Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de Nieuwe Audi Q4 e-tron 35 e-tron Edition 5d – Exclusieve Review en Prijzen!

Ontdek de Nieuwe Audi Q4 e-tron 35 e-tron Edition 5d – Exclusieve Review en Prijzen!

Audi Q4 e-tron 2023 Review (50 Quattro S Line)

audi q4 e-tron 35 e-tron edition 5d

De Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d is de nieuwste elektrische SUV van Audi en belooft een combinatie van luxe en duurzaamheid. Het voertuig is al een tijdje beschikbaar voor pre-order in Nederland en zal binnenkort ook op de weg verschijnen. Laten we eens kijken naar de kenmerken, pre-order en beschikbaarheid, technische specificaties, ontwerp en interieur, rijervaring, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid, prijs en concurrentie en beoordelingen van experts en klanten.

Kenmerken van de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d

De Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d wordt aangedreven door een elektromotor met een vermogen van 170 pk en 310 Nm koppel. Het voertuig is uitgerust met een 52 kWh-batterij die een actieradius van 341 kilometer biedt volgens de WLTP-cyclus. Het voertuig heeft een topsnelheid van 160 km/u en kan in 9 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren.

De Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d heeft een lengte van 4,6 meter, een breedte van 1,9 meter en een hoogte van 1,6 meter. Het voertuig heeft een wielbasis van 2,76 meter en biedt voldoende binnenruimte voor vijf passagiers en hun bagage.

Het voertuig is uitgerust met een groot aantal geavanceerde functies zoals het Audi Virtual Cockpit, Audi Connect-diensten, MMI-navigatie plus, DAB+ digitale radio en achteruitrijcamera. Het voertuig is ook uitgerust met geavanceerde assistentiesystemen zoals lane departure warning, adaptive cruise control, parkeerhulp, en automatische noodremfunctie.

Pre-order en beschikbaarheid

De Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d wordt momenteel aangeboden voor pre-order in Nederland. Het voertuig zal naar verwachting in de herfst van 2021 op de markt komen. Audi heeft aangegeven dat de productie van de Q4 e-Tron 35 binnenkort zal beginnen en dat het voertuig tegen het einde van de zomer beschikbaar zal zijn voor klanten.

Technische specificaties van de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d

Motor:
Elektromotor

Vermogen:
170 pk

Koppel:
310 Nm

Batterijcapaciteit:
52 kWh

Actieradius:
341 kilometer (WLTP)

Topsnelheid:
160 km/u

Acceleratie van 0-100 km/u:
9 sec

Ontwerp en interieur van de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d

Het ontwerp van de Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d is strak en modern, met scherpe lijnen en een gestroomlijnde uitstraling. Het voertuig heeft een robuuste en aerodynamische carrosserie en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder Mythos zwart, Tyfoon grijze, Ibis wit, Navarra blauw en Floret zilver.

Het interieur van de Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d is ruim en luxe en biedt voldoende ruimte voor vijf passagiers en hun bagage. Het voertuig is uitgerust met hoogwaardige materialen en heeft een uitgebreid scala aan voorzieningen, zoals verwarmde en geventileerde stoelen, een premium audiosysteem en een panoramisch schuifdak.

Rijervaring met de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d

De Q4 E-Tron 35 e-Tron Edition 5d biedt een soepele en stille rijervaring, dankzij de elektromotor en de geavanceerde ophanging. Het voertuig is responsief en biedt snelle acceleratie, waardoor het gemakkelijk is om snelheden te bereiken en in te halen op de snelweg. Bovendien biedt het voertuig een comfortabele en rustige rit, zonder schokken of lawaai.

Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid van de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d

De Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d is een volledig elektrische auto en biedt dus een nuluitstootervaring. Het voertuig is uitgerust met een 52 kWh-batterij die zorgt voor een actieradius van maximaal 341 kilometer per lading. Bovendien is het voertuig uitgerust met regeneratief remmen, waardoor de batterij kan worden opgeladen tijdens het remmen.

De Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d is gebouwd met duurzaamheid in gedachten en bevat gerecyclede materialen in het interieur. Audi heeft zich ook gericht op het verminderen van de ecologische voetafdruk van het voertuig door zoveel mogelijk duurzame materialen en processen te gebruiken tijdens de productie.

Prijs en concurrentie van de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d

De prijs van de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d begint bij ongeveer 48.995 euro in Nederland. Dit maakt het voertuig een van de meest betaalbare elektrische SUV’s op de markt en een aantrekkelijke keuze voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare elektrische mobiliteit.

De belangrijkste concurrenten van de Q4 e-Tron 35 zijn de Volkswagen ID.4, Tesla Model Y, Ford Mustang Mach-E en Nissan Ariya.

Beoordelingen van de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d door experts en klanten

Experts en klanten zijn het erover eens dat de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d een indrukwekkende elektrische SUV is, met een uitstekende combinatie van luxe en duurzaamheid. Het voertuig wordt geprezen om zijn comfortabele en stille rijervaring, responsieve acceleratie en uitgebreide voorzieningen.

Sommige experts en klanten hebben echter opgemerkt dat de actieradius van 341 kilometer misschien niet voldoende is voor lange afstanden en dat de laadtijd van de batterij relatief lang kan zijn.

Audi Q4 e-Tron 35 vs 40

De Audi Q4 e-Tron 35 en 40 verschillen voornamelijk in prestaties en batterijcapaciteit. De Q4 e-Tron 40 heeft een sterkere elektromotor met een vermogen van 204 pk en een batterijcapaciteit van 77 kWh, waardoor het een actieradius van 520 kilometer biedt volgens de WLTP-cyclus. De Q4 e-Tron 35 heeft een vermogen van 170 pk en een batterijcapaciteit van 52 kWh, waardoor het een actieradius van 341 kilometer biedt volgens de WLTP-cyclus.

Audi Q4 e-Tron 40

De Audi Q4 e-Tron 40 heeft een sterkere elektromotor met een vermogen van 204 pk en een batterijcapaciteit van 77 kWh, waardoor het een actieradius van 520 kilometer biedt volgens de WLTP-cyclus. Het voertuig biedt ook snellere acceleratie en hogere topsnelheden dan de Q4 e-Tron 35.

2022 Audi Q4 e-Tron

De 2022 Audi Q4 e-Tron is de nieuwste versie van de elektrische SUV van Audi en biedt een aantal upgrades en verbeteringen ten opzichte van eerdere modellen. Het voertuig is uitgerust met geavanceerde technologieën en functies en biedt een indrukwekkende combinatie van prestaties en duurzaamheid.

Audi Q4 e-Tron 35 review

De Audi Q4 e-Tron 35 heeft positieve beoordelingen gekregen van experts en klanten vanwege zijn comfortabele en stille rijervaring, uitgebreide voorzieningen en aantrekkelijke prijsstelling. Sommige mensen hebben echter opgemerkt dat de actieradius mogelijk niet voldoende is voor lange afstanden.

Audi Q4 e-Tron 40 range

De Audi Q4 e-Tron 40 heeft een actieradius van 520 kilometer volgens de WLTP-cyclus, waardoor het voertuig geschikt is voor langeafstandsritten. De Q4 e-Tron 40 heeft een batterijcapaciteit van 77 kWh en kan sneller accelereren en hogere topsnelheden bereiken dan de Q4 e-Tron 35.

Audi Q4 e-Tron review

De Audi Q4 e-Tron heeft positieve beoordelingen gekregen vanwege zijn luxe interieur, uitgebreide voorzieningen en geavanceerde technologieën. Het voertuig wordt ook geprezen om zijn indrukwekkende combinatie van prestaties en duurzaamheid.

Audi Q4 e-Tron dimensions

De Audi Q4 e-Tron heeft een lengte van 4,6 meter, een breedte van 1,9 meter en een hoogte van 1,6 meter. Het voertuig biedt voldoende binnenruimte voor vijf passagiers en hun bagage.

Audi Q4 e-Tron range miles

De Audi Q4 e-Tron heeft een actieradius van 341 kilometer volgens de WLTP-cyclus voor de Q4 e-Tron 35 en 520 kilometer voor de Q4 e-Tron 40. De actieradius kan variëren op basis van de rij- en laadomstandigheden.

FAQs

Wanneer wordt de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d beschikbaar?
Audi heeft aangegeven dat de productie binnenkort zal beginnen en dat het voertuig tegen het einde van de zomer beschikbaar zal zijn.

Wat is de prijs van de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d?
De prijs van de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d begint bij ongeveer 48.995 euro in Nederland.

Wat is het bereik van de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d?
De Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d heeft een actieradius van 341 kilometer volgens de WLTP-cyclus.

Welke concurrenten heeft de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d?
De belangrijkste concurrenten van de Audi Q4 e-Tron 35 zijn de Volkswagen ID.4, Tesla Model Y, Ford Mustang Mach-E en Nissan Ariya.

Welke technologieën en voorzieningen zijn beschikbaar op de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d?
De Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d is uitgerust met geavanceerde functies zoals het Audi Virtual Cockpit, Audi Connect-diensten, MMI-navigatie plus, DAB+ digitale radio en achteruitrijcamera. Het voertuig is ook uitgerust met geavanceerde assistentiesystemen zoals lane departure warning, adaptive cruise control, parkeerhulp, en automatische noodremfunctie.

Wat is het verschil tussen de Audi Q4 e-Tron 35 en 40?
De Audi Q4 e-Tron 40 heeft een sterkere elektromotor met een vermogen van 204 pk en een batterijcapaciteit van 77 kWh, waardoor het een actieradius van 520 kilometer biedt volgens de WLTP-cyclus. De Q4 e-Tron 35 heeft een vermogen van 170 pk en een batterijcapaciteit van 52 kWh, waardoor het een actieradius van 341 kilometer biedt volgens de WLTP-cyclus.

Is de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d milieuvriendelijk?
Ja, de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d is milieuvriendelijk omdat het voertuig geen uitstoot produceert en gerecyclede materialen bevat in het interieur.

Conclusie

De Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d is een indrukwekkende elektrische SUV die luxe en duurzaamheid biedt tegen een betaalbare prijs. Het voertuig heeft een comfortabele en stille rijervaring, een uitgebreid scala aan voorzieningen en geavanceerde technologieën. Terwijl sommige mensen opmerken dat de actieradius van het voertuig niet voldoende is voor lange afstanden, biedt het voertuig toch voldoende reikwijdte voor dagelijks gebruik. Over het algemeen is de Audi Q4 e-Tron 35 e-Tron Edition 5d een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar luxe en duurzame mobiliteit.

Keywords searched by users: audi q4 e-tron 35 e-tron edition 5d audi q4 e-tron 35 vs 40, audi q4 e-tron 40, 2022 audi q4 e-tron, audi q4 e tron 35 review, audi q4 e tron 40 range, audi q4 e tron review, audi q4 e tron dimensions, audi q4 e tron range miles

Categories: Top 11 audi q4 e-tron 35 e-tron edition 5d

Audi Q4 e-tron 2023 Review (50 Quattro S Line)

See more here: luongythuhang.com

audi q4 e-tron 35 vs 40

De Audi Q4 e-tron verschijnt binnenkort op de markt en belooft een nieuwe standaard te zetten voor elektrische SUV’s. De auto komt in twee varianten: de Q4 e-tron 35 en Q4 e-tron 40. Maar wat is het verschil tussen de twee en welke moet je kiezen? In dit artikel bekijken we beide modellen in detail en kijken we naar de voor- en nadelen van elke optie.

De Q4 e-tron 35

Laten we beginnen met de Q4 e-tron 35. Deze auto heeft een 52 kWh batterij en een elektromotor die een vermogen levert van 170 pk en een koppel van 310 Nm. Hij accelereert in 9 seconden van 0 naar 100 km/u en heeft een topsnelheid van 160 km/u. De Q4 e-tron 35 heeft een actieradius van ongeveer 340 km en kan opgeladen worden met maximaal 100 kW DC-laden.

De basisprijs voor de Q4 e-tron 35 is € 43.750,-. Dit is ongeveer € 8.000,- goedkoper dan de Q4 e-tron 40. Als je echter alle extra opties kiest, kan de prijs natuurlijk snel oplopen.

De Q4 e-tron 40

De Q4 e-tron 40 heeft een 77 kWh batterij en een elektromotor die een vermogen levert van 204 pk en een koppel van 310 Nm. Hij accelereert in 8,5 seconden van 0 naar 100 km/u en heeft een topsnelheid van 180 km/u. De Q4 e-tron 40 heeft een actieradius van ongeveer 520 km en kan opgeladen worden met maximaal 125 kW DC-laden.

De Q4 e-tron 40 is sneller en heeft een grotere actieradius dan de Q4 e-tron 35. De basisprijs voor de Q4 e-tron 40 is € 51.000,-.

Welke moet je kiezen?

Het hangt allemaal af van je budget en je rijstijl. Als je meestal korte afstanden rijdt en niet veel lange reizen maakt, is de Q4 e-tron 35 een prima optie. Hij heeft voldoende vermogen en een actieradius van ongeveer 340 km, wat genoeg is voor de meeste dagelijkse ritten. Bovendien is hij goedkoper dan de Q4 e-tron 40.

Als je echter veel lange reizen maakt en een grotere actieradius nodig hebt, is de Q4 e-tron 40 de betere optie. Hij heeft een actieradius van ongeveer 520 km en kan opgeladen worden met maximaal 125 kW DC-laden.

Het opladen van de Q4 e-tron

Laten we eens kijken naar het opladen van de Q4 e-tron. De Q4 e-tron 35 kan met maximaal 100 kW DC-laden worden opgeladen, terwijl de Q4 e-tron 40 kan worden opgeladen met maximaal 125 kW DC-laden. Dit betekent dat je de batterij van de Q4 e-tron 35 in ongeveer 38 minuten kunt opladen tot 80% met een 100 kW DC-lader. Met een 125 kW DC-lader kan de Q4 e-tron 40 in ongeveer 38 minuten worden opgeladen tot 80%.

De Q4 e-tron kan ook thuis worden opgeladen met een laadpaal van 7,2 kW of 11 kW. Met een laadpaal van 7,2 kW kan de Q4 e-tron 35 in ongeveer 7,5 uur worden opgeladen van 0 tot 100%, terwijl de Q4 e-tron 40 in ongeveer 12,5 uur kan worden opgeladen van 0 tot 100%. Met een laadpaal van 11 kW kan de Q4 e-tron 35 in ongeveer 5 uur worden opgeladen van 0 tot 100%, terwijl de Q4 e-tron 40 in ongeveer 8,5 uur kan worden opgeladen van 0 tot 100%.

FAQs

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over de Q4 e-tron:

1. Wat is het verschil tussen de Q4 e-tron 35 en de Q4 e-tron 40?

De Q4 e-tron 35 heeft een 52 kWh batterij en een actieradius van ongeveer 340 km, terwijl de Q4 e-tron 40 een 77 kWh batterij heeft en een actieradius van ongeveer 520 km.

2. Hoe lang duurt het om de Q4 e-tron op te laden?

De Q4 e-tron kan met maximaal 100 kW DC-laden worden opgeladen en kan thuis worden opgeladen met een laadpaal van 7,2 kW of 11 kW.

3. Hoe snel kan de Q4 e-tron accelereren?

De Q4 e-tron 35 accelereert in 9 seconden van 0 naar 100 km/u, terwijl de Q4 e-tron 40 accelereert in 8,5 seconden van 0 naar 100 km/u.

4. Wat is de topsnelheid van de Q4 e-tron?

De Q4 e-tron 35 heeft een topsnelheid van 160 km/u, terwijl de Q4 e-tron 40 een topsnelheid heeft van 180 km/u.

5. Is de Q4 e-tron duurzaam?

Ja, de Q4 e-tron is een volledig elektrische SUV en stoot geen schadelijke uitlaatgassen uit.

Conclusie

De Audi Q4 e-tron is een indrukwekkende auto die de lat hoog legt voor elektrische SUV’s. De Q4 e-tron 35 is een goede optie als je meestal korte afstanden rijdt en niet veel lange reizen maakt, terwijl de Q4 e-tron 40 de betere optie is als je veel lange reizen maakt en een grotere actieradius nodig hebt. Beide modellen hebben hun eigen voor- en nadelen en het hangt allemaal af van je budget en rijstijl. In ieder geval bieden de Q4 e-tron-modellen geweldige prestaties en een efficiënt, duurzaam alternatief voor traditionele benzineauto’s.

audi q4 e-tron 40

De Audi Q4 e-tron 40 is de nieuwste elektrische SUV van Audi en een graag geziene gast op de Nederlandse wegen. Deze auto combineert de luxe en kwaliteit die we van Audi gewend zijn, met een krachtige en duurzame aandrijving. In dit artikel bespreken we de belangrijkste eigenschappen en voordelen van de Q4 e-tron 40, waarom deze auto een goede keuze is voor elke liefhebber van elektrische auto’s.

Ontwerp

De Audi Q4 e-tron 40 valt meteen op door zijn moderne, gestroomlijnde design. Audi heeft deze auto gemaakt om te presteren, maar ook om indruk te maken op de weg. Het exterieur is strak en aerodynamisch, met een sportieve uitstraling en fraaie details zoals de verlichte Audi-ringen op de neus en achterkant van de auto.

Het interieur is net zo stijlvol en modern. De instrumenten zijn eenvoudig af te lezen en het scherm van het infotainmentsysteem is groot genoeg om alle functies gemakkelijk te kunnen gebruiken. De zitplaatsen zijn eveneens van topkwaliteit, met ondersteuning waar nodig en comfort voor lange ritten. De stoelen hebben ook een massagefunctie voor extra ontspanning tijdens het rijden.

Ook belangrijk is de ruimte in de Q4 e-tron 40. Zowel de bestuurder als de passagiers hebben veel bewegingsvrijheid en er is voldoende been- en hoofdruimte. De bagageruimte is ook groter dan je zou verwachten van een auto van dit formaat. Je kunt er gemakkelijk je boodschappen, sportuitrusting of bagage in kwijt.

Prestaties

De Audi Q4 e-tron 40 is uitgerust met een 52 kWh-batterij die een actieradius van ongeveer 341 km mogelijk maakt (WLTP-norm). Dit betekent dat je moeiteloos lange afstanden kunt rijden zonder dat je tussentijds hoeft op te laden. Bovendien is de auto dankzij zijn 150 kW elektrische motor snel en wendbaar, met voldoende vermogen en koppel om snel op te trekken en soepel te manoeuvreren in het verkeer.

Opladen

De Q4 e-tron 40 heeft verschillende oplaadopties waarmee je het maximale uit je auto kunt halen. Zo kun je de batterij thuis of op kantoor opladen met een wallbox-laadsysteem, dat ongeveer 5 uur duurt. Met een gewoon stopcontact duurt het ongeveer 10 uur om volledig op te laden. Als je onderweg bent, zijn er meer dan genoeg snellaadopties die je kunt gebruiken. Voor snelladen met een kabel moet je een openbaar laadstation gebruiken met een vermogen van minimaal 100 kW. In dat geval kun je de batterij in ongeveer 38 minuten tot 80% opladen.

Veiligheid en technologie

Audi staat bekend om zijn uitstekende veiligheidsnormen en de Q4 e-tron 40 is daarop geen uitzondering. Deze auto is uitgerust met diverse geavanceerde veiligheidssystemen, zoals adaptieve cruisecontrol met stop&go, lane assist, parkeerhulp, cross-traffic assist en camera’s voor een 360-graden zicht. De auto heeft ook Audi pre sense, dat automatisch de remmen kan activeren tijdens een noodsituatie om de inzittenden te beschermen.

Het infotainmentsysteem van de Audi Q4 e-tron 40 is eveneens uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder een 10,1 inch touchscreen display, spraakherkenning en Apple CarPlay/ Android Auto-integratie. Hierdoor kun je gemakkelijk navigeren, muziek afspelen en communiceren terwijl je onderweg bent.

Prijs

De prijs van de Audi Q4 e-tron 40 begint bij € 46.295, maar de uiteindelijke prijs kan variëren afhankelijk van de gekozen opties en accessoires. Hoewel de aanschafprijs hoger kan zijn dan die van een conventionele auto, zijn de operationele kosten (zoals opladen en onderhoud) meestal lager. Bovendien is het bij elektrische auto’s vaak mogelijk om subsidie of belastingvoordeel te krijgen, waardoor de kosten nog meer worden gedrukt.

FAQs

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen (FAQs) over de Audi Q4 e-tron 40:

1. Hoe lang duurt het opladen van de Audi Q4 e-tron 40?

– Afhankelijk van de oplaadoptie kan het opladen van een lege batterij tussen de 5 en 10 uur duren. Snelladen bij een openbaar station met een vermogen van minimaal 100 kW duurt ongeveer 38 minuten tot 80%.

2. Hoe ver kan ik rijden op een volledige batterijlading?

– De Q4 e-tron 40 heeft een actieradius van tot wel 341 km, volgens de WLTP-norm.

3. Hoeveel kost de Audi Q4 e-tron 40?

– De basisprijs van de Q4 e-tron 40 begint bij € 46.295, maar de uiteindelijke prijs kan variëren afhankelijk van de gekozen opties en accessoires.

4. Is de Audi Q4 e-tron 40 een veilige auto?

– Ja, de Audi Q4 e-tron 40 is uitgerust met diverse geavanceerde veiligheidssystemen, zoals adaptieve cruisecontrol met stop&go, lane assist, parkeerhulp, cross-traffic assist en camera’s voor een 360-graden zicht. De auto heeft ook Audi pre sense, dat automatisch de remmen kan activeren tijdens een noodsituatie om de inzittenden te beschermen.

5. Hoe snel kan de Q4 e-tron 40 accelereren?

– De Q4 e-tron 40 heeft een krachtige elektromotor die in staat is om in 8,5 seconden van 0 naar 100 km/u te accelereren.

Conclusie

De Audi Q4 e-tron 40 is een elegante en sportieve elektrische SUV met veel ruimte, luxe en geavanceerde functies. Deze auto is een geweldige keuze voor elke liefhebber van elektrische auto’s, dankzij zijn uitstekende prestaties, actieradius en oplaadopties. Bovendien is de Q4 e-tron 40 een veilige auto met de nieuwste veiligheidstechnologieën en voordelige operationele kosten.

2022 audi q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron is een elektrische SUV die in 2022 op de markt zal komen. Het is de nieuwste toevoeging aan het groeiende aantal elektrische voertuigen dat door Audi wordt geproduceerd. De Q4 e-tron is geïnspireerd door de conceptauto met dezelfde naam die in 2019 op de Autosalon van Genève werd gepresenteerd. Het voertuig biedt een combinatie van stijl, prestaties, technologie en duurzaamheid die het perfect maken voor iedereen die op zoek is naar een elektrische auto van hoge kwaliteit. In dit artikel gaan we dieper in op de specificaties en kenmerken van de Audi Q4 e-tron.

Specificaties

De Audi Q4 e-tron wordt geleverd met twee verschillende aandrijflijnen en batterijgroottes. De basisversie heeft een batterij van 52 kWh en een elektromotor met 170 pk. Hiermee kan het voertuig in 8,5 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren en heeft het een topsnelheid van 160 km/u. De actieradius bedraagt ongeveer 340 km.

De tweede versie van de Q4 e-tron heeft een batterij van 77 kWh en twee elektromotoren die samen goed zijn voor 306 pk. Hiermee kan het voertuig in slechts 6,3 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren en heeft het een topsnelheid van 180 km/u. De actieradius van deze versie is ongeveer 520 km.

Design

Het ontwerp van de Audi Q4 e-tron is modern en elegant. Het heeft een strakke carrosserie die wordt gecombineerd met aerodynamische lijnen die de luchtweerstand verminderen. Aan de voorkant heeft het voertuig een opvallende grille, terwijl aan de achterkant een spoiler en diffuser te vinden zijn. De led-koplampen en achterlichten zijn ultramodern en dragen bij aan het sportieve uiterlijk van de Q4 e-tron.

Interieur

Het interieur van de Q4 e-tron is hoogwaardig en futuristisch. Het bestaat uit hoogwaardige materialen zoals duurzaam leer en aluminium. Het dashboard is digitaal en voorzien van het nieuwste infotainmentsysteem van Audi. Het systeem omvat een groot touch screen display waarop de bestuurder alles kan instellen wat nodig is. Het digitale instrumentenpaneel is ook volledig aanpasbaar.

De ruimte in het voertuig is een van de grootste voordelen van de Q4 e-tron. Zowel bestuurders als passagiers zullen genieten van de royale been- en hoofdruimte, ongeacht de grootte van hun lichaam.

Technologie

De Audi Q4 e-tron is volledig verbonden en heeft de nieuwste technologie van Audi aan boord. Het infotainmentsysteem van het voertuig bevat een breed scala aan functies, waaronder kaarten en navigatie, entertainment en connectiviteit. De belangrijkste functies van het systeem zijn handsfree bellen en muziek streamen via Bluetooth of via Apple CarPlay of Android Auto.

Veiligheid

Audi heeft veel aandacht besteed aan de veiligheid van de Q4 e-tron. Het voertuig heeft verschillende geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder rijstrookassistentie, parkeerhulpsystemen, automatische remmen bij noodgevallen en achteruitrijcamera’s.

Opladen

Het opladen van de Audi Q4 e-tron is eenvoudig en veilig. Het voertuig kan worden opgeladen bij een openbaar oplaadstation of bij een thuislaadstation. Met behulp van een snellader (tot 125 kW) kan de batterij van de Q4 e-tron in ongeveer 38 minuten worden opgeladen tot 80 procent. Met de reguliere lading duurt het ongeveer 7 uur en 30 minuten om de batterij volledig op te laden.

FAQs

1. Wat is de prijs van de Audi Q4 e-tron?

De prijs van het voertuig is momenteel nog niet bekendgemaakt. Het is te verwachten dat de prijs van de Q4 e-tron in dezelfde prijscategorie als de Audi A3 en Q3 zal liggen.

2. Wat is de leverdatum van de Audi Q4 e-tron?

De Audi Q4 e-tron wordt in 2022 op de markt gebracht. De exacte leverdatum is momenteel nog niet bekendgemaakt.

3. Wat is de actieradius van de Audi Q4 e-tron?

De actieradius van de Audi Q4 e-tron is afhankelijk van de gekozen batterijversie en aandrijving. De basisversie heeft een actieradius van ongeveer 340 km, terwijl de versie met een batterij van 77 kWh een actieradius heeft van ongeveer 520 km.

4. Wat is de oplaadtijd van de Audi Q4 e-tron?

Met behulp van een snellader kan de Audi Q4 e-tron in ongeveer 38 minuten worden opgeladen tot 80 procent. Met de reguliere lading duurt het ongeveer 7 uur en 30 minuten om de batterij volledig op te laden.

Conclusie

De Audi Q4 e-tron is een indrukwekkende toevoeging aan het groeiende aantal elektrische voertuigen dat door Audi wordt geproduceerd. Het is een moderne, stijlvolle en duurzame elektrische SUV die fantastische prestaties levert en is voorzien van een breed scala aan technologieën en veiligheidsfuncties. Met een royale binnenruimte en een uitstekende actieradius wordt de Audi Q4 e-tron een populaire keuze voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige en betrouwbare elektrische auto.

Images related to the topic audi q4 e-tron 35 e-tron edition 5d

Audi Q4 e-tron 2023 Review (50 Quattro S Line)
Audi Q4 e-tron 2023 Review (50 Quattro S Line)

Article link: audi q4 e-tron 35 e-tron edition 5d.

Learn more about the topic audi q4 e-tron 35 e-tron edition 5d.

See more: luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *