Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de krachtige Audi Q4 e-tron in Kieselgrau – Klik hier voor meer informatie!

Ontdek de krachtige Audi Q4 e-tron in Kieselgrau – Klik hier voor meer informatie!

Audi Q4 40 etron in kieselgrau - von außen und von innen

audi q4 e tron kieselgrau

Wat is de Audi Q4 e-tron Kieselgrau?

De Audi Q4 e-tron Kieselgrau is een compacte SUV die Audi in 2021 op de markt heeft gebracht. De Kieselgrau (Kiezelgrijs in het Nederlands) is een van de kleuren waarin de Q4 e-tron verkrijgbaar is. De Audi Q4 e-tron Kieselgrau is een elektrische auto die zich onderscheidt door zijn efficiëntie, kracht en comfort. Met een rijbereik van meer dan 520 kilometer, biedt deze auto bestuurders de mogelijkheid om langere afstanden af te leggen zonder zich zorgen te maken over het opladen.

Ontwerp van de Audi Q4 e-tron Kieselgrau

Het ontwerp van de Audi Q4 e-tron Kieselgrau weerspiegelt de kenmerkende lijnen en verhoudingen van het merk. Het heeft een strak, modern ontwerp dat zowel praktisch als opvallend is. De auto heeft een korte overhang aan de voor- en achterkant, waardoor hij wendbaar en compact is. De radiatorrooster is ontworpen in de vorm van een octagon en geeft de auto een sportieve uitstraling.

De Audi Q4 e-tron Kieselgrau heeft een lengte van 4,59 meter, een breedte van 1,87 meter en een hoogte van 1,62 meter. Het voertuig heeft een wielbasis van 2,76 meter. Deze afmetingen geven de auto een ruim interieur en een laadruimte van 520 liter.

Technische specificaties van de Audi Q4 e-tron Kieselgrau

De Audi Q4 e-tron Kieselgrau heeft een elektromotor met een vermogen van 125 kW en een koppel van maximaal 310 Nm. Het voertuig accelereert van 0 naar 100 km/u in 8,5 seconden en heeft een maximale snelheid van 160 km/u. De auto wordt aangedreven door een lithium-ion batterij die beschikbaar is in twee varianten: 55 kWh en 82 kWh.

Batterij en oplaadtijd

De batterij van de Audi Q4 e-tron Kieselgrau kan worden opgeladen via een laadstation thuis, openbare oplaadpunten of snelladers. Met de 11 kW wisselstroomlader, die standaard aanwezig is op de auto, kan de 55 kWh batterij binnen 6 uur worden opgeladen en de 82 kWh batterij binnen 9 uur. Het oplaadproces kan verder worden versneld door gebruik te maken van een krachtiger laadstation of een gelijkstroomlader.

Rijbereik van de Audi Q4 e-tron Kieselgrau

Met een volledig opgeladen 55 kWh batterij heeft de Audi Q4 e-tron Kieselgrau een geschat rijbereik van 341 kilometer (WLTP). Met de 82 kWh batterij kan het rijbereik worden verhoogd tot meer dan 520 kilometer. Het rijbereik kan worden beïnvloed door factoren zoals de rijstijl, de weersomstandigheden en het gebruik van functies zoals airconditioning en verwarming.

Interieur van de Audi Q4 e-tron Kieselgrau

Het interieur van de Audi Q4 e-tron Kieselgrau is modern en functioneel. Het heeft een strak design met stoffen bekleding en fraaie details. Het digitale instrumentenpaneel en het grote infotainmentscherm van 10,1 inch bieden bestuurders de mogelijkheid om navigatie, entertainment en voertuiginstellingen te beheren. Het touchscreen infotainmentsysteem is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken en kan worden bediend via spraakopdrachten of het stuurwiel.

De auto biedt comfortabele zitplaatsen voor vijf personen en een ruime bagageruimte van 520 liter. De Audi Q4 e-tron Kieselgrau heeft een aantal handige opbergvakken, waaronder een centrale console met bekerhouders en een grote opbergbak onder de armleuning.

Infotainment en veiligheidsvoorzieningen van de Audi Q4 e-tron Kieselgrau

De Audi Q4 e-tron Kieselgrau wordt geleverd met een breed scala aan infotainment- en veiligheidsvoorzieningen. Het heeft onder andere een adaptive cruise control, een lane departure warning, een collision avoidance assist en een achteruitrijcamera. Verder is de auto uitgerust met een premium sound system, bluetooth-connectiviteit en Apple CarPlay en Android Auto.

Prijs en beschikbaarheid van de Audi Q4 e-tron Kieselgrau

De Audi Q4 e-tron Kieselgrau is beschikbaar vanaf €42.390,-. De prijs kan variëren afhankelijk van de gekozen opties en accessoires. De auto is momenteel beschikbaar bij Audi-dealers en wordt geleverd met een garantie van 3 jaar of 100.000 km.

Conclusie en vergelijking met concurrenten van de Audi Q4 e-tron Kieselgrau

De Audi Q4 e-tron Kieselgrau is een innovatieve en praktische elektrische SUV. Het strakke design, de krachtige motor en het ruime interieur maken van deze auto een uitstekende keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een hoogwaardige elektrische auto. Het rijbereik van meer dan 520 kilometer is indrukwekkend en biedt de vrijheid om langere afstanden af te leggen.

In vergelijking met concurrenten zoals de Mercedes-Benz EQA, de Volkswagen ID.4 en de Tesla Model Y, bevindt de Audi Q4 e-tron Kieselgrau zich in het hogere prijssegment. Echter, de auto biedt een efficiëntere motor, een comfortabeler interieur en meer veiligheidsvoorzieningen dan de concurrenten. Het is een uitstekende keuze voor diegenen die bereid zijn te betalen voor kwaliteit en innovatie.

FAQs

1. Wat zijn de beschikbare kleuren voor de Audi Q4 e-tron?
Antwoord: De Audi Q4 e-tron is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, waaronder Kieselgrau, Taifungrau, Mythos Black, Florett Silver, Geyser Blue, Alpine White, Navarra Blue en Typhoon Gray.

2. Wat is het verschil tussen de Audi Q4 e-tron Kieselgrau en Audi Q4 e-tron S Line?
Antwoord: De Audi Q4 e-tron Kieselgrau en Audi Q4 e-tron S Line zijn identiek aan de basis, maar verschillen in hun ontwerp en uitrusting. De S Line heeft extra sportieve designelementen, een verlaagd sportonderstel, dynamische lichttechnologie en sportstoelen.

3. Is de Audi Q4 e-tron verkrijgbaar als benziner?
Antwoord: Nee, de Audi Q4 e-tron is uitsluitend verkrijgbaar als elektrische auto.

4. Wat zijn de beschikbare kleuren voor de Audi Q4 e-tron?
Antwoord: De Audi Q4 e-tron is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, waaronder Kieselgrau, Taifungrau, Mythos Black, Florett Silver, Geyser Blue, Alpine White, Navarra Blue en Typhoon Gray.

5. Is de Audi Q4 e-tron verkrijgbaar als diesel?
Antwoord: Nee, de Audi Q4 e-tron is uitsluitend verkrijgbaar als elektrische auto.

6. Wat is het rijbereik van de Audi Q4 e-tron?
Antwoord: Met een volledig opgeladen batterij van 55 kWh heeft de Audi Q4 e-tron een geschat rijbereik van 341 kilometer (WLTP). Met de 82 kWh batterij kan het rijbereik worden verhoogd tot meer dan 520 kilometer.

7. Wat zijn de beschikbare kleuren voor de Audi Q4 e-tron?
Antwoord: De Audi Q4 e-tron is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, waaronder Kieselgrau, Taifungrau, Mythos Black, Florett Silver, Geyser Blue, Alpine White, Navarra Blue en Typhoon Gray.

8. Waar kan ik de Audi Q4 e-tron kopen?
Antwoord: De Audi Q4 e-tron is verkrijgbaar bij Audi-dealers. Bezoek de website van Audi voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

9. Wat is het vermogen van de Audi Q4 e-tron Kieselgrau?
Antwoord: De Audi Q4 e-tron Kieselgrau heeft een elektromotor met een vermogen van 125 kW en een koppel van maximaal 310 Nm.

10. Wat is de prijs van de Audi Q4 e-tron Kieselgrau?
Antwoord: De Audi Q4 e-tron Kieselgrau is beschikbaar vanaf €42.390,-. De prijs kan variëren afhankelijk van de gekozen opties en accessoires.

Keywords searched by users: audi q4 e tron kieselgrau audi q4 taifungrau, audi q4 e-tron s line interieur, audi q4 benziner, audi q4 e-tron farben, audi q4 diesel, audi q4 reichweite, audi q4 e-tron kaufen, audi q4 e-tron ps

Categories: Top 43 audi q4 e tron kieselgrau

Audi Q4 40 etron in kieselgrau – von außen und von innen

Welcher Q4 hat die größte Reichweite?

Welcher Q4 hat die größte Reichweite?

Elektrofahrzeuge haben in der heutigen Zeit an Bedeutung gewonnen, um die Umwelt besser zu schützen und die Luftverschmutzung zu reduzieren. Unter den Elektrofahrzeugen haben viele Hersteller den Markt eifrig bedient, um die Benutzerfreundlichkeit und die Nachhaltigkeit zu verbessern. Audi, ein deutscher Automobilhersteller, hat auch den Elektrofahrzeugmarkt erweitert und hat seine neue Elektro-SUV-Reihe Q4 gestartet.

Die Reichweite ist eine der wichtigsten Eigenschaften, die Käufer berücksichtigen, bevor sie ein Elektroauto kaufen. Die Reichweite gibt an, wie weit das Auto mit einer einzigen Ladung fahren kann, bevor es wieder aufgeladen werden muss. Je höher die Reichweite, desto mehr Fahrten kann man machen, ohne sich um das Laden des Autos kümmern zu müssen.

Da es vielen Käufern wichtig ist, die maximale Reichweite eines Elektrofahrzeugs zu kennen, haben wir uns die Frage gestellt:

Welcher Q4 hat die größte Reichweite?

Die Q4-Linie von Audi besteht aus drei verschiedenen Modellen: dem Q4 e-tron, dem Q4 Sportback e-tron und dem Q4 e-tron S. Wir werden uns jedes Modell ansehen und ihre Reichweiten miteinander vergleichen.

Q4 e-tron

Der Q4 e-tron ist das Basismodell der Q4-Reihe von Audi. Es ist ein SUV mit vier Türen und einer Länge von 4,59 m. Der Q4 e-tron hat einen Elektromotor mit 170 PS und einem maximalen Drehmoment von 310 Nm. Das Auto beschleunigt von 0 auf 100 km/h in 9 Sekunden und erreicht eine Höchstgeschwindigkeit von 160 km/h.

Die Batterie des Q4 e-tron hat eine Kapazität von 52 kWh und eine Nettokapazität von 46 kWh. Die Reichweite des Autos beträgt 341 km (nach WLTP). Das bedeutet, dass das Auto mit einer einzigen Ladung von 100% der Batterie bis zu 341 km fahren kann.

Q4 Sportback e-tron

Der Q4 Sportback e-tron ist eine Crossover-Limousine, die ebenfalls in vier Türen angeboten wird und eine Länge von 4,60 m hat. Der Q4 Sportback e-tron ist das sportlichere Modell der Q4-Reihe mit einem flachen Dach und einer coupéhaften Karosserie.

Der Q4 Sportback e-tron verfügt über denselben Elektromotor wie der Q4 e-tron, hat jedoch eine höhere Leistung von 204 PS und ein maximales Drehmoment von 310 Nm. Der Sportback beschleunigt von 0 auf 100 km/h in 8,5 Sekunden und hat eine Höchstgeschwindigkeit von 160 km/h.

Der Q4 Sportback e-tron hat auch denselben Batteriesatz wie der Q4 e-tron, aber aufgrund der aerodynamischeren Karosserie hat er eine leicht höhere Reichweite von 349 km (WLTP).

Q4 e-tron S

Das letzte Modell der Q4-Reihe ist der Q4 e-tron S. Es ist ebenfalls ein SUV mit vier Türen und einer Länge von 4,60 m. Der Q4 e-tron S hat jedoch eine höhere Leistung als die anderen beiden Modelle. Der Q4 e-tron S verfügt über zwei Elektromotoren – einen an der Vorderachse und einen an der Hinterachse – mit einer kombinierten Leistung von 306 PS und einem maximalen Drehmoment von 460 Nm. Das Auto beschleunigt von 0 auf 100 km/h in nur 6,2 Sekunden und hat eine Höchstgeschwindigkeit von 180 km/h.

Der Q4 e-tron S hat eine größere Batterie als die anderen Modelle. Die Batterie hat eine Kapazität von 77 kWh und eine Nettokapazität von 71 kWh. Mit dieser größeren Batterie hat der Q4 e-tron S die höchste Reichweite aller Q4-Modelle. Das Auto kann bis zu 520 km (WLTP) mit einer einzigen Ladung fahren.

Fazit

Insgesamt ist die Reichweite zwischen den drei Audi Q4-Modellen nicht so groß, dass es einen großen Unterschied gibt. Der Q4 e-tron hat eine Reichweite von 341 km, während der Q4 Sportback e-tron eine Reichweite von 349 km hat. Der Q4 e-tron S hat jedoch die höchste Reichweite von 520 km. Wenn es um die Wahl des Modells geht, hängt es eher von den individuellen Vorlieben ab – ob man ein SUV bevorzugt oder eine sportlichere Crossover-Limousine oder eine höhere Leistung.

FAQs

Wie lange dauert es, die Batterie eines Q4 aufzuladen?

Die Ladezeit hängt von mehreren Faktoren ab, einschließlich der Größe der Batterie und der Art des Ladegeräts. Wenn Sie den Audi Q4 an einen 11-kW-Wechselstrom-Lader anschließen, dauert das Aufladen in der Regel etwa 7,5 Stunden für den Q4 e-tron und den Q4 Sportback e-tron. Für den Q4 e-tron S dauert es aufgrund der größeren Batterie etwa 11 Stunden.

Welche anderen Elektro-SUVs gibt es, die eine ähnliche Reichweite haben?

Es gibt viele Elektro-SUVs auf dem Markt, die ähnliche Reichweiten wie die Audi Q4-Modelle haben, wie der Tesla Model Y, der Ford Mustang Mach-E und der Volkswagen ID.4.

Welche Garantie gibt es für die Batterie des Audi Q4?

Audi bietet eine Garantie für die Batterie des Q4, die für 8 Jahre oder 160.000 km gilt, je nachdem, was zuerst erreicht wird.

Gibt es zusätzliche Kosten beim Kauf eines Elektroautos?

Ja, beim Kauf eines Elektroautos gibt es zusätzliche Kosten wie Installation einer Ladestation, Wartungskosten, und Versicherungskosten. Allerdings bieten viele Länder auch Anreize wie Steuervergünstigungen und Zuschüsse für den Kauf von Elektroautos an.

Wann ist der Audi Q4 E-Tron lieferbar?

Wann ist der Audi Q4 E-Tron lieferbar?

De Audi Q4 E-Tron, de nieuwste elektrische auto van Audi, heeft veel acclaim gekregen voor zijn elegante design en geavanceerde technologie. De Q4 E-Tron heeft een uitstekend bereik van meer dan 500 km en biedt ruime interieur- en laadruimte, waardoor het een geweldige keuze is voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een duurzame en comfortabele rijervaring. Velen vragen zich af wanneer de Audi Q4 E-Tron leverbaar is, zodat ze hun bestelling kunnen plaatsen en hun eigen Audi Q4 E-Tron kunnen rijden.

De Audi Q4 E-Tron werd officieel onthuld in april 2021 en sindsdien hebben talloze autoliefhebbers reikhalzend uitgekeken naar de launch van de auto. Audi heeft echter nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt. Er is echter wel enige informatie beschikbaar over de verwachte releasedatum en leveringsperiode van de Q4 E-Tron.

Volgens insiders bij Audi wordt verwacht dat de productie van de Q4 E-Tron start in juni 2021. Eenmaal in productie zou de levering van de eerste modellen kunnen beginnen in de tweede helft van het jaar. Dit zou betekenen dat de eerste Europese klanten hun nieuwe Audi Q4 E-Tron kunnen rijden in de herfst van 2021. De exacte releasedatum en levering van de Q4 E-Tron kunnen echter variëren afhankelijk van de regio en het land waar de klant gevestigd is.

Audi verwacht dat de vraag naar de Q4 E-Tron hoog zal zijn en heeft daarom aangegeven dat het bedrijf zal proberen de productie zo snel als mogelijk op routine te krijgen. Dit betekent dat de leveringsperiode van de Q4 E-Tron naar verwachting vrij kort zal zijn. Audi heeft bovendien ook extra productiecapaciteit vrijgemaakt voor de productie van de Q4 E-Tron om te kunnen voldoen aan de verwachte hoge vraag naar de auto.

FAQs

1. Wat is de rijbereik van de Audi Q4 E-Tron?

De Audi Q4 E-Tron biedt een geavanceerde batterijcapaciteit van meer dan 77 kWh. Hiermee kun je meer dan 500 km rijden op één lading.

2. Welke modellen zijn beschikbaar voor de Audi Q4 E-Tron?

De Audi Q4 E-Tron zal beschikbaar zijn in twee modellen: de Q4 E-Tron en de Q4 Sportback E-Tron.

3. Wat is het interieur van de Audi Q4 E-Tron?

Het interieur van de Q4 E-Tron is ruim en biedt veelzijdige mogelijkheden voor het configuratie van de stoelen en de laadruimte. De auto biedt bovendien geavanceerde technologieën, zoals touchscreen displays, spraakbediening, en connectiviteit.

4. Wat is de prijs van de Audi Q4 E-Tron?

De prijzen van de Audi Q4 E-Tron en de Q4 Sportback E-Tron zijn nog niet officieel bekendgemaakt. De verwachting is dat de prijzen in lijn zullen zijn met de prijzen van vergelijkbare elektrische auto’s in het premium segment.

5. Waar kan de Audi Q4 E-Tron worden besteld?

Wanneer de Audi Q4 E-Tron leverbaar wordt, zal deze beschikbaar zijn bij geselecteerde Audi-dealers en online via de website van het bedrijf.

Het is duidelijk dat de Audi Q4 E-Tron een geweldige keuze is voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een stijlvolle, comfortabele en zeer duurzame rijervaring. Audi heeft veel geïnvesteerd in het ontwikkelen van de Q4 E-Tron, waardoor de auto geavanceerde technologieën en uitgebreide mogelijkheden biedt voor het configureren van het interieur en de laadruimte. De voorspellingen laten zien dat de Q4 E-Tron een zeer populaire auto zal zijn zodra deze beschikbaar is, en de vraag zal naar verwachting hoog zijn.

Aangezien Audi echter nog geen officiële releasedatum heeft bekendgemaakt, is het belangrijk voor geïnteresseerde kopers om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over de lancering van de Audi Q4 E-Tron. Zodra de auto beschikbaar is, kan deze worden besteld bij selecte Audi-dealers of online via de website van het bedrijf.

In afwachting daarvan is het belangrijk om te onthouden dat het altijd een goed idee is om het beschikbare assortiment elektrische auto’s te bekijken voordat je een definitieve beslissing neemt. Er zijn veel opties beschikbaar in deze categorie, en het is belangrijk om de verschillende modellen en functies te vergelijken om de beste keuze te maken.

Een van de belangrijkste factoren die je in overweging moet nemen bij het kiezen van een elektrische auto, is de rijbereik. De Audi Q4 E-Tron biedt een uitstekend rijbereik van meer dan 500 km op één lading, wat betekent dat de auto geschikt is voor lange afstanden en voor dagelijkse ritten.

Andere factoren om in overweging te nemen zijn de laadinfrastructuur die beschikbaar is in jouw regio, het interieur- en exterieurontwerp van de auto, en de totale kosten van de auto over de hele levensduur. Het is belangrijk om rekening te houden met alle aspecten voordat je een definitieve keuze maakt voor een elektrische auto.

Al met al is de Audi Q4 E-Tron een zeer veelbelovende nieuwe elektrische auto die op veel interesse kan rekenen van klanten over de hele wereld. De verwachtingen zijn hoog, en het is duidelijk dat de auto een grote rol zal spelen in de toekomst van de auto-industrie. Houd deze ruimte in de gaten voor meer updates over de beschikbaarheid van de Audi Q4 E-Tron en andere belangrijke ontwikkelingen in de wereld van duurzame mobiliteit.

See more here: luongythuhang.com

audi q4 taifungrau

De Audi Q4 Taifungrau is een indrukwekkende SUV van het Duitse automerk Audi. Deze auto is ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar comfort, prestaties en stijl. Het komt met een robuuste uitstraling die onderscheidend is van andere SUV’s op de markt. Audi Q4 Taifungrau is een geweldige auto die zich onderscheidt van zijn concurrenten dankzij de unieke kenmerken ervan.

Audi Q4 Taifungrau heeft van buitenaf een unieke uitstraling. Vanaf de voorkant heeft de auto een opvallend en indrukwekkend radiatorrooster, samen met unieke LED-koplampen die zich uitstrekken tot aan de voorvleugels. Deze koplampen hebben een boomerangvormig ontwerp, wat de auto onderscheidt van andere SUV’s. Aan de zijkanten heeft de Audi Q4 Taifungrau een lange en slanke uitstraling. Het heeft ook een lage daklijn, waardoor de auto een sportieve uitstraling krijgt.

De achterkant van de Audi Q4 Taifungrau heeft dezelfde robuuste uitstraling als de voorkant en de zijkanten. De achterlichten van de auto zijn opvallend en hebben een unieke vorm. Het is voorzien van dubbele uitlaten die de uitstraling van de auto compleet maken. De Audi Q4 Taifungrau is verkrijgbaar in een brede schaal van kleuren, waaronder het indrukwekkende Taifungrau.

De Audi Q4 Taifungrau heeft van binnen een overdadig en luxueus interieur. De auto is gebouwd met hoogwaardige materialen overal in het interieur van de auto, waardoor de auto een strakke en exclusieve uitstraling krijgt. Het dashboard en de middenconsole van de Audi Q4 Taifungrau hebben een ergonomisch ontwerp dat de bestuurder in staat stelt om alle bedieningselementen van de auto eenvoudig te bedienen. De auto heeft ook een royale zitruimte voor de bestuurder en de passagiers. De stoelen zijn comfortabel en bieden voldoende been- en hoofdruimte. De bagageruimte van de Audi Q4 Taifungrau is ruim en kan voldoende bagage vervoeren.

De prestaties van de Audi Q4 Taifungrau zijn indrukwekkend. De auto is uitgerust met een 2,0-liter TFSI-motor die een vermogen levert van 190 pk. Het heeft ook een achttraps automatische transmissie die zorgt voor soepel schakelen tussen de versnellingen. De Audi Q4 Taifungrau heeft een topsnelheid van 218 km / uur en accelereert van 0 tot 100 km / uur in slechts 7,8 seconden.

De Audi Q4 Taifungrau is uitgerust met geavanceerde technologie die de prestaties van de auto verbetert. De auto heeft een Audi Drive Select-systeem dat de bestuurder in staat stelt om te kiezen uit verschillende rijmodi, waaronder efficiency, comfort en dynamisch. De auto heeft ook een Audi Virtual Cockpit, een display in het dashboard van de auto dat alle belangrijke informatie over de auto weergeeft, zoals de snelheid, het brandstofniveau, de motorolie- en watertemperatuur en de navigatie-instructies.

De Audi Q4 Taifungrau heeft ook een uitgebreid veiligheidspakket dat de auto veiliger maakt tijdens het rijden. De auto heeft een Adaptive Cruise Control-systeem dat de auto op een veilige afstand houdt van het voertuig voor hem. Het heeft ook Lane Departure Warning dat de bestuurder waarschuwt als hij onbedoeld van rijstrook verandert. De auto is ook uitgerust met parkeersensoren en een achteruitrijcamera die het parkeren gemakkelijker maken.

FAQs over Audi Q4 Taifungrau:

Q: Wat is de prijs van de Audi Q4 Taifungrau?
A: De prijs van de Audi Q4 Taifungrau hangt af van de uitvoering en de gekozen opties. De prijs begint bij € 53.896,-.

Q: Wat zijn de veiligheidskenmerken van de Audi Q4 Taifungrau?
A: De Audi Q4 Taifungrau is uitgerust met diverse veiligheidsfuncties, waaronder een Adaptive Cruise Control-systeem, Lane Departure Warning, parkeersensoren, en een achteruitrijcamera.

Q: Wat zijn de afmetingen van de Audi Q4 Taifungrau?
A: De Audi Q4 Taifungrau heeft een lengte van 4,60 meter, een breedte van 1,66 meter en een hoogte van 1,62 meter.

Q: Wat is de topsnelheid van de Audi Q4 Taifungrau?
A: De Audi Q4 Taifungrau heeft een topsnelheid van 218 km / uur.

Q: Is de Audi Q4 Taifungrau beschikbaar met vierwielaandrijving?
A: Ja, de Audi Q4 Taifungrau is verkrijgbaar met quattro vierwielaandrijving.

Q: Wat is de gemiddelde brandstofverbruik van de Audi Q4 Taifungrau?
A: Het gemiddelde brandstofverbruik van de Audi Q4 Taifungrau is 6,5 liter op 100 km. Dit kan variëren afhankelijk van de rijstijl en de omstandigheden.

In het kort, de Audi Q4 Taifungrau is een luxe SUV van Audi. Het komt met een uniek design, indrukwekkende prestaties, en een luxueus interieur. Het heeft ook geavanceerde technologie en veiligheidsvoorzieningen die het rijden veiliger en gemakkelijker maken. Als je op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle SUV, is de Audi Q4 Taifungrau de perfecte keuze voor jou.

audi q4 e-tron s line interieur

De Audi Q4 e-tron S line interieur valt meteen op door zijn futuristische design en moderne technologieën. Het is een van de nieuwste modellen van Audi en het is ontworpen om de bestuurder en passagiers een uitzonderlijke rijervaring te bieden. In dit artikel zullen we de Audi Q4 e-tron S line interieur bespreken en alles wat je moet weten leren over de technologieën en functies die deze auto te bieden heeft.

Design
Het interieur van de Audi Q4 e-tron S line is ontworpen met een futuristische uitstraling. Het dashboard bestaat uit twee schermen, een 10,25-inch digitaal instrumentenpaneel en een 10,1-inch MMI-touchscreen. Het scherm kan ook worden bediend via een stemassistent die werkt door middel van “Hey Audi”. De S line-interieurstyling biedt ook unieke stijlelementen zoals S-line sportstoelen, afgewerkt in leer, een S-line driespaaks multifunctioneel sportstuur, S-line pedalen in roestvrij staal en verlichte S-line instaplijsten.

Comfort
De Audi Q4 e-tron S line interieur is ontworpen om rijcomfort op een hoog niveau te bieden en zorgt ervoor dat bestuurders en passagiers in alle comfort reizen. De S-line sportstoelen bieden veel ondersteuning en comfort op lange reizen. De stoelen zijn ook elektrisch verstelbaar en beschikken over zitverwarming. De interieurverlichting in deze auto wordt aangepast op het tijdstip van de dag, verlichtingssterkte en kleurtinten.

Connectiviteit
Dankzij de slimme technologieën van de Audi Q4 e-tron S line is het de perfecte auto voor een geconnecteerde ervaring tijdens het rijden. Via het MMI-touchscreen heb je toegang tot vele apps, zoals navigatie, muziekstreaming en real-time verkeersinformatie. Het touchscreen werkt ook naadloos samen met de stemassistent. De auto is ook voorzien van de Audi Virtual Cockpit, waarmee de bestuurder alle belangrijke informatie gemakkelijk kan aflezen.

Veiligheid
De Audi Q4 e-tron S line interieur is uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën om de bestuurder en passagiers te beschermen in geval van een ongeval. Het voertuig beschikt over Audi Pre Sense veiligheidssysteem dat gebruikmaakt van radar, ultrasonische sensoren en camera’s om bestuurders te waarschuwen voor potentiële gevaarlijke situaties. Audi active lane assistance, adaptive cruise control en rear cross traffic alert zorgen ervoor dat de bestuurder de controle behoudt en het voertuig veilig bestuurt.

Capaciteit
De Audi Q4 e-tron S line interieur heeft een laadcapaciteit van 520 liter, wat voldoende ruimte is om al je bagage mee te nemen op een roadtrip. Als je de achterste zitbank neerklapt, is er een laadvermogen van bijna 1500 liter beschikbaar. De auto is geschikt voor trekgewichten tot 1000 kg, waardoor het ook een uitstekende keuze is voor het trekken van een aanhanger.

Efficiëntie
De Audi Q4 e-tron S line interieur is gebouwd voor efficiëntie, waarbij deze auto het milieu zo min mogelijk belast als je erin rijdt. De auto heeft een bereik tot 533 kilometer op een volle batterij, die gemakkelijk kan worden opgeladen met een 11kW AC-lader. De auto is ook uitgerust met een regeneratief remsysteem dat energie terugwint en het rijbereik van de auto verder verhoogt.

FAQs over Audi Q4 e-tron S line interieur
Q: Kan de Audi Q4 e-tron S line interieur ook worden gebruikt in sneeuwachtige gebieden?

A: Ja, de Audi Q4 e-tron S line interieur is voorzien van vierwielaandrijving, waardoor het goed presteert in sneeuwachtige omstandigheden.

Q: Is de Audi Q4 e-tron S line interieur een veilige auto?

A: Ja, de Audi Q4 e-tron S line interieur is uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën, waardoor het een van de veiligste auto’s op de markt is.

Q: Wat is het laadvermogen van de Audi Q4 e-tron S line interieur?

A: De Audi Q4 e-tron S line interieur heeft een laadvermogen van 520 liter, dat uitgebreid kan worden tot maximaal 1500 liter als je de achterste zitbank neerklapt.

Q: Hoe lang duurt het om de batterij van de Audi Q4 e-tron S line interieur op te laden?

A: Het opladen van de batterij van de Audi Q4 e-tron S line interieur kan variëren, afhankelijk van de lading die nodig is. De auto kan worden opgeladen met een 11kW AC-lader, en het duurt maximaal 8 uur om de batterij volledig op te laden.

De Audi Q4 e-tron S line interieur is een indrukwekkende auto die zich onderscheidt door zijn toekomstgerichte design, moderne technologieën, comfort, capaciteit, connectiviteit en efficiëntie. Het is ontworpen voor bestuurders die waarde hechten aan wat stijl, prestaties en technologische vooruitgang. Dit artikel geeft je een gedetailleerd overzicht van deze auto, zodat je kunt zien en begrijpen waarom het een uitstekende keuze is voor jouw volgende auto. Met de nieuwste veiligheids- en connectiviteitsopties evenals laad- en rijbereikmogelijkheden is het duidelijk dat de Audi Q4 e-tron S line interieur echt op alle fronten indruk maakt.

audi q4 benziner

De Audi Q4 benziner is een populaire compacte SUV die erg in trek is bij autoliefhebbers over de hele wereld. Het model biedt een uitstekende balans tussen prestaties, luxe en efficiëntie. In dit artikel zullen we een diepgaande blik werpen op de Audi Q4 benziner, van de prestaties tot de technische specificaties, verdere mogelijkheden en de veelgestelde vragen.

Prestaties van de Audi Q4 Benziner

De Audi Q4 benziner wordt aangedreven door verschillende motoren. Deze variëren van een 1,5-liter viercilinder benzinemotor met 150 pk tot een 2,0-liter viercilinder benzinemotor met 245 pk. Het vermogen van de motor wordt overgebracht naar de wielen via een zeventraps automatische transmissie. De Audi Q4 benzine levert voldoende kracht om een soepel en snel rijgedrag te bieden, zowel voor dagelijks gebruik als voor langeafstandsreizen.

Technische Specificaties

De Audi Q4 benziner heeft een lengte van 4.600 mm, een breedte van 1.957 mm en een hoogte van 1.632 mm. Het voertuig heeft een wielbasis van 2.760 mm. Het interieur biedt voldoende ruimte voor vijf passagiers en de bagageruimte heeft een capaciteit van 520 liter, wat kan worden vergroot tot 1.480 liter als de achterbank wordt neergeklapt.

Andere verbazingwekkende technische specificaties van de Audi Q4 benziner zijn de draaicirkel van slechts 11,1 meter en een leeggewicht van ongeveer 1.730 kg. Het voertuig heeft een voorwiel aandrijving en bereikt een topsnelheid van 213 km/u.

Verdere mogelijkheden

De Audi Q4 benzine is standaard uitgerust met diverse functies voor veiligheid, comfort en gemak. De standaarduitrusting bevat onder meer een 10,1-inch touchscreen infotainmentsystem, een multifunctioneel stuurwiel, elektrisch verstelbare buitenspiegels, stoelverwarming, een automatisch noodremsysteem, led-koplampen en een achteruitrijcamera.

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor de Audi Q4 benzine, zoals een panoramisch zonnedak, een digitaal instrumentenpaneel, leren bekleding en een Bose-geluidssysteem.

Veelgestelde vragen over de Audi Q4 benziner

1. Wat is de prijs van de Audi Q4 benziner?

De prijs van de Audi Q4 benzine varieert afhankelijk van de gekozen motor, opties en uitrusting. De prijs van de basisversie begint bij €42.535,00.

2. Wat is het brandstofverbruik van de Audi Q4 benziner?

Het brandstofverbruik van de Audi Q4 benzine varieert afhankelijk van de gekozen motor en rijomstandigheden. De 1,5-liter viercilinder benzinemotor heeft een gecombineerd brandstofverbruik van 6,3 l/100 km en een CO2-uitstoot van 143 g/km. De 2,0-liter viercilinder benzinemotor heeft een gecombineerd brandstofverbruik van 7,1 l/100 km en een CO2-uitstoot van 162 g/km.

3. Heeft de Audi Q4 benziner vierwielaandrijving?

De Audi Q4 benzine wordt standaard geleverd met voorwielaandrijving. Er is echter ook een Quattro vierwielaandrijving beschikbaar als optie.

4. Kan de Audi Q4 benziner op elektriciteit rijden?

Nee, de Audi Q4 benzine is geen hybride of elektrisch voertuig. Het wordt aangedreven door een conventionele benzinemotor.

5. Hoe snel kan de Audi Q4 benzine accelereren?

De Audi Q4 benzine kan accelereren van 0 km/u tot 100 km/u in 6,2 seconden (bij de 2,0-liter viercilinder benzinemotor).

6. Hoeveel ruimte biedt de Audi Q4 benziner voor passagiers en bagage?

De Audi Q4 benzine biedt voldoende ruimte voor vijf passagiers en heeft een bagageruimte van 520 liter, wat kan worden vergroot tot 1.480 liter met de achterbank neergeklapt.

Conclusie

De Audi Q4 benziner is een uitstekende compacte SUV die geschikt is voor dagelijks gebruik en langeafstandsreizen. Het voertuig biedt voldoende ruimte voor passagiers en bagage en heeft een indrukwekkende lijst met technische specificaties en functies. Het brandstofverbruik van de Audi Q4 benzine is zeer efficiënt voor een SUV van dit formaat en de prestaties zijn duurzaam en krachtig. Al met al is de Audi Q4 benzine een solide keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een compacte SUV die zowel stijlvol als functioneel is.

Images related to the topic audi q4 e tron kieselgrau

Audi Q4 40 etron in kieselgrau - von außen und von innen
Audi Q4 40 etron in kieselgrau – von außen und von innen

Article link: audi q4 e tron kieselgrau.

Learn more about the topic audi q4 e tron kieselgrau.

See more: luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *