Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Audi Q5 50 TFSI e quattro S tronic S edition: Ontdek Nu Deze Geavanceerde SUV

Audi Q5 50 TFSI e quattro S tronic S edition: Ontdek Nu Deze Geavanceerde SUV

Approved used - Audi Q5 Edition 1 50 TFSI e quattro 299 PS S tronic at Stafford Audi

audi q5 50 tfsi e quattro s tronic s edition

Als je op zoek bent naar een premium SUV die met alle moderne technologieën is uitgerust en een duurzame aandrijflijn heeft, zou de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition wellicht jouw auto kunnen zijn. Met een indrukwekkende combinatie van een benzinemotor en elektrische aandrijving, biedt deze auto het beste van twee werelden – krachtige prestaties en efficiënte verbruik.

In dit artikel zullen we dieper ingaan op de specificaties, prestaties, design, veiligheidsfuncties en een gedetailleerd overzicht van de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition. We zullen ook de prijs en beschikbaarheid van deze auto bespreken en een vergelijking maken met andere premium SUV’s.

Algemene introductie Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition

De Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition is de nieuwste plug-in hybride SUV van Audi. Het is uitgerust met een 2,0-liter TFSI-benzinemotor die samenwerkt met een elektromotor om een gezamenlijk vermogen van 270 kW (367 pk) te produceren. Het hybride systeem is gekoppeld aan een zeventraps S Tronic-transmissie en Quattro-vierwielaandrijving. Hierdoor kan deze auto een topsnelheid van 239 km/u bereiken en van 0 tot 100 km/u in slechts 5,3 seconden accelereren.

De Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition is een SUV die comfort biedt en tegelijkertijd efficiënt is. Het is uitgerust met Audi’s modernste technologieën, wat zorgt voor een veilige en plezierige rijervaring. Het interieur is ruim, goed ingericht en biedt veel opbergruimte. De auto biedt daarnaast een uitstekende wegligging en heeft een plezierige rijdynamiek. Het exterieurdesign is typisch Audi, wat betekent dat het tijdloos en elegant is.

Specificaties en uitvoering van de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition

De Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition is gebaseerd op de standaard Audi Q5, maar wordt geleverd met enkele upgrades om het een uniek karakter te geven. Het exterieur heeft bijvoorbeeld een sportief ontwerp met S line-details die de bumper, de diffuser en de verlichting kenmerken. Het exterieur wordt geleverd in de kleuren van de Audi e-tron familie, waaronder Kinetic Dust en Plasma Blue.

Het interieur van deze auto is luxe en goed geconfigureerd, het biedt comfortabele sportstoelen die zijn bekleed met Alcantara-leder en een zwart hemeldak. Het digitaal instrumentenpaneel van 12,3 inch biedt veel informatie, terwijl het infotainmentsysteem met het MMI-touchscherm en navigatiesysteem zeer gemakkelijk te bedienen is. Andere opvallende aspecten van het interieur zijn onder andere de ultieme LED-ambiance verlichting en het Bang & Olufsen 3D Sound System.

Motorprestaties van de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition

De Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition is uitgerust met een indrukwekkende 2,0-liter TFSI-benzinemotor die een vermogen levert van 185 kW (252 pk) en een elektromotor die 105 kW (143 pk) levert. Deze hybridetechnologie biedt een gecombineerd vermogen van 270 kW (367 pk) en een koppel van 500 Nm. Met deze combinatie van vermogen kan deze auto van 0 naar 100 km/u accelereren in slechts 5,3 seconden.

De Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition is ook uitgerust met een efficiënte aandrijving, die zorgt voor emissievrij rijden en een elektrische actieradius biedt van 59 km. Als de elektromotor en de benzinemotor samenwerken, produceert de auto een CO2-uitstoot van slechts 49 g/km.

Brandstofverbruik en efficiëntie van de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition

De Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition is niet alleen krachtig, maar ook zeer efficiënt. Het gemiddelde brandstofverbruik bedraagt 1,9 liter op 100 km, wat neerkomt op een CO2-uitstoot van slechts 49 g/km. Bij puur elektrisch rijden heeft deze auto een actieradius van 59 km. Dit betekent dat het grootste deel van je dagelijkse pendelritjes volledig elektrisch kan worden afgelegd.

Interieur en exterieur design van de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition

Het interieur van de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition is ruim, comfortabel en goed uitgerust. Het is voorzien van sportstoelen met een fraaie afwerking van Alcantara-leder, een zwart hemeldak en een digitaal instrumentenpaneel van 12,3 inch met veel informatie. Bovendien heeft deze auto een infotainmentsysteem met een MMI-touchscreen en navigatiesysteem.

Het exterieur van de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition heeft veel gemeen met andere uitvoeringen van de Q5, maar het is ook iets sportiever en onderscheidt zich door de S-lineaccenten. Ook de kleuropties zijn onderscheidend voor deze auto, het wordt geleverd in de kleuren van de Audi e-tron familie, waaronder Kinetic Dust en Plasma Blue.

Veiligheidsfuncties en technologieën van de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition

De Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition is uitgerust met de modernste veiligheids- en technologievoorzieningen om rijden plezieriger en veiliger te maken. Het heeft een adaptieve cruise control, een achteruitrijcamera, een verkeersbordherkenningssysteem, parkeerassistent, Audi side assist, een 360-graden camerasysteem en Audi pre sense rear.

Audi pre sense rear maakt gebruik van radarsensors om het achterliggende verkeer te detecteren. Als de auto beweegt, houden de sensoren de ruimte achter de auto in de gaten. Als er een object nadert, waarschuwt het systeem de bestuurder met een geluidssignaal en een waarschuwingslampje in de spiegels.

Rijervaring en comfort van de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition

De Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition biedt een uitstekende rijervaring, met veel comfort, stabiliteit en efficiëntie. Het heeft een krachtige motor die snelheid en kracht biedt, terwijl het hybride systeem zorgt voor een efficiënte aandrijving en emissievrij rijden. Het interieur is ruim en comfortabel, en biedt veel opbergmogelijkheden.

Prijs en beschikbaarheid van de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition

De Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition is momenteel beschikbaar in Nederland. De prijzen beginnen bij € 71.536 inclusief BTW en BPM. Het is relatief duur in vergelijking met andere Q5-uitvoeringen of andere SUV’s in hetzelfde segment. Maar de auto biedt wel een unieke combinatie van prestaties, technologie en efficiëntie die een dergelijke prijs rechtvaardigt.

Vergelijking van de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition met andere premium SUV’s

De Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition is een sterke tegenstander voor andere premium SUV’s in hetzelfde segment, zoals de BMW X3, de Mercedes-Benz GLC en de Volvo XC60. Dit zijn allemaal luxe SUV’s die concurreren in termen van prestaties, rijcomfort en technologie. De Audi Q5 biedt echter een combinatie van efficiënte hybride aandrijving, een goede prijs-kwaliteitverhouding, en de nieuwste technologieën. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die een luxueuze SUV met een duurzame motor zoeken.

FAQs

Wat is de prijs van de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition?

De prijs van de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition begint bij € 71.536 inclusief BTW en BPM.

Wat zijn de specificaties van de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition?

De Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition is uitgerust met een 2,0-liter TFSI-motor, een elektromotor en een zeventraps S Tronic-transmissie. Het hybride systeem biedt een gezamenlijk vermogen van 270 kW (367 pk) en een koppel van 500 Nm. Het heeft een elektrische actieradius van 59 km en een topsnelheid van 239 km/u.

Hoe presteert de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition op het gebied van brandstofverbruik en efficiëntie?

De Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition heeft een gemiddeld brandstofverbruik van 1,9 liter op 100 km en een CO2-uitstoot van 49 g/km. Bij gebruik van de elektromotor kan de auto volledig emissievrij rijden en heeft een actieradius van 59 km.

Welke veiligheidsfuncties heeft de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition?

De Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition is uitgerust met een verkeersbordherkenningssysteem, een 360-graden camerasysteem, parkeerassistent, Audi side assist en Audi pre sense rear. Dit zijn veiligheidsfuncties die de bestuurder ondersteunen in verschillende situaties.

Hoe comfortabel is het interieur van de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition?

Het interieur van de Audi Q5 50 TFSI e Quattro S Tronic S Edition is zeer comfortabel en ruim. Het is voorzien van sportstoelen met Alcantara-leder, ultieme LED-ambiance verlichting, een digitaal instrumentenpaneel van 12,3 inch en een infotainmentsysteem met MMI-touchscreen en navigatiesysteem.

Keywords searched by users: audi q5 50 tfsi e quattro s tronic s edition audi q5 50 tfsi e quattro price, audi q5 50 tfsi e specs, audi q5 50 tfsi e performance, audi q5 50 tfsi e quattro s line, audi q5 50 tfsi e engine, audi q5 50 tfsi e review, audi q5 estate 50 tfsi e quattro s line 5dr s tronic price, audi q5 50 tfsi e range

Categories: Top 23 audi q5 50 tfsi e quattro s tronic s edition

Approved used – Audi Q5 Edition 1 50 TFSI e quattro 299 PS S tronic at Stafford Audi

See more here: luongythuhang.com

audi q5 50 tfsi e quattro price

Audi Q5 50 TFSI e quattro Price in Nederland

The Audi Q5 50 TFSI e quattro is a plug-in hybrid SUV that amalgamates the durable, agile, and impressive driving of the Audi Q5 gasoline engines with next-gen hybrid technology to produce both its efficiency and effectiveness. This model features an electric motor that assists the gas-powered engine, which allows to drive on electric power alone for short distances. The combined output of the gas-powered engine and electric motor is 362 horsepower. Its capability to run on electric-only power is the most significant distinguishing feature of this car, making it an excellent choice for those who want to opt for a greener auto experience.

When it comes to the price of the Audi Q5 50 TFSI e quattro in Nederland, it starts at €70,010. It may seem a bit high compared to other models of Q5, with the base price of around €55,000, but the extra cost is well worth the features and engineering that comes with a plug-in hybrid engine. Moreover, the overall price can be reduced by accessing Dutch incentives and subsidies that the Dutch government gives to electric vehicles’ buyers.

One of the most significant factors that can reduce the total cost of the Audi Q5 50 TFSI e quattro is the nation’s 4% tax on electric cars. According to Dutch regulations, tax rates for electric cars have been set at this rate to align with the climate agreement’s objectives, making the car more affordable than conventional diesel and gasoline cars. As a result, if the buyer is a corporate entity, the business would have to pay less tax on the purchase of the Q5 hybrid compared to conventional petrol or diesel models.

Additionally, there are few subsidies offered that can further reduce the overall cost of the car. For instance, the Dutch Government’s subsidy scheme includes a €4,000 grant, which the buyers of cars emitting less than 50 g/km CO2 can get. Besides, if you happen to buy the car in 2020, you are eligible for an extra subsidy of €2,000, reducing the original price of the car to €64,010.

Another noteworthy feature that can make a difference in the price is the second-hand value of the car. Buyers of the Audi Q5 50 TFSI e quattro can rest assured that the hybrid engine would fare better than conventional gasoline or diesel engines after many years. The efficient engine, reduced emissions, and lower fuel consumption are the features that draw further value for the car in the second-hand car market.

FAQs

1. Is Audi Q5 50 TFSI e quattro worth buying?

The Audi Q5 50 TFSI e quattro is worth buying if you are looking for a fuel-efficient SUV with excellent driving dynamics. The car adds hybrid technology and electric power to the sturdiness of the Q5 range. The hybrid Q5 can drive 41 km (NEDC), which makes the daily commute a breeze as one can use the electric-only mode to fulfill most of it. Moreover, when the battery runs out, the gas-fueled engine takes over, making the ride smooth and efficient. The car features an instant torque of the electric motor, which makes it powerful and fast on the road.

2. How much subsidy can I expect on Q5 50 TFSI e quattro?

The Dutch Government’s subsidy scheme includes a €4,000 grant, which the buyers of cars emitting less than 50 g/km CO2 can get. Besides, if you happen to buy the car in 2020, you are eligible for an extra subsidy of €2,000, reducing the original price of the car to €64,010.

3. How much tax do I have to pay on Q5 50 TFSI e quattro?

One of the most significant factors that can reduce the total cost of the Audi Q5 50 TFSI e quattro is the nation’s 4% tax on electric cars. According to Dutch regulations, tax rates for electric cars have been set at this rate to align with the climate agreement’s objectives, making the car more affordable than conventional diesel and gasoline cars. As a result, if the buyer is a corporate entity, the business would have to pay less tax on the purchase of the Q5 hybrid compared to conventional petrol or diesel models.

4. How fast does the Q5 50 TFSI e quattro go?

The Q5 50 TFSI e quattro can go from 0 to 60 mph in 5.0 seconds, making it one of the fastest mid-size SUVs in its niche. The top speed of the car is 148 mph, making it suitable for both city driving and highway driving.

5. What is the electricity range of Q5 50 TFSI e quattro?

The Audi Q5 50 TFSI e quattro can drive an electrical range of up to 41 kilometers (NEDC) on a single charge, making it perfect for short daily commutes, city driving, and inner-city traffic. Besides, the regenerative braking system of the Q5 hybrid generates power from the electric motor and aids in the battery charging process, adding more range to the vehicle’s electric drive.

Conclusion

The Audi Q5 50 TFSI e quattro in Nederland is an excellent entry into the plug-in hybrid SUV segment. It combines the durability, agility and impressive handling of the gasoline-powered Q5 with state-of-the-art hybrid technology. The hybrid Q5 can drive 41 km (NEDC) powered only by electricity, which is ideal for short commutes, traffic and city driving. The Audi Q5 50 TFSI e quattro is a perfect choice for those who are looking for environmentally friendly cars that can give them the same driving performance of gasoline models. With incentives and subsidies provided by the Dutch Government, the overall price of the Q5 hybrid ranges between €64,010 to €70,010, providing a cost-effective choice for those who want to go green without compromising the driving experience.

audi q5 50 tfsi e specs

De Audi Q5 50 TFSI e is de plug-in hybride variant van de populaire Q5 SUV van het Duitse merk. Het model biedt een solide combinatie van prestaties en efficiëntie, met een eclectische aandrijflijn die een benzinemotor combineert met een elektrische motor en een batterij.

Specificaties van de Audi Q5 50 TFSI e

De Audi Q5 50 TFSI e is uitgerust met een 2,0-liter viercilinder benzinemotor die 248 pk produceert en een elektromotor die 141 pk produceert. Het systeemvermogen bedraagt ​​349 pk en het koppel is 700 Nm.

De geïntegreerde elektromotor wordt gevoed door een 14,1 kWh-batterij, die opgeladen kan worden via de laadpoort aan de achterkant van de auto. De Q5 kan volledig elektrisch rijden tot een afstand van 54 km, wat betekent dat de auto ideaal is voor stadsritten, kortere afstanden en woon-werkverkeer.

De aandrijflijn wordt gecombineerd met een zeventraps S-tronic transmissie en de Quattro-vierwielaandrijving van Audi, waardoor de auto solide prestaties en all-wheel drive prestaties biedt.

De Audi Q5 50 TFSI e heeft een topsnelheid van 240 km / u en bereikt 100 km / u in slechts 5,3 seconden. De auto heeft een beperkte CO2-uitstoot van slechts 34 tot 38 gram per kilometer, wat betekent dat de auto volledig in lijn is met de strengste Europese emissienormen en voldoet aan de Euro 6-certificering.

Kenmerken van de Audi Q5 50 TFSI e

De Audi Q5 50 TFSI e wordt geleverd met een verscheidenheid aan standaard- en optionele functies die bijdragen aan het algehele rijplezier van de auto. Enkele van de belangrijkste kenmerken van de auto zijn onder meer:

– Comfortabele en hoogwaardige interieurafwerking;
– Drie rijmodi om uit te kiezen: EV, Hybrid en Hold;
– Adaptieve airconditioning;
– Audi Pre Sense City en Audi Side Assist veiligheidsfuncties;
– De Virtual cockpit met 12,3-inch digitale display, met contrasterende stiksels op de stoelen als standaard;
– 20-inch velgen;
– Stop/Start-systeem;
– Hulpmiddelen voor parkeren, zoals parkeersensoren vóór en achter en een achteruitrijcamera;
– LED-koplampen.

FAQ’s over de Audi Q5 50 TFSI e

1. Hoeveel kost de Audi Q5 50 TFSI e?

De prijs van de Audi Q5 50 TFSI e varieert afhankelijk van de markt en de opties die beschikbaar zijn. In Nederland begint de vanafprijs bij €65,408.

2. Hoeveel pk heeft de Audi Q5 50 TFSI e?

De Audi Q5 50 TFSI e heeft een systeemvermogen van 349 pk.

3. Hoeveel kilometer kan de Audi Q5 50 TFSI e volledig elektrisch rijden?

De Audi Q5 50 TFSI e kan volledig elektrisch rijden tot een afstand van 54 km.

4. Hoe lang duurt het om de batterij van de Audi Q5 50 TFSI e op te laden?

Het opladen van de batterij van de Audi Q5 50 TFSI e varieert afhankelijk van de gekozen laadmethode. Het duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten met een AC-lader met 7,4 kW en ongeveer 6 uur en 30 minuten met een regulier stopcontact.

5. Is de Audi Q5 50 TFSI e een veilige auto?

Ja, de Audi Q5 50 TFSI e biedt een reeks geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder Audi Pre Sense City en Audi Side Assist functies. De auto voldoet ook aan de strengste Europese veiligheidsnormen.

6. Welke rijmodi zijn beschikbaar in de Audi Q5 50 TFSI e?

De Audi Q5 50 TFSI e biedt drie rijmodi om uit te kiezen: EV, Hybrid en Hold.

7. Is de Audi Q5 50 TFSI e geschikt voor woon-werkverkeer?

Ja, de Audi Q5 50 TFSI e is een ideale auto voor woon-werkverkeer dankzij het vermogen om volledig elektrisch te rijden tot een afstand van 54 km.

Samenvattend biedt de Audi Q5 50 TFSI e een robuuste plug-in hybride optie in het populaire SUV-segment. Met solide prestaties en een groot assortiment aan standaard- en optionele functies is deze auto een goede keuze voor iedereen die waarde hecht aan efficiëntie, prestaties en luxe. Omdat de auto zo veelzijdig is, kan hij moeiteloos worden aangepast aan verschillende rij- en verkeersomstandigheden, en het interieur is ook zeer comfortabel, wat de hele rijervaring nog prettiger maakt. Over het geheel genomen is de Audi Q5 50 TFSI e een uitstekende toevoeging aan de line-up van Audi, een auto die de beste eigenschappen van een plug-in hybride combineert met de hoogwaardige kwesties waar Audi om bekend staat.

Images related to the topic audi q5 50 tfsi e quattro s tronic s edition

Approved used - Audi Q5 Edition 1 50 TFSI e quattro 299 PS S tronic at Stafford Audi
Approved used – Audi Q5 Edition 1 50 TFSI e quattro 299 PS S tronic at Stafford Audi

Article link: audi q5 50 tfsi e quattro s tronic s edition.

Learn more about the topic audi q5 50 tfsi e quattro s tronic s edition.

See more: luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *