Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Audi Q5 55 TFSI: Ontdek de Ultimate krachtige SUV – Klik hier!

Audi Q5 55 TFSI: Ontdek de Ultimate krachtige SUV – Klik hier!

2020 Audi Q5 55 TFSI e (367 PS) POV Testdrive AUTOBAHN Beschleunigung & Speed

audi q5 55 tfsi

De Audi Q5 55 TFSI e Quattro is een veelzijdige SUV en is ontworpen om een ​​unieke mix van prestaties, raffinement en efficiëntie te bieden. De auto is uitgerust met een geavanceerde hybride aandrijflijn en biedt een opwindend rijgedrag, fantastische prestaties en baanbrekende technologieën. Hieronder is een diepgaand overzicht van de designkenmerken, prestaties, brandstofverbruik, interieur en infotainment, veiligheid en rijhulpmiddelen, prijs en beschikbaarheid van de Audi Q5 55 TFSI e Quattro.

Design en Kenmerken

In lijn met Audi’s toewijding aan hoogwaardige afwerking, heeft de Audi Q5 55 TFSI e Quattro een aantrekkelijk en modern ontwerp. De auto heeft een gestroomlijnd exterieur met aerodynamische lijnen en een grille met een chromen omlijsting. De koplampen zijn standaard LED-verlichting.

Het interieur van de Audi Q5 55 TFSI e Quattro is stijlvol en ruim. De auto is voorzien van hoogwaardige materialen en biedt uitstekend comfort aan de inzittenden. De kofferbak heeft een capaciteit van 465 liter en kan worden uitgebreid tot 1550 liter wanneer de achterbank neergeklapt is.

De Audi Q5 55 TFSI e Quattro heeft een standaard 19-inch lichtmetalen velgen, dakrails en sportstoelen. Andere kenmerken zijn elektrische stoelen met massagefuncties, vier zones airconditioning en een panoramisch dak.

Prestaties en Rijervaringen

De Audi Q5 55 TFSI e Quattro is uitgerust met een hybride aandrijflijn die bestaat uit een 2,0-liter turbobenzinemotor en een elektromotor. Het gecombineerde vermogen van deze aandrijflijn is 367 pk. De auto kan in 5,3 seconden van 0 naar 100 km / u accelereren en heeft een topsnelheid van 239 km / u. De elektrische actieradius van de auto is ongeveer 40 kilometer.

De Audi Q5 55 TFSI e Quattro heeft een mengsel van sportieve en comfortabele rijervaringen, en het is uitgerust met verschillende rijstanden, waaronder EV (alleen elektrisch rijden), Hybrid en Battery Charge, waarmee de bestuurder de rijervaring kan aanpassen aan hun rijstijl.

Brandstofverbruik en Milieueffecten

Het brandstofverbruik van de Audi Q5 55 TFSI e Quattro is gemiddeld 2,3 liter per 100 kilometer. Dit komt mede door de elektromotor die kan worden opgeladen via een stekker. De auto stoot ook minder uitlaatgassen uit in vergelijking met auto’s met een conventionele verbrandingsmotor.

Interieur en Infotainment

Het interieur van de Audi Q5 55 TFSI e Quattro is modern en zonder poespas. Het is voorzien van hoogwaardige materialen en biedt veiligheid en comfort aan de inzittenden. Het is ook uitgerust met geavanceerde infotainmentsystemen zoals Apple CarPlay, Android Auto en Audi Connect, waarmee de bestuurder kan luisteren naar muziek, navigeren en andere internet services kan gebruiken. Het infotainmentsysteem kan worden bediend door middel van een 10,1-inch touchscreen.

Veiligheid en Rijhulpmiddelen

De Audi Q5 55 TFSI e Quattro is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning en een achteruitkijkcamera. Daarnaast is de auto voorzien van Quattro vierwielaandrijving, waarmee de auto maximale tractie biedt op alle soorten wegen en onder alle weersomstandigheden.

Prijs en Beschikbaarheid

De Audi Q5 55 TFSI e Quattro is beschikbaar vanaf €72.137,-. Er zijn veel verschillende configuratieopties beschikbaar, waarmee bestuurders de Audi Q5 55 TFSI e Quattro volledig kunnen aanpassen aan hun behoeften en rijstijl.

FAQs

1. Wat is het onderscheid tussen de audi q5 55 tfsi e quattro en audi q5 tfsi quattro?

De Audi Q5 TFSI Quattro heeft een 2,0-liter benzinemotor met vier cilinders en heeft een vermogen van 197 pk, terwijl de Audi Q5 55 TFSI e Quattro een hybride aandrijflijn heeft bestaande uit een 2,0-liter turbobenzinemotor en een elektromotor. Het gecombineerde vermogen van de Audi Q5 55 TFSI e Quattro is 367 pk.

2. Wat is de prijs van de Audi Q5 55 TFSI e Quattro?

De prijs van de Audi Q5 55 TFSI e Quattro begint bij €72.137,-.

3. Wat is het brandstofverbruik van de Audi Q5 55 TFSI e Quattro?

Het brandstofverbruik van de Audi Q5 55 TFSI e Quattro is gemiddeld 2,3 liter per 100 kilometer.

4. Hoeveel elektrisch bereik biedt de Audi Q5 55 TFSI e Quattro?

De elektrische actieradius van de Audi Q5 55 TFSI e Quattro is ongeveer 40 kilometer.

5. Hoe snel kan de Audi Q5 55 TFSI e Quattro accelereren van 0 naar 100 km/u?

De Audi Q5 55 TFSI e Quattro kan in 5,3 seconden accelereren van 0 naar 100 km/u.

6. Welke rijstanden zijn beschikbaar in de Audi Q5 55 TFSI e Quattro?

De Audi Q5 55 TFSI e Quattro is uitgerust met verschillende rijstanden, waaronder EV (alleen elektrisch rijden), Hybrid en Battery Charge.

7. Welke veiligheidsvoorzieningen heeft de Audi Q5 55 TFSI e Quattro?

De Audi Q5 55 TFSI e Quattro is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, een achteruitkijkcamera en Quattro vierwielaandrijving.

Keywords searched by users: audi q5 55 tfsi audi q5 55 tfsi e quattro review, audi q5 55 tfsi e quattro for sale, audi q5 tfsi e quattro price, audi q5 tfsi quattro, audi q5 e, audi q5 tfsi price, audi q5 phev, audi q5 plug-in hybrid 2023

Categories: Top 15 audi q5 55 tfsi

2020 Audi Q5 55 TFSI e (367 PS) POV Testdrive AUTOBAHN Beschleunigung & Speed

See more here: luongythuhang.com

audi q5 55 tfsi e quattro review

De Audi Q5 55 TFSI e quattro, de eerste plug-in hybride van Audi’s mid-size SUV, heeft enkele belangrijke verbeteringen ondergaan. Hij combineert een grote elektromotor met een verbrandingsmotor en biedt meer rijbereik, meer vermogen en een betere efficiëntie. Met een indrukwekkende prestatie en een geweldige comfort, is de Q5 55 TFSI e quattro meer dan alleen een hybride auto.

Ontwerp en uiterlijk

De Audi Q5 55 TFSI e quattro ziet er net zo fantastisch uit als zijn andere Q5-broeders. Het is een mid-size SUV met een slank en robuust uiterlijk. De buitenkant van de Q5 55 TFSI e quattro heeft enkele aanpassingen om de hybride-aard van het voertuig weer te geven. Zoals bijvoorbeeld de verwijdering van de uitlaatpijpen aan de achterzijde. De grille is ingekaderd met aluminiumstrepen in plaats van chroom. De iconische Audi-ringen zijn in reliëf op de achterkant van de motorkap gestempeld en op de achterkant uitgevoerd met een logo in reliëf met “Hybrid” aanduiding. De Q5 55 TFSI e quattro is beschikbaar in slechts één uitrustingsniveau, het S-line, wat inhoudt dat hij is uitgerust met een sportieve stylingkit, LED-koplampen, 19-inch velgen en privacyglas.

Interieur en functies

Het interieur van de Audi Q5 55 TFSI e quattro is prachtig ontworpen en biedt een hoog niveau van comfort en luxe. Het leer is zacht en heeft een sportief ontwerp. De stoelen bieden voldoende ruimte voor vier volwassenen en de cabine is ruim en comfortabel. Het MMI-systeem van de Q5 55 TFSI e quattro is eenmaal gewend zeer intuïtief en het biedt naast standaard navigatie en infrequentie ook een Connect-dienstenpakket met een app om op afstand toegang te krijgen tot gegevens van de auto. Er is ook een premium-geluidsinstallatie met 3D-geluid en surround view-camera, waardoor de bestuurder extra zicht heeft tijdens het manoeuvreren op krappe parkeerplaatsen.

Aandrijflijn, prestaties en efficiëntie

Het aandrijflijn-systeem van de Audi Q5 55 TFSI e quattro is een van de meest geavanceerde van de hybride auto’s. Het combineert een benzinemotor met een elektromotor en het totale vermogen is 367pk, waardoor een indrukwekkende acceleratie van 0-100 km/h in slechts 5,3 seconden mogelijk is. In combinatie met de extra elektrische motor heeft de Q5 55 TFSI e quattro een bereik van maximaal 63 km in de volledig elektrische modus. De auto levert in de hybride-stand een uitstoot van 49g/km met een verbruik van 2,2l/100 km. In de elektrische modus daalt het verbruik tot zo’n 20 kWh/100 km.

Rijgedrag en rijhulp

De Audi Q5 55 TFSI e quattro heeft een uitstekend rijgedrag. De elektrische motor en de benzinemotor maken gebruik van een achttraps-tiptronic-versnellingsbak, die soepel schakelt en zich goed gedraagt in stadsverkeer en op snelwegen. De suspensie van de Q5 55 TFSI e quattro biedt een comfortabele rit met weinig geluid en trillingen. De auto heeft ook een groot aantal rijhulp-functies, waaronder adaptieve cruise control, lane departure warning en een achteruitrijcamera met in de achteruitkijkspiegel ingebouwde camera, waardoor er een onbelemmerde blik naar buiten wordt geboden.

FAQs

1. Wat is het bereik van Audi Q5 55 TFSI e quattro in elektrische modus?
Antwoord: Het bereik van de Audi Q5 55 TFSI e quattro is maximaal 63 km in volledig elektrische modus.

2. Is de Audi Q5 55 TFSI e quattro alleen verkrijgbaar in S-line uitrustingniveau?
Antwoord: Ja, de Audi Q5 55 TFSI e quattro is alleen verkrijgbaar in de S-line uitrusting.

3. Hoeveel vermogen levert de Audi Q5 55 TFSI e quattro?
Antwoord: De Audi Q5 55 TFSI e quattro levert 367 pk.

4. Wat is de uitstoot van de Audi Q5 55 TFSI e quattro in hybride-modus?
Antwoord: De uitstoot van de Audi Q5 55 TFSI e quattro is 49g/km met een verbruik van 2,2l/100 km in hybride-modus.

5. Wat voor rijhulpfuncties biedt de Audi Q5 55 TFSI e quattro?
Antwoord: De Audi Q5 55 TFSI e quattro biedt een groot aantal rijhulpfuncties, waaronder adaptieve cruise control, rijstrookassistentie en een vooruitrijcamera met in de achteruitkijkspiegel ingebouwde camera.

Conclusie

De Audi Q5 55 TFSI e quattro is een indrukwekkend stuk techniek met een uitstekende prestatie. Het biedt een uitstekende rijervaring, comfort en luxe in een hybride voertuig. Het is vooral geweldig voor mensen die regelmatig in stadsverkeer rijden of korte afstanden afleggen. De Q5 55 TFSI e quattro is ook de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijkere en energiezuinige auto. Audi is erin geslaagd om de efficiëntie van het voertuig te maximaliseren zonder concessies te doen aan de prestaties en het comfort. Met de Audi Q5 55 TFSI e quattro mag dan wel een hogere prijs hebben, maar het biedt zeker waar voor uw geld.

audi q5 55 tfsi e quattro for sale

The Audi Q5 55 TFSI e quattro is now available for sale in Nederlands. This model is a plug-in hybrid version of the popular Q5 SUV, featuring a powerful petrol engine combined with an electric motor. It’s the perfect car for those looking for a practical and efficient vehicle that delivers impressive performance. In this article, we’ll delve deeper into the features of the Audi Q5 55 TFSI e quattro, its benefits, and everything else you need to know before making your purchase.

Exterior Design

The exterior design of the Audi Q5 55 TFSI e quattro is similar to the standard Q5 model, but there are some distinctive features that set it apart. The front bumper and the grille have a more prominent look to them, making a bold statement. The car has a sleek, aerodynamic design, and the LED headlights and taillights add a touch of elegance. The standard wheels are 18-inch alloys, but you can also opt for 19 or 20-inch alloys if you prefer a larger look. Overall, the Audi Q5 55 TFSI e quattro looks stylish and classy, while still maintaining its sporty appeal.

Interior Design

The interior of the Audi Q5 55 TFSI e quattro is equally as impressive. The seats are made from high-quality leather, and the cabin features a modern design, with a well-placed infotainment system and central console. The digital gauge cluster adds to the car’s futuristic look, displaying important information about the car’s current status. The car offers ample space for five passengers and a large boot space of 550 liters, which can be folded down for even more storage.

Performance

The Audi Q5 55 TFSI e quattro is a plug-in hybrid, which means it has both a petrol engine and an electric motor. The petrol engine is a 2.0-liter, four-cylinder turbocharged engine that produces 252 horsepower. The electric motor, on the other hand, produces an additional 141 horsepower, bringing the total horsepower to an impressive 362. The car has a combined fuel efficiency of 3.4 liters per 100 kilometers, which is exceptional for a car of this size. The car can run purely on electric power for up to 40 kilometers, after which the petrol engine takes over.

Driving Experience

The Audi Q5 55 TFSI e quattro is designed to provide a comfortable and enjoyable driving experience. The car is equipped with the Audi drive select system, which allows you to choose between different driving modes. The car has five different driving modes: Auto, Comfort, Dynamic, Efficiency, and Individual, allowing you to customize the driving experience to your liking. The car’s suspension system is also designed to ensure a smooth ride, even on rough terrain.

Safety Features

The Audi Q5 55 TFSI e quattro is equipped with several safety features that ensure the safety of the driver and passengers. The car has airbags for the driver and front passenger, as well as side and curtain airbags that protect all occupants in the event of a collision. The car also has advanced driver assistance systems, such as Audi Pre Sense City, which can detect pedestrians and other vehicles, and even apply the brakes if necessary. Other safety features include lane departure warning, adaptive cruise control, and a rearview camera.

FAQs

Q: How much does the Audi Q5 55 TFSI e quattro cost in Nederlands?

A: The starting price for the Audi Q5 55 TFSI e quattro in Nederlands is €68,200.

Q: What is the fuel efficiency of the Audi Q5 55 TFSI e quattro?

A: The Audi Q5 55 TFSI e quattro has a combined fuel efficiency of 3.4 liters per 100 kilometers.

Q: How long does it take to charge the battery of the Audi Q5 55 TFSI e quattro?

A: It takes approximately 6 hours to fully charge the battery of the Audi Q5 55 TFSI e quattro using a standard household socket. With a fast charger, the battery can be charged to 80% in approximately 2.5 hours.

Q: What is the maximum speed of the Audi Q5 55 TFSI e quattro?

A: The Audi Q5 55 TFSI e quattro has a top speed of 239 km/h.

Q: What is the warranty on the Audi Q5 55 TFSI e quattro?

A: The Audi Q5 55 TFSI e quattro comes with a standard 2-year warranty, with a possibility to extend for an extra year.

Conclusion

The Audi Q5 55 TFSI e quattro is a top-of-the-line SUV that offers a perfect combination of performance, efficiency, and luxury. The car’s plug-in hybrid technology provides an impressive fuel efficiency while still delivering an excellent driving experience. The car’s safety features and advanced driver assistance systems ensure a safe and comfortable journey. Overall, the Audi Q5 55 TFSI e quattro is an excellent choice for anyone looking for a practical and luxurious SUV that delivers great performance and fuel efficiency.

audi q5 tfsi e quattro price

De Audi Q5 TFSI e quattro is een plug-in hybride SUV die wordt geleverd met een 2,0-liter viercilinder benzinemotor en een elektromotor om meer vermogen en efficiëntie te leveren. Maar wat is de prijs van deze luxe SUV in Nederland?

Prijs Audi Q5 TFSI e quattro in Nederland

De Audi Q5 TFSI e quattro begint bij €63.695 in Nederland, inclusief BTW en BPM. Dit omvat de standaardversie, de Pro Line-uitvoering en de S Line-uitvoering. Er zijn echter vele opties en extra’s beschikbaar die de prijs kunnen verhogen, zoals navigatie, een panoramisch dak en premium audiosystemen.

Maar hoe verhoudt de prijs zich tot andere hybride SUV’s op de markt? De BMW X3 xDrive30e, een van de belangrijkste concurrenten van de Q5 TFSI e quattro, begint bij een vergelijkbare prijs van €64.395. De Volvo XC60 T8 Twin Engine, een andere concurrent, begint bij €64.995.

De Audi Q5 TFSI e quattro heeft echter een groter elektrisch bereik dan de BMW en Volvo, wat betekent dat hij hogere verbruikscijfers kan behalen en dat de eigenaar minder vaak hoeft te tanken.

Bovendien kan de Audi Q5 TFSI e quattro genieten van fiscale voordelen in Nederland, zoals een lager bijtellingspercentage en de mogelijkheid om geen wegenbelasting te hoeven betalen. Dit maakt de Q5 TFSI e quattro zeer aantrekkelijk voor zakelijke gebruikers en voor degenen die milieubewust zijn.

FAQ’s

Wat is de gemiddelde prijs van een Audi Q5 TFSI e quattro in Nederland?

De gemiddelde prijs van een Audi Q5 TFSI e quattro in Nederland hangt af van de specifieke uitvoering, opties en extra’s die zijn toegevoegd. De basismodel start bij €63.695 inclusief BTW en BPM.

Wat zijn de andere opties en extra’s die beschikbaar zijn voor de Audi Q5 TFSI e quattro?

Er zijn talrijke opties en extra’s beschikbaar voor de Audi Q5 TFSI e quattro, zoals matrix-LED-koplampen, een panoramisch dak, navigatie systeem plus, een Bang & Olufsen Premium Sound System en verschillende assistentiesystemen.

Wat is het vermogen van de Audi Q5 TFSI e quattro?

De Audi Q5 TFSI e quattro heeft een systeemvermogen van 299 pk en 450 Nm koppel. Dit wordt geleverd door de combinatie van de 2,0-liter viercilinder benzinemotor en de elektromotor.

Wat is het elektrisch bereik van de Audi Q5 TFSI e quattro?

De Audi Q5 TFSI e quattro heeft een elektrisch bereik van maximaal 59 kilometer in de WLTP-cyclus. Dit betekent dat de auto langer op elektrische kracht kan rijden en minder vaak hoeft te worden bijgetankt.

Hoe lang duurt het om de batterij op te laden?

Met een standaard stopcontact duurt het ongeveer zeven uur om de batterij volledig op te laden. Met een snellader duurt het ongeveer twee uur om de batterij voor 80% op te laden.

Hoe laad u de batterij van de Audi Q5 TFSI e quattro op?

Er zijn verschillende manieren om de batterij van de Audi Q5 TFSI e quattro op te laden, waaronder het gebruik van een standaard stopcontact, een wallbox of een publiek laadstation. De laadtijd en het vermogen variëren per laadmethode.

Is de Audi Q5 TFSI e quattro geschikt voor lange afstanden?

Ja, de Audi Q5 TFSI e quattro is geschikt voor lange afstanden dankzij de combinatie van de benzinemotor en elektromotor. De auto kan ook genieten van een groter bereik dankzij het elektrisch bereik van maximaal 59 kilometer.

Is de Audi Q5 TFSI e quattro geschikt voor zakelijke gebruikers?

Ja, de Audi Q5 TFSI e quattro is zeer geschikt voor zakelijke gebruikers dankzij de fiscale voordelen in Nederland, zoals een lager bijtellingspercentage en de mogelijkheid om geen wegenbelasting te hoeven betalen. Dit maakt de auto zeer aantrekkelijk voor zakelijke gebruikers en voor degenen die milieubewust zijn.

Conclusie

De Audi Q5 TFSI e quattro is een luxe SUV met een grote elektrische actieradius, wat hem zeer aantrekkelijk maakt voor milieubewuste automobilisten in Nederland. De prijs begint bij €63.695 inclusief BTW en BPM, maar er zijn talrijke opties en extra’s beschikbaar om de auto aan te passen aan de individuele voorkeuren van de eigenaar. Met zijn goede prestaties en fiscale voordelen is de Audi Q5 TFSI e quattro ook zeer geschikt voor zakelijke gebruikers.

Images related to the topic audi q5 55 tfsi

2020 Audi Q5 55 TFSI e (367 PS) POV Testdrive AUTOBAHN Beschleunigung & Speed
2020 Audi Q5 55 TFSI e (367 PS) POV Testdrive AUTOBAHN Beschleunigung & Speed

Article link: audi q5 55 tfsi.

Learn more about the topic audi q5 55 tfsi.

See more: luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *