Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced – Nu beschikbaar!

Ontdek de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced – Nu beschikbaar!

7. Audi Q4 e-tron - Functionaliteiten

audi q4 e tron launch edition advanced

Overzicht van de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced

Op zoek naar een elektrische auto die zowel stijlvol als praktisch is? Dan zou de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced misschien iets voor jou kunnen zijn. Met indrukwekkende prestaties, een ruim interieur en een verbazingwekkend ontwerp voor een elektrische auto, is de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe auto.

De Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced is het hoogtepunt van meerdere jaren aan ontwikkeling door de wereldberoemde autofabrikant. Het is een compleet elektrische auto die is gebaseerd op het MEB-platform van de Volkswagen Groep, waardoor het een van de meest efficiënte elektrische auto’s op de markt is. De auto heeft ook een naar behoren indrukwekkende actieradius van ruim 500 kilometer, wat betekent dat je comfortabel lange afstanden kunt afleggen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen van de batterij.

De Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced is ontworpen om indruk te maken. Zowel het interieur als het exterieur van de auto is gestroomlijnd en modern, met kenmerkende Audi-ontwerpkenmerken die direct herkenbaar zijn. De auto biedt ook een geweldige mix van technologie en connectiviteit, waardoor het comfortabel en handig is om te rijden.

Interieurontwerp en kenmerken van de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced

De Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced heeft een prachtig interieur met hoogwaardige materialen en moderne technologieën. Het interieurontwerp is gericht op comfort en gezinsvriendelijkheid, met veel ruimte voor passagiers en bagage.

Het dashboard van de Q4 e-tron Launch Edition Advanced is opvallend modern en minimalistisch, wat het gemakkelijk maakt om te navigeren en de meeste functies van de auto te bedienen. Het 10,1-inch touchscreen dient als hoofdinterface voor het infotainmentsysteem van de auto, terwijl de rest van het dashboard een mix is van gladde plastics en zachte aanrakingen.

De stoelen zijn comfortabel en bieden goede ondersteuning, met extra brede armsteunen. Het hoofd- en beenruimte is ruim voldoende voor alle passagiers, inclusief langere mensen en kinderen. De bagageruimte biedt bovendien ook voldoende ruimte voor al uw spullen, met een laadvolume van maximaal 520 liter.

Exterieurontwerp en kenmerken van de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced

Het exterieurontwerp van de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced is ook indrukwekkend en modern. De auto heeft kenmerkende Audi-ontwerpkenmerken die de auto een herkenbare uitstraling geven. De voorkant heeft een kenmerkende Audi Singleframe-grille, terwijl de achterkant een sportieve en aerodynamische uitstraling heeft die de indrukwekkende prestaties van de auto benadrukt.

De Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced heeft indrukwekkende LED-koplampen met Matrix LED-technologie, waardoor het veilig en praktisch is om in het donker te rijden. Daarnaast heeft de auto ook LED-achterlichten en het innovatieve dynamische knipperlicht.

De auto wordt standaard geleverd met 20-inch lichtmetalen velgen die de sportieve uitstraling van de auto benadrukken.

Aandrijflijn en prestaties van de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced

De Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced heeft een efficiënte aandrijflijn die de auto snel en soepel laat rijden. De auto wordt aangedreven door een 150 kW (204 pk) elektromotor die een koppel van 310 Nm genereert. Hiermee kan de auto in minder dan 7,5 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren.

Het MEB-platform van Volkswagen Groep waarop de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced gebaseerd is, maakt het mogelijk om de auto efficiënt te laten rijden. De auto heeft een accupakket van 82 kWh, waarmee je ruim 500 kilometer kunt rijden op een volle accu.

De Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced ondersteunt ook snelladen, wat betekent dat je in slechts 30 minuten de batterij tot 80% kunt opladen.

Veiligheidsfuncties van de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced

De Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced bevat een reeks geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die de auto comfortabel en veilig maken om in te rijden.

De auto heeft Audi pre sense front, wat de bestuurder waarschuwt voor mogelijke frontale botsingen en indien nodig automatisch remt. De Q4 e-tron Launch Edition Advanced heeft ook Audi side assist, dat de bestuurder waarschuwt voor voertuigen in de dode hoek, evenals park assist, adaptive cruise control, lane departure warning en nog veel meer.

Infotainment en connectiviteit van de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced

De Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced heeft een geavanceerd infotainmentsysteem met een groot 10,1-inch touchscreen. Het systeem ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto, waardoor het gemakkelijk is om uw favoriete muziek, podcasts en navigatie-apps te gebruiken.

De auto heeft ook een draadloze laadfunctie voor uw telefoon. Daarnaast bevat de auto ook een premium audiosysteem van Bang & Olufsen met 10 luidsprekers, waardoor de audio-ervaring van de auto nog beter wordt.

Opties en pakketten beschikbaar voor de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced

Audi biedt verschillende pakketten aan voor de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced, waardoor de auto aan jouw behoeften kan worden aangepast. Zo is er bijvoorbeeld het “Comfort”-pakket, dat een automatisch dimmende binnenspiegel, binnenverlichting, privacyglas en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel bevat. Andere opties zijn bijvoorbeeld parkeersensoren en een achteruitrijcamera.

Prijs en beschikbaarheid van de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced

De Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced is nu beschikbaar in Nederland en begint bij een prijs van € 53.990,-. Dit maakt de auto iets duurder dan sommige concurrenten, zoals de Volkswagen ID.4, maar de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced biedt ook veel luxe materialen, geavanceerde technologie en indrukwekkende prestaties.

FAQs

1. Wat is het verschil tussen de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced en Launch Edition S Competition?

De Audi Q4 e-tron Launch Edition S Competition is een sportievere uitvoering van de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced. Het heeft een sportiever ontwerp en upgrades voor de ophanging en remmen. Het heeft ook een accupakket van 77 kWh, wat resulteert in een iets lagere actieradius (tot 490 kilometer).

2. Door wie wordt de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced geconfronteerd?

De Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced concurreert met andere elektrische SUV’s zoals de Volkswagen ID.4, Kia Niro EV en Tesla Model Y.

3. Wat zijn de beschikbare kleuren voor de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced?

Er zijn acht verschillende lakkleuren beschikbaar voor de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced, waaronder mythos zwart, pijl zilver, gletsjerwit metallic, Navarra blauw metallic, Floretzilver metallic, districtsgrijs metallic, tiogrijs en samoa oranje metallic.

4. Wat is het BPM-tarief voor de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced?

Het BPM-tarief voor de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced is afhankelijk van de uitvoering en de opties die je kiest. Het tarief voor de basisuitvoering begint bij € 10.327,-, maar dit kan op basis van individuele opties en pakketten hoger worden.

5. Wat is de actieradius van de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced?

De Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced heeft een actieradius van meer dan 500 kilometer op een volle batterij. Dit zal echter afhangen van de omstandigheden, zoals het weer, de rijstijl en de lading van de auto.

Keywords searched by users: audi q4 e tron launch edition advanced audi q4 e-tron launch edition s competition, audi q4 e-tron launch edition advanced plus, audi q4 e-tron 40 advanced edition, audi q4 e-tron advanced edition, audi q4 e tron sportback glacier white, audi q4 e-tron test, audi q4 e-tron actieradius, bpm audi q4 e-tron

Categories: Top 28 audi q4 e tron launch edition advanced

7. Audi Q4 e-tron – Functionaliteiten

See more here: luongythuhang.com

audi q4 e-tron launch edition s competition

Audi Q4 e-tron Launch Edition S Competition in Nederlands

Audi, the German luxury car manufacturer, has introduced its latest electric vehicle, the Audi Q4 e-tron Launch Edition S Competition, to the Dutch market. This stylish and environmentally-friendly electric vehicle is set to take the Dutch roads by storm and cement Audi’s position as a leader in the electric vehicle market.

The Q4 e-tron Launch Edition S Competition is the perfect electric car for those who are looking for an innovative, high-performance vehicle that satisfies both their luxury car needs and their eco-conscious desires. It is a vehicle that combines Audi’s famous design with an electric powertrain, resulting in a vehicle that is not only environmentally-friendly but also meets the performance standards that Audi has become synonymous with.

Design

The Audi Q4 e-tron Launch Edition S Competition is stunning in its design, with sleek lines and a bold stance. It has a coupe-like shape, which gives it an elegant and sporty appearance. Its interior is equally impressive, featuring the latest tech, with a digital cockpit and a 10.1-inch touchscreen infotainment system.

The Q4 e-tron Launch Edition S Competition comes with a panoramic sunroof, which fills the cabin with natural light, making the interior feel larger and more spacious. The seats are made of quality leather and are heated and adjustable, allowing the driver and passengers to find the perfect seating position. The car’s ambient lighting system also enhances the mood, with a choice of 30 colours to choose from.

Performance

The Q4 e-tron Launch Edition S Competition has two electric motors, one powering the front wheels and one driving the rear wheels, which creates an intelligent all-wheel-drive system. The vehicle can accelerate from 0-62mph in just 6.2 seconds and has a top speed of 112 mph. The Launch Edition S Competition has a range of up to 497km, depending on the driving conditions and style. This range was achieved during the WLTP test cycle, so it’s a realistic range and should be good enough for most daily commutes.

The Q4 e-tron Launch Edition S Competition has a regenerative braking system, which recovers energy usually lost during deceleration and braking. The energy is recuperated into the battery, which means that charging can be minimized, thereby increasing the vehicle’s range. This makes the vehicle more environmentally friendly and reduces the owner’s running costs.

Safety features

The Q4 e-tron Launch Edition S Competition comes with a range of safety features, such as adaptive cruise control, hill assist, blind-spot monitoring, lane departure warning, and parking assistance, to mention but a few. These features improve the overall safety of the vehicle, especially given that electric vehicles are known to be nearly silent, which means that they can be a potential hazard to pedestrians who are not paying attention.

Furthermore, the car has a suite of advanced driver assistance features, such as Emergency Lane Departure Warning, Rear Cross-Traffic Alert, and an Exit Warning System, which alerts the driver of approaching vehicles, cyclists, and pedestrians when exiting the vehicle. This helps to reduce accidents while driving, making the driving experience as safe as possible.

Price

The Audi Q4 e-tron Launch Edition S Competition is available in the Dutch market for €72,850. This price includes the full package of the Launch Edition S Competition, including a full-color heads-up display, a premium Bang & Olufsen sound system, and more. This price might seem steep for some, but when compared to other electric vehicles in the same class, the Q4 e-tron Launch Edition S Competition offers excellent value for money. Furthermore, given that electric vehicles have low running costs, the Q4 e-tron Launch Edition S Competition could be a good investment in the long run.

FAQs

1. What’s the driving range of the Audi Q4 e-tron Launch Edition S Competition?

The Q4 e-tron Launch Edition S Competition has a range of up to 497km, depending on the driving conditions and style. This range was achieved during the WLTP test cycle, so it’s a realistic range and should be good enough for most daily commutes.

2. What’s the acceleration time of the Audi Q4 e-tron Launch Edition S Competition?

The vehicle can accelerate from 0-62mph in just 6.2 seconds and has a top speed of 112 mph.

3. What safety features come with the Audi Q4 e-tron Launch Edition S Competition?

The Q4 e-tron Launch Edition S Competition comes with a range of safety features, such as adaptive cruise control, hill assist, blind-spot monitoring, lane departure warning, and parking assistance, to mention but a few. These features improve the overall safety of the vehicle, especially given that electric vehicles are known to be nearly silent, which means that they can be a potential hazard to pedestrians who are not paying attention.

4. How much does the Audi Q4 e-tron Launch Edition S Competition cost?

The Audi Q4 e-tron Launch Edition S Competition is available in the Dutch market for €72,850. This price includes the full package of the Launch Edition S Competition, including a full-color heads-up display, a premium Bang & Olufsen sound system, and more.

Conclusion

The Audi Q4 e-tron Launch Edition S Competition is a vehicle that offers the best of both worlds: luxury and performance combined with eco-friendliness. It demonstrates Audi’s commitment to producing high-performance electric vehicles that satisfy both their customers’ needs and their environmental concerns. With an impressive range, advanced safety features, and Audi’s signature design touches, the Q4 e-tron Launch Edition S Competition is sure to be a hit in the Dutch market.

audi q4 e-tron launch edition advanced plus

De Audi Q4 e-tron launch edition advanced plus is een van de meest verwachte elektrische auto’s van het jaar 2021. Dit model is ontworpen als een premium elektrische SUV die comfort, prestaties en een uitstekend rijbereik biedt. Naarmate de vraag naar elektrische voertuigen toeneemt, was het de hoogste tijd dat Audi zich aanpaste aan deze verandering en met deze prachtige auto kwam.

Design

Het ontwerp van de Audi Q4 e-tron is onmiskenbaar Audi. Het heeft een slanke, aerodynamische uitstraling, met schone lijnen en een robuuste uitstraling. De auto is gebouwd op het MEB-platform van de Volkswagen-groep, dat speciaal is ontworpen voor elektrische auto’s en dus niet is aangepast vanuit een bestaand model.

De auto biedt plaats aan vijf personen en heeft voldoende been- en hoofdruimte voor de passagiers. Het interieur is ook prachtig ontworpen, met hoogwaardige materialen zoals leer en aluminium. Het dashboard beschikt over een touchscreen-infotainmentsysteem van 11,6 inch, en het geheel ziet er zeer geavanceerd en modern uit.

Prestaties

De Audi Q4 e-tron launch edition advanced plus is uitgerust met een elektrische motor die een totaal vermogen van 299 pk levert. Hiermee kan de auto in minder dan 6,3 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. Deze auto haalt een maximaal rijbereik van 520 km.

De auto is ook compatibel met DC-snelladen, wat betekent dat hij in slechts 38 minuten tot 80 procent kan worden opgeladen. Als u een stopcontact gebruikt, duurt het opladen van de auto ongeveer 7,5 uur om volledig op te laden van leeg naar vol. De Audi Q4 e-tron heeft achterwielaandrijving en kan worden uitgerust met optionele vierwielaandrijving.

Veiligheid

Op het gebied van veiligheid is de Audi Q4 e-tron launch edition advanced plus een van de veiligste auto’s in zijn klasse. Het heeft een scala aan veiligheidsvoorzieningen, waaronder automatische noodremmen met voetgangerdetectie, een achteruitrijcamera en parkeersensoren, dodehoekdetectie, rijstrookassistentie en adaptieve cruisecontrol.

Het heeft ook een 360-graden-camera, waarmee u een volledig beeld krijgt van wat er om de auto heen gebeurt. Dit is vooral handig bij het parkeren of bij het manoeuvreren in kleine ruimtes.

Technologie

De Audi Q4 e-tron launch edition advanced plus zit boordevol geavanceerde technologie. Zo beschikt het over een infotainmentsysteem met een groot touchscreen van 11,6 inch, inclusief navigatie en smartphonemirroring.

Het interieur is ook voorzien van een digitaal instrumentenpaneel van 10,25 inch dat informatie weergeeft zoals snelheid, rijbereik en batterijstatus. De auto heeft ook een spraakbesturingssysteem dat op natuurlijke wijze met u kan communiceren.

Frequently Asked Questions (FAQs)

1. Wat is de prijs van de Audi Q4 e-tron launch edition advanced plus?

De Audi Q4 e-tron launch edition advanced plus heeft een prijskaartje van ongeveer € 58.590. Dit is mogelijk exclusief belastingen en andere kosten.

2. Wat is het rijbereik van de Audi Q4 e-tron launch edition advanced plus?

De Audi Q4 e-tron launch edition advanced plus heeft een maximum rijbereik van 520 km. Dit is echter afhankelijk van factoren zoals de rijstijl, het wegdek en andere omstandigheden.

3. Hoe lang duurt het om de Audi Q4 e-tron launch edition advanced plus op te laden?

Als u gebruik maakt van een snellader, kan de Audi Q4 e-tron launch edition advanced plus in slechts 38 minuten tot 80 procent worden opgeladen. Als u een stopcontact gebruikt, duurt het opladen van de auto ongeveer 7,5 uur om volledig op te laden van leeg naar vol.

4. Is de Audi Q4 e-tron launch edition advanced plus geschikt voor een gezin?

Ja, de Audi Q4 e-tron launch edition advanced plus is een ruime elektrische SUV met voldoende ruimte voor vijf passagiers en hun bagage. Daarbij komt een scala aan veiligheidsvoorzieningen en technologie, wat hem een ideale keuze maakt voor een gezin.

Conclusie

De Audi Q4 e-tron launch edition advanced plus is een indrukwekkende premium elektrische SUV die comfort, prestaties en technologie in één combineert. Het heeft een indrukwekkend rijbereik van 520 km en biedt de mogelijkheid om in slechts 38 minuten tot 80 procent op te laden.

Het interieur is prachtig en het zit boordevol geavanceerde technologie, waaronder een groot touchscreeninfotainmentsysteem en smartphonemirroring. Het is ook erg veilig, met een breed scala aan veiligheidsvoorzieningen. De Audi Q4 e-tron launch edition advanced plus is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige elektrische auto die comfort, veiligheid en prestaties biedt.

audi q4 e-tron 40 advanced edition

De Audi Q4 e-tron 40 Advanced Edition is een elektrische SUV die onlangs op de markt is gekomen. Het is een volledig elektrische auto die is ontworpen om indruk te maken en een ongeëvenaarde luxe en prestaties te bieden. Het is een auto die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook praktisch en functioneel.

De Q4 e-tron 40 is een ruime auto die comfortabel plaats biedt aan vijf passagiers. Dankzij de volledig elektrische aandrijflijn biedt deze SUV ook een geweldige rijervaring. De batterij en het elektromotorsysteem zijn geoptimaliseerd om zowel de prestaties als de efficiëntie te maximaliseren. Dit betekent dat de auto snel accelereert en een indrukwekkende topsnelheid bereikt, terwijl de actieradius van de auto groot genoeg is om zonder onderbrekingen lange afstanden af te leggen.

De Audi Q4 e-tron 40 Advanced Edition is de hoogste trimniveau van de Q4 e-tron, waardoor de auto standaard al erg luxe is. De Advanced Edition voegt daar nog een aantal extra functies aan toe, waarmee de auto echt bovenaan de concurrentie staat.

Ontwerp en prestaties

Het ontwerp van de Audi Q4 e-tron 40 Advanced Edition is strak en modern. Het exterieur van de auto heeft een sportieve maar toch elegante uitstraling en is voorzien van verschillende prachtige details. Het LED-lichtsysteem aan de voorkant en aan de achterkant van de auto biedt niet alleen een geweldige uitstraling, maar verbetert ook de zichtbaarheid op de weg.

De Q4 e-tron 40 is voorzien van een elektromotor die 204 pk levert. Hiermee accelereert de auto in 8,5 seconden van 0 naar 100 km/u. De topsnelheid van de auto is begrensd op 160 km/u. Het elektromotorsysteem wordt gevoed door een 82 kWh batterijpakket dat in de vloer van de auto is geïntegreerd. Op een volle lading heeft de Audi Q4 e-tron 40 Advanced Edition een actieradius van ongeveer 511 kilometer.

Interieur en entertainment

Het interieur van de Audi Q4 e-tron 40 Advanced Edition is net zo indrukwekkend als het exterieur. Het is opgebouwd uit hoogwaardige materialen en heeft een uitstekende afwerking. De bestuurdersstoel is elektrisch verstelbaar en voorzien van stoelverwarming, zodat u altijd warm en comfortabel rijdt.

Het infotainmentsysteem van de Q4 e-tron 40 is net zo geavanceerd als u zou verwachten van een premium voertuig. Het heeft een 10,1-inch touchscreen dat gemakkelijk toegankelijk is en bovendien reageert op aanraking. Het systeem biedt ook ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto, zodat u uw smartphone eenvoudig kunt aansluiten.

Veiligheid

Veiligheid is een cruciaal aspect van elk modern voertuig, en de Audi Q4 e-tron 40 Advanced Edition is geen uitzondering. De auto zit vol met geavanceerde veiligheidsfuncties en assistentiesystemen die ervoor zorgen dat u te allen tijde veilig op de weg blijft.

De belangrijkste veiligheidsfuncties en assistentiesystemen van de Q4 e-tron 40 zijn:

– Adaptive Cruise Control: dit systeem past automatisch de snelheid van de auto aan om een veilige afstand tot voorliggers te behouden.
– Lane Departure Warning: dit systeem waarschuwt u wanneer u onbedoeld van uw rijstrook afwijkt.
– Park Assist: dit systeem maakt het gemakkelijker om in elke parkeerplek te parkeren.
– Blind-Spot Monitoring: dit systeem waarschuwt u wanneer er een voertuig zich in uw dode hoek bevindt.

FAQ’s

Hoeveel kost de Audi Q4 e-tron 40 Advanced Edition?
De prijs van de Audi Q4 e-tron 40 Advanced Edition begint bij €64,045 (prijspeil 2021).

Hoe snel accelereert de Q4 e-tron 40 Advanced Edition?
De Q4 e-tron 40 Advanced Edition accelereert in 8,5 seconden van 0 naar 100 km/u.

Wat is de actieradius van de Audi Q4 e-tron 40 Advanced Edition?
De Audi Q4 e-tron 40 Advanced Edition heeft een actieradius van ongeveer 511 kilometer op een volle lading.

Heeft de Q4 e-tron 40 Advanced Edition vierwielaandrijving?
Nee, de Q4 e-tron 40 Advanced Edition heeft alleen achterwielaandrijving.

Is de Audi Q4 e-tron 40 Advanced Edition een ruime auto?
Ja, de Audi Q4 e-tron 40 Advanced Edition heeft voldoende ruimte voor vijf passagiers en hun bagage.

Conclusie

De Audi Q4 e-tron 40 Advanced Edition is een fantastische elektrische auto die elegantie, luxe, prestaties en milieuvriendelijkheid combineert. Het ontwerp, de prestaties en de veiligheidsfuncties maken deze auto net zo goed geschikt voor dagelijks gebruik als voor lange roadtrips. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige elektrische SUV, dan is de Audi Q4 e-tron 40 Advanced Edition zeker de moeite waard om te overwegen.

Images related to the topic audi q4 e tron launch edition advanced

7. Audi Q4 e-tron - Functionaliteiten
7. Audi Q4 e-tron – Functionaliteiten

Article link: audi q4 e tron launch edition advanced.

Learn more about the topic audi q4 e tron launch edition advanced.

See more: luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *