Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Audi Q4 e-tron kopen? Ontdek nu alle voordelen en prijzen!

Audi Q4 e-tron kopen? Ontdek nu alle voordelen en prijzen!

Audi Q4 e-tron 2023 Review (50 Quattro S Line)

audi q4 e tron kopen

De Audi Q4 e-tron is een elektrische midsize SUV die recentelijk op de markt is gekomen en in Nederland beschikbaar is om te kopen. Als een gevestigde speler in de luxe auto-industrie, heeft Audi een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en prestatie. De Audi Q4 e-tron is een van de meest opwindende elektrische auto’s die momenteel op de markt zijn en biedt tal van voordelen, waaronder indrukwekkende prestaties, een ruim interieur, en een lange actieradius.

Mogelijkheden voor het kopen van een Audi Q4 e-tron

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een Audi Q4 e-tron, zijn er enkele opties beschikbaar. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de auto nieuw te kopen bij een Audi-dealer of online via audi.nl. Het is ook mogelijk om te zoeken naar een Audi Q4 e-tron occasion in Nederland. Dit kan een goede optie zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een koopje, maar het is belangrijk om te onthouden dat deze auto’s niet nieuw zijn en mogelijk al wat kilometers hebben afgelegd.

Belangrijke specificaties van de Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron is een half elektrische/hybride auto met een elektromotor en een accu. Het is beschikbaar in twee verschillende versies: de Audi Q4 e-tron en de Audi Q4 e-tron sportback.

De standaard Audi Q4 e-tron heeft een vermogen van 170 pk en kan in ongeveer 8,5 seconden van 0 naar 100 km/u gaan. De topsnelheid van de auto is 160 km/u. De auto heeft een actieradius van ongeveer 341 kilometer en kan in iets meer dan 7 uur worden opgeladen met een standaard thuislader.

De Audi Q4 e-tron sportback heeft een vermogen van 204 pk en kan in ongeveer 6,9 seconden van 0 naar 100 km/u gaan. De auto heeft een topsnelheid van 180 km/u. De actieradius van de sportback-versie is iets lager dan die van de standaardversie, met ongeveer 326 kilometer op een volledige lading. Het opladen van de sportback-versie duurt even lang als de standaardversie.

Hoe de Audi Q4 e-tron op te laden en de actieradius te maximaliseren

Om de Audi Q4 e-tron op te laden, zijn er verschillende opties beschikbaar. Een van de meest voor de hand liggende is om de auto op te laden met een thuislader. Audi biedt deze optie aan bij aankoop van de auto. Dit is handig als u uw auto regelmatig op uw eigen oprit wilt parkeren en wilt bijladen. U kunt uw eigen laadstation kopen of huren van uw energiebedrijf.

Een andere optie is om publieke laadpalen te gebruiken. Er zijn veel openbare laadpunten in Nederland die u kunt gebruiken om uw auto op te laden. Het kan handig zijn om een laadpas te hebben. Hiermee kunt u snel en eenvoudig betalen voor het gebruik van publieke laadpalen.

Om de actieradius te maximaliseren, kunt u proberen om uw rijgedrag te optimaliseren. U kunt bijvoorbeeld proberen om uw snelheid te matigen, uw acceleratorpedaal niet te zwaar in te drukken en uw rempedaal zo min mogelijk te gebruiken. Dit vermindert het verbruik van uw accu.

Technische details van de Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron heeft een aantal indrukwekkende technische specificaties. Een van de meest opvallende is de elektromotor, die een vermogen levert van 170 pk (in de standaardversie) en 204 pk (in de sportback-versie). De auto heeft ook een totaal koppel van 310 Nm, wat een uitstekende acceleratie en prestaties mogelijk maakt.

Een andere belangrijke technische specificatie van de Audi Q4 e-tron is het audiosysteem. De auto is standaard uitgerust met een uitstekend audiosysteem van Bang & Olufsen. Dit biedt een uitzonderlijk helder en gebalanceerd geluid, zelfs bij hoog volume.

Het interieur en comfortniveau van de Audi Q4 e-tron

Het interieur van de Audi Q4 e-tron is ruim en elegant ontworpen. De auto biedt voldoende ruimte voor vijf passagiers en heeft een stijlvolle afwerking. De stoelen zijn comfortabel en ondersteunend en bieden voldoende been- en hoofdruimte.

Een ander kenmerk van het interieur van de Audi Q4 e-tron is de digital cockpit. Dit is een volledig digitaal display dat alles weergeeft, van de snelheid en het brandstofniveau tot navigatie en media. Het biedt ook volledige connectiviteit met uw smartphone via het Audi MMI-systeem.

Prijsklasse en beschikbaarheid van de Audi Q4 e-tron in Nederland

De prijsklasse voor de Audi Q4 e-tron in Nederland begint bij € 48.295,- incl. BTW voor de standaardversie en € 52.795,- incl. BTW voor de sportback-versie. De prijzen zijn exclusief opties en pakketkortingen.

Audi Q4 e-tron is nu beschikbaar bij Audi dealers in het hele land. U kunt ook online bij Audi bestellen via audi.nl.

FAQs

1. Wat zijn de verschillen tussen de Audi Q4 e-tron en de Audi Q4 e-tron sportback?

De Audi Q4 e-tron sportback heeft een hoger vermogen en een iets lagere actieradius dan de standaard Audi Q4 e-tron. De sportback-versie heeft ook een meer aflopende daklijn en ziet er sportiever en dynamischer uit dan de standaardversie.

2. Hoe snel kan de Audi Q4 e-tron opgeladen worden?

Met een thuislader kan de Audi Q4 e-tron in iets meer dan 7 uur volledig worden opgeladen.

3. Wat is de actieradius van de Audi Q4 e-tron?

De Audi Q4 e-tron heeft een actieradius van ongeveer 341 kilometer op een volle lading.

4. Is de Audi Q4 e-tron beschikbaar als occasion?

Ja, het is mogelijk om een Audi Q4 e-tron occasion te vinden in Nederland.

5. Wat zijn de beschikbare kleuren voor de Audi Q4 e-tron?

De Audi Q4 e-tron is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder Glacier White Metallic, Python Yellow Metallic en Krona Grey Metallic.

6. Hoe groot is de kofferruimte van de Audi Q4 e-tron?

De Audi Q4 e-tron heeft een kofferruimte van 520 liter met de achterbank omhoog, en 1.490 liter wanneer de achterbank neergeklapt is.

7. Wat is de prijs van de Audi Q4 e-tron Advanced Edition?

De prijs van de Audi Q4 e-tron Advanced Edition is afhankelijk van de specifieke uitvoering en opties die u kiest bij het bestellen. Raadpleeg audi.nl voor meer informatie over prijzen en opties.

8. Wat is de prijs van de Audi Q4 e-tron Sportback?

De prijs van de Audi Q4 e-tron Sportback begint bij € 52.795,- incl. BTW.

Keywords searched by users: audi q4 e tron kopen audi q4 e-tron occasion, audi q4 e-tron sportback, audi q4 e-tron prijs, audi q4 e-tron kleuren, audi q4 e-tron kofferruimte, audi q4 e-tron 40, audi q4 e-tron advanced edition, audi q4 e-tron sportback prijs

Categories: Top 85 audi q4 e tron kopen

Audi Q4 e-tron 2023 Review (50 Quattro S Line)

Hoeveel kost Audi Q4 e-tron?

De Audi Q4 e-tron is een volledig elektrische SUV van Audi, die in de eerste helft van 2021 op de markt zal komen. Deze nieuwe toevoeging aan het Audi-gamma zal naar verwachting zeer populair zijn onder autoliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar milieuvriendelijke alternatieven voor hun voertuig. Een van de belangrijkste vragen die veel mensen hebben over de Q4 e-tron is echter: hoeveel kost het?

Prijzen van de Audi Q4 e-tron

De prijzen van de Audi Q4 e-tron zullen naar verwachting variëren, afhankelijk van de specificaties van het voertuig en de regio waarin het wordt verkocht. Volgens de laatste informatie van Audi zullen de vanafprijzen in Duitsland beginnen bij €41.900 voor de standaardversie van de Q4 e-tron en €50.900 voor de Q4 Sportback e-tron. Beide modellen zullen beschikbaar zijn met verschillende uitrustingsniveaus en extra opties, waardoor de prijzen kunnen oplopen tot meer dan €60.000.

In Nederland beginnen de prijzen van de Audi Q4 e-tron bij €48.295 voor de standaardversie van het voertuig en €50.795 voor de Sportback-versie. Deze prijzen zijn inclusief BTW en BPM. De Q4 e-tron zal beschikbaar zijn met drie verschillende uitrustingsniveaus: de Q4 e-tron, Q4 e-tron Advanced en Q4 e-tron S Edition. De Sportback-versie zal beschikbaar zijn met twee verschillende uitrustingsniveaus: de Q4 Sportback e-tron en Q4 Sportback e-tron Advanced.

De exacte prijzen van de Audi Q4 e-tron zullen variëren afhankelijk van de uitrustingsniveaus en extra opties die worden gekozen. Veel autodealers bieden echter ook verschillende financierings- en lease-opties, waardoor de aankoop van een Q4 e-tron voor meer mensen toegankelijk wordt.

Uitrustingen en opties

De Audi Q4 e-tron zal beschikbaar zijn met verschillende standaarduitrustingen en extra opties om de bestuurder en passagiers een comfortabele en geavanceerde rijervaring te bieden. De standaarduitrustingen van de Q4 e-tron zullen onder andere bestaan uit LED-verlichting, automatische klimaatregeling, een multifunctioneel stuurwiel, een digitaal instrumentenpaneel en een acht inch infotainment-systeem. De Q4 e-tron Advanced zal beschikken over extra functies, zoals een verwarmbaar stuurwiel, viervoudig verstelbare bestuurdersstoel en parkeersensoren voor en achter.

Extra opties voor de Audi Q4 e-tron zullen onder andere bestaan uit een panoramisch glazen dak, een Bang & Olufsen-geluidssysteem, adaptieve cruise control, een head-up display en een achteruitrijcamera. Audi biedt ook verschillende rijhulp- en veiligheidsfuncties voor de Q4 e-tron, waaronder blind spot monitoring, rijstrookassistentie en automatische noodrem.

Milieuvriendelijkheid van de Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron is volledig elektrisch en produceert dus geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Het voertuig is voorzien van een batterij van 82 kWh, die een actieradius heeft van meer dan 450 kilometer (WLTP-norm). In combinatie met een snellaadstation kan de batterij van de Q4 e-tron in ongeveer 38 minuten worden opgeladen tot 80% van zijn capaciteit.

De Audi Q4 e-tron is ook ontworpen met duurzame materialen en productietechnieken. Het voertuig bevat bijvoorbeeld gerecyclede materialen, zoals tapijten en nylon vezels, en er wordt gebruik gemaakt van hernieuwbare energie in de productiefaciliteiten van Audi.

FAQs

1. Wat is de actieradius van de Audi Q4 e-tron?

De actieradius van de Audi Q4 e-tron is meer dan 450 kilometer (WLTP-norm) op een volledig opgeladen batterij.

2. Hoe lang duurt het om de batterij van de Audi Q4 e-tron op te laden?

Met een snellaadstation kan de batterij van de Audi Q4 e-tron in ongeveer 38 minuten worden opgeladen tot 80% van zijn capaciteit.

3. Is de Audi Q4 e-tron beschikbaar in verschillende uitrustingsniveaus?

Ja, de Audi Q4 e-tron is beschikbaar in drie verschillende uitrustingsniveaus: de Q4 e-tron, Q4 e-tron Advanced en Q4 e-tron S Edition.

4. Is de Audi Q4 e-tron beschikbaar als Sportback?

Ja, de Audi Q4 e-tron is beschikbaar als Sportback, met twee verschillende uitrustingsniveaus: de Q4 Sportback e-tron en Q4 Sportback e-tron Advanced.

5. Wat is de vanafprijs van de Audi Q4 e-tron?

De vanafprijs van de Audi Q4 e-tron in Nederland is €48.295, inclusief BTW en BPM.

Hoeveel km kan de Audi Q4 e-tron?

Met de opkomst van elektrische auto’s, worden meer en meer nieuwe modellen geïntroduceerd. Audi staat bekend om haar luxueuze en sportieve auto’s en heeft onlangs de Audi Q4 e-tron uitgebracht, een middelgrote SUV die volledig elektrisch is. Een veelgestelde vraag over deze auto is: hoeveel kilometer kan de Audi Q4 e-tron rijden?

Om deze vraag te beantwoorden, moeten we kijken naar de specificaties van dit voertuig. De Audi Q4 e-tron heeft twee versies: de Q4 35 e-tron en de Q4 40 e-tron. Beide versies hebben een 82 kWh batterijcapaciteit en zijn voorzien van quattro vierwielaandrijving.

De Q4 35 e-tron heeft een elektromotor met een vermogen van 170 pk en kan een topsnelheid behalen van 160 km/u. Het heeft een gecombineerd rijbereik van ongeveer 341 kilometer. Dit betekent dat de auto met een volle batterij ongeveer 341 kilometer kan rijden voordat hij moet worden opgeladen. Als de auto alleen in de stad wordt gebruikt, kan het rijbereik tot 516 kilometer worden verlengd.

De Q4 40 e-tron is iets krachtiger dan de Q4 35 e-tron, met een elektromotor die 204 pk kan leveren. Dit resulteert in een topsnelheid van 180 km/u. Net als de Q4 35 e-tron heeft de Q4 40 e-tron een gecombineerd rijbereik van ongeveer 341 kilometer. Het rijbereik in de stad is echter iets minder, met een bereik van ongeveer 488 kilometer.

Het is belangrijk op te merken dat deze cijfers alleen geldig zijn wanneer de auto wordt opgeladen tot 100%. Het is mogelijk om de auto op te laden tot 80%, maar dit zal resulteren in een korter rijbereik. Dit komt omdat de batterij een hogere laadsnelheid heeft wanneer deze bijna leeg is, dus door de batterij slechts gedeeltelijk te laden, kan deze niet het maximale potentieel bereiken.

Om de Audi Q4 e-tron op te laden, kan deze worden aangesloten op een normaal stopcontact of op een speciale laadpaal. Een normaal stopcontact zal de batterij langzamer opladen dan een speciale laadpaal, maar kan nog steeds worden gebruikt in noodgevallen. Het duurt ongeveer 38 uur om de auto volledig op te laden via een normaal stopcontact. Dit is echter niet aan te raden, aangezien een speciale laadpaal veel sneller is en de batterij binnen enkele uren kan laden.

Als je een speciale laadpaal hebt, kan je de Audi Q4 e-tron opladen met de volgende snelheden:

– AC-laadpaal thuis: 11 kW, 0-100% laden in 7,5 uur
– AC-laadpaal openbaar: 11 kW, 0-100% laden in 7,5 uur
– DC-laadstation openbaar: 125 kW, 10-80% laden in 38 minuten

Het is dus mogelijk om de Audi Q4 e-tron snel op te laden als je toegang hebt tot een speciale laadpaal. Dit kan handig zijn tijdens lange ritten waarbij de batterij vaak moet worden opgeladen.

FAQs:

1. Is de Audi Q4 e-tron geschikt voor lange ritten?
Ja, de Audi Q4 e-tron heeft een voldoende rijbereik om lange afstanden af te leggen. Bovendien kan de auto snel worden opgeladen aan speciale laadpalen om een langer rijbereik te garanderen.

2. Hoeveel kost de Audi Q4 e-tron?
De prijs van de Audi Q4 e-tron hangt af van het model en de uitvoering die wordt gekozen. De Q4 40 e-tron begint bij ongeveer €50,000 en de Q4 35 e-tron begint bij ongeveer €45,000.

3. Is de Audi Q4 e-tron milieuvriendelijk?
Ja, de Audi Q4 e-tron is volledig elektrisch en stoot dus geen vervuilende stoffen uit. Het is een relatief milieuvriendelijke optie in vergelijking met traditionele benzine- en dieselauto’s.

4. Wat zijn de voordelen van een elektrische auto zoals de Audi Q4 e-tron?
Elektrische auto’s hebben veel voordelen, waaronder:
– Ze zijn milieuvriendelijker dan benzine- en dieselauto’s omdat ze geen vervuilende stoffen uitstoten
– Ze zijn zuiniger in gebruik omdat elektriciteit goedkoper is dan benzine of diesel
– Ze zijn meestal stiller dan benzine- en dieselauto’s omdat ze geen lawaai maken van de verbrandingsmotor
– Ze hebben vaak een betere acceleratie en prestaties dan traditionele auto’s omdat elektromotoren een hoog koppel hebben

5. Is de Audi Q4 e-tron veilig?
Ja, de Audi Q4 e-tron heeft een hoge veiligheidsscore op basis van tests van Europese veiligheidsinstanties. Het is voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen, waaronder airbags, veiligheidsgordels en een noodremassistentiesysteem.

In conclusie, de Audi Q4 e-tron is een elektrische auto die geschikt is voor dagelijks gebruik en lange reizen. Het heeft een gecombineerd rijbereik van ongeveer 341 kilometer en kan snel worden opgeladen aan speciale laadpalen. De auto is relatief milieuvriendelijk en heeft verschillende veiligheidsvoorzieningen om de bestuurder en passagiers te beschermen.

See more here: luongythuhang.com

audi q4 e-tron occasion

De Audi Q4 e-tron is de nieuwe elektrische SUV van Audi, die op de markt is gekomen nadat het merk de bevoegdheden omarmde om een auto te maken die aan de behoeften van klanten voldoet. Het voertuig is verkrijgbaar als nieuwe of als tweedehands auto en is het eerste model van het bedrijf dat op het MEB-platform is gebouwd. Het heeft een luxe ontwerp dat naadloos overgaat in de geavanceerde technologie en rijprestaties. Het heeft bewezen een ideaal voertuig te zijn voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte, stijlvolle en milieuvriendelijke auto.

De Audi Q4 e-tron is sinds 2021 op de markt en heeft een hoog laadvermogen. De auto heeft een bereik van 520 kilometer en is klaar om op de openbare wegen te rijden. De auto beschikt over een interieur met de nieuwste technologie en biedt veel comfort voor de bestuurder en de passagiers. Het heeft een topsnelheid van 180 km/u, wat betekent dat de auto geschikt is voor zowel stadsritten als langeafstandsritten.

De Q4 e-tron biedt een indrukwekkende 100 kW-lader die u in slechts 38 minuten tot 80% kunt opladen. Met de thuislaadoptie van 11 kW is een volledige lading binnen 7 uur mogelijk. Het voertuig heeft een vermogen van 204 pk en een koppel van 310 Nm. Het zorgt voor soepel accelereren en kan in 8,5 seconden van 0 naar 100 km/u.

De auto werkt op twee elektromotoren om de achterwielen en de voorwielen aan te drijven, wat zorgt voor een geweldige rijervaring. De vierwielaandrijving zorgt ook voor betere grip op de weg, wat belangrijk is in alle weersomstandigheden. Elektrische auto’s zijn over het algemeen stiller dan auto’s met een verbrandingsmotor, en de Q4 e-tron is daar geen uitzondering op.

De Q4 e-tron heeft een slim interieur dat naadloos is geïntegreerd met de nieuwste technologie. Het interieur heeft een digitaal instrumentenpaneel met een 10,25-inch groot scherm waarop de bestuurder gemakkelijk de snelheid, het navigatiesysteem en andere informatie kan bekijken. Het infotainmentsysteem van de auto is eveneens op punt gesteld, met een 10,1-inch touchscreeninterface dat eenvoudig te bedienen is. Het biedt ook Apple CarPlay en Android Auto, waardoor het gemakkelijk is om verbinding te maken met uw smartphone. De Q4 e-tron is ook voorzien van spraakherkenningstechnologie, wat betekent dat u de audio- en telefoonfuncties gemakkelijk met uw stem kunt bedienen.

De Audi Q4 e-tron komt ook met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Het omvat onder meer een camera met 360 graden, verkeersbordenherkenning en aanrijdingsdetectie. Er is ook een adaptieve cruise control beschikbaar, evenals een dodehoekassistent en parkeerhulpcamera’s. De Q4 e-tron heeft een Euro NCAP-crashtestbeoordeling van 5 sterren behaald.

De Audi Q4 e-tron heeft een indrukwekkende prestatie en zou een geweldige keuze zijn als uw eerste elektrische auto. Niet alleen brengt het minder emissies met zich mee, maar de auto is ook zeer betrouwbaar en biedt veel comfort en veiligheidsopties. Het is een geweldige auto voor langeafstandsritten en biedt een veel stillere rijervaring dan traditionele auto’s.

FAQs

1. Is de Q4 e-tron beschikbaar als tweedehands auto?

Ja, de Q4 e-tron is beschikbaar als tweedehands auto. U kunt contact opnemen met een Audi-dealer om te informeren of ze gebruikte modellen beschikbaar hebben.

2. Hoe lang duurt het om de Q4 e-tron op te laden?

De Q4 e-tron kan in slechts 38 minuten tot 80% worden opgeladen met een 100 kW-lader. Bij een thuislaadoptie van 11 kW duurt het ongeveer 7 uur om een volledige lading te krijgen.

3. Welk bereik heeft de Q4 e-tron?

De Q4 e-tron heeft een bereik van 520 kilometer. Dit betekent dat u met een volledige lading comfortabel langeafstandsritten kunt maken.

4. Welke technologie is beschikbaar in de Q4 e-tron?

De Q4 e-tron heeft de nieuwste technologie ter ondersteuning van de infotainment en de veiligheid. Zo beschikt de auto over een 10,1-inch touchscreeninterface, Apple CarPlay en Android Auto en spraakherkenningstechnologie. Voor de veiligheid en assistentie aan de chauffeur biedt de auto 360-gradencamera’s, adaptieve cruise control en dodehoekassistentie.

5. Is de Q4 e-tron geschikt voor stadsritten en langeafstandsritten?

Ja, de Q4 e-tron is geschikt voor zowel stadsritten als langeafstandsritten. Het heeft een topsnelheid van 180 km/u, wat betekent dat de auto geschikt is voor snelwegen en andere langeafstandsritten. De auto is ook stil en betrouwbaar, waardoor het een ideale keuze is voor stadsritten.

audi q4 e-tron sportback

De Audi Q4 e-tron Sportback is het nieuwste elektrische model van Audi en is de sportieve coupé-versie van de reguliere Q4 e-tron. Het is een leuke, luxe en krachtige elektrische SUV die waarschijnlijk zal opvallen in het nog steeds groeiende elektrische voertuigsegment. In dit artikel zullen we meer te weten komen over de kenmerken en specificaties van de Audi Q4 e-tron Sportback.

Kenmerken van de Audi Q4 e-tron Sportback

Exterieur

Als we naar de buitenkant van de Audi Q4 e-tron Sportback kijken, zien we direct dat het dat typische Audi-design heeft. Maar in vergelijking met andere Audi’s heeft deze auto een meer SUV-achtige uitstraling, vooral aan de achterzijde. Natuurlijk benadrukt de sportieve en elegante lijn van de ‘Sportback’ carrosserie de compromisloze afstemming van deze auto op de wensen van de klant.

Interieur

Het interieur van de Audi Q4 e-tron Sportback is verbluffend. Audi heeft het volledig opnieuw ontworpen om volledig elektrische auto’s te accommoderen. Het interieur is ruim, comfortabel en high-tech. Het 10,25-inch display van de bestuurdersdisplay en het 10,1-inch infotainmentscherm zorgen ervoor dat bestuurders gemakkelijk en snel informatie kunnen vinden over de auto en het rijden. En met het optionele augmented reality-head-up-display kan de bestuurder in realtime informatie voor zichzelf weergeven op de voorruit.

In het interieur zien we verder het typische hoge kwaliteit en elegantie van Audi. Onder meer zacht en fraai gestikt Nappa leer op de sportstoelen en panoramisch glazen dak zorgen voor nog meer rijplezier.

Specificaties en prestaties

De Audi Q4 e-tron Sportback heeft twee verschillende varianten: de 35 en de 50. De verschillen tussen de twee zijn voornamelijk gericht op de prestaties van de motor en de actieradius van de batterij.

De 35

De Audi Q4 e-tron Sportback 35 heeft een enkele elektromotor en produceert 170 pk. Met deze specificatie kan de auto in 9 seconden van 0 naar 100 km/u gaan en heeft deze een topsnelheid van 160 km/u. Het heeft een batterij met een capaciteit van 52 kWh, wat zorgt voor een actieradius van 341 km (WLTP).

De 50

De Audi Q4 E-Tron Sportback 50 is ontworpen om sportiever te rijden; hij heeft een dubbele motor en heeft ook een grotere batterijcapaciteit. De capaciteit van de batterij is 77 kWh en met twee elektromotoren kan de auto een vermogen van 299 pk leveren.

Met deze prestaties kan de Q4 e-tron Sportback 50 in slechts 6,2 seconden van 0 naar 100 km/u versnellen. Het is ook in staat om een topsnelheid van 180 km/u te bereiken en heeft een actieradius van 488 km (WLTP).

Opladen

Inbegrepen bij de Audi Q4 e-tron Sportback is een 11 kW oplader, waarmee de auto binnen 7-8 uur volledig kan worden opgeladen. Met de 50, die met een snellere laadcapaciteit is uitgerust, kan snelladen tot 125 kW. Dit betekent dat het in 38 minuten van 5% naar 80% kan worden opgeladen.

Voor welk type rijder is de Audi Q4 e-tron Sportback geschikt?

De Audi Q4 e-tron Sportback is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een elektrische auto met een sportieve uitstraling zonder concessies te doen aan comfort en luxe. Met zijn hoge kwaliteit afwerking en technologische opties is het een auto die perfect past bij mensen met een passie voor technologie en de nieuwste trends in de autowereld.

FAQs

Wat is de prijs van de Audi Q4 e-tron Sportback?

De prijs van de Audi Q4 e-tron Sportback begint bij €47.100.

Hoe lang duurt de laadtijd van de Audi Q4 e-tron Sportback?

Met de meegeleverde thuislader duurt het volledig opladen van de auto ongeveer zeven tot acht uur. Met een snellader kan het opladen van 5% naar 80% worden gedaan in 38 minuten.

Hoe ver kan de Audi Q4 e-tron Sportback rijden op één oplaadbeurt?

De actieradius van de Audi Q4 e-tron Sportback is tussen de 341 en 488 km, afhankelijk van de specificaties en de batterijcapaciteit van het model.

Zijn er stuurhulpmiddelen bij de Audi Q4 e-tron Sportback?

Ja, er zijn verschillende stuurhulpmiddelen beschikbaar voor de Audi Q4 e-tron Sportback, waaronder een adaptieve snelheidsregeling, parkeerhulpsysteem en een elektromechanisch stuursysteem.

Hoe snel kan de Audi Q4 e-tron Sportback gaan?

Afhankelijk van het specifieke model kan de Audi Q4 e-tron Sportback maximaal 160 km/u of 180 km/u bereiken.

Images related to the topic audi q4 e tron kopen

Audi Q4 e-tron 2023 Review (50 Quattro S Line)
Audi Q4 e-tron 2023 Review (50 Quattro S Line)

Article link: audi q4 e tron kopen.

Learn more about the topic audi q4 e tron kopen.

See more: luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *