Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Auke Vleerstraat 1 Enschede: de ideale locatie voor jouw volgende avontuur!

Auke Vleerstraat 1 Enschede: de ideale locatie voor jouw volgende avontuur!

Impressie vernieuwde Auke Vleerstraat fase 1

auke vleerstraat 1 enschede

Auke Vleerstraat 1 Enschede is een gebouw dat zich bevindt in het oosten van Nederland en sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw dienst doet als bedrijfsverzamelgebouw. Het gebouw is vernoemd naar de man die het destijds heeft ontworpen en gebouwd, Auke Vleer. De naam is gebleven toen het gebouw werd omgevormd tot een bedrijfsverzamelgebouw.

Algemene Gegevens over Auke Vleerstraat 1 Enschede

Het gebouw is gelegen aan de Auke Vleerstraat 1 in de wijk Deppenbroek in Enschede. Het totale vloeroppervlak van het gebouw is circa 11.000 vierkante meter verdeeld over 4 verdiepingen. Er zijn 223 parkeerplaatsen rondom het gebouw, waarvan enkele speciaal bestemd zijn voor mindervaliden. Auke Vleerstraat 1 heeft 43 verschillende units variërend in grootte en huurprijs.

Geschiedenis van Auke Vleerstraat 1 Enschede

Het gebouw is in de jaren ’80 van de vorige eeuw ontworpen en gebouwd door Auke Vleer, vandaar de naam van het gebouw. Destijds was het gebouw bedoeld als kantoor voor het bedrijf van Vleer zelf, een architectenbureau. Later werd het echter omgevormd tot een bedrijfsverzamelgebouw met uiteenlopende huurders. In de loop der jaren heeft het gebouw verschillende eigenaren gehad, maar het concept van een bedrijfsverzamelgebouw bleef overeind staan.

Architectuur en bouwstijl van het gebouw

Auke Vleerstraat 1 heeft een moderne en zakelijke uitstraling, passend bij het karakter van een bedrijfsverzamelgebouw. Het gebouw is opgetrokken uit grijs beton en heeft grote ramen die voor een maximale lichtinval zorgen. De vier verdiepingen zijn bereikbaar via een centrale hal met een lift en trap.

Inrichting van Auke Vleerstraat 1 Enschede

De units in Auke Vleerstraat 1 zijn divers van aard en variëren in grootte van 20 tot 500 vierkante meter. De units zijn naar eigen wens in te richten door de huurder en kunnen dienst doen als (tijdelijk) kantoor, laboratorium, werkplaats of opslagruimte. De gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw worden onderhouden door de beheerder van het gebouw en hieronder vallen onder andere de toiletten, vergaderzalen en de entreehal.

Bedrijven die zich bevinden in het gebouw

In Auke Vleerstraat 1 zijn verschillende bedrijven gevestigd, variërend van start-ups tot grote internationale ondernemingen. Enkele voorbeelden zijn IT-bedrijven, ingenieursbureaus en adviesbureaus. Door deze diversiteit aan huurders bestaat er binnen het gebouw een levendige werksfeer wat een stimulans kan zijn voor onderlinge samenwerking.

Duurzaamheid en energie efficiëntie van Auke Vleerstraat 1 Enschede

Auke Vleerstraat 1 is gericht op een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering. Dit vertaalt zich onder andere in het gebruik van zonnepanelen op het dak, waardoor het gebouw zelfvoorzienend is in de opwekking van elektriciteit. Verder maakt het gebouw gebruik van bodemwarmte voor het verwarmen en koelen van de ruimtes. Dit zorgt voor een energiezuinige manier van verwarmen en koelen.

Bereikbaarheid en locatie van het gebouw

Auke Vleerstraat 1 ligt aan de rand van de wijk Deppenbroek, wat ongeveer 3,5 kilometer ten noorden van het centrum van Enschede ligt. Het gebouw is goed bereikbaar per auto via de nabijgelegen snelweg A35 die Enschede verbindt met andere grote steden in Nederland en Duitsland. Ook is er een bushalte op loopafstand van het gebouw met regelmatige verbindingen naar het centrum van Enschede.

Publieke voorzieningen in de nabijheid van het gebouw

In de nabijheid van Auke Vleerstraat 1 zijn verschillende publieke voorzieningen beschikbaar. Zo zijn er diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden op loopafstand van het gebouw te vinden. Ook bevindt het ziekenhuis Ziekenhuisgroep Twente zich op slechts enkele honderden meters afstand van het gebouw, wat handig kan zijn voor huurders die werken in de zorgsector.

Toekomst van Auke Vleerstraat 1 Enschede

De toekomst van Auke Vleerstraat 1 ziet er rooskleurig uit. Het gebouw blijft een geliefde en goedbezochte locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar kantoor- of bedrijfsruimte in de regio. Ook blijft het gebouw zich richten op duurzaamheid en energie efficiëntie, waardoor het aantrekkelijk blijft voor huurders die waarde hechten aan deze criteria.

Impact van Auke Vleerstraat 1 Enschede op de omgeving

Auke Vleerstraat 1 heeft een positieve impact op de omgeving waarin het zich bevindt. Het gebouw heeft namelijk een positief economisch effect doordat het bedrijven huisvest, wat werkgelegenheid oplevert voor de regio. Verder is het gebouw bij de bouw gericht op duurzaamheid en energie efficiëntie, wat in het verlengde ligt van het beleid van de gemeente Enschede die zich inzet voor een duurzamere toekomst. Ook biedt het gebouw diverse publieke voorzieningen in de nabijheid, waardoor het bijdraagt aan de leefbaarheid van de wijk Deppenbroek.

FAQ’s

1. Wat is Auke Vleerstraat 1 Enschede?
Antwoord: Auke Vleerstraat 1 Enschede is een bedrijfsverzamelgebouw dat zich bevindt in Enschede, in het oosten van Nederland.

2. Wat is de geschiedenis van Auke Vleerstraat 1 Enschede?
Antwoord: Het gebouw is in de jaren ’80 van de vorige eeuw ontworpen en gebouwd door Auke Vleer, een architect. Later werd het gebouw omgevormd tot een bedrijfsverzamelgebouw.

3. Welke bedrijven zijn gevestigd in Auke Vleerstraat 1 Enschede?
Antwoord: In Auke Vleerstraat 1 zijn verschillende bedrijven gevestigd, waaronder IT-bedrijven, ingenieursbureaus en adviesbureaus.

4. Hoe duurzaam is Auke Vleerstraat 1 Enschede?
Antwoord: Auke Vleerstraat 1 is gericht op een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering. Zo maakt het gebouw onder andere gebruik van zonnepanelen op het dak en bodemwarmte voor verwarming en koeling.

5. Hoe bereikbaar is Auke Vleerstraat 1 Enschede?
Antwoord: Auke Vleerstraat 1 is goed bereikbaar per auto via de nabijgelegen snelweg A35 en er is een bushalte op loopafstand van het gebouw met regelmatige verbindingen naar het centrum van Enschede.

6. Welke publieke voorzieningen zijn er in de nabijheid van Auke Vleerstraat 1 Enschede?
Antwoord: In de nabijheid van Auke Vleerstraat 1 zijn verschillende publieke voorzieningen beschikbaar, zoals winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Ook bevindt het ziekenhuis Ziekenhuisgroep Twente zich op slechts enkele honderden meters afstand van het gebouw.

Keywords searched by users: auke vleerstraat 1 enschede

Categories: Top 30 auke vleerstraat 1 enschede

Impressie vernieuwde Auke Vleerstraat fase 1

See more here: luongythuhang.com

Images related to the topic auke vleerstraat 1 enschede

Impressie vernieuwde Auke Vleerstraat fase 1
Impressie vernieuwde Auke Vleerstraat fase 1

Article link: auke vleerstraat 1 enschede.

Learn more about the topic auke vleerstraat 1 enschede.

See more: luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *