro heeft een sportieve en elegante buitenkant, de vormgeving zorgt voor een vloeiende stroomlijning van voor naar achter. De auto heeft sportieve lijnen, velgen van 20-inch en een aflopende achterklep die zorgt voor een stoere uitstraling.

De binnenkant van de e-tron Sportback 55 quattro is ruim en comfortabel. Het interieur is hoogwaardig afgewerkt met luxe materialen en beschikt over de nieuwste technologieën, waaronder een digitaal instrumentenpaneel van 12,3 inch en een touchscreen-infotainmentsysteem van 10,1 inch. De achterbank is ruim en biedt voldoende been- en hoofdruimte voor volwassenen.

De veiligheids- en infotainmentfuncties van de Audi e-tron Sportback 55 quattro

De Audi e-tron Sportback 55 quattro beschikt over verschillende veiligheids- en infotainmentfuncties, waaronder:

– Adaptive cruise control, waarbij de auto automatisch de snelheid aanpast aan de snelheid van het voorliggende voertuig.
– noodremassistent, die waarschuwt voor een botsing en zo nodig automatisch remt.
– 360-graden camerasysteem, dat helpt bij het parkeren en bij het manoeuvreren in krappe ruimtes.
– Blind Spot Assist, een dodehoekwaarschuwingssysteem dat de bestuurder waarschuwt voor auto’s die zich in de blinde hoek bevinden.
– Apple CarPlay en Android Auto, waarmee de bestuurder toegang heeft tot verschillende apps en functies via het infotainmentsysteem.

Het opladen en de actieradius van de Audi e-tron Sportback 55 quattro

De e-tron Sportback 55 quattro kan worden opgeladen via een stopcontact, een thuislader of een openbare laadpaal. Bij gebruik van een 11 kW thuislader duurt het ongeveer 8,5 uur om de batterijen volledig op te laden, terwijl het ongeveer 1 uur duurt om de batterijen op te laden tot 80 procent bij gebruik van een 150 kW snellader.

De actieradius van de Audi e-tron Sportback 55 quattro is maximaal 446 km op één acculading, afhankelijk van de rijomstandigheden. Bij normaal gebruik is de actieradius echter waarschijnlijk iets minder. Voor veel bestuurders is de actieradius voldoende om dagelijks te gebruiken, vooral in stedelijke gebieden.

Concurrerende modellen en hoe de Audi e-tron Sportback 55 quattro zich verhoudt tot de concurrentie

De elektrische SUV-markt is in opkomst, met toenemende concurrenten voor de Audi e-tron Sportback 55 quattro. De belangrijkste concurrenten zijn de Tesla Model X, de Jaguar I-PACE en de Mercedes-Benz EQC.

De Tesla Model X heeft een actieradius van maximaal 580 km, wat hem een voorsprong geeft op de e-tron Sportback 55 quattro. De Model X heeft ook een snellere acceleratie, waardoor hij zich beter leent voor sportief rijgedrag. Het nadeel van de Model X is de prijs, die hoger is dan die van de e-tron Sportback 55 quattro.

De Jaguar I-PACE heeft een vergelijkbare actieradius als de e-tron Sportback 55 quattro (ongeveer 470 km), maar heeft een iets lagere topsnelheid. De I-PACE biedt een uitstekende rijervaring en een prachtig design, maar heeft als nadeel een beperkte binnenruimte.

De Mercedes-Benz EQC heeft een actieradius van ongeveer 417 km, wat aanzienlijk minder is dan die van de e-tron Sportback 55 quattro. Hij heeft echter wel een luxe interieur en een soepele rijervaring, waardoor hij aantrekkelijk is voor veel bestuurders.

Kosten en beschikbaarheid van de Audi e-tron Sportback 55 quattro

De prijs van de Audi e-tron Sportback 55 quattro begint bij € 78.000,- voor de standaarduitvoering zonder extra opties. De S Line uitvoering heeft een startprijs van € 81.600,-. De auto is beschikbaar als standaarduitvoering en als S Line uitvoering met extra sportieve lijnen, aangepaste bumpers, sportstoelen en andere opties.

De Audi e-tron Sportback 55 quattro is beschikbaar bij alle Audi-dealers en is momenteel op voorraad in Nederlandse showrooms.

FAQs

1. Wat is de actieradius van de Audi e-tron Sportback 55 quattro?

De actieradius van de Audi e-tron Sportback 55 quattro is maximaal 446 km op één acculading.

2. Hoe lang duurt het om de Audi e-tron Sportback 55 quattro op te laden?

Bij gebruik van een 11 kW thuislader duurt het ongeveer 8,5 uur om de batterijen volledig op te laden, terwijl het ongeveer 1 uur duurt om de batterijen op te laden tot 80 procent bij gebruik van een 150 kW snellader.

3. Wat zijn de veiligheids- en infotainmentfuncties van de Audi e-tron Sportback 55 quattro?

De Audi e-tron Sportback 55 quattro beschikt over functies als adaptive cruise control, noodremassistent, 360-graden camerasysteem, Blind Spot Assist en een Apple CarPlay- en Android Auto-systeem.

4. Hoe verhoudt de Audi e-tron Sportback 55 quattro zich tot zijn concurrenten?

De Audi e-tron Sportback 55 quattro heeft als belangrijkste concurrenten de Tesla Model X, de Jaguar I-PACE en de Mercedes-Benz EQC. De e-tron Sportback 55 quattro heeft een vergelijkbare actieradius als de I-PACE, terwijl de Model X een grotere actieradius heeft. De EQC heeft een lagere actieradius dan de e-tron Sportback 55 quattro, maar heeft wel een luxe interieur en een soepele rijervaring.

5. Wat kost de Audi e-tron Sportback 55 quattro?

De prijs van de Audi e-tron Sportback 55 quattro begint bij € 78.000,- voor de standaarduitvoering zonder extra opties. De S Line uitvoering heeft een startprijs van € 81.600,-.

Keywords searched by users: audi e tron sportback 55 quattro audi e-tron sportback 55 quattro s line 2022, audi e tron sportback 55 quattro price, audi e-tron sportback 55 quattro range, audi e-tron 55 quattro, audi e-tron 55 quattro specs, e tron 55 sportback review, audi e-tron sportback 55 quattro s line review, audi e tron 55 quattro 95kwh

Categories: Top 40 audi e tron sportback 55 quattro

Audi e-tron S Sportback: Quicker and better than a Model X?

See more here: luongythuhang.com

audi e-tron sportback 55 quattro s line 2022

Audis eerste volledig elektrische SUV, de e-tron, ziet er al een tijdje uit op de weg, en het Duitse automerk heeft onlangs de e-tron Sportback 55 quattro S line 2022 uitgebracht, waarmee de lijn van elektrische modellen zich uitbreidt.

De e-tron Sportback 55 quattro S line 2022

Het nieuwe model biedt een verfijnde nieuwe esthetiek, met scherpere lijnen en een sportiever profiel. De Sportback heeft ook de aerodynamica geoptimaliseerd, met een gladde aflopende daklijn die het luchtweerstandcoëfficiënt van de SUV vermindert tot 0,25.

Onder de motorkap is de e-tron Sportback 55 quattro S line 2022 uitgerust met twee elektromotoren die samen 355 pk en 413 lb-ft koppel leveren. De elektrische SUV accelereert van 0 tot 60 mph in 5,5 seconden en heeft een topsnelheid van 124 mph. De batterij van 95 kWh maakt een bereik van maximaal 277 mijl mogelijk op een enkele lading.

Het interieur van de e-tron Sportback 55 quattro S line 2022 is even indrukwekkend, met een digitale cockpit en een virtuele nieuwe side-view camerasysteem. Het standaard audiosysteem biedt Bang & Olufsen 3D Premium Sound, met 16 luidsprekers en een vermogen van 705 watt. Het model heeft ook alles wat je zou verwachten van een luxeauto, inclusief een leren interieur, verwarmde zitplaatsen voorin en achterin en een panoramadak voor extra licht.

De e-tron Sportback 55 quattro S line 2022 biedt ook een aantal geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder adaptieve cruise control, rijstrookassistentie en verkeersbordherkenning. Dit alles is inbegrepen bij de standaarduitrusting.

Bovendien heeft de e-tron Sportback 55 quattro S line 2022 ook een nieuw hightech infotainmentsysteem, dat wordt bediend via een centraal touchscreenpaneel en een klein paneel achter het stuurwiel. Met het systeem kunt u uw auto op afstand beheren en monitoren, inclusief de batterijoplading, maar ook de navigatie en communicatiefuncties. U kunt zelfs de klimaatregeling van uw auto bedienen met de app.

Hoewel de e-tron Sportback 55 quattro S line 2022 een prijskaartje van $69.100 USD heeft, is de auto nog steeds aantrekkelijk vanwege de hoge efficiëntie en het minimale onderhoud. Elektrische auto’s hebben over het algemeen een lagere onderhoudsbehoefte, omdat ze minder onderdelen hebben die kunnen slijten en ze minder vaak olie hoeven te verversen.

FAQ’s over de e-tron Sportback 55 quattro S line 2022

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over deze nieuwe elektrische SUV.

1) Wat is het bereik van de e-tron Sportback 55 quattro S line 2022?

Met de 95 kWh-batterij heeft de e-tron Sportback 55 quattro S line 2022 een bereik van maximaal 277 mijl op een enkele lading, volgens de EV Database.

2) Hoelang duurt het om de e-tron Sportback 55 quattro S line 2022 op te laden?

Met behulp van een DC-snellader kan de e-tron Sportback 55 quattro S line 2022 in ongeveer 30 minuten worden opgeladen van 0 tot 80%. Wanneer u thuis oplaadt met een standaard stopcontact of een wallbox, duurt het ongeveer 13 uur om de batterij volledig op te laden.

3) Heeft de e-tron Sportback 55 quattro S line 2022 een goede veiligheidsbeoordeling?

De National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) heeft de e-tron Sportback 55 quattro S line 2022 nog niet beoordeeld. Het Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) heeft het model echter bekroond met de hoogste waardering in alle crashtests.

4) Wat is het verschil tussen de e-tron SUV en de e-tron Sportback?

De e-tron Sportback is een sportievere versie van de e-tron SUV, met een aflopend daklijn en een lager luchtweerstandcoëfficiënt. Hierdoor heeft de e-tron Sportback een iets beter bereik en een hogere topsnelheid. Bovendien is de Sportback alleen verkrijgbaar in de S line- en Edition One-uitvoeringen, die beide een sportievere afwerking hebben.

5) Is de e-tron Sportback 55 quattro S line 2022 geschikt voor off-road rijden?

Hoewel de e-tron Sportback 55 quattro S line 2022 vierwielaandrijving heeft, is het geen off-road voertuig. Het is echter mogelijk om door licht terrein te rijden, zolang de bestuurder veiligheid en zorgvuldigheid betracht.

Conclusie

De Audi e-tron Sportback 55 quattro S line 2022 is een aantrekkelijke, sportieve elektrische SUV met een reeks geavanceerde functies. Het biedt een uitstekend bereik, een snelle laadtijd en een professioneel ontworpen interieur. Hoewel de hoge prijs misschien niet voor iedereen betaalbaar is, biedt de e-tron Sportback 55 quattro S line 2022 veel waar voor uw geld. Met zijn hoge efficiëntie en minimale onderhoud is het een investering in de toekomst van autorijden.

audi e tron sportback 55 quattro price

De Audi e-tron Sportback 55 quattro is een van de meest geavanceerde elektrische auto’s die momenteel beschikbaar is op de markt. Met een futuristisch design, baanbrekende technologie en een groot bereik, is de Audi e-tron Sportback 55 quattro een opwindend alternatief voor de traditionele snelweg-auto’s. In dit artikel zullen we de prijs van de Audi e-tron Sportback 55 quattro en enkele van de functies en voordelen die het met zich meebrengt, bespreken.

Prijs van de Audi e-tron Sportback 55 quattro

De Audi e-tron Sportback 55 quattro is momenteel in Nederland beschikbaar en kost ongeveer € 100.450. Dit kan duur lijken in vergelijking met traditionele auto’s, maar de Audi e-tron Sportback 55 quattro biedt een reeks voordelen die de prijs meer dan waard maken.

Er zijn echter enkele factoren die de prijs van de Audi e-tron Sportback 55 quattro kunnen beïnvloeden. Deze factoren kunnen variëren van dealer tot dealer en we zullen deze factoren later in dit artikel bespreken.

Functies van de Audi e-tron Sportback 55 quattro

De Audi e-tron Sportback 55 quattro is rijkelijk uitgerust met talloze functies en voordelen die het zich onderscheidt van traditionele auto’s. Hier zijn enkele van de kenmerken van deze baanbrekende elektrische SUV:

Design

De Audi e-tron Sportback 55 quattro is ontworpen voor een futuristische uitstraling. Het heeft een opvallende, slanke LED-koplampen die zich uitstrekken naar de zijkanten van de auto. De auto is voorzien van een unieke aflopende daklijn die bijdraagt ​​aan de sportieve uitstraling. Met een aerodynamisch design draagt ​​de Audi e-tron Sportback 55 quattro bij aan het bereik van de auto.

Accu

De Audi e-tron Sportback 55 quattro heeft een 95 kWh-batterij en levert een bereik van ongeveer 400 kilometer. Dit maakt het een van de langst-rijdende elektrische SUV’s op de markt van vandaag. Bovendien is de Audi e-tron Sportback 55 quattro voorzien van een intelligente recuperatie-systeem dat de energie opgeslagen in de remmen terugvoert naar de accu van de auto.

Prestaties

De Audi e-tron Sportback 55 quattro heeft een vermogen van 265 kW (360 pk) en kan van 0 naar 100 kilometer per uur accelereren in slechts 5,7 seconden. Met een topsnelheid van 200 kilometer per uur zal deze elektrische SUV niet teleurstellen op prestaties.

Interieur

Het interieur van de Audi e-tron Sportback 55 quattro is elegant en praktisch. Met ruime beenruimte, een groot head-up display en een draadloze mobiele oplaadmogelijkheid. Het dashboard van de auto is volledig digitaal en biedt een verscheidenheid aan opties.

Technologie

De Audi e-tron Sportback 55 quattro is voorzien van geavanceerde technologie, waaronder een 10,1-inch touchscreen display, 360 graden camera’s, achteruitrijcamera, adaptieve cruise control met Stop & Go, automatische noodrem en lane departure warning.

In sommige landen, waaronder Nederland, worden kopers zelfs voorzien van een thuislaadpunt voor de Audi e-tron, bij aankoop van de auto.

Factoren die de prijs van de Audi e-tron Sportback 55 quattro kunnen beïnvloeden

Er zijn enkele factoren die de prijs van de Audi e-tron Sportback 55 quattro kunnen beïnvloeden. Deze factoren kunnen variëren van dealer tot dealer en van regio tot regio. Hier zijn enkele factoren die de prijs van deze krachtige elektrische SUV kunnen beïnvloeden:

Opties

De Audi e-tron Sportback 55 quattro heeft verschillende opties die de prijs kunnen beïnvloeden, zoals lakkleuren, interieurkleuren en verfijnde lijnen. Het is belangrijk om de verschillende opties van de auto te vergelijken voordat u uw definitieve aankoop doet.

Totale kosten

De totale kosten van de Audi e-tron Sportback 55 quattro kunnen variëren afhankelijk van de financierings- of leasingsvoorwaarden en andere factoren zoals verzekeringskosten en belastingen.

Levering

Het kan zijn dat er extra kosten verbonden zijn aan de levering van de Audi e-tron Sportback 55 quattro. Het is belangrijk om uit te zoeken of dergelijke kosten inbegrepen zijn bij de aankoop van de auto.

FAQs

1. Hoe lang duurt het om de Audi e-tron Sportback 55 quattro op te laden?

De Audi e-tron Sportback 55 quattro heeft een 95 kWh-batterij en kan worden opgeladen in ongeveer 30 minuten bij een snellaadstation. Thuisladen duurt ongeveer 12 uur met een laadvermogen van 11 kW.

2. Hoeveel kost het om de Audi e-tron Sportback 55 quattro op te laden?

De kosten van het opladen van de Audi e-tron Sportback 55 quattro hangen af ​​van de kosten van elektriciteit per kilowattuur en het energieverbruik van de auto. Over het algemeen kost het ongeveer € 19 om de accu van de auto helemaal op te laden.

3. Is de Audi e-tron Sportback 55 quattro geschikt voor off-road gebruik?

De Audi e-tron Sportback 55 quattro is een vierwielaangedreven elektrische SUV en is ontworpen om te worden gebruikt op en naast de weg. Echter is het niet een klassieke off-road auto.

4. Hoeveel garantie wordt geleverd met de Audi e-tron Sportback 55 quattro?

De Audi e-tron Sportback 55 quattro wordt geleverd met een garantie van twee jaar, evenals een acht jaar garantie voor de batterij en de energieopslagsystemen.

Afsluitende Gedachten

De Audi e-tron Sportback 55 quattro is een indrukwekkende elektrische SUV die wordt geleverd met tal van functies en voordelen. Hoewel het prijskaartje misschien wat hoger is dan die van traditionele auto’s, biedt het een milieuvriendelijke oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige auto met een groot bereik. De Audi e-tron Sportback 55 quattro wordt geleverd met veel functies en voordelen die de prijs rechtvaardigen, en dealers kunnen verschillende opties of packages bieden die de prijs van de auto kunnen beïnvloeden. Of u nu op zoek bent naar een energiezuinige gezinsauto of een snelle elektrische sportwagen, de Audi e-tron Sportback 55 quattro is een uitstekende keuze voor iedereen die een futuristisch rijdende auto wil.

Images related to the topic audi e tron sportback 55 quattro

Audi e-tron S Sportback: Quicker and better than a Model X?
Audi e-tron S Sportback: Quicker and better than a Model X?

Article link: audi e tron sportback 55 quattro.

Learn more about the topic audi e tron sportback 55 quattro.

See more: https://luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *