Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Audi Q5 55 TFSI e: de perfecte hybride SUV? Ontdek het hier!

Audi Q5 55 TFSI e: de perfecte hybride SUV? Ontdek het hier!

2020 Audi Q5 55 TFSI e (367 PS) POV Testdrive AUTOBAHN Beschleunigung & Speed

audi q5 55 tfsi e

De Audi Q5 55 TFSI e: een hybride SUV

De Audi Q5 55 TFSI e is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Audi hybride SUV’s. Het voertuig beschikt over een hybride-aandrijflijn die zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor omvat. De aandrijflijn vertegenwoordigt een samensmelting van prestaties, efficiëntie en een hoog niveau van rijeigenschappen. De Audi Q5 55 TFSI e biedt een unieke combinatie van stijl, comfort, vermogen en bruikbaarheid.

De Audi Q5 55 TFSI e Quattro is een plug-in hybrideauto die een krachtige elektromotor combineert met een brandstofmotor. Het voertuig heeft een vermogen van 367 pk en beschikt over een slimme vierwielaandrijving, waardoor het zich onderscheidt van andere auto’s op de markt.

Motorprestaties van de Audi Q5 55 TFSI e

De Audi Q5 55 TFSI e wordt aangedreven door een 2,0-liter viercilindermotor die gekoppeld is aan een elektromotor. De elektromotor levert 141 pk, waardoor het voertuig een totaal vermogen van 367 pk heeft. Dit resulteert in een acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 5,3 seconden.

De aandrijflijn van de Audi Q5 55 TFSI e wordt aangedreven door een lithium-ionbatterij met een capaciteit van 14,1 kWh. Wanneer volledig opgeladen, kan het voertuig volledig elektrisch rijden tot een afstand van 40 km. Wanneer het voertuig wordt opgeladen via een 7,2 kW laadstation, duurt het ongeveer 2,5 uur voordat de batterij volledig is opgeladen.

Audi Q5 55 TFSI e Quattro Review

De nieuwe Audi Q5 55 TFSI e Quattro biedt een fantastische rijervaring. Het voertuig heeft een hoog niveau van rijeigenschappen en biedt uitstekende prestaties. Het is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een hybrideauto die krachtig en efficiënt is.

Een van de beste kenmerken van de Audi Q5 55 TFSI e is de slimme vierwielaandrijving. Het Quattro-systeem biedt uitstekende tractie en wegligging. Dit betekent dat de Q5 55 TFSI e goed presteert in alle rijomstandigheden, ongeacht of u nu in de stad rijdt of op de snelweg.

Een ander voordeel van de Audi Q5 55 TFSI e is dat het voertuig moeiteloos kan schakelen tussen elektrisch en benzine-aandrijving. Dit betekent dat u kunt profiteren van elektrisch rijden wanneer u in de stad bent of wanneer u kortere afstanden aflegt. Wanneer u echter op de snelweg rijdt, schakelt het voertuig automatisch over op de benzine-aandrijving. Dit biedt niet alleen betere prestaties, maar ook een betere efficiëntie.

Het interieur van de Audi Q5 55 TFSI e is ook zeer indrukwekkend. Het biedt een combinatie van luxe en comfort, waardoor het een geweldige keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een premium SUV. Het interieur is ruim en biedt voldoende hoofd- en beenruimte voor de bestuurder en passagiers.

Het exterieur van de Audi Q5 55 TFSI e is ook zeer indrukwekkend. Het voertuig heeft een sportief en stijlvol ontwerp dat zeker de aandacht zal trekken. De auto heeft ook een aantal prachtige details, zoals de LED-koplampen en -achterlichten.

Brandstofverbruik van de Audi Q5 55 TFSI e

De Audi Q5 55 TFSI e heeft een gecombineerd verbruik van ongeveer 2,1 liter per 100 km. Dit betekent dat het voertuig zeer efficiënt is en een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een hybride SUV. Het totale rijbereik van de Audi Q5 55 TFSI e is ongeveer 700 km, waardoor het voertuig geschikt is voor lange rijomstandigheden.

Het hybride-aandrijfsysteem maakt het mogelijk voor de Audi Q5 55 TFSI e om de meeste korte afstanden geheel elektrisch af te leggen, waardoor de CO2-uitstoot aanzienlijk wordt verminderd. Het voertuig heeft ook een regeneratief remsysteem dat de energie die wordt gegenereerd bij het remmen, opslaat in de lithium-ionbatterij. Dit betekent dat het voertuig energie efficient gebruikt.

Interieur en exterieur van de Audi Q5 55 TFSI e

Het interieur van de Audi Q5 55 TFSI e is ruim en comfortabel. Het dashboard is prachtig ontworpen en is voorzien van een digitaal instrumentenpaneel en een centraal infotainmentsysteem. Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen en biedt een uitstekend niveau van comfort en luxe.

Het exterieur van de Audi Q5 55 TFSI e is even indrukwekkend als het interieur. Het voertuig heeft een sportief en stijlvol ontwerp dat zeker de aandacht zal trekken. De auto heeft ook een aantal prachtige details, zoals de LED-koplampen en -achterlichten en de fraaie wielontwerpen.

Functies en technologieën van de Audi Q5 55 TFSI e

De Audi Q5 55 TFSI e is uitgerust met een breed scala aan functies en technologieën. Het voertuig beschikt bijvoorbeeld over een digitaal instrumentenpaneel dat de bestuurder informatie biedt over het voertuig en de rijomstandigheden. Het voertuig heeft ook een infotainmentsysteem dat is uitgerust met Apple CarPlay en Android Auto, zodat u eenvoudig uw smartphone kunt integreren en toegang heeft tot uw favoriete apps en functies.

De Audi Q5 55 TFSI e biedt ook een scala aan rijhulpsystemen, waaronder autonome noodremassistentie, adaptieve cruisecontrol en rijstrookbehoudassistentie. Dit betekent dat het voertuig een hoog niveau van veiligheid en comfort biedt tijdens het rijden.

Veiligheidsfuncties van de Audi Q5 55 TFSI e

De Audi Q5 55 TFSI e biedt een breed scala aan veiligheidsfuncties. Het voertuig is uitgerust met een reeks airbags, waaronder zijairbags en gordijnairbags. Het voertuig is ook uitgerust met adaptieve cruisecontrol, autonome noodremassistentie en rijstrookbehoudassistentie, die allemaal bijdragen aan een veiliger rijervaring.

Het voertuig is ook voorzien van parkeersensoren en een achteruitrijcamera die het inparkeren en parkeren makkelijker maken.

Beschikbaarheid en prijzen van de Audi Q5 55 TFSI e

De Audi Q5 55 TFSI e is momenteel beschikbaar in Nederland. De prijs begint bij €69.050 en kan variëren afhankelijk van de configuratie en extra opties die aan het voertuig worden toegevoegd.

FAQ’s

1. Is de Audi Q5 55 TFSI e beschikbaar voor aankoop in Nederland?
Ja, de Audi Q5 55 TFSI e is momenteel beschikbaar voor aankoop in Nederland.

2. Wat is het brandstofverbruik van de Audi Q5 55 TFSI e?
Het brandstofverbruik van de Audi Q5 55 TFSI e is ongeveer 2,1 liter per 100 km.

3. Wat is het totale rijbereik van de Audi Q5 55 TFSI e?
Het totale rijbereik van de Audi Q5 55 TFSI e is ongeveer 700 km.

4. Wat is de prijs van de Audi Q5 55 TFSI e?
De prijs van de Audi Q5 55 TFSI e begint bij €69.050 en kan variëren afhankelijk van de configuratie en extra opties die aan het voertuig worden toegevoegd.

5. Wat is het vermogen van de Audi Q5 55 TFSI e?
De Audi Q5 55 TFSI e heeft een vermogen van 367 pk.

6. Kan de Audi Q5 55 TFSI e volledig elektrisch rijden?
Ja, wanneer volledig opgeladen kan de Audi Q5 55 TFSI e volledig elektrisch rijden tot een afstand van 40 km.

7. Wat zijn enkele kenmerken van de Audi Q5 55 TFSI e?
De Audi Q5 55 TFSI e is uitgerust met een lithium-ionbatterij met een capaciteit van 14,1 kWh, een slimme Quattro-vierwielaandrijving, en een breed scala aan veiligheids- en rijhulpsystemen. Het voertuig heeft ook een interieur van hoge kwaliteit en biedt een uitstekende rijervaring.

Keywords searched by users: audi q5 55 tfsi e audi q5 tfsi e quattro, audi q5 55 tfsi e quattro review, audi q5 tfsi e quattro price, audi q5 55 tfsi e quattro for sale, audi q5 phev, audi q5 plug-in hybrid 2023, audi q5 tfsi quattro, audi q5 tfsi e range

Categories: Top 80 audi q5 55 tfsi e

2020 Audi Q5 55 TFSI e (367 PS) POV Testdrive AUTOBAHN Beschleunigung & Speed

See more here: luongythuhang.com

audi q5 tfsi e quattro

De Audi Q5 TFSI e Quattro is een premium SUV die de efficiëntie van hybride technologie combineert met de prestaties van een krachtige verbrandingsmotor. Dit maakt het een aantrekkelijk voertuig voor iedereen die op zoek is naar een premium rijervaring en tegelijkertijd probeert hun ecologische voetafdruk te minimaliseren.

De Audi Q5 TFSI e Quattro is verkrijgbaar in twee modellen: de 50 TFSI e en de 55 TFSI e. De 50 TFSI e heeft een 2.0-liter viercilinder benzinemotor die wordt ondersteund door een elektromotor om maximaal 299 pk en 350 Nm aan koppel te leveren. De 55 TFSI e heeft een 3.0-liter V6 benzinemotor die wordt ondersteund door een elektromotor om maximaal 362 pk en 500 Nm aan koppel te leveren. Beide modellen hebben een 7-traps S-Tronic automatische transmissie en Quattro vierwielaandrijving.

De Audi Q5 TFSI e Quattro heeft een EV-modus waarmee de auto volledig elektrisch kan rijden. De auto heeft een elektrisch bereik van maximaal 40 kilometer en een topsnelheid in elektrische modus van 135 km/u. Als de batterij bijna leeg is, schakelt de auto automatisch over naar hybride modus om het bereik te verlengen. De auto biedt ook sport- en comfort-modi, afhankelijk van de rijstijl en het terrein.

Een van de voordelen van de Audi Q5 TFSI e Quattro is de mogelijkheid om de auto op te laden met behulp van verschillende methoden. De auto kan worden opgeladen via een regulier stopcontact, een openbaar laadstation of een Audi Wallbox. De auto heeft ook een regeneratief remsysteem dat de batterij oplaadt wanneer de bestuurder remt.

De Audi Q5 TFSI e Quattro heeft een hoogwaardig interieur en verschillende luxe functies. Het dashboard bevat Audi’s Virtual Cockpit, een 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel dat de bestuurder veel informatie geeft. Het infotainmentsysteem van de auto wordt bediend via een 10,1-inch touchscreen en biedt functies zoals Bluetooth, Apple CarPlay en Android Auto.

De Audi Q5 TFSI e Quattro heeft ook verschillende veiligheids- en assistentiefuncties. De auto heeft bijvoorbeeld Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning en Front and Rear Parking Sensors.

FAQs:

Q: Wat is het elektrische bereik van de Audi Q5 TFSI e Quattro?
A: Het elektrische bereik is maximaal 40 kilometer.

Q: Hoe laad ik de Audi Q5 TFSI e Quattro op?
A: De auto kan worden opgeladen via een regulier stopcontact, een openbaar laadstation of een Audi Wallbox.

Q: Kan de Audi Q5 TFSI e Quattro alleen op elektriciteit rijden?
A: De auto kan volledig elektrisch rijden in EV-modus, maar schakelt automatisch over naar hybride modus als de batterij bijna leeg is.

Q: Heeft de Audi Q5 TFSI e Quattro Quattro vierwielaandrijving?
A: Ja, de auto heeft Quattro vierwielaandrijving.

Q: Wat is het verschil tussen de 50 TFSI e en de 55 TFSI e?
A: De 50 TFSI e heeft een 2.0-liter viercilinder benzinemotor en de 55 TFSI e heeft een 3.0-liter V6 benzinemotor. De 55 TFSI e heeft ook meer vermogen en koppel dan de 50 TFSI e.

Q: Welke veiligheids- en assistentiefuncties heeft de Audi Q5 TFSI e Quattro?
A: De auto heeft Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning en Front and Rear Parking Sensors.

Q: Hoeveel kost de Audi Q5 TFSI e Quattro?
A: De prijs van de auto begint bij € 63.980 (in Nederland).

Q: Hoeveel bagageruimte heeft de Audi Q5 TFSI e Quattro?
A: De auto heeft 550 liter bagageruimte met de achterbank omhoog en 1.550 liter met de achterbank neergeklapt.

De Audi Q5 TFSI e Quattro is een veelzijdige SUV die de prestaties en luxe biedt die Audi-rijders gewend zijn, samen met de voordelen van hybride technologie. Met de mogelijkheid om op verschillende manieren op te laden en een elektrisch bereik van maximaal 40 kilometer, is de Audi Q5 TFSI e Quattro een aantrekkelijke optie voor iedereen die op zoek is naar een premium SUV met een lage ecologische voetafdruk.

audi q5 55 tfsi e quattro review

De Audi Q5 55 TFSI e quattro is de eerste plug-in hybride SUV van Audi in Nederland. Een krachtige en zuinige auto die ideaal is voor lange ritten en avonturen met het gezin. In deze review gaan we dieper in op de verschillende aspecten van deze Audi, van prestaties en rijervaring tot het design en comfort van de auto.

Design

De Audi Q5 55 TFSI e quattro heeft een opvallend en stijlvol design. Vanaf de buitenkant zie je meteen dat het een SUV is die gemaakt is voor krachtige prestaties en robuustheid. De hoekige vormen van de carrosserie geven de auto een stoere uitstraling, terwijl de elegante lijnen voor een subtiele touch zorgen.

Wat opvalt aan de voorkant is de grote Singleframe grille die typerend is voor Audi. Ook de scherpe koplampen dragen bij aan het strakke en moderne uiterlijk van de auto. De standaard 19-inch velgen maken het geheel af.

Van binnen is de Q5 ook indrukwekkend. Het interieur van de auto is hoogwaardig en biedt veel comfort. De voorstoelen zijn ruim en verstelbaar, terwijl de achterbank ook voldoende ruimte biedt voor passagiers. Het dashboard en het centrale scherm hebben een minimalistisch design en zijn gemakkelijk te bedienen.

Prestaties en rijervaring

Onder de motorkap van de Audi Q5 55 TFSI e quattro ligt een 2.0-liter viercilinder benzinemotor met turbo en een elektromotor die samen 367 pk en 500 Nm koppel leveren. De elektromotor wordt gevoed door een batterij van 14,1 kWh die is geïntegreerd in de vloer van de auto. Hiermee kan de Q5 tot 40 kilometer op alleen elektriciteit rijden.

De Q5 heeft een topsnelheid van 239 km/h en accelereert van 0 naar 100 km/h in slechts 5,3 seconden. De combinatie van de elektromotor en de benzinemotor zorgen ervoor dat de auto soepel en efficiënt rijdt. Het schakelen tussen de verschillende rijmodi verloopt naadloos en de auto reageert direct op het gaspedaal.

Het rijden met de Q5 is aangenaam en comfortabel. De auto heeft een goede wegligging en de vering is stevig genoeg om de auto stabiel te houden bij hoge snelheden, terwijl het ook zorgt voor een comfortabele rijervaring op een hobbelige weg. De besturing is direct en nauwkeurig, waardoor de auto gemakkelijk te manoeuvreren is, zelfs in nauwe bochten.

Dankzij de verschillende rijmodi – EV, Hybrid, Battery hold en Battery charge – kan de bestuurder de rijervaring aanpassen aan de omstandigheden. Zo kan de EV-modus worden gebruikt voor de dagelijkse korte ritten en de Hybrid-modus voor langere ritten waarbij de batterij niet te snel leegloopt. De Battery hold-modus voorkomt dat de batterij wordt gebruikt en kan vooral handig zijn tijdens lange ritten op de snelweg.

Verbruik en uitstoot

Een van de belangrijkste voordelen van de Audi Q5 55 TFSI e quattro is het lage verbruik en de lage uitstoot. De auto heeft een gecombineerd verbruik van slechts 2,0 l/100 km en een CO2-uitstoot van 45 g/km. Dit maakt de Q5 schoon en milieuvriendelijk, wat vooral belangrijk is voor gezinnen die op zoek zijn naar een duurzame auto voor dagelijkse ritten en vakanties.

Opladen

Het opladen van de Audi Q5 55 TFSI e quattro duurt ongeveer twee uur en drie kwartier bij een type 2 laadpaal met een vermogen van 7,4 kW. Bij een snellere laadpaal kan dit ongeveer anderhalf uur zijn. Thuis kan de auto worden opgeladen met een normaal stopcontact of met een speciale wallbox die sneller oplaadt.

Veiligheid en technologie

De Audi Q5 55 TFSI e quattro zit boordevol geavanceerde technologie waardoor de auto een veilige en comfortabele rit biedt. De standaarduitrusting omvat onder andere een virtual cockpit, die de bestuurder voorziet van alle belangrijke informatie zoals navigatie, snelheid en waarschuwingen. Het MMI-infotainmentsysteem heeft een groot centraal scherm met tal van opties en functies.

Een andere functie die bijdraagt aan de veiligheid is het ADAS (Advanced Driver Assistance System), waarmee de auto automatisch kan remmen of accelereren wanneer dat nodig is. Ook kan het systeem waarschuwingen geven wanneer er een gevaarlijke situatie op de weg is. Andere functies zijn onder meer parkeersensoren, lane departure warning en forward collision warning.

FAQs:

1. Wat is de prijs van de Audi Q5 55 TFSI e quattro?

De prijs van deze plug-in hybride SUV begint bij €69.420.

2. Hoeveel bedraagt de topsnelheid van de Audi Q5 55 TFSI e quattro?

De topsnelheid van de Q5 is 239 km/h.

3. Hoe lang duurt het opladen van deze auto?

Het opladen duurt ongeveer twee uur en drie kwartier bij een type 2 laadpaal met een vermogen van 7,4 kW. Bij een snellere laadpaal kan dit ongeveer anderhalf uur zijn.

4. Welke rijmodi heeft de Audi Q5 55 TFSI e quattro?

De auto heeft vier rijmodi – EV, Hybrid, Battery hold en Battery charge.

5. Wat is het verbruik en de uitstoot van de Q5 55 TFSI e quattro?

Het gecombineerde verbruik is slechts 2,0 l/100 km en de CO2-uitstoot is 45 g/km.

Conclusie

De Audi Q5 55 TFSI e quattro is een krachtige, zuinige en milieuvriendelijke SUV die perfect is voor gezinnen en avontuurlijke bestuurders. Het design van de auto is stoer en elegant, terwijl het interieur veel comfort biedt en vol zit met geavanceerde technologieën. Dankzij de verschillende rijmodi is de auto gemakkelijk aan te passen aan de omstandigheden, terwijl het lage verbruik en de lage uitstoot de Q5 schoon en duurzaam maken. Kortom, de Audi Q5 55 TFSI e quattro is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en zuinige SUV met een geavanceerde technologie en een hoog comfort.

audi q5 tfsi e quattro price

De Audi Q5 TFSI e quattro is een plug-in hybride SUV die al enige tijd op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Deze geavanceerde auto combineert de kracht van een benzine- en elektromotor om indrukwekkende prestaties te leveren en een opvallend lage uitstoot te garanderen. In dit artikel zullen we ons richten op de prijs van de Audi Q5 TFSI e quattro in Nederland, evenals enkele veelgestelde vragen over deze auto.

Prijs van de Audi Q5 TFSI e quattro in Nederland

De prijs van de Audi Q5 TFSI e quattro varieert afhankelijk van de uitvoering die je kiest. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende uitvoeringen en hun prijzen, inclusief btw en bpm:

– Audi Q5 TFSI e 50 quattro Pro Line: € 56.340,-
– Audi Q5 TFSI e 50 quattro Pro Line Plus: € 58.340,-
– Audi Q5 TFSI e 55 quattro Pro Line S: € 60.040,-
– Audi Q5 TFSI e 55 quattro Pro Line S Plus: €62.040,-

Alle bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op de consumentenadviesprijs. Afhankelijk van de dealer en eventuele aanbiedingen, kan de uiteindelijke prijs variëren.

Wat zijn de prestaties van de Audi Q5 TFSI e quattro?

De Audi Q5 TFSI e quattro is uitgerust met een combinatie van een 2.0-liter TFSI-benzinemotor en een elektromotor. Het totale systeemvermogen is 299 pk en het koppel is 450 Nm. Dankzij de elektromotor kan de auto tot wel 43 kilometer volledig elektrisch rijden. De topsnelheid van de auto is 239 km/u en de acceleratie van 0 naar 100 km/u duurt slechts 6,1 seconden.

Wat zijn de specificaties van de Audi Q5 TFSI e quattro?

De Audi Q5 TFSI e quattro heeft een bagageruimte van 450 liter, die uitgebreid kan worden tot 1.395 liter als de achterbank neergeklapt wordt. Het is een vierwielaangedreven auto en heeft een 7-traps S tronic transmissie. De auto heeft ook een digitale cockpit met MMI navigatie plus en Audi virtual cockpit.

Wat is het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van de Audi Q5 TFSI e quattro?

Het brandstofverbruik van de Audi Q5 TFSI e quattro varieert afhankelijk van de rijstijl en de rijomstandigheden. In volledig elektrische modus kan de auto tot 43 kilometer afleggen zonder emissies te produceren. Het gecombineerde brandstofverbruik van de auto is 1,7-2,1 l/100 km en de CO2-uitstoot is slechts 39-47 g/km, wat een stuk lager is dan de uitstoot van vergelijkbare benzine- of dieselauto’s.

Wat zijn de voordelen van de Audi Q5 TFSI e quattro?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het bezitten van de Audi Q5 TFSI e quattro, waaronder:

1. Lage uitstoot: De auto produceert veel minder CO2-uitstoot dan vergelijkbare benzine- of dieselauto’s en is daarom beter voor het milieu.

2. Fiscale voordelen: Als gevolg van de lage CO2-uitstoot en het lage brandstofverbruik is de Audi Q5 TFSI e quattro fiscaal voordelig. Voor zakelijke rijders geldt bijvoorbeeld een lager bijtellingstarief.

3. Hoge prestaties: Ondanks de lage uitstoot heeft de Audi Q5 TFSI e quattro een indrukwekkend vermogen en acceleratie, wat zorgt voor een opwindende en responsieve rijervaring.

4. Elektrisch rijbereik: Met een volledig elektrisch rijbereik van 43 kilometer kan de Audi Q5 TFSI e quattro over korte afstanden volledig emissievrij rijden, waardoor de auto nog milieuvriendelijker wordt.

Veelgestelde vragen

Hieronder beantwoorden we een aantal veelgestelde vragen over de Audi Q5 TFSI e quattro:

1. Wat is het verschil tussen de Pro Line- en Pro Line Plus-uitvoeringen?

De Pro Line-uitvoeringen van de Audi Q5 TFSI e quattro hebben een uitgebreide uitrusting, zoals automatische airconditioning, een Audi sound system, LED-koplampen en 18-inch velgen. De Pro Line Plus-uitvoeringen hebben dezelfde uitrusting als de Pro Line-uitvoeringen, maar zijn daarnaast voorzien van extra comfortfeatures, zoals een achteruitrijcamera, elektrische achterklep en sportstoelen.

2. Hoe lang duurt het om de Audi Q5 TFSI e quattro op te laden?

De Audi Q5 TFSI e quattro kan worden opgeladen met een laadkabel die bij de auto wordt geleverd. De oplaadtijd varieert afhankelijk van de oplaadmethode en de capaciteit van het laadpunt. Bij een regulier stopcontact duurt het ongeveer 6 uur om de batterij volledig op te laden. Bij een snellader kan het opladen binnen 2,5 uur worden voltooid.

3. Wat zijn de onderhoudskosten van de Audi Q5 TFSI e quattro?

De onderhoudskosten van de Audi Q5 TFSI e quattro zijn vergelijkbaar met die van andere SUV’s in deze prijsklasse. De kosten zijn afhankelijk van de onderhoudsbehoefte van de auto en het garagebedrijf waar je het onderhoud laat uitvoeren.

Conclusie

De Audi Q5 TFSI e quattro is een geavanceerde en indrukwekkende plug-in hybride SUV die een ideaal compromis biedt tussen prestaties, efficiëntie en een lage uitstoot. Hoewel de auto wat duurder is dan vergelijkbare benzine- of dieselauto’s, biedt hij fiscale voordelen en andere voordelen die zijn aankoopprijs rechtvaardigen. Als je op zoek bent naar een SUV die krachtig, efficiënt en milieuvriendelijk is, dan is de Audi Q5 TFSI e quattro zeker het overwegen waard.

Images related to the topic audi q5 55 tfsi e

2020 Audi Q5 55 TFSI e (367 PS) POV Testdrive AUTOBAHN Beschleunigung & Speed
2020 Audi Q5 55 TFSI e (367 PS) POV Testdrive AUTOBAHN Beschleunigung & Speed

Article link: audi q5 55 tfsi e.

Learn more about the topic audi q5 55 tfsi e.

See more: luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *