Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de nieuwe Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition – Een moderne, krachtige en betrouwbare auto!

Ontdek de nieuwe Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition – Een moderne, krachtige en betrouwbare auto!

2023 Audi Q3 Sportback S line 35 TFSI (150hp)

audi q3 45 tfsi e s tronic advanced edition

Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition: Specificaties

De Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition is uitgerust met een krachtige motor die wordt ondersteund door een elektromotor. Deze auto heeft een vermogen van 245 pk (180 kW) en een maximumkoppel van 400 Nm. De elektromotor alleen kan een vermogen leveren van 109 pk (80 kW) met een maximale koppel van 330 Nm. Het accupakket is voldoende om een afstand van ongeveer 51 km te overbruggen zonder de benzinemotor te gebruiken. Het systeem heeft een totaal gecombineerd vermogen van 299 pk (220 kW) en een maximumkoppel van 450 Nm.

Deze hybride auto kan een acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 7,3 seconden bereiken en kan een topsnelheid van 222 km/u bereiken. Dit zijn indrukwekkende cijfers voor een auto die is ontworpen voor zowel prestatie als efficiëntie.

Ontwerp en Exterieur van Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition

Het ontwerp van de Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition is gebaseerd op het Q3-model van de tweede generatie. De auto heeft een slank en compact ontwerp en heeft een niet al te opvallende, maar toch stijlvolle uitstraling. De auto heeft een gestroomlijnde voorzijde met een verchroomde grille en scherpe koplampen met LED-technologie.

De zijkanten van de auto hebben een vloeiend en gebogen ontwerp, met een reeks karakterlijnen die in de hele carrosserie zijn geïntegreerd. De deurgrepen zijn subtiel weggewerkt in het ontwerp. De auto heeft een dakrails, die een sportieve uitstraling aan de auto geven.

De achterkant van de auto heeft ook een strak ontwerp, met opvallende LED-achterlichten in de vorm van een wig. De achterklep heeft een spoiler en een geïntegreerde ruitwisser. Er bevindt zich een oplaadklep aan de linker achterzijde van de auto, wat duidelijk aangeeft dat dit een hybride auto is.

Interieur van Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition

Het interieur van de Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition heeft een modern design en is voorzien van hoogwaardige materialen en afwerkingen. Het dashboard is uitgerust met een 10,1-inch touchscreen-display dat is geïntegreerd in de middenconsole. Dit scherm wordt gebruikt om verschillende functies en instellingen van de auto te bedienen. Het is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto, zodat bestuurders gemakkelijk toegang hebben tot hun favoriete apps en muziek.

Het interieur is ruim en biedt comfortabele zitplaatsen voor maximaal vijf passagiers. Het leer op de stoelen, het stuurwiel en de versnellingspookhoes geeft een aangenaam gevoel. De stoelen voelen comfortabel en bieden voldoende steun voor lange ritten. De achterbank is in verhouding tot de gewone Q3 iets meer beperkt door de accu.

De Audi Q3 heeft een bagageruimte van 380 liter, die kan worden uitgebreid tot 1.250 liter wanneer de achterbank wordt neergeklapt. Deze bagageruimte is iets kleiner dan die van de gewone Q3, maar het is nog steeds voldoende voor dagelijks gebruik.

Technologie in Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition

De Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition is uitgerust met geavanceerde technologieën die het rijden efficiënter en veiliger maken. Enkele van de opvallende functies zijn:

Virtual Cockpit: Dit is een digitaal instrumentenpaneel dat het traditionele dashboard vervangt. Het toont belangrijke informatie zoals de snelheid van de auto, de mapweergave met navigatie, de reisgegevens en andere relevante informatie.

MMI navigatie plus: Het MMI-navigatiesysteem biedt aanvullende informatie over de route en kan de bestuurder helpen om efficiënter te rijden met behulp van real-time verkeersinformatie. Het systeem heeft een groot scherm en is gemakkelijk te gebruiken.

Audi connect: Dit systeem biedt verschillende online diensten, waaronder verkeersinformatie, weergave van parkeerinformatie en online kaartinformatie.

Audi pre sense front: Dit systeem gebruikt radarsensoren om een potentiële botsing te detecteren. Als een botsing dreigt, kan de auto automatisch remmen.

Adaptieve Cruise Control: Dit systeem werkt in combinatie met de snelheidsbegrenzer en helpt de bestuurder om een constante snelheid te behouden en een veilige afstand tot andere voertuigen te bewaren.

Prestaties van Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition

De Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition biedt een indrukwekkende rijervaring dankzij de krachtige motor en de elektromotor. De auto heeft een soepele acceleratie en reageert snel op inputs van de bestuurder. De auto biedt de keuze uit vier rijmodi: “EV”, “Comfort”, “Auto” en “Dynamic”.

“EV” is een volledig elektrische rijmodus die de elektromotor gebruikt om de auto aangedreven te houden. Deze modus biedt een maximale snelheid van 135 km/u en een volledig elektrisch bereik van ongeveer 51 km. In de “Comfort” en “Auto” modus werken de elektromotor en de benzinemotor samen voor een optimale efficiëntie en prestaties. In “Dynamic” modus wordt de maximale prestatie van de auto geleverd en werkt de benzinemotor bij hogere snelheden en de elektromotor vooral bij lagere snelheden bij.

Brandstofefficiëntie van Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition

De Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition heeft een indrukwekkende brandstofefficiëntie van 1,6 l/100 km en een CO2-uitstoot van slechts 36 g/km. Dit zijn indrukwekkende cijfers voor een auto met zo’n vermogen. Het accupakket is voldoende om een afstand van ongeveer 51 km af te leggen op alleen de elektromotor, wat betekent dat bestuurders hun dagelijkse woon-werkverkeer volledig elektrisch kunnen afleggen. De benzinetank heeft een inhoud van 45 liter.

Veiligheidsfuncties in Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition

De Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition is uitgerust met verschillende geavanceerde veiligheidsfuncties die de veiligheid van de bestuurder en de passagiers garanderen. Enkele van de belangrijkste functies zijn:

Audi pre sense front: Dit systeem waarschuwt de bestuurder als er een potentiële botsing dreigt en kan indien nodig automatisch remmen.

Parkeerhulpcamera achter: Deze camera helpt de bestuurder bij het parkeren door een duidelijk beeld van de omgeving achter de auto te geven.

Park Distance Control: Dit systeem biedt waarschuwingen als de auto te dicht bij een object komt bij het inparkeren.

Rijstrookassistentie: De rijstrookassistentie helpt de bestuurder om binnen de lijnen van de rijstrook te blijven en waarschuwt als de auto van rijstrook dreigt te veranderen.

Adaptieve Cruise Control: Dit systeem biedt een constante snelheid, houdt afstand tot het voorliggend verkeer en kan indien nodig automatisch remmen.

Prijzen en beschikbaarheid van Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition

De Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition is beschikbaar vanaf 55.430 euro. Deze prijs kan variëren afhankelijk van extra opties die aan de auto worden toegevoegd. In Nederland is een hybride-auto’s zoals deze Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition fiscaal aantrekkelijk voor zakelijke rijders. Als de auto geregistreerd wordt als zakelijke auto, zal de vermindering van de bijtelling te zien zijn bij de maandelijkse inhouding op het salaris.

FAQs

Q1. Audi Q3 45 TFSI e Review:

Answer: De Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition biedt een indrukwekkende rijervaring dankzij de krachtige motor en de elektromotor. De auto heeft een soepele acceleratie en reageert snel op inputs van de bestuurder. De auto biedt de keuze uit vier rijmodi: “EV”, “Comfort”, “Auto” en “Dynamic”. “EV” is een volledig elektrische rijmodus die de elektromotor gebruikt om de auto aangedreven te houden. In de “Comfort” en “Auto” modus werken de elektromotor en de benzinemotor samen voor een optimale efficiëntie en prestaties. In “Dynamic” modus wordt de maximale prestatie van de auto geleverd en werkt de benzinemotor bij hogere snelheden en de elektromotor vooral bij lagere snelheden bij.

Q2. Audi Q3 Sportback 45 TFSI e S tronic S Edition:

Answer: De Audi Q3 Sportback 45 TFSI e S tronic S Edition is vergelijkbaar met de Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition, maar heeft een sportiever design en een iets hogere prijs. De auto heeft een sportief interieur met sportstoelen en een sportiever exterieur met een coupé-achtige daklijn.

Q3. Audi Q3 Plug-in Hybrid 2022:

Answer: De Audi Q3 Plug-in Hybrid is nog niet officieel aangekondigd. Er zijn echter geruchten dat het nieuwe model in 2022 zal worden gelanceerd.

Q4. Audi Q3 45 TFSI e price:

Answer: De Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition is beschikbaar vanaf 55.430 euro.

Q5. Audi Q3 45 TFSI for Sale:

Answer: De Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition is te vinden bij verschillende Audi-dealers.

Q6. Audi Q3 TFSI e:

Answer: Audi Q3 TFSI e is de plug-in hybride versie van de Audi Q3.

Q7. Audi Q3 45 TFSI specs:

Answer: De Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition heeft een vermogen van 245 pk (180 kW) en een maximumkoppel van 400 Nm. De elektromotor alleen kan een vermogen leveren van 109 pk (80 kW) met een maximale koppel van 330 Nm. Het accupakket is voldoende om een afstand van ongeveer 51 km te overbruggen zonder de benzinemotor te gebruiken. Het systeem heeft een totaal gecombineerd vermogen van 299 pk (220 kW) en een maximumkoppel van 450 Nm.

Q8. Audi Q3 Hybrid Release Date:

Answer: Er is nog geen datum aangekondigd voor de release van de Audi Q3 Hybrid. De Audi Q3 45 TFSI e S tronic Advanced Edition is echter momenteel beschikbaar.

Keywords searched by users: audi q3 45 tfsi e s tronic advanced edition audi q3 45 tfsi e review, audi q3 sportback 45 tfsi es tronic s edition, audi q3 plug-in hybrid 2022, audi q3 45 tfsi e price, audi q3 45 tfsi for sale, audi q3 tfsi e, audi q3 45 tfsi specs, audi q3 hybrid release date

Categories: Top 24 audi q3 45 tfsi e s tronic advanced edition

2023 Audi Q3 Sportback S line 35 TFSI (150hp)

See more here: luongythuhang.com

audi q3 45 tfsi e review

Audi Q3 45 TFSI e Review: Stijlvol en Exclusief

De Audi Q3 45 TFSI e is de nieuwste toevoeging aan de elektrische en hybride line-up van het merk. Het combineert krachtige prestaties met een stijlvol en exclusief ontwerp om een ​​rijervaring te creëren die niet alleen comfortabel, maar ook opwindend is. In deze review gaan we kijken naar wat de Q3 TFSI e te bieden heeft, van prestaties tot technologie, en delen we enkele van de meest gestelde vragen over deze hybride SUV.

Prestaties

De Audi Q3 45 TFSI e is uitgerust met een 1,4-liter TFSI-benzinemotor die is gekoppeld aan een elektromotor en een lithium-ionbatterij. Het totale systeemvermogen is 245 pk en 400 Nm koppel, waardoor de Q3 TFSI e snelle en vlotte prestaties levert. Dankzij de elektromotor kan de Q3 TFSI e in EV-modus maximaal 51 kilometer rijden, wat betekent dat de meeste dagelijkse pendelritten volledig elektrisch kunnen worden afgelegd.

Er zijn vier rijmodi beschikbaar voor de Q3 TFSI e: EV, Hybrid, Battery Hold en Battery Charge. In EV-modus kan de Q3 TFSI e maximaal 140 km / u rijden en heeft hij een acceleratietijd van 7,8 seconden van 0 naar 100 km / u. In Hybrid-modus werkt de benzinemotor samen met de elektromotor om een ​​soepele en efficiënte rijervaring te bieden, terwijl de Battery Hold-modus het opladen van de batterij vermindert om de elektrische kilometers later in de rit te kunnen gebruiken. De Battery Charge-modus laadt de batterij op terwijl u rijdt, wat handig kan zijn als u van plan bent om later elektrisch te rijden.

Ontwerp

De Audi Q3 45 TFSI e is een stijlvolle en exclusieve SUV die is ontworpen om op te vallen op de weg. Het ontwerp is gebaseerd op de reguliere Q3, maar met enkele subtiele toevoegingen zoals blauwe remklauwen en unieke 18-inch lichtmetalen Velgen. Het interieur van de Q3 TFSI e is luxueus en modern, met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologie. De standaarduitrusting omvat een digitaal instrumentenpaneel van 10,25 inch en een infotainmentsysteem van 8,8 inch, dat kan worden opgewaardeerd tot een 10,1-inch display met geavanceerde functies zoals spraakbediening en draadloze smartphone-integratie.

Veiligheid en technologie

Audi staat bekend om zijn geavanceerde technologie en de Q3 45 TFSI e is hierop geen uitzondering. Standaard veiligheidsvoorzieningen zijn onder meer een noodremassistent, rijstrookassistentie en automatische koplampen. Optionele veiligheids- en assistentiefuncties zijn onder meer adaptieve cruise control, verkeersbordherkenning en een achteruitrijcamera. Om de efficiëntie te verbeteren, is de Q3 45 TFSI e uitgerust met een slimme regeneratie van remenergie, waarmee de batterij kan worden opgeladen tijdens het remmen en bij uitrollen. Dit vermindert de slijtage van de remmen en verhoogt het totale bereik van de elektrische modus.

FAQ’s

Q: Wat is het bereik van de Audi Q3 45 TFSI e in de elektrische modus?

A: De Q3 45 TFSI e kan maximaal 51 kilometer rijden in de elektrische modus.

Q: Hoe lang duurt het om de batterij op te laden?

A: Met een volledig opgeladen 220-volt stopcontact duurt het ongeveer 3,5 uur om de batterij op te laden. Met een snellader duurt het 30 minuten om de batterij op te laden tot 80% vermogen.

Q: Kan de Q3 45 TFSI e alleen op elektrisch vermogen rijden?

A: Ja, de Q3 45 TFSI e kan in de EV-modus rijden, wat betekent dat hij alleen op elektrisch vermogen rijdt en geen benzine gebruikt.

Q: Is de Audi Q3 45 TFSI e verkrijgbaar in vierwielaandrijving?

A: Ja, de Q3 45 TFSI e is verkrijgbaar met quattro vierwielaandrijving.

Q: Heeft de Q3 45 TFSI e een trekhaak?

A: Ja, de Q3 45 TFSI e heeft een trekhaak, waarmee hij tot 750 kg aanhangwagengewicht kan trekken.

Conclusie

De Audi Q3 45 TFSI e is een spannende hybride SUV die krachtige prestaties combineert met een stijlvol en exclusief ontwerp. Met een elektrisch bereik van maximaal 51 km en een totaal vermogen van 245 pk en 400 Nm koppel, biedt de Q3 TFSI e een soepele en efficiënte rijervaring. Het interieur van de Q3 TFSI e is luxueus en modern, met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologie. Als u op zoek bent naar een hybride SUV die zowel opwindend als milieuvriendelijk is, dan is de Audi Q3 45 TFSI e zeker het overwegen waard.

audi q3 sportback 45 tfsi es tronic s edition

Op zoek naar een sportieve SUV die prestaties combineert met een verleidelijke look? Dan moet je de Audi Q3 Sportback 45 TFSI eS tronic S Edition checken!

Deze compacte SUV is gemaakt voor mensen die de beste prestaties willen zonder compromissen te sluiten op stijl of comfort. Door zijn lage, gestroomlijnde daklijn en brede schouders wordt de Q3 Sportback een ijzersterke verschijning op de weg. Hieronder vindt u alles wat u moet weten over de Audi Q3 Sportback.

Design en prestaties

De Audi Q3 Sportback is ontworpen om het beste van twee werelden te combineren: prestaties en elegantie. De strakke lijnen van het design geven de auto een agressief karakter, maar wat het echt in het oog doet springen is de lage daklijn. Dit geeft de auto een aerodynamische stijl, die niet alleen het visuele aspect verbetert, maar ook de prestaties.

De Q3 Sportback is uitgerust met een 2.0 liter viercilinder TFSI-benzinemotor die 230 pk en 350 Nm koppel levert. Dit wordt gekoppeld aan de S-tronic automatische versnellingsbak met zeven versnellingen en vierwielaandrijving. De Q3 Sportback sprint van 0-100 km/h in slechts 6,5 seconden en heeft een topsnelheid van 233 km/h.

Interieur en technologie

Het interieur van de Q3 Sportback biedt niet alleen ruime zitplaatsen, maar ook een modern en strak design. De stoelen zijn bekleed met hoogwaardig leder en de rode stiksels zijn beschikbaar om wat kleur toe te voegen. Het dashboard heeft een 10,1 inch touch display, waarmee u onder andere de navigatie en audio bedient.

Adequate veiligheidsvoorzieningen behoren tot de standaardvoorzieningen, bevat de Q3 Sportback onder meer adaptieve cruise control, Audi pre sense front, dodehoekwaarschuwing en achteruitrijcamera.

Een van de hoogtepunten van de Q3 Sportback is de Virtual Cockpit, die bestaat uit een configureerbaar digitaal instrumentenpaneel. Bestuurders kunnen de cockpit aanpassen aan hun voorkeuren door de maat en lay-out van de digitale displays te selecteren. Het systeem is ook compatibel met Apple CarPlay en Android Auto en heeft ingebouwde navigatie.

Wi-Fi, een draadloze oplaadfunctie voor smartphones en een Bang & Olufsen 3D Sound System behoren tot de beschikbare extra’s.

Ruimte

De Q3 Sportback biedt 530 liter aan bagageruimte, wat groter is dan die van zijn concurrenten, de BMW X2 en de Mercedes-Benz GLA. De achterbank kan ook worden neergeklapt, wat de opbergruimte verhoogt tot 1.400 liter. Zelfs met de neergeklapte achterbank is er genoeg beenruimte voor inzittenden.

Rijdynamiek

De Audi Q3 Sportback is ontworpen om indrukwekkende prestaties te bieden op de weg, ongeacht de rijomstandigheden. Hij is voorzien van een veelzijdig onderstel dat is aangepast aan de specifieke vereisten van de Sportback. Via Audi Drive Select kunt u de instellingen van de motor, de transmissie, het onderstel en het stuur aanpassen aan uw rijstijl.

Sportback S-edition Voordelen

De Audi Q3 Sportback 45 TFSI eS tronic S Edition is op en top luxe en gericht op prestaties. Het exclusieve karakter van het voertuig blijkt uit de specifieke S-edition-details, waaronder de prachtige S-bumpers in esthetiekpakket, de 19-inch lichtmetalen velgen en het nieuwe sportonderstel.

Verdere speerpunten omvatten, LED verlichting, extra inschakelbare LED-lichten in de deuren, elektrisch bedienbare achterklep en matrix LED-koplampen. De adaptieve rijassistent kan ook als extra worden toegevoegd voor nog meer veiligheid.

Oké, ik wil de Audi Q3 Sportback kopen – Wat moet ik weten?

Hoeveel kost de Audi Q3 Sportback?

De Audi Q3 Sportback 45 TFSI eS tronic S Edition heeft een vanafprijs van € 59.900,-. Deze prijs is inclusief BTW, BPM en rijklaarmaakkosten.

Met welke andere auto’s kan de Audi Q3 Sportback vergeleken worden?

De concurrenten van de Audi Q3 Sportback omvatten de BMW X2, de Mercedes-Benz GLA, de Range Rover Evoque en de Volvo XC40.

Kan ik een proefrit maken met de Audi Q3 Sportback?

Ja. Om een proefrit te plannen, gaat u naar de website van Audi, kies je voor de Q3 Sportback en laat u uw gegevens achter. Een van de dealers zal vervolgens contact met u opnemen om de proefrit te plannen.

Welke beschikbare opties zijn er?

Er zijn verschillende opties waaruit klanten kunnen kiezen bij het customizen van hun Audi Q3 Sportback, waaronder verschillende interieur afwerkingen, wielen en lakopties. Ook kunt u uit verschillende pakketten kiezen, waaronder een rijassistentiepakket plus, een comfortpakket, een smaakvolle S editionpakket.

Conclusie

De Audi Q3 Sportback is een SUV die zowel snelheid als stijl biedt voor degenen die ervan houden om met punten voor de dag te komen. Dankzij de lage, gestroomlijnde daklijn verschilt dit model van de traditionele SUV’s en laat het een groot visueel impact achter. De prestaties van de Q3 Sportback zijn ook niet te verwaarlozen, dankzij de krachtige TFSI-benzinemotor gecombineerd met het dynamisch aangepaste onderstel wordt rijden een geheel nieuwe ervaring. De Q3 Sportback belooft daarom een ​​bijzonder aangename en opwindende rit te zijn, zonder compromissen te sluiten op comfort en veiligheid.

audi q3 plug-in hybrid 2022

De Audi Q3 Plug-in Hybrid 2022: een krachtige en efficiënte SUV

De Audi Q3 Plug-in Hybrid 2022 is een van de nieuwste aanvullingen op het steeds populairder wordende Plug-in Hybrid SUV-segment. Met zijn krachtige prestaties en efficiënte aandrijflijn is dit voertuig ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van zowel de bestuurder als het milieu.

Ontwerp en prestaties

De Audi Q3 Plug-in Hybrid 2022 is ontworpen met een slanke en sportieve uitstraling. Met strakke lijnen en een gedurfde grille trekt deze SUV zeker de aandacht. Met de nodige technische tweaks is het ook zo ontworpen dat het de aerodynamica verbetert, wat helpt om de energie-efficiëntie van het voertuig te verhogen. De Q3 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor elke eigenaar zijn of haar eigen stijl kan creëren.

Het interieur van de Audi Q3 Plug-in Hybrid 2022 is net zo modern en geavanceerd als de buitenkant. Met leren bekleding en hoogwaardige materialen creëert Audi een comfortabele en luxe ervaring voor de bestuurder en passagiers. De digitale cockpit is praktisch en intuïtief, waardoor de bestuurder gemakkelijk toegang heeft tot de belangrijkste functies en informatie.

Als het gaat om prestaties, beschikt de Audi Q3 Plug-in Hybrid 2022 over een combinatie van een elektromotor en een benzinemotor. De elektromotor alleen genereert 85 kW en combineert hij met de 1.4 TFSI-benzinemotor die 110 kW produceert, waardoor een totaal vermogen van 180 kW wordt gecreëerd. Dit krachtige vermogen stelt de Q3 in staat om een topsnelheid van 210 km/u te bereiken en van 0-100 km/u te sprinten in slechts 7,3 seconden.

Niet alleen is de Audi Q3 Plug-in Hybrid 2022 snel, maar het is ook zeer efficiënt. Dankzij de elektromotor kan de Q3 worden aangedreven met alleen elektriciteit en heeft hij een EV-bereik van maximaal 51 kilometer. Dit betekent dat de Q3 perfect is voor korte ritten in de stad en kan worden opgeladen bij openbare laadstations of thuis met behulp van een wandlader.

Als de accu leeg is, schakelt de Q3 automatisch over op de benzinemotor. In hybride-modus werken de elektromotor en benzinemotor samen om de efficiëntie van het voertuig te maximaliseren. Dit betekent dat de Q3 een gecombineerd brandstofverbruik heeft van slechts 1,5 liter op 100 kilometer en een CO2-uitstoot van slechts 34 g/km.

Technologie en veiligheidsfuncties

De Audi Q3 Plug-in Hybrid 2022 beschikt over enkele van de meest geavanceerde technologische functies op de markt. Het MMI-infotainmentsysteem van de Q3 heeft een 10,1-inch touchscreen display en is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto. De bestuurder kan ook gebruikmaken van de optionele Virtual Cockpit, een volledig digitaal instrumentenpaneel dat alle belangrijke voertuiginformatie op één scherm weergeeft.

Een ander opmerkelijk kenmerk van de Q3 is de optionele adaptieve cruise control, die automatisch de snelheid van het voertuig en de afstand tot de voorligger aanpast. Andere beschikbare veiligheidsfuncties zijn onder meer lane departure warning, voorste en achterste park-assistent en een achteruitrijcamera.

FAQs

Q: Wat is het EV-bereik van de Audi Q3 Plug-in Hybrid 2022?

A: De Q3 kan maximaal 51 kilometer rijden op alleen elektriciteit.

Q: Kan de Audi Q3 Plug-in Hybrid 2022 worden opgeladen bij openbare laadstations?

A: Ja, de Q3 kan worden opgeladen bij openbare laadstations en thuis met behulp van een wandlader.

Q: Hoe snel kan de Audi Q3 Plug-in Hybrid 2022 van 0-100 km/u sprinten?

A: De Q3 kan van 0-100 km/u sprinten in slechts 7,3 seconden.

Q: Wat is het gecombineerde brandstofverbruik van de Audi Q3 Plug-in Hybrid 2022?

A: Het gecombineerde brandstofverbruik van de Q3 is slechts 1,5 liter op 100 kilometer.

Q: Is de Audi Q3 Plug-in Hybrid 2022 veilig?

A: Ja, de Q3 beschikt over verschillende veiligheidsfuncties, waaronder adaptieve cruise control, lane departure warning en voorste en achterste park-assistent.

Conclusie

De Audi Q3 Plug-in Hybrid 2022 is een krachtige en efficiënte SUV die perfect is voor stadsritten en lange afstanden. Met zijn combinatie van een elektromotor en benzinemotor biedt de Q3 zowel snelheid als efficiëntie, waardoor het een van de beste opties is in het Plug-in Hybrid SUV-segment. De geavanceerde technologische functies en veiligheidsfuncties maken de Q3 een van de meest geavanceerde voertuigen op de markt.

Images related to the topic audi q3 45 tfsi e s tronic advanced edition

2023 Audi Q3 Sportback S line 35 TFSI (150hp)
2023 Audi Q3 Sportback S line 35 TFSI (150hp)

Article link: audi q3 45 tfsi e s tronic advanced edition.

Learn more about the topic audi q3 45 tfsi e s tronic advanced edition.

See more: luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *