Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek De Verschillende Uitvoeringen Van De Audi E-Tron Sportback! Klik Hier!

Ontdek De Verschillende Uitvoeringen Van De Audi E-Tron Sportback! Klik Hier!

2022 Audi e-tron Sportback // A Great ELECTRIC Alternative to Audi Q8??

audi e-tron sportback uitvoeringen

Audi e-tron Sportback: een overzicht van de verschillende uitvoeringen

De Audi e-tron Sportback is een volledig elektrische SUV-coupé van de Duitse autofabrikant Audi. Het model werd geïntroduceerd in 2019 en biedt een aantrekkelijk design, indrukwekkende prestaties en een actieradius tot wel 448 km. Bovendien zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en specificaties. In dit artikel bieden we een overzicht van de verschillende uitvoeringen en wat ze te bieden hebben.

1. Standaarduitvoering

De standaarduitvoering van de Audi e-tron Sportback is al geen verkeerde keuze. Het is de basisversie van de e-tron, maar biedt nog steeds een uitgebreide uitrusting. Zo beschikt deze uitvoering over adaptieve luchtvering en een achteruitrijcamera. Het interieur is voorzien van comfortabele sportstoelen met suède bekleding en een multifunctioneel, met leer bekleed stuur.

Onder de motorkap bevindt zich een 95-kWh batterij die twee elektromotoren aandrijft, goed voor een totaal vermogen van 300 kW (408 pk). De acceleratie van 0 naar 100 km/u bedraagt slechts 5,7 seconden, terwijl de topsnelheid begrensd is op 200 km/u. Bovendien heeft de standaarduitvoering een actieradius van 448 km (WLTP).

2. Audi e-tron Sportback S

Voor degenen die op zoek zijn naar nog meer prestaties en een sportiever design, is er de Audi e-tron Sportback S. Deze uitvoering is net als de standaarduitvoering voorzien van een 95-kWh-batterij, maar de elektromotoren zijn opgewaardeerd tot een vermogen van 370 kW (503 pk). Deze verbeterde prestaties resulteren in een acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 4,5 seconden. De topsnelheid is begrensd op 210 km/u.

De Audi e-tron Sportback S beschikt ook over speciale kenmerken zoals 21-inch lichtmetalen velgen, S-specifieke wielkastverbredingen en unieke S-logo’s op de buitenkant. Bovendien zijn er optionele sportstoelen en alcantara-bekleding beschikbaar.

3. Audi e-tron Sportback black edition

De Audi e-tron Sportback black edition is een speciale uitvoering die zich onderscheidt door zwarte details op de buitenkant en een exclusief interieur. De zwarte elementen omvatten de buitenspiegelkappen, raamlijsten en dakrails. Bovendien zijn de dorpels en de achterbumper zwart uitgevoerd. Het interieur van de black edition is volledig zwart met contrasterende rode stiksels.

Technisch gezien is de black edition gebaseerd op de standaarduitvoering, dus de specificaties en prestaties zijn vergelijkbaar. De 95-kWh-batterij en de elektromotoren bieden nog steeds 300 kW (408 pk) vermogen en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 5,7 seconden.

4. Audi e-tron Sportback Launch edition

De Audi e-tron Sportback Launch edition is een gelimiteerde oplage van de e-tron. Deze speciale uitvoering is nog luxueuzer uitgerust dan de standaarduitvoering. Zo beschikt deze uitvoering bijvoorbeeld over virtual side mirrors, die het gebruikelijke spiegelbeeld vervangen door camera-beelden op een OLED-display in de portieren.

Andere unieke kenmerken van de Audi e-tron Sportback Launch edition zijn de 21-inch lichtmetalen velgen, de privacybeglazing en de Matrix LED-koplampen. Het interieur is voorzien van een Bang & Olufsen 3D premium sound system en een head-up display. Qua prestaties en specificaties is deze uitvoering gelijk aan de standaarduitvoering.

5. Audi e-tron Sportback Advanced

De Audi e-tron Sportback Advanced biedt klanten de mogelijkheid om hun auto op een uitgebreide manier aan te passen aan hun eigen wensen. Met een uitgebreide optielijst kunt u de auto personaliseren en extra comfort- en veiligheidsfuncties toevoegen.

Voorbeelden van opties zijn de Matrix LED-koplampen met dynamische knipperlichten, het panoramadak en de Audi virtual cockpit plus. Er zijn ook verschillende pakketten beschikbaar, zoals het licht- en zichtpakket, het rijassistentiepakket en het assistentiepakket stadsverkeer.

6. Audi e-tron Sportback Business edition

De Audi e-tron Sportback Business edition is speciaal ontworpen voor zakelijke rijders. Deze uitvoering biedt een uitgebreide uitrusting en gunstige fiscale voordelen, mede dankzij een lage fiscale waarde.

Deze uitvoering biedt functies zoals de Audi virtual cockpit plus, MMI Navigatie plus met MMI touch response en een Bang & Olufsen 3D premium sound system. Er is ook een assistentiepakket stadsverkeer inbegrepen, inclusief adaptive cruise control met Stop&Go-functie, fileassistent en zijdelingse assistent.

FAQs:

Q: Wat is de actieradius van de Audi e-tron Sportback?
A: De actieradius van de Audi e-tron Sportback bedraagt 448 km (WLTP) bij gebruik van de 95-kWh-batterij.

Q: Hoe lang duurt het om de batterij van de Audi e-tron Sportback op te laden?
A: Het opladen van de Audi e-tron Sportback verschilt afhankelijk van de oplaadmethode. Bij DC-snellaadstations met een vermogen van 150 kW kan de batterij in ongeveer 30 minuten van 0 tot 80% worden opgeladen. Opladen via een 11 kW AC-laadpunt duurt ongeveer 8,5 uur.

Q: Wat zijn de verschillen tussen de Audi e-tron Sportback en de Audi e-tron?
A: De Audi e-tron Sportback is eigenlijk een SUV-coupé, terwijl de Audi e-tron een klassieke SUV is. Dit betekent dat de Sportback een iets sportievere uitstraling heeft, terwijl de gewone e-tron wat praktischer is. Technisch gezien zijn beide modellen echter nagenoeg identiek, ze gebruiken dezelfde batterij en elektromotoren.

Q: Kan de Audi e-tron Sportback ook worden gebruikt om te trekken?
A: Ja, de Audi e-tron Sportback heeft een trekvermogen van 1800 kg. Dit betekent dat u bijvoorbeeld een kleine aanhanger of een caravan kunt trekken.

Q: Is er ook een snellere versie van de Audi e-tron Sportback beschikbaar?
A: Ja, de Audi e-tron Sportback S is de sportievere versie van de e-tron, met een opgewaardeerd vermogen van 370 kW (503 pk). Deze versie biedt betere prestaties en een nog sportiever design.

Keywords searched by users: audi e-tron sportback uitvoeringen audi e-tron gt, audi e-tron sportback e-tron s, audi e-tron quattro, audi e-tron 55, audi e-tron sportback 55, audi e-tron modellen, audi e-tron gt rs, audi q8 e-tron

Categories: Top 19 audi e-tron sportback uitvoeringen

2022 Audi e-tron Sportback // A Great ELECTRIC Alternative to Audi Q8??

Welke e-tron modellen zijn er?

In de afgelopen jaren hebben elektrische auto’s aan populariteit gewonnen en Audi is een van de autofabrikanten die op deze trend hebben ingespeeld. Het bedrijf heeft een aantal e-tron modellen uitgebracht om aan de vraag naar elektrische auto’s te voldoen. Maar welke e-tron modellen zijn er eigenlijk? Laten we een kijkje nemen.

Audi e-tron GT

De Audi e-tron GT is het nieuwste e-tron model van Audi en werd geïntroduceerd in 2021. Het is een luxe vierdeurscoupé met een sportieve uitstraling. Het heeft een vermogen van maar liefst 476 pk en kan in slechts 4,1 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. De topsnelheid van de auto is 245 km/u.

De e-tron GT heeft een actieradius van ongeveer 488 km op een volle lading en kan worden opgeladen tot 80 procent capaciteit in slechts 23 minuten met een snellader. Het interieur van de auto is zeer luxe en is voorzien van de nieuwste technologieën, waaronder een head-up display en een uitgebreid infotainmentsysteem.

Audi e-tron SUV

De Audi e-tron SUV was het eerste elektrische model van Audi dat in 2018 werd geïntroduceerd. Het is een middelgroot SUV-model met twee elektromotoren die samen goed zijn voor 408 pk. Daarmee kan de auto in 5,7 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. De topsnelheid van de auto is 200 km/u.

De e-tron SUV heeft een actieradius van ongeveer 436 km op een volle lading en kan worden opgeladen tot 80 procent capaciteit in ongeveer 30 minuten met een snellader. Het interieur van de auto is ruim en biedt plaats aan vijf personen. Het is voorzien van geavanceerde technologieën, waaronder Audi’s Virtual Cockpit en een uitgebreid infotainmentsysteem.

Audi e-tron Sportback

De Audi e-tron Sportback is een sportieve variant van de e-tron SUV en werd geïntroduceerd in 2019. Het heeft dezelfde aandrijflijn als de e-tron SUV en biedt dus dezelfde prestaties. Het verschil zit voornamelijk in het ontwerp van de auto, dat een sportieve coupé-achtige uitstraling heeft.

De e-tron Sportback heeft een actieradius van ongeveer 446 km op een volle lading en kan worden opgeladen tot 80 procent capaciteit in ongeveer 30 minuten met een snellader. Het interieur van de auto is vergelijkbaar met dat van de e-tron SUV, maar biedt minder hoofdruimte achterin vanwege het lagere dak.

Audi e-tron S en e-tron S Sportback

De Audi e-tron S en e-tron S Sportback zijn performance-versies van respectievelijk de e-tron SUV en e-tron Sportback. Ze hebben twee elektromotoren en een extra elektromotor tussen de achteras die zorgt voor extra vermogen en tractie. Het totale vermogen bedraagt 503 pk en beide modellen kunnen in slechts 4,5 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. De topsnelheid van beide modellen is begrensd op 210 km/u.

De e-tron S en e-tron S Sportback hebben een actieradius van ongeveer 365 km op een volle lading en kunnen worden opgeladen tot 80 procent capaciteit in ongeveer 35 minuten met een snellader. Het interieur van de modellen is vergelijkbaar met dat van de e-tron SUV en e-tron Sportback, maar biedt extra sportieve accenten.

FAQs:

Wat is het verschil tussen de e-tron SUV en e-tron Sportback?

Het belangrijkste verschil ligt in het ontwerp van de auto’s. De e-tron Sportback heeft een sportievere, coupé-achtige uitstraling, terwijl de e-tron SUV een traditioneel SUV-ontwerp heeft. Technisch gezien zijn beide modellen nagenoeg identiek.

Wat is de actieradius van de e-tron modellen?

De actieradius van de e-tron modellen varieert afhankelijk van het model en de omstandigheden. De e-tron GT heeft bijvoorbeeld een actieradius van ongeveer 488 km op een volle lading, terwijl de e-tron S een actieradius heeft van ongeveer 365 km op een volle lading.

Kunnen de e-tron modellen worden opgeladen met een thuislader?

Ja, de e-tron modellen kunnen worden opgeladen met een thuislader. Audi biedt een zelf ontwikkelde laadunit (ICCB) aan waarmee e-tron modellen thuis met maximaal 11 kW kunnen worden opgeladen.

Hoe lang duurt het om een e-tron model op te laden?

Dit hangt af van de lader die wordt gebruikt. Met een snellader kan een e-tron model worden opgeladen tot 80 procent capaciteit in ongeveer 30 minuten. Met een normale lader duurt het langer om een e-tron model op te laden.

Zijn de e-tron modellen duurder dan vergelijkbare modellen met een verbrandingsmotor?

Over het algemeen zijn e-tron modellen duurder dan vergelijkbare modellen met een verbrandingsmotor. Dit komt voornamelijk door de hogere kosten voor de accu’s en elektromotoren die in de auto’s worden gebruikt. Echter, door de hogere efficiëntie van elektrische auto’s kunnen de kosten op lange termijn lager zijn.

Conclusie

Audi heeft een aantal e-tron modellen uitgebracht om aan de vraag naar elektrische auto’s te voldoen. Het bedrijf heeft zich gericht op verschillende segmenten om zo een breed scala aan consumenten aan te spreken. Van luxe vierdeurscoupé tot middelgrote SUV en sportieve coupé-achtige auto’s, elk e-tron model biedt prestaties en efficiëntie. Door deze diversiteit aan modellen weet Audi zich te onderscheiden van andere autofabrikanten in de steeds groter worden elektrische automarkt.

Wat kost Audi e-tron Sportback?

Als het gaat om elektrische auto’s, is de Audi e-tron Sportback een van de meest opvallende op de markt. Geïntroduceerd in 2019, biedt deze sportieve SUV een opmerkelijke combinatie van kracht, duurzaamheid en stijl, wat zorgt voor een auto die indruk maakt op zowel bestuurders als toeschouwers. Maar hoe zit het eigenlijk met de prijs van de Audi e-tron Sportback? Hieronder zullen we alle details bespreken over wat u zou kunnen verwachten te betalen voor deze krachtige elektrische auto.

Wat kost de Audi e-tron Sportback?

De Audi e-tron Sportback is geprijsd vanaf €77.965 in Nederland. Dit is de prijs van de basisuitvoering, de e-tron Sportback 50 quattro. Deze versie heeft een elektrisch bereik van ongeveer 347 kilometer volgens de WLTP-cyclus en een vermogen van 230 kW (313 pk). Het heeft ook vierwielaandrijving en kan 0-100 km/u bereiken in 6,8 seconden. Er zijn verschillende andere varianten beschikbaar, waarbij de prijs oploopt tot €162.715 voor de meest luxe uitvoering, de e-tron Sportback 55 S quattro. Deze topversie heeft een elektrisch bereik van ongeveer 365 kilometer volgens de WLTP-cyclus en een vermogen van 370 kW (503 pk). Het kan 0-100 km/u bereiken in slechts 4,5 seconden.

De e-tron Sportback heeft een afmeting van 4,9 meter lang, 1,9 meter breed en 1,6 meter hoog. Het beschikt over een grote kofferbakruimte van 555 liter. Het interieur is ruim en comfortabel, met plaats voor vijf personen en de nieuwste technologie van Audi, waaronder touchscreens en een digitaal dashboard.

Waarom zou u een Audi e-tron Sportback kopen?

Als u op zoek bent naar een stijlvolle, krachtige en duurzame elektrische SUV, dan is de Audi e-tron Sportback precies wat u zoekt. Met zijn elegante en sportieve design is het zeker een opvallende auto en biedt het de perfecte balans tussen vorm en functie. De Audi e-tron Sportback is ook zeer krachtig en kan indrukwekkende prestaties leveren, terwijl het tegelijkertijd toch een duurzame keuze blijft door het gebruik van elektriciteit. De auto is zeer geschikt voor dagelijkse ritten, maar kan ook de langere afstanden afleggen op één acculading.

Belangrijkste kenmerken van de Audi e-tron Sportback

De Audi e-tron Sportback is ontworpen met veel aandacht voor detail en beschikt over enkele van de nieuwste technologieën, waaronder elektrische vierwielaandrijving, luchtvering en matrix-ledkoplampen. Een van de belangrijkste kenmerken van de e-tron Sportback is zijn elektrische bereik, dat door gebruik te maken van de nieuwste technologie, zoals regeneratief remmen, steeds groter wordt. De e-tron Sportback heeft een laadsnelheid van maximaal 150 kW, wat betekent dat het slechts 30 minuten duurt om de accu van 0% tot 80% op te laden.

Veelgestelde vragen

Is de Audi e-tron Sportback het geld waard?

Voor liefhebbers van elektrische auto’s die op zoek zijn naar een stijlvolle, krachtige en duurzame SUV, is de Audi e-tron Sportback zeker het geld waard. Het biedt een opmerkelijke combinatie van prestaties, comfort en duurzaamheid, waardoor het de perfecte auto is voor dagelijks gebruik en langere afstanden. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om op te merken dat dit geen goedkope auto is en dat het prijskaartje ervoor zorgt dat de Audi e-tron Sportback niet voor iedereen is weggelegd.

Wat is het bereik van de Audi e-tron Sportback?

Het elektrische bereik van de Audi e-tron Sportback varieert afhankelijk van de uitvoering en rijomstandigheden. In de basisuitvoering, de e-tron Sportback 50 quattro, heeft de auto een bereik van ongeveer 347 kilometer volgens de WLTP-cyclus. De topversie, de e-tron Sportback 55 S quattro, heeft een bereik van ongeveer 365 kilometer volgens de WLTP-cyclus.

Wat is het vermogen van de Audi e-tron Sportback?

Het vermogen van de Audi e-tron Sportback varieert ook afhankelijk van de uitvoering. De basisuitvoering, de e-tron Sportback 50 quattro, heeft een vermogen van 230 kW (313 pk). De topversie, de e-tron Sportback 55 S quattro, heeft een vermogen van 370 kW (503 pk).

Hoe snel kan de Audi e-tron Sportback worden opgeladen?

De Audi e-tron Sportback heeft een laadsnelheid van maximaal 150 kW, wat betekent dat het slechts 30 minuten duurt om de accu van 0% tot 80% op te laden.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een krachtige, duurzame en stijlvolle elektrische SUV, dan is de Audi e-tron Sportback zeker de moeite van het overwegen waard. Met zijn geavanceerde technologie en opvallende design biedt het een onderscheidend alternatief voor traditionele brandstofauto’s. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om op te merken dat de Audi e-tron Sportback geen goedkope auto is en dat het prijskaartje ervoor zorgt dat het niet voor iedereen is weggelegd. Het is echter een aanzienlijke investering in de toekomst van duurzame mobiliteit en is daarom een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een luxe, prestatiegerichte en duurzame auto.

See more here: luongythuhang.com

audi e-tron gt

De Audi e-tron GT: een elektrische prestatie-GT die volledig nieuw is

De Audi e-tron GT is een nieuwe elektrische auto die is ontworpen om indruk te maken op iedereen die hem bestuurt. Hij is ontworpen om de prestaties, het comfort en de efficiëntie te bieden die u mag verwachten van een auto van dit kaliber. De e-tron GT maakt deel uit van de grotere e-tron-familie die Audi sinds 2018 heeft uitgebracht. Dit nieuwe model zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 op de markt komen.

Het ontwerp van de Audi e-tron GT

Het ontwerp van de Audi e-tron GT is opvallend, er is geen twijfel over mogelijk dat Audi al zijn ervaringen en kennis van hun vorige modellen in het ontwerp van deze auto hebben gestopt. Het is een rond ontwerp met een laag en slank silhouet. Hs heeft een lange motorkap, een opvallend gebogen dak en lage zijramen die hem een ​​onmiskenbare GT-look geven. De standaard LED-koplampen worden aangevuld met een matrix LED-optie en de achterkant van de auto is ook indrukwekkend.

De binnenkant van de Audi e-tron GT

Audi heeft de binnenkant van de e-tron GT ontworpen om de bestuurder en passagiers te verrassen. Overal zijn luxe details te zien, van de zachte bekleding tot de eenvoudige lijnen en vormen van de cockpit. Het interieur is bedekt met moderne materialen zoals veganistisch leer dat het prachtig ontworpen dashboard, de stoelen en de deurpanelen omvat. De middentunnel vormt een extra visueel en fysiek hoogtepunt, het biedt ook een aflegmogelijkheid en oplaadmogelijkheid van het telefoontoestel.

De technische specificaties van Audi e-tron GT

De Audi e-tron GT beschikt over een zeer geavanceerd aandrijfsysteem. Het is uitgerust met een 430 kW motor die in staat is om de auto in minder dan 4 seconden van 0 naar 100 km/u te brengen. Ook beschikt het model over een accucapaciteit van 85 kWh en een actieradius van 500 km. Dit betekent dat u de auto kunt gebruiken voor lange reizen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om oplaadpauzes. De laadpoort bevindt zich bij de achterkant van de auto en kan worden opgeladen op het snellaadnetwerk van 800V.

Net als bij andere electirche auto’s van Audi, wordt de e-tron GT geleverd met Quattro all-wheel drive technologie. Dit betekent krachtige prestaties en een indrukwekkende stabiliteit op de weg, ongeacht de weersomstandigheden. De bestuurder kan kiezen uit verschillende rijmodi, waaronder Efficiency, Comfort, Dynamic en Individual. Deze modi bieden verschillende functies en instellingen voor de vering, frequentie van regeneratief remmen en vermogensopbouw.

Veiligheidsuitrusting en technologische functies

Audi heeft veel aandacht besteed aan de nieuwe elektrische GT-auto met betrekking tot de veiligheidsuitrusting. De auto biedt verschillende veiligheidsfuncties, waaronder voetgangersbescherming, zijdelingse botsingsbescherming en nog veel meer. Pas de uitrusting aan aan de opties die u graag wilt hebben en configureer deze op de website.

Bovendien zal de e-tron GT over diverse technologische functies beschikken die de rijervaring verbeteren. Het automatische remkalibratieprogramma, het digitale display, de smartphone-app en de verschillende connectiviteitsopties zijn slechts enkele van deze functies. De ingebouwde navigatie van de auto biedt een slimme connectie tussen de auto en de bestuurder. Er worden aanbevelingen gegeven voor het rijden in bepaalde situaties, de laadmogelijkheden in de omgeving en de locatie van de oplaadpunten.

FAQs van de Audi e-tron GT

Q. Wanneer gaat de Audi e-tron GT in productie?

A. De Audi e-tron GT wordt aan het einde van 2020 in productie genomen en de leveringen zullen in het eerste kwartaal van 2021 beginnen.

Q. Wat is de actieradius van de Audi e-tron GT?

A. De actieradius van de Audi e-tron GT bedraagt ​​ongeveer 500 kilometer.

Q. Wat is de topsnelheid van de Audi e-tron GT?

A. De topsnelheid van de Audi e-tron GT zal ongeveer 240 km/u bedragen.

Q. Hoe lang duurt het om de Audi e-tron GT op te laden?

A. Het opladen van de Audi e-tron GT duurt ongeveer 22,5 uur met een standaardstopcontact thuis. Bij een DC-lader met een capaciteit van 800 V zal het 80% van de batterijen in slechts 20 minuten bereiken en volledig opladen duurt ongeveer 50 minuten.

Q. Wat zijn de belangrijkste concurrenten van de Audi e-tron GT?

A. De belangrijkste concurrenten van de Audi e-tron GT zijn de Tesla Model S, de Porsche Taycan en de Mercedes-Benz EQA.

Conclusie

De Audi e-tron GT is een volledig nieuwe elektrische GT-auto die veelbelovend is en zal een nieuwe horizon bieden van rij-ervaring bij elektrische voertuigen. Het ontwerp is opvallend, het interieur is luxueus en geavanceerd en de technische specificaties zorgen voor een indrukwekkende rijervaring. Met een actieradius van 500 km en de Quattro all-wheel drive technologie is de Audi e-tron GT geschikt voor zowel dagelijkse ritten als lange reizen. Ontworpen met veiligheid in gedachten, zal de auto verschillende veiligheidsuitrustingen hebben, waardoor rijden een veilige ervaring zal zijn. Als u op zoek bent naar een elektrische auto van hoge kwaliteit die indrukwekkende prestaties biedt, zou de Audi e-tron GT uw volgende auto moeten zijn.

audi e-tron sportback e-tron s

De Audi e-tron Sportback e-tron S is een luxueuze elektrische auto die is ontworpen voor ongeëvenaarde prestaties en rijplezier. Deze hybride SUV is uitgerust met meerdere krachtige elektromotoren en biedt een indrukwekkend rijbereik. Lees verder om meer te weten te komen over de Audi e-tron Sportback e-tron S, inclusief zijn ontwerp, prestaties, efficiëntie en technologie.

Ontwerp

De Audi e-tron Sportback e-tron S is ontworpen om een krachtige en slanke uitstraling te hebben. Met zijn aerodynamische lijnen, brede schouders en lage, gestroomlijnde voorkant, ziet deze SUV eruit als een sportauto. De auto heeft ook een laag zwaartepunt en een grote wielbasis, wat bijdraagt aan de stabiliteit en het rijcomfort.

Van binnen is de Audi e-tron Sportback e-tron S goed uitgerust met voorzieningen en technologie. De auto biedt plaats aan vijf personen en beschikt over veel luxe functies, waaronder lederen bekleding, hoogwaardige audio, geavanceerde infotainment en een groot panoramisch zonnedak.

Prestaties

De Audi e-tron Sportback e-tron S wordt aangedreven door twee krachtige elektromotoren, wat resulteert in in een totaalvermogen van 370 kW. Dit vermogen is vergelijkbaar met dat van een high-performance sportauto. De auto is ook uitgerust met een vierwielaandrijving en een lage zwaartepunt, waardoor hij snel en behendig is.

De auto kan in slechts 4,5 seconden van 0 naar 100 km / u accelereren, wat indrukwekkend is voor een SUV van dit formaat. Het maximale rijbereik van de Audi e-tron Sportback e-tron S bedraagt ​​ongeveer 365 kilometer bij volledig opgeladen batterijen, wat meer dan genoeg is voor dagelijks gebruik.

Efficiëntie

Een van de grootste voordelen van elektrische voertuigen is hun efficiëntie. De Audi e-tron Sportback e-tron S is uitgerust met een krachtig batterijsysteem dat snel opgeladen kan worden. Het snellaadsysteem maakt het mogelijk om de accu van de auto in slechts 30 minuten tot 80% op te laden. Dit betekent dat eigenaren van de Audi e-tron Sportback e-tron S snel kunnen laden tijdens het reizen en het rijbereik van hun auto effectief kunnen verlengen.

De Audi e-tron Sportback e-tron S is ook uitgerust met geavanceerde laad- en energiemanagementsystemen. Deze systemen zijn ontworpen om de efficiëntie van de auto te maximaliseren en tegelijkertijd de levensduur van de batterij te verlengen. Dit betekent dat eigenaren van de Audi e-tron Sportback e-tron S kunnen genieten van langere ritten op een enkele lading en tegelijkertijd hun batterij gezond en sterk kunnen houden.

Technologie

De Audi e-tron Sportback e-tron S is volledig uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor hij de ultieme luxe SUV voor de moderne tijd is. De auto beschikt over geavanceerde rijhulpsystemen zoals zijdelingse en achteruitkijkcamera’s, adaptive cruise control en lane departure warning. Het beschikt ook over gemakkelijk toegankelijke en intuïtieve bedieningselementen en een geavanceerd infotainmentsysteem met spraakbediening en een groot touchscreen display.

Frequently Asked Questions

Wat is de prijs van de Audi e-tron Sportback e-tron S?

De prijs van de Audi e-tron Sportback e-tron S hangt af van de uitvoering en de extra opties die zijn gekozen. De basisprijs begint rond de € 95.000,-.

Welk rijbereik heeft de Audi e-tron Sportback e-tron S?

Het maximale rijbereik van de Audi e-tron Sportback e-tron S bedraagt ​​ongeveer 365 kilometer bij volledig opgeladen batterijen.

Hoe snel kan de Audi e-tron Sportback e-tron S worden opgeladen?

Het snellaadsysteem van de Audi e-tron Sportback e-tron S maakt het mogelijk om de accu van de auto in slechts 30 minuten tot 80% op te laden.

Hoe snel kan de Audi e-tron Sportback e-tron S accelereren?

De Audi e-tron Sportback e-tron S kan in slechts 4,5 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren.

Samenvatting

De Audi e-tron Sportback e-tron S is een indrukwekkende luxe SUV die geavanceerde prestaties, efficiëntie en technologie biedt. Met zijn krachtige elektromotoren, geavanceerde laad- en energiemanagementsystemen en luxe voorzieningen, is deze elektrische auto een uitstekende optie voor diegenen die op zoek zijn naar de allerbeste in luxe rijden. Ondanks de relatief hoge aanschafprijs biedt de Audi e-tron Sportback e-tron S eigenaren waar voor hun geld met de indrukwekkende prestaties en het superieure rijcomfort.

Images related to the topic audi e-tron sportback uitvoeringen

2022 Audi e-tron Sportback // A Great ELECTRIC Alternative to Audi Q8??
2022 Audi e-tron Sportback // A Great ELECTRIC Alternative to Audi Q8??

Article link: audi e-tron sportback uitvoeringen.

Learn more about the topic audi e-tron sportback uitvoeringen.

See more: luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *