Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Audi e-tron Sportback kopen: Ontdek nu de elektrische SUV met krachtige prestaties en milieuvriendelijke rijervaring!

Audi e-tron Sportback kopen: Ontdek nu de elektrische SUV met krachtige prestaties en milieuvriendelijke rijervaring!

Audi E-Tron Sportback Review | Alles over dit model!

audi e tron sportback kopen

De Audi e-tron Sportback is de nieuwste toevoeging aan het e-tron-assortiment van Audi. Het is een duurzame en hoogwaardige elektrische auto die klaar is voor de toekomst. Met zijn hoog prestatieniveau en uitzonderlijk comfort, is de e-tron Sportback de perfecte auto voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en milieuvriendelijke rijervaring. In dit artikel bekijken we de Belangrijkste kenmerken van de Audi e-tron Sportback. We bekijken verschillende modellen, de prijsklasse, de prestaties, het laad- en rijbereik, het interieur, en de beschikbare accessoires en op maat gemaakte opties. We behandelen ook enkele veelgestelde vragen met betrekking tot de Audi e-tron Sportback.

Belangrijkste kenmerken van de Audi e-tron Sportback

De Audi e-tron Sportback is uitgerust met de nieuwste technologieën en heeft een geavanceerd design. Het autotype heeft een lengte van 4940 millimeter, een breedte van 1935 millimeter, en een hoogte van 1616 millimeter, dit maakt de auto een imposante verschijning op de weg. Het heeft een aerodynamisch design dat zorgt voor een betere luchtweerstand, wat resulteert in een beter rijbereik. De auto heeft ook een uitstekende grip op de weg en stuurt zeer responsief.

De verschillende modellen van de Audi e-tron Sportback

Er zijn momenteel twee modellen van de Audi e-tron Sportback beschikbaar: de Audi e-tron Sportback 55 en de Audi e-tron Sportback 50. De Audi e-tron Sportback 55 heeft een vermogen van 265 kW / 360 pk en een koppel van 561 Nm. Hiermee kan de auto in slechts 5,7 seconden van 0 naar 100 km / u accelereren. De Audi e-tron Sportback 50 heeft een vermogen van 230 kW / 313 pk en een koppel van 540 Nm. Het kan in 6,8 seconden van 0 naar 100 km / u accelereren. Beide modellen hebben een topsnelheid van 200 km / u.

Prijsklasse van de Audi e-tron Sportback

De prijs van de Audi e-tron Sportback hangt af van het model en de configuratie. De instapprijs voor de Audi e-tron Sportback 50 bedraagt ​​€ 70.820, terwijl de Audi e-tron Sportback 55 op € 80.045 begint. Er zijn verschillende upgrades en opties beschikbaar zoals de Comfort-, Techniek- en Tourpakketten. Dit maakt het mogelijk om uw Audi e-tron Sportback aan te passen aan uw persoonlijke smaak en voorkeuren. De prijzen voor deze opties variëren van € 2.041 tot € 9.022.

De prestaties van de Audi e-tron Sportback

De Audi e-tron Sportback heeft uitstekende prestaties, vooral gezien het een elektrische auto is. Het heeft genoeg vermogen om snel te versnellen, en de acceleratie is soepel en responsief. De topsnelheid van 200 km / u is indrukwekkend, en de auto rijdt zeer stabiel op hoge snelheden. De Audi e-tron Sportback heeft ook uitstekende remprestaties en een stil interieur, waardoor de auto bijzonder comfortabel is.

Laad- en rijbereik van de Audi e-tron Sportback

Het laad- en rijbereik van de Audi e-tron Sportback is afhankelijk van het model. De Audi e-tron Sportback 50 heeft een batterijcapaciteit van 71 kWh, terwijl de Audi e-tron Sportback 55 over een batterijcapaciteit van 95 kWh beschikt. Dit is goed voor respectievelijk 347 en 446 km aan rijbereik. Het laadproces van de Audi e-tron Sportback is ook indrukwekkend. Het biedt ondersteuning voor snelladen tot 150 kW, waarmee de batterij van de auto binnen slechts 30 minuten tot 80% kan worden opgeladen.

Eigenschappen van het interieur van de Audi e-tron Sportback

Het interieur van de Audi e-tron Sportback is zeer stijlvol en comfortabel. Het biedt veel hoofdruimte en beenruimte, en de achterbank kan gemakkelijk plaats bieden aan drie passagiers. Het interieur bevat ook vele technologische snufjes en geavanceerde functies, zoals een virtual cockpit, spraakbediening, en een groot scherm voor navigatie en andere infotainment-functies. De Audi e-tron Sportback biedt ook veel opbergruimte en creëert een ontspannen sfeer voor de bestuurder en passagiers.

Accessoires en op maat gemaakte opties beschikbaar voor de Audi e-tron Sportback

De Audi e-tron Sportback biedt een breed scala aan accessoires en op maat gemaakte opties om aan uw persoonlijke behoeften en voorkeuren te voldoen. Enkele van de beschikbare opties zijn het Comfort-pakket, dat voorziet in extra comfortvoorzieningen, zoals een verwarmd stuurwiel, comfortstoelen met massagefunctie, en privacyglas. Het Techniek-pakket biedt diverse geavanceerde rijondersteuningssystemen, zoals adaptieve cruise control en een automatische parkeerhulp. Het Tour-pakket biedt extra comfort functies voor lange ritten, zoals stoelventilatie en verwarmde en inklapbare buitenspiegels. Er zijn nog vele andere opties en accessoires beschikbaar om de Audi e-tron Sportback volledig aan uw wensen en eisen aan te passen.

FAQs

1. Wat is de Audi e-tron GT?

Audi e-tron GT is een elektrische sportwagen van Audi. Het deelt zijn basis met de Porsche Taycan en biedt indrukwekkende prestaties en een futuristisch ontwerp.

2. Wat zijn de andere Audi e-tron-modellen?

De andere Audi e-tron-modellen zijn de Audi e-tron SUV en de Audi e-tron S Sportback.

3. Wat is het rijbereik van de Audi e-tron Sportback 55?

De Audi e-tron Sportback 55 biedt ongeveer 446 kilometer aan rijbereik op een volle batterij.

4. Is de Audi e-tron Sportback beschikbaar als quattro?

Ja, de Audi e-tron Sportback is verkrijgbaar als quattro.

5. Wat is het verschil tussen de Audi e-tron Sportback 50 en 55?

De Audi e-tron Sportback 55 heeft meer vermogen en koppel dan de Audi e-tron Sportback 50, wat resulteert in betere prestaties en een groter rijbereik.

Keywords searched by users: audi e tron sportback kopen audi e-tron gt, audi e-tron modellen, audi e-tron sportback 55, audi q8 e-tron, audi e-tron actieradius, audi e-tron sportback 55 actieradius, audi e-tron quattro, audi e-tron sportback 50

Categories: Top 27 audi e tron sportback kopen

Audi E-Tron Sportback Review | Alles over dit model!

Wat kost Audi e-tron Sportback?

Audi e-tron Sportback is een innovatieve en stijlvolle elektrische auto die geschikt is voor diverse doeleinden. Het is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een duurzame mobiliteitsoplossing en tegelijkertijd geen compromissen wil sluiten qua prestaties en design. In dit artikel willen we verder ingaan op de belangrijkste aspecten van de Audi e-tron Sportback, waaronder prijs, specificaties, actieradius en veelgestelde vragen.

Prijs

Wat kost de Audi e-tron Sportback? Nou, dat hangt af van verschillende factoren, zoals de uitvoering en de opties die je kiest. Over het algemeen is de startprijs van Audi e-tron Sportback ongeveer €90.000,-. Dit is een aanzienlijk bedrag, maar het wordt gedeeltelijk gecompenseerd door de lagere onderhoudskosten en de gunstige belastingvoordelen die elektrische auto’s genieten.

Specificaties

Als we het hebben over de specificaties van Audi e-tron Sportback, dan zijn er een aantal belangrijke aspecten om op te letten. Ten eerste heeft deze auto een 95 kWh-batterijpakket, wat resulteert in een actieradius van ongeveer 400 kilometer op een volle lading. Dit is meer dan voldoende voor de meeste dagelijkse ritten en sommige langere afstanden.

Daarnaast heeft deze elektrische auto twee elektromotoren die samenwerken om een vermogen van 300 kW (408 pk) te leveren. Dit betekent dat de Audi e-tron Sportback indrukwekkende prestaties kan bieden, met een acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 5,7 seconden. Bovendien is de topsnelheid begrensd op 200 km/u, wat meer dan genoeg is voor de meeste snelwegen.

Design

Het design van de Audi e-tron Sportback is heel bijzonder, want het combineert de elegante lijnen van een sportcoupé met de stoere uitstraling van een SUV. Dit resulteert in een auto die er zowel aerodynamisch als krachtig uitziet, met een gestroomlijnde voorkant, een schuin aflopende achterkant en opvallende verlichtingselementen.

Binnenin is de Audi e-tron Sportback ook goed doordacht, met een ruim en comfortabel interieur dat plaats biedt aan vijf personen. Het dashboard is voorzien van het Audi Virtual Cockpit-systeem, waarbij alle noodzakelijke informatie op een heldere en overzichtelijke manier wordt weergegeven. Bovendien zijn er diverse opties beschikbaar, zoals massagestoelen, een Bang & Olufsen-geluidssysteem en diverse connectiviteitsfuncties.

Actieradius

Een van de belangrijkste factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een elektrische auto is de actieradius. Dit wordt bepaald door de grootte van de batterij en het verbruik van de auto. Bij de Audi e-tron Sportback is de actieradius gemiddeld ongeveer 400 kilometer op een volle lading. Dit kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het rijgedrag, de buitentemperatuur en de keuze van rijmodus.

Als de batterij bijna leeg is, dan heeft de Audi e-tron Sportback verschillende opties om hem op te laden. Zo kun je hem aansluiten op een laadpaal thuis, bij een openbare laadpaal of onderweg via een snellaadstation. Bij een snellaadstation kan de batterij in 30 minuten worden opgeladen tot ongeveer 80%. Dit betekent dat je gemakkelijk een lange rit kunt maken zonder je zorgen te maken over de actieradius.

Veelgestelde vragen

Is de Audi e-tron Sportback geschikt voor lange afstanden?

Ja, de Audi e-tron Sportback heeft een actieradius van ongeveer 400 kilometer, wat betekent dat hij geschikt is voor lange afstanden. Bovendien heeft hij verschillende opties om de batterij onderweg op te laden, zoals snellaadstations.

Hoe snel kan de Audi e-tron Sportback worden opgeladen?

De Audi e-tron Sportback kan bij een snellaadstation in 30 minuten worden opgeladen tot ongeveer 80%. Dit betekent dat je gemakkelijk een lange rit kunt maken zonder je zorgen te maken over de actieradius.

Hoeveel kost het om de Audi e-tron Sportback thuis op te laden?

Dit hangt af van je energietarief en het verbruik van de auto. Over het algemeen kost het ongeveer €9,- om de batterij van de Audi e-tron Sportback thuis op te laden.

Heeft de Audi e-tron Sportback belastingvoordelen?

Ja, elektrische auto’s zoals de Audi e-tron Sportback genieten van gunstige belastingvoordelen, waaronder een lagere BPM en wegenbelasting. Bovendien is de bijtelling voor zakelijke rijders ook lager dan voor auto’s op benzine of diesel.

Conclusie

De Audi e-tron Sportback is een indrukwekkende elektrische auto die veel te bieden heeft. Met een actieradius van 400 kilometer, een vermogen van 300 kW en een uniek design is hij geschikt voor diverse doeleinden, van dagelijkse ritten tot lange afstanden. Hoewel de startprijs van ongeveer €90.000,- behoorlijk hoog is, worden de kosten gedeeltelijk gecompenseerd door de lagere onderhoudskosten en de gunstige belastingvoordelen. Kortom, als je op zoek bent naar een duurzame mobiliteitsoplossing zonder compromissen te sluiten qua prestaties en design, dan is de Audi e-tron Sportback zeker het overwegen waard.

Hoeveel kost een e-tron Audi?

Een Audi is een van de bekendste automerken die er zijn. Als je op zoek bent naar een luxueuze auto, dan is Audi een merk dat zeker in aanmerking komt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Audi steeds blijft vernieuwen en innoveren. Zo hebben ze de e-tron Audi ontwikkeld: een elektrische auto die vriendelijk is voor het milieu en tegelijkertijd dezelfde kenmerken heeft als andere Audi modellen. Maar hoeveel kost deze e-tron Audi nu eigenlijk?

Allereerst is het belangrijk om te benadrukken dat de kosten van de e-tron Audi afhankelijk zijn van verschillende factoren. Zo spelen het model, de uitvoering, de opties en de accessoires allemaal een rol in de prijs. Daarnaast kan ook de plaats waar je de auto koopt, invloed hebben op de prijs. In dit artikel zullen we echter kijken naar de basisprijs van de e-tron Audi.

De startprijs van de e-tron Audi ligt op dit moment rond de €71.000, dit is de prijs voor de basisuitvoering. Deze versie heeft een accucapaciteit van 95 kWh en een actieradius van ongeveer 436 kilometer. Als je kijkt naar de prijsvergelijking met andere elektrische auto’s in dezelfde klasse, dan is de e-tron Audi duurder dan de meeste andere modellen. Echter, de e-tron Audi heeft wel wat extra’s te bieden, zoals een ruime interieur, hoge afwerkingsgraad en de bekende Audi-rijervaring.

Het is niet alleen de basisprijs die telt, want de e-tron Audi heeft ook verschillende opties. Zo zijn er verschillende uitvoeringen en pakketten die de prijs nog hoger kunnen maken. Zo kan de prijs oplopen tot wel €120.000. Het gaat dan bijvoorbeeld om de S line-uitvoering, waarbij je standaard extra opties krijgt zoals sportstoelen, S line-bumpers, S line-logo’s, verlichte instaplijsten, heldere bekleding en geperforeerd Alcantara-leder.

Ook zijn er verschillende optiepakketten beschikbaar per uitvoering. Zo kun je kiezen voor het ‘Assistance Pakket’, waarbij de auto uitgerust is met verschillende hulpsystemen zoals adaptieve cruisecontrol, Audi pre sense 360, een rijstrookassistent en verkeersbordherkenning. Dit pakket kost ongeveer €3.950. Verder zijn er pakketten beschikbaar zoals het ‘City Pakket’, ‘Comfort Pakket’ en het ‘Technology Pakket’.

Naast opties en uitvoeringen bepaalt de grootte van de accu ook de prijs. De eigenaar kan, zoals eerder aangegeven, kiezen voor een e-tron Audi met een accucapaciteit van 95 kWh. Er is ook een versie beschikbaar met een capaciteit van 71 kWh. Dit is uiteraard een wat goedkoper model. De prijs van deze versie begint bij €66.000.

Een ander interessant punt om op te merken over de e-tron Audi is dat deze zowel opgeladen kan worden met een gewone lader als met een snellader. Het opladen bij een gewone laadpaal duurt ongeveer 8 uur, terwijl een snellader de voertuigbatterij binnen een uur al voor 80% kan opladen. Echter, het wel duidelijk hierbij te vermelden dat dit wel breed afhankelijk is van de beschikbaarheid van snellaadstations en het tarief per kWh.

FAQ’s

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de e-tron Audi?

De e-tron Audi is een elektrische SUV die beschikt over een actieradius van ongeveer 436 kilometer. Het voertuig heeft een vermogen van 300 kW en een maximumkoppel van 664 Nm.

Wat is de basisprijs van de e-tron Audi?

De basisprijs van de e-tron Audi ligt op dit moment rond de €71.000.

Hoe lang duurt het om de e-tron Audi op te laden?

Bij een gewone laadpaal duurt het ongeveer 8 uur om de e-tron Audi op te laden. Bij een snellader kan de voertuigbatterij binnen een uur al voor 80% opgeladen worden.

Welke optiepakketten zijn beschikbaar voor de e-tron Audi?

Er zijn verschillende optiepakketten beschikbaar voor de e-tron Audi, zoals het ‘Assistance Pakket’, ‘City Pakket’, ‘Comfort Pakket’ en het ‘Technology Pakket’.

Is de e-tron Audi duurder dan andere elektrische auto’s?

Ja, in vergelijking met andere elektrische auto’s in dezelfde klasse is de e-tron Audi duurder. Echter, de e-tron Audi heeft ook wat extra’s te bieden, zoals een ruime interieur, hoge afwerkingsgraad en de bekende Audi-rijervaring.

Wat is de maximale prijs van de e-tron Audi?

De prijs van de e-tron Audi kan oplopen tot €120.000. Dit hangt onder meer af van de uitvoering en de opties die gekozen worden.

See more here: luongythuhang.com

audi e-tron gt

De Audi e-tron GT: Een revolutionaire auto die elk aspect van elektrisch rijden naar een hoger niveau tilt

Audi, een van de meest gerenommeerde autofabrikanten ter wereld, heeft onlangs de e-tron GT op de markt gebracht – een volledig elektrische auto die bewijst dat het mogelijk is om zonder uitstoot te rijden zonder concessies te doen aan luxe, comfort of prestaties. Deze auto is een symbool voor de toekomst en laat zien dat we kunnen blijven genieten van adembenemende automotive innovaties, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een schonere en duurzamere wereld. In dit artikel zullen we ingaan op alle aspecten van de Audi e-tron GT, inclusief de lancering, prestaties, ontwerp, veiligheid, oplaadmogelijkheden en natuurlijk de prijs.

Lancering van de Audi e-tron GT

De Audi e-tron GT is ontworpen en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Porsche Taycan, wat betekent dat de auto is gebaseerd op dezelfde modulaire platformarchitectuur. De auto is gelanceerd in februari 2021 en heeft sindsdien veel aandacht gekregen van de pers en het publiek.

Prestaties van de Audi e-tron GT

Met de Audi e-tron GT schakelt u van 0 naar 100 km/u in slechts 4,1 seconden. Dit wordt mogelijk gemaakt door twee elektromotoren, waarvan er één zich aan de voor- en één aan de achteras bevindt. Het totale vermogen van de auto is 640 pk, wat voldoende is om zelfs de meest veeleisende automobilisten tevreden te stellen. De topsnelheid van de Audi e-tron GT is elektronisch begrensd op 245 km/u.

Ontwerp van de Audi e-tron GT

Het ontwerp van de Audi e-tron GT is gebaseerd op de Prologue-conceptauto uit 2014. Het is een elegante en aerodynamische auto met clean lines en een agressieve uitstraling. Het interieur van de auto is zeer luxueus en biedt voldoende ruimte en comfort voor vier personen.

Veiligheid van de Audi e-tron GT

De Audi e-tron GT heeft alle veiligheidsfuncties die u van een luxe auto mag verwachten, waaronder airbags, parkeersensoren, achteruitrijcamera’s en rijstrookassistentie. Bovendien is de carrosserie van de auto ontworpen om de bestuurder en de passagiers te beschermen bij een botsing.

Oplaadmogelijkheden van de Audi e-tron GT

De Audi e-tron GT kan worden opgeladen via een regulier stopcontact, een eigen laadstation of openbare laadpalen. Het duurt ongeveer 10 uur om de accu volledig op te laden via een stopcontact en ongeveer 5 uur met een eigen laadstation. Een snellader kan de batterij van de Audi e-tron GT binnen 22,5 minuten tot 80% opladen.

Prijs van de Audi e-tron GT

De Audi e-tron GT is beschikbaar vanaf € 103.460. Voor dit bedrag krijgt u een luxe auto met uitstekende prestaties en een prachtig design.

FAQ’s over de Audi e-tron GT

1. Hoe ver kan de Audi e-tron GT op een volle accu rijden?

De Audi e-tron GT heeft een actieradius van ongeveer 487 kilometer. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de rijstijl, de beladingsfactor en de weersomstandigheden.

2. Is de Audi e-tron GT een veilige auto?

Ja, de Audi e-tron GT is ontworpen om de bestuurder en de passagiers te beschermen bij een botsing. De auto is voorzien van alle standaard veiligheidsfuncties die u van een luxe auto mag verwachten.

3. Hoe lang duurt het om de Audi e-tron GT op te laden?

Het duurt ongeveer 10 uur om de accu volledig op te laden via een stopcontact en ongeveer 5 uur met een eigen laadstation. Met een snellader kan de batterij van de Audi e-tron GT binnen 22,5 minuten tot 80% opgeladen worden.

4. Hoeveel kost de Audi e-tron GT?

De Audi e-tron GT is beschikbaar vanaf € 103.460.

Conclusie

De Audi e-tron GT is een revolutionaire auto die elk aspect van elektrisch rijden naar een hoger niveau tilt. Met uitstekende prestaties, een prachtig design, een luxe interieur, geavanceerde veiligheidsfuncties en efficiënte oplaadmogelijkheden is dit absoluut een van de beste elektrische auto’s op de markt. Als u op zoek bent naar een auto die niet alleen indruk maakt op iedereen die hem ziet, maar ook de toekomst van mobiliteit vertegenwoordigt, dan is de Audi e-tron GT de juiste keuze.

audi e-tron modellen

Audi e-tron modellen: De toekomst van elektrisch rijden

Elektrisch rijden is een hot topic in Nederland en Audi speelt hier met haar e-tron modellen op in. Deze elektrische auto’s zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar bieden ook een combinatie van topklasse prestaties en state-of-the-art technologieën. In deze post zullen we de verschillende modellen van de Audi e-tron bespreken en wat deze elektrische auto’s aan de tafel bieden.

Wat is Audi e-tron?

Audi e-tron staat voor een reeks elektrische en hybride voertuigen van Audi. Het eerste model werd in 2018 geïntroduceerd en was een volledig elektrisch model genaamd de “Audi e-tron quattro”. De auto heeft sindsdien verschillende updates gekregen, waaronder de recente introductie van de e-tron GT.

De e-tron-modellen van Audi hebben allemaal een vergelijkbare designtaal – met afgeronde lijnen en een aerodynamische vormgeving. Maar het zijn niet alleen de looks die de e-tron-modellen bijzonder maken. Deze auto’s bevatten ook enkele van de nieuwste en meest krachtige technologieën op de markt.

De verschillende modellen van Audi e-tron

Er zijn momenteel vier verschillende modellen in de e-tron-familie van Audi; de e-tron, e-tron Sportback, e-tron S en e-tron GT. Hier is een korte samenvatting van elk model:

1. Audi e-tron

De Audi e-tron is het eerste elektrische model van de autofabrikant. Het heeft een indrukwekkend rijbereik van meer dan 400 km en biedt tegelijkertijd aan tot zeven passagiers plaats. De auto is uitgerust met twee elektromotoren, een op de vooras en een op de achteras, waardoor je een onmiddellijk beschikbaar koppel hebt van 664 Nm en een vermogen van 402 pk.

2. Audi e-tron Sportback

De Audi e-tron Sportback heeft de dezelfde hoogwaardige kenmerken als de Audi e-tron, maar voegt daar wat meer sportiviteit aan toe. De auto heeft een aflopende daklijn waardoor hij er beter uitziet en ook aerodynamische eigenschappen biedt. Verder heeft de auto dezelfde 402 pk vermogen en meer dan 400 km aan rijbereik.

3. Audi e-tron S

De Audi e-tron S onderscheidt zich van de eerdere modellen door zijn sportievere en krachtigere karakter. Met een vermogen van 496 pk en maar liefst 973 Nm koppel, sprint de auto in 4,5 seconden van 0 naar 100 km/u. De Audi e-tron S heeft ook een uitgebreidere standaarduitrusting, zoals een sportuitlaatsysteem en Sport-adaptive air suspension.

4. Audi e-tron GT

De nieuwste toevoeging aan de e-tron-familie is de Audi e-tron GT. Het is een sportieve, luxe sedan met een bereik van meer dan 480 km. Met een vermogen van 640 pk krijg je de ultieme rijervaring. De e-tron GT heeft veel gemeen met de Porsche Taycan, zoals zijn technologie en prestaties. De auto heeft ook een stijlvol interieur vol geavanceerde features.

Innovatieve technologie van Audi e-tron

De Audi e-tron-modellen hebben ook enkele van de meest innovatieve technologieën op de markt. Een van deze technologieën is de Audi Virtual Cockpit, een volledig digitaal instrumentenpaneel. Het werkt samen met MMI Navigation plus, een infotainmentsysteem dat zich aanpast aan de voorkeuren van de bestuurder. Je kijkhoek is onafhankelijk van de positie van je hoofd, waardoor je gemakkelijker geconcentreerd blijft op de weg.

Extra geavanceerde functies in de e-tron-modellen zijn Audi Connect en Audi Phone Box met wireless charging. Audi Connect biedt real-time verkeersinformatie en -voorspellingen en parkeerplaatsinformatie. De Audi Phone Box biedt een veilige manier om je smartphone op te laden en handsfree te bellen tijdens het rijden.

Een andere opvallende functie in de e-tron-modellen is de mogelijkheid om het geluid van je auto aan te passen. Dit is bijvoorbeeld goed voor wanneer je in een woonwijk rijdt. De auto heeft standaard een zacht zoemend geluid, maar je kan ook kiezen uit bijvoorbeeld een ruimteschip-achtig geluid.

Veelgestelde vragen over Audi e-tron

1) Wat is de prijs van een Audi e-tron?

De prijs voor een nieuwe Audi e-tron begint bij €70.950 voor het standaardmodel. Voor de e-tron GT moet je meer dan €100.000 betalen.

2) Hoe ver en lang kan ik rijden met een Audi e-tron?

De Audi e-tron heeft een bereik van meer dan 400 kilometer. Het exacte rijbereik hangt af van verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden, de gekozen rijmodus en de belasting van de auto. Het opladen van de auto duurt ongeveer 10 uur via een 11 kW laadpaal.

3) Wat is de garantie voor de Audi e-tron?

Alle nieuwe Audi e-tron-modellen hebben een garantie van 2 jaar zonder kilometerbeperkingen. Bovendien wordt de batterij van de auto voor 8 jaar of 160.000 km gegarandeerd.

Conclusie

Met zijn indrukwekkende prestaties, stijlvolle design en geavanceerde technologieën, biedt de Audi e-tron een ongeëvenaarde rijervaring. Dankzij het steeds groeiende netwerk van laadstations in Nederland en de aantrekkelijke prijsstelling, is elektrisch rijden nu toegankelijk voor een breder publiek. Als je op zoek bent naar een toekomstbestendige auto, is Audi e-tron zeker een overweging waard.

audi e-tron sportback 55

De Audi e-tron Sportback 55 is een indrukwekkende elektrische SUV geproduceerd door de toonaangevende Duitse autofabrikant Audi. Het is de tweede volledig elektrische auto van Audi na de e-tron SUV en beschikt over geavanceerde technologieën en een prachtig ontwerp. Audi heeft de e-tron Sportback 55 ontwikkeld om een uitstekende rijervaring te bieden met minimale impact op het milieu. Laten we eens kijken naar de specificaties en functionaliteiten van de e-tron Sportback 55 en waarom dit een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, krachtige en duurzame elektrische auto.

Specificaties van de Audi e-tron Sportback 55

De e-tron Sportback 55 wordt aangedreven door twee elektromotoren die zorgen voor een totaal vermogen van 265 kW (360 pk) en een koppel van 561 Nm. Met deze krachtige motor kan de e-tron Sportback 55 in slechts 6,6 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren en een topsnelheid van 200 km/u bereiken. De auto heeft een batterijcapaciteit van 95 kWh, wat goed is voor een bereik van maximaal 446 km (WLTP). De e-tron Sportback 55 heeft ook een snellaadmogelijkheid waarmee u binnen 30 minuten tot 80% van de batterij kunt opladen.

Het ontwerp van de Audi e-tron Sportback 55

Het ontwerp van de e-tron Sportback 55 is een van de hoogtepunten van de auto. De auto is gebouwd op het MLB Evo-platform van Audi en heeft een gestroomlijnde sportwagen-achtige carrosserie. Het heeft een aflopend dak dat uitmondt in een coole achterste dakspoiler. De auto heeft ook een unieke lichtsignatuur die bestaat uit matrix-LED-koplampen en dynamische richtingaanwijzers. Het interieur van de e-tron Sportback 55 is ruim en stijlvol met hoogwaardige materialen en een intuïtief infotainmentsysteem.

Functionaliteiten van de Audi e-tron Sportback 55

De e-tron Sportback 55 is een luxeauto die boordevol met geavanceerde functionaliteiten zit. Hier zijn enkele kenmerken die deze auto opvallen:

– Virtuele buitenspiegels: In plaats van traditionele buitenspiegels, heeft de e-tron Sportback 55 twee camera’s die geïntegreerd zijn in het voorportierpaneel. De beelden van de camera’s worden weer gegeven op OLED-displays in de portieren.

– Airconditioning met warmtepomp: De e-tron Sportback 55 beschikt over een geavanceerde airconditioning met warmtepomp die niet alleen de binnen temperatuur reguleert, maar ook in staat is om de afvalwarmte van de motoren te gebruiken om het interieur te verwarmen.

– Regeneratief remsysteem: De e-tron Sportback 55 heeft een krachtig regeneratief remsysteem dat helpt bij het opladen van de batterij tijdens het remmen.

– Adaptive Air Suspension: De e-tron Sportback 55 is ook voorzien van adaptive air suspension die de rijkwaliteit verbetert en zorgt voor een betere wegligging.

– Audi Virtual Cockpit: Het infotainmentsysteem van de e-tron Sportback 55 is ook een hoogtepunt. Het heeft een 12,3 inch digitale cockpit die alle informatie over de auto en de rijomstandigheden weergeeft, inclusief real-time navigatie en verkeersinformatie, en een batterijweergave.

FAQ’s:

1. Hoe lang duurt het om de Audi e-tron Sportback 55 volledig op te laden?

Het duurt ongeveer 8,5 uur om de e-tron Sportback 55 volledig op te laden via een 11 kW-thuislader. Via een snellaadstation kan de batterij van de auto in slechts 30 minuten tot 80% worden opgeladen.

2. Hoe ver kan de Audi e-tron Sportback 55 rijden met een volledig opgeladen batterij?

De Audi e-tron Sportback 55 heeft een bereik van maximaal 446 km (WLTP) op een volledig opgeladen batterij.

3. Zijn er rijmodi beschikbaar in de Audi e-tron Sportback 55?

Ja, de e-tron Sportback 55 heeft verschillende rijmodi die kunnen worden gekozen via het Audi Drive Select-systeem. Er zijn zes modi beschikbaar, waaronder comfort, efficiency, dynamiek en individual.

4. Heeft de Audi e-tron Sportback 55 zitplaatsen voor vijf personen?

Ja, de Audi e-tron Sportback 55 heeft vijf zitplaatsen, waaronder bestuurders- en passagiersstoelen met bekrachtigde verstelling en verwarming.

5. Heeft de Audi e-tron Sportback 55 een achteruitrijcamera?

Ja, de e-tron Sportback 55 heeft een achteruitrijcamera en sensors aan de voor- en achterzijde voor veiliger en gemakkelijker parkeren.

Samenvatting

De Audi e-tron Sportback 55 is een van de beste elektrische auto’s op de markt. Het heeft een krachtige motor, een indrukwekkend bereik, een futuristisch ontwerp en geavanceerde functionaliteiten. Het is ook een duurzame en milieuvriendelijke keuze, wat belangrijk is in deze tijd waarin we ons richten op het verminderen van onze impact op het milieu. Met de e-tron Sportback 55 kunt u genieten van een fantastische rijervaring zonder concessies te doen aan uw waarden.

Images related to the topic audi e tron sportback kopen

Audi E-Tron Sportback Review | Alles over dit model!
Audi E-Tron Sportback Review | Alles over dit model!

Article link: audi e tron sportback kopen.

Learn more about the topic audi e tron sportback kopen.

See more: https://luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *