Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Audi Q4 Sportback 35 e-tron: Ontdek de kracht van elektrisch rijden!

Audi Q4 Sportback 35 e-tron: Ontdek de kracht van elektrisch rijden!

2023 Audi Q4 e-tron 35 Sportback (170HP) - Beautiful SUV in Details!

audi q4 sportback 35 e-tron

De Audi Q4 Sportback 35 e-tron is een van de nieuwste elektrische auto’s van het Duitse premium automerk, Audi. Deze auto is een compacte SUV en behoort tot de e-tron-reeks van Audi, die opvallend milieu- en ECO-vriendelijk is. De Audi Q4 Sportback 35 e-tron is een geweldige mix van moderne esthetiek, prestaties, technologische functies en veiligheidskenmerken. Dit artikel zal u alles vertellen wat u moet weten over deze auto.

Wat is de Audi Q4 Sportback 35 e-tron?

De Audi Q4 Sportback 35 e-tron is een elektrische auto van de Duitse autofabrikant Audi. Het is een compacte SUV of SAV (Sports Activity Vehicle). Het voertuig heeft 5 deuren en is ontworpen met een aerodynamische, sportieve look, zoals de naam doet vermoeden. Het model is bedoeld om de Audi-productlijn in de elektrische toekomst uit te breiden. Dit is een van de innovatieve ontwerpen van Audi met de modernste technologie en milieuvriendelijke functies.

Ontwerp en esthetiek van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron

Het ontwerp van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron is werkelijk opvallend. Het is ontworpen om een aerodynamische look te hebben, en het is een combinatie van dynamische lichaamsvormen en gewaagde lijnen. De auto is laag en breed, met een hoogte van 1,57 meter, lengte van 4,60 meter en een wielbasis van 2,77 meter. Het model bevat geprononceerde wielkasten en een sportieve achterkant met een vloeiend aflopende daklijn. Het algemene ontwerp van het model biedt een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

Prestaties van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron

De Audi Q4 Sportback 35 e-tron bevat een elektromotor met een vermogen van 170 pk. Het model heeft een koppel van 310 Nm en accelereert van 0-100 km/u in 9 seconden. De maximale snelheid van de auto is 160 km per uur. De Audi Q4 Sportback 35 e-tron heeft een 52 kWh-batterij, die een bereik van ongeveer 341 km biedt. Het bereik van de auto kan variëren afhankelijk van het rijgedrag, de buitentemperatuur, het gebruik van accessoires, en nog veel meer factoren.

Laadsnelheden van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron

De Audi Q4 Sportback 35 e-tron heeft een snellaadoptie die tot 125 kW laadt. Bij gelijkstroom snelladen kan de batterij van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron in ongeveer 28 minuten van 5% tot 80% worden opgeladen. Met 400 volt driefasen wisselstroom laden kan de batterij van 5% tot 100% worden opgeladen in ongeveer 7 uur en 35 minuten.

Interieur en comfort van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron

Het interieur van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron is ook zeer modern en stijlvol. De auto heeft vijf zitplaatsen en het heeft voldoende binnenruimte. Het dashboard van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron bevat een groot 10,1-inch display dat zowel het infotainment- als het navigatiesysteem bedient. Het model bevat ook een 10,25-inch digitaal instrumentenpaneel. Het interieur van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron heeft stijlvolle details en hoogwaardige materialen, zoals lederen zetels. Andere comfortvoorzieningen zijn onder meer luxe stoelen, verwarmde stoelen, automatische airconditioning, een achteruitrijcamera, Bluetooth-connectiviteit en Apple CarPlay / Android Auto-functies.

Technologische functies van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron

De Audi Q4 Sportback 35 e-tron bevat een verscheidenheid aan geavanceerde technologische functies, zoals Virtual Cockpit, waarmee de bestuurder het digitale dashboard volledig kan aanpassen aan zijn persoonlijke voorkeur. Het model bevat Adaptieve Cruise Control, Lane Departure Warning, Forward Collision Warning, een automatisch noodremsysteem, een hoge nauwkeurigheidsnavigatiesysteem en draadloze opladen van smartphones.

Veiligheidskenmerken van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron

In termen van veiligheidsfeatures is de Audi Q4 Sportback 35 e-tron voorzien van veiligheidsriemen, frontale airbags voor bestuurder en passagier, zij-airbags en gordijnairbags. Het is ook uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties, zoals het Audi Pre-Sense-systeem. Dit systeem detecteert dreigend gevaar en kan proactief de remmen activeren en de airbags activeren om de bestuurder en passagiers te beschermen.

Prijs en opties van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron

De prijs van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron begint vanaf € 50.400,-. De auto heeft standaardfuncties, zoals een 10,1-inch touchscreen-display, een digitaal instrumentenpaneel, automatische airconditioning, Apple CarPlay / Android Auto-functies en een achteruitrijcamera. De auto bevat echter ook enkele optionele extra’s die de algehele rijervaring kunnen verbeteren, zoals verwarmde zetels, valved uitlaatservice en een panoramisch zonnedak.

Voordelen en nadelen van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron

Een van de belangrijkste voordelen van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron is dat het een opvallende, opvallende esthetiek heeft. De auto beschikt over uitstekende prestaties, moderne technologische functies en veiligheidskenmerken die de algehele rijervaring comfortabeler maken. Een nadeel van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron is de aanvangsprijs, die duurder is dan sommige concurrenten.

Concurrerende modellen en vergelijking met de Audi Q4 Sportback 35 e-tron

Er zijn verschillende andere elektrische auto’s die concurreren met de Audi Q4 Sportback 35 e-tron. Een van de meest directe concurrenten van de Q4 Sportback 35 e-tron is de Audi Q4 Sportback e-tron 40. De e-tron 40 is vergelijkbaar qua grootte en vorm, terwijl de prijs ook iets lager is dan dat van de Q4 Sportback 35 e-tron. Een andere concurrent is de Volkswagen ID.4, die een groter bereik heeft dan de Audi Q4 Sportback 35 e-tron. Ongeacht de concurrentie, blijft de Audi Q4 Sportback 35 e-tron een indrukwekkende auto en een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een luxe, milieuvriendelijke SUV.

FAQs:

Wat is de prijs van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron?
De prijs van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron begint bij € 50.400,-.

Wat is het bereik van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron?
De Audi Q4 Sportback 35 e-tron heeft een bereik van ongeveer 341 km.

Wat zijn enkele van de veiligheidskenmerken van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron?
De Audi Q4 Sportback 35 e-tron is voorzien van een Audi Pre-Sense-systeem en verschillende airbags, waaronder frontale, zij- en gordijnairbags. Het bevat ook Adaptieve Cruise Control, Lane Departure Warning en een automatisch noodremsysteem.

Wat zijn enkele van de technologische functies van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron?
De Audi Q4 Sportback 35 e-tron beschikt over Virtual Cockpit, een hoge nauwkeurigheidsnavigatiesysteem en draadloze opladen van smartphones. Het bevat ook Adaptieve Cruise Control, Lane Departure Warning en een automatisch noodremsysteem.

Wat is het verschil tussen de Audi Q4 Sportback 35 e-tron en de Audi Q4 Sportback e-tron 40?
Beide auto’s zijn vergelijkbaar qua grootte en vorm, maar de Q4 Sportback e-tron 40 heeft een iets lager prijskaartje en een groter bereik dan de Q4 Sportback 35 e-tron.

Hoe snel laadt de Audi Q4 Sportback 35 e-tron op?
De Audi Q4 Sportback 35 e-tron heeft een snellaadoptie die tot 125 kW laadt. Bij gelijkstroom snelladen kan de batterij van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron in ongeveer 28 minuten van 5% tot 80% worden opgeladen.

Wat zijn de voordelen van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron?
De Audi Q4 Sportback 35 e-tron heeft een opvallende esthetiek en biedt uitstekende prestaties, moderne technologische functies en veiligheidskenmerken die de algehele rijervaring comfortabeler maken.

Wat zijn de nadelen van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron?
Een nadeel van de Audi Q4 Sportback 35 e-tron is de aanvangsprijs, die duurder is dan sommige concurrenten.

Keywords searched by users: audi q4 sportback 35 e-tron audi q4 35 e-tron price, audi q4 sportback e-tron 40, audi q4 sportback e-tron, audi q4 e-tron, audi q4 e-tron 35 vs 40, audi q4 35 e-tron range, audi q4 e tron sportback price, audi q4 e tron 35 battery capacity

Categories: Top 47 audi q4 sportback 35 e-tron

2023 Audi Q4 e-tron 35 Sportback (170HP) – Beautiful SUV in Details!

See more here: luongythuhang.com

audi q4 35 e-tron price

De Audi Q4 35 e-tron is een van de meest populaire elektrische auto’s in Nederland. Het is een compacte SUV die wordt aangedreven door een elektromotor en een batterijpakket. De Q4 35 e-tron is ontworpen met comfort en prestaties in gedachten en biedt een aantal opmerkelijke functies die het een geweldige keuze maken voor mensen die op zoek zijn naar een elektrische auto.

Prijs

De Audi Q4 35 e-tron wordt verkocht voor een prijs vanaf € 48.295 in Nederland. Dit kan variëren afhankelijk van de uitrusting en accessoires die u kiest. Het is echter belangrijk op te merken dat er verschillende factoren zijn die de totale prijs van de auto kunnen beïnvloeden, zoals belastingen en subsidies.

Als u in aanmerking komt voor de nationale subsidie voor elektrische auto’s in Nederland, ontvangt u een korting op de aanschafprijs van € 4.000 voor een nieuwe elektrische auto zoals de Audi Q4 35 e-tron. Zo komt de werkelijke aanschafprijs uit op € 44.295. Daarnaast zijn er aftrekmogelijkheden beschikbaar voor elektrische auto’s in het kader van de fiscale auto-regeling, wat betekent dat u mogelijk minder belasting hoeft te betalen op uw inkomen.

Kenmerken

De Audi Q4 35 e-tron is uitgerust met een elektromotor die tot 170 pk levert en is gekoppeld aan een automatische transmissie met één snelheid. Het is ook voorzien van een lithium-ionbatterijpakket dat een rijbereik biedt van 341 km volgens de WLTP-testnormen. Dit maakt het ideaal voor stedelijke en korte afstandsritten.

De auto heeft een topsnelheid van 160 km/u en accelereert van 0-100 km/u in 9,0 seconden. Het heeft ook een laadvermogen van 1.000 kg, wat betekent dat het gemakkelijk ladingen kan dragen zoals boten, aanhangwagens en andere zware apparatuur.

De Q4 35 e-tron is ook uitgerust met geavanceerde functies zoals het Virtual Cockpit-systeem van Audi, een 10,1-inch touchscreen-infotainmentscherm, een achteruitrijcamera, en een audiosysteem met zes luidsprekers. Er is ook een geavanceerd navigatiesysteem beschikbaar en het is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto.

Het ontwerp van de Q4 35 e-tron is ook verbluffend. Het heeft een agressieve, hoekige look en een strak interieur ontwerp met hoogwaardige materialen. Het biedt ook voldoende ruimte voor vijf volwassenen en heeft een kofferruimte van 520 liter.

Veiligheid

De Audi Q4 35 e-tron heeft een aantal veiligheidsfuncties die het tot een veiligere auto maken om in te rijden. Het is bijvoorbeeld voorzien van een achteruitrijcamera, parkeersensoren, een automatische noodrem, en adaptieve cruise control. Er is ook een dodehoekmonitor beschikbaar om de bestuurder te informeren over voertuigen die zich in de blinde hoek bevinden.

Daarnaast is het voorzien van een ABS-systeem, tractiecontrole, airbags en stabiliteitscontrole. Dit alles zorgt voor een veiligere rijervaring voor bestuurders en passagiers.

FAQ

1. Wat is de oplaadtijd van de Audi Q4 35 e-tron?

De laadtijd van de Audi Q4 35 e-tron is afhankelijk van het type opladen dat wordt gebruikt. Met een 22 kW snellader is de batterij binnen 45 minuten op te laden tot 80%. Met een 7 kW wallbox thuis duurt het ongeveer zes uur om de batterij volledig op te laden.

2. Wat is het rijbereik van de Audi Q4 35 e-tron?

Het rijbereik van de Audi Q4 35 e-tron is 341 km volgens de WLTP-testnormen.

3. Is de Audi Q4 35 e-tron compatibel met Apple CarPlay en Android Auto?

Ja, de Audi Q4 35 e-tron is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto.

4. Hoeveel passagiers passen er in de Audi Q4 35 e-tron?

De Audi Q4 35 e-tron is geschikt voor 5 passagiers.

5. Is de Audi Q4 35 e-tron voorzien van geavanceerde veiligheidsfuncties?

Ja, de Audi Q4 35 e-tron is voorzien van geavanceerde veiligheidsfuncties zoals een achteruitrijcamera, parkeersensoren, automatische noodrem en adaptieve cruise control.

6. Kom ik in aanmerking voor een subsidie als ik de Audi Q4 35 e-tron koop in Nederland?

Ja, u komt in aanmerking voor een subsidie van € 4.000 als u een nieuwe elektrische auto zoals de Audi Q4 35 e-tron koopt in Nederland.

7. Hoe presteert de Audi Q4 35 e-tron in termen van snelheid en acceleratie?

De Audi Q4 35 e-tron heeft een topsnelheid van 160 km/u en accelereert van 0-100 km/u in 9,0 seconden.

Conclusie

De Audi Q4 35 e-tron is een geavanceerde elektrische auto die niet alleen stijlvol en comfortabel is, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Met een krachtige elektromotor, een indrukwekkend rijbereik, en geavanceerde functies op het gebied van veiligheid, is het een van de beste compacte SUV’s op de markt. Voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een opwindende, elektrische rijervaring, is de Audi Q4 35 e-tron zeker het overwegen waard.

audi q4 sportback e-tron 40

De Audi Q4 Sportback e-tron 40 is het nieuwste model van het Duitse automerk Audi. Het is een volledig elektrische SUV met een stijlvol en sportief ontwerp. Deze auto maakt deel uit van Audi’s plan om tegen 2025 30 elektrische modellen op de markt te brengen.

Ontwerp en kenmerken:

De Audi Q4 Sportback e-tron 40 heeft een gestroomlijnd en agressief ontwerp met een sportief accent. Vanaf de voorkant van het voertuig valt meteen op dat de koplampen zeer nieuwsgierig zijn. Dit is een kenmerk van alle Audi’s die vandaag de dag op de markt zijn. De achterkant van de auto loopt af in een coupé-achtige stijl, waardoor het een sportieve uitstraling krijgt.

De Audi Q4 Sportback e-tron 40 is ook voorzien van de nieuwste technologieën en is daarmee een zeer duurzame auto. Met behulp van de nieuwe en verbeterde batterij van Audi kan het voertuig tot wel 511 kilometer rijden op een enkele lading. Dit is een groot pluspunt voor een volledig elektrische auto, zeker gezien de recente ontwikkelingenn op dat gebied.

Een van de andere belangrijke kenmerken van de Audi Q4 Sportback e-tron 40 is de mogelijkheid om snel op te laden. Het voertuig kan opgeladen worden via het standaard 11 kW laadsysteem dat een volledige lading in ongeveer acht uur kan leveren. Met een snellader kan de Audi Q4 Sportback e-tron 40 tot wel 38 km opladen in slechts 10 minuten. Dit geeft bestuurders veel vertrouwen als ze op de weg zijn en plotseling een lege accu hebben.

De Audi Q4 Sportback e-tron 40 heeft ook enkele handige functies zoals Audi Virtual Cockpit, waarmee bestuurders alle nodige informatie kunnen zien op één plek. Het is gemakkelijk te bedienen en heeft een intuïtieve interface.

Rijdend in de Audi Q4 Sportback e-tron 40:

De Audi Q4 Sportback e-tron 40 heeft een zeer geavanceerd rijgedrag dat zorgt voor een fantastische rijervaring. Dankzij het intelligent besturingssysteem dat de krachtverdeling over alle vier de wielen regelt, biedt de auto een zeer soepele rijervaring op elk type wegdek. Dit maakt het zeer geschikt voor iedereen die zowel off-road als op de snelweg wil rijden.

De auto heeft ook verschillende rijstanden, waaronder de Efficiency-modus, waardoor de auto efficiënter rijdt en het energieverbruik vermindert. Dit is vooral handig voor langere afstanden of als u de auto wilt gebruiken voor woon-werkverkeer.

FAQ’s:

1. Hoe snel gaat de Audi Q4 Sportback e-tron 40?

De Audi Q4 Sportback e-tron 40 heeft een topsnelheid van 180 km/u.

2. Hoe lang duurt het om de auto op te laden?

Met het standaard 11 kW laadsysteem kan de Audi Q4 Sportback e-tron 40 in ongeveer acht uur volledig worden opgeladen. Met behulp van de snellader kan het voertuig echter tot wel 38 km opladen in slechts 10 minuten.

3. Wat is de actieradius van de Audi Q4 Sportback e-tron 40?

De Audi Q4 Sportback e-tron 40 kan tot wel 511 kilometer rijden op een enkele lading.

4. Is de Audi Q4 Sportback e-tron 40 geschikt voor off-road rijden?

Ja, de Audi Q4 Sportback e-tron 40 heeft een zeer geavanceerd besturingssysteem dat zorgt voor een soepele rijervaring op elk type wegdek. Dit maakt het zeer geschikt voor off-road rijden.

5. Is er een garantie op de Audi Q4 Sportback e-tron 40?

Ja, Audi biedt een garantie van 3 jaar op de Audi Q4 Sportback e-tron 40.

6. Is de Audi Q4 Sportback e-tron 40 beschikbaar in verschillende kleuren?

Ja, de Audi Q4 Sportback e-tron 40 is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, grijs, wit en blauw.

7. Wat is de prijs van de Audi Q4 Sportback e-tron 40?

De prijs van de Audi Q4 Sportback e-tron 40 is afhankelijk van de regio waar u woont. In Europa begint de prijs naar schatting rond de € 60.000.

8. Wie is de doelgroep voor de Audi Q4 Sportback e-tron 40?

De Audi Q4 Sportback e-tron 40 is een luxe elektrische SUV die is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke auto, die toch de prestaties en luxe van een Audi biedt. Het is ideaal voor mensen die veel rijden of die lange afstanden moeten afleggen.

Conclusie:

Al met al is de Audi Q4 Sportback e-tron 40 een fantastisch elektrisch voertuig dat perfect in het Audi-assortiment past. Met zijn gestroomlijnde en agressieve ontwerp, geavanceerde technologieën en efficiënte rijervaring is het een van de beste luxe elektrische SUV’s op de markt. Als u op zoek bent naar een duurzame, krachtige en stijlvolle auto, is de Audi Q4 Sportback e-tron 40 zeker een goede keuze.

audi q4 sportback e-tron

De Audi Q4 Sportback e-tron is de nieuwste aanvulling op de lijn van elektrische auto’s van Audi. Audi heeft altijd bekend gestaan om zijn luxe en sportieve auto’s, maar met het toenemende belang van duurzaamheid en elektrificatie, heeft het bedrijf zich nu ook gericht op het creëren van energiezuinige varianten van zijn bestaande modellen.

De Audi Q4 Sportback e-tron is een compacte SUV die sterk lijkt op zijn non-sportback tegenhanger, maar met een slanke en sportieve daklijn. Dit maakt het een perfecte auto voor mensen die luxe willen zonder concessies te doen aan de functionaliteit. Met een volledig elektrische aandrijflijn en een luxe interieur, is de Audi Q4 Sportback e-tron een indrukwekkende auto die niet te missen is.

Het Design van de Audi Q4 Sportback e-tron

Het eerste dat opvalt aan de Audi Q4 Sportback e-tron is het slanke en sportieve ontwerp. De daklijn loopt gestaag naar beneden, waardoor de auto er zeer dynamisch uitziet. Het slanke ontwerp doet echter niets af aan de functionaliteit, want deze auto is ontworpen met voldoende ruimte voor passagiers en vracht. De sportieve uitstraling van de auto wordt aangevuld door de onderscheidende LED-koplampen en -achterlichten, waardoor hij er ook ‘s nachts indrukwekkend uitziet.

Het interieur van de Audi Q4 Sportback e-tron

Het interieur van de Audi Q4 Sportback e-tron is net zo indrukwekkend als het exterieur. Het Audi Virtual Cockpit Plus-display geeft alle informatie die u nodig hebt, terwijl de slimme bedieningselementen ervoor zorgen dat u altijd moeiteloos de controle behoudt over de auto. Dankzij het cabine-ontwerp en de hoogwaardige afwerking van materialen oogt het interieur luxe en comfortabel. De zetels zijn bekleed met hoogwaardig leer en ze bieden uitmuntende steun aan de bestuurder en passagiers.

Het vermogen van de Audi Q4 Sportback e-tron

De Audi Q4 Sportback e-tron is uitgerust met een elektromotor met een maximumvermogen van 299kW. De auto kan in minder dan 6 seconden van 0-100 km/u gaan. De elektromotor wordt gevoed door een lithium-ion-batterij van 82 kWh, met een theoretische actieradius van ongeveer 520 km wanneer deze volledig is opgeladen. Audi heeft de auto ook uitgerust met een snellaadsysteem, waardoor u in ongeveer 10 minuten 130 km aan actieradius kunt verkrijgen.

FAQ’s

Moet ik mijn Audi Q4 Sportback e-tron thuis opladen of zijn er andere oplaadopties beschikbaar?

U kunt uw Audi Q4 Sportback e-tron thuis opladen met een gewoon stopcontact of met een krachtiger laadsysteem. Audi heeft echter ook laadstations beschikbaar in openbare plaatsen, waaronder laadstations bij tankstations, winkelcentra, parkeergarages en luchthavens.

Hoe lang duurt het om een Audi Q4 Sportback e-tron volledig op te laden?

Dit hangt af van het type laadsysteem dat u gebruikt. Bij gebruik van een gewoon stopcontact duurt het opladen van een lege Audi Q4 Sportback e-tron ongeveer 14 uur. Met een snellader kunt u echter in ongeveer 30 minuten ongeveer 130 km rijbereik verkrijgen.

Is de Audi Q4 Sportback e-tron de ideale auto voor stedelijke gebieden?

De Audi Q4 Sportback e-tron is een compacte SUV en daarom is hij ideaal geschikt voor stedelijke gebieden. De auto is wendbaar genoeg om door stadse straten te manoeuvreren en is ook gemakkelijk te parkeren. Daarnaast zijn elektrische autos zeer stil en dus ideaal voor stedelijke gebieden.

Welke rijhulpsystemen zijn beschikbaar op de Audi Q4 Sportback e-tron?

Audi heeft ervoor gezorgd dat de Q4 Sportback e-tron al zijn gebruikelijke rijhulpsystemen bevat. Dit omvat systemen zoals adaptieve cruisecontrol, rijstrookassistentie, automatische noodremassistentie, dodehoekcontrole, parkeerassistentie en nog veel meer. Zo kunt u veilig en veilig rijden terwijl u ontspannen geniet van de rit.

Conclusie

De Audi Q4 Sportback e-tron is een perfect voorbeeld van de voortdurende inzet van Audi aan innovatieve en duurzame technologie. Dit is een luxe auto die speciaal is ontworpen voor een duurzame toekomst. De auto biedt voldoende ruimte, is comfortabel en zeer aangenaam om in te rijden. Dit alles in combinatie met de uitstekende technologie- en veiligheidsfuncties maakt deze auto een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en stijlvolle auto.

Images related to the topic audi q4 sportback 35 e-tron

2023 Audi Q4 e-tron 35 Sportback (170HP) - Beautiful SUV in Details!
2023 Audi Q4 e-tron 35 Sportback (170HP) – Beautiful SUV in Details!

Article link: audi q4 sportback 35 e-tron.

Learn more about the topic audi q4 sportback 35 e-tron.

See more: luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *