Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Back on track vliegendeken: Bescherm jouw paard tegen vervelende vliegen! Klik hier voor de beste oplossing.

Back on track vliegendeken: Bescherm jouw paard tegen vervelende vliegen! Klik hier voor de beste oplossing.

Back on Track

back on track vliegendeken

De Back on Track vliegendeken: een introductie

Sommige paarden hebben last van vliegen, muggen en andere insecten tijdens het warme weer in de zomermaanden. Deze insecten kunnen erg vervelend zijn voor een paard en kunnen zelfs ziektes overdragen. Back on Track heeft een oplossing ontwikkeld om uw paard te beschermen tegen deze insecten. De Back on Track vliegendeken biedt bescherming tegen vliegen, muggen en andere insecten en biedt daarnaast ook de unieke voordelen van Back on Track-producten.

De werking van de Back on Track vliegendeken

De Back on Track vliegendeken is gemaakt van een stof genaamd Welltex. Deze stof is geweven met keramische deeltjes die infrarode straling weerkaatsen. Hierdoor wordt er een warmte-uitwisseling gecreëerd tussen het paardenlichaam en de deken. Dit helpt de spieren van het paard te ontspannen en zorgt voor een betere bloedcirculatie. Door de verbeterde bloedcirculatie worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kunnen voedingsstoffen de spieren sneller bereiken. Dit draagt ​​bij aan het verbeteren van bewegingsvrijheid en prestaties.

De Back on Track vliegendeken heeft ook een beschermende werking tegen insecten. De deken is voorzien van een ademend mesh-materiaal dat de huid van het paard beschermt tegen insectenbeten. De deken beschermt niet alleen tegen vliegen, maar ook tegen andere insecten zoals muggen, teken en dazen.

Voordelen van de Back on Track vliegendeken

De Back on Track vliegendeken biedt meerdere voordelen voor paarden, waardoor deze een uitstekende investering kan zijn voor paardeneigenaren. De voordelen van de Back on Track vliegendeken zijn:

1. Verbeterde bloedcirculatie en vermindering van stijfheid en spanning in de spieren
Door de keramische deeltjes in de stof wordt infrarode straling weerkaatst en wordt er warmte-uitwisseling gecreëerd tussen het paardenlichaam en de deken. Hierdoor worden de spieren van het paard ontspannen en verbetert de bloedcirculatie. Dit kan helpen bij het verminderen van spanning en stijfheid in de spieren, waardoor het paard comfortabeler kan bewegen.

2. Bescherming tegen insecten
De Back on Track vliegendeken biedt bescherming tegen insecten zoals vliegen, muggen, dazen en teken. Het ademende mesh-materiaal zorgt voor bescherming zonder dat het paard oververhit raakt. Dit beschermt het paard niet alleen tegen de vervelende geluiden van de insecten, maar ook tegen fysieke ongemakken zoals jeuk en huidaandoeningen.

3. Makkelijk aan te brengen
De Back on Track vliegendeken is eenvoudig aan te brengen en te gebruiken. De deken heeft een sluiting aan de voorkant en buiksingels om de deken op zijn plaats te houden. Hierdoor kan de deken snel en gemakkelijk worden aangetrokken.

4. Duurzaamheid
De Back on Track vliegendeken is duurzaam en gaat lang mee. Het materiaal is van hoge kwaliteit en kan in de wasmachine worden gewassen.

Gebruik van de Back on Track vliegendeken

De Back on Track vliegendeken kan worden gebruikt in de zomermaanden om uw paard te beschermen tegen insecten. De deken kan worden gebruikt wanneer het paard in de wei staat, tijdens het rijden of tijdens transport.

De deken kan het beste worden gebruikt in een schone en droge omgeving. Zorg ervoor dat de deken goed past en niet te strak of te los zit. Controleer de deken regelmatig op slijtage en vervang deze indien nodig.

Onderhoud van de Back on Track vliegendeken

De Back on Track vliegendeken is gemakkelijk te onderhouden en gaat lang mee. De deken kan in de wasmachine worden gewassen op een lage temperatuur en met een mild reinigingsmiddel. Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel, omdat dit de keramische deeltjes kan beschadigen. Laat de deken natuurlijk drogen en strijk deze niet.

Beperkingen van de Back on Track vliegendeken

Hoewel de Back on Track vliegendeken vele voordelen biedt, zijn er ook enkele beperkingen van het gebruik van deze deken. Hier zijn enkele van de belangrijkste beperkingen:

1. Niet geschikt voor elke huid
Sommige paarden hebben een gevoelige huid en kunnen een reactie krijgen op de keramische deeltjes in de stof. Als uw paard huidproblemen heeft of een gevoelige huid heeft, is het raadzaam om eerst een klein gedeelte van de huid te testen voordat u de deken gebruikt.

2. Niet geschikt voor elke situatie
De Back on Track vliegendeken is ontworpen voor gebruik in de zomermaanden en biedt bescherming tegen insecten. Het is echter niet geschikt als regendeken, deken voor koud weer of als bescherming tegen schuren.

3. Geen vervanging voor medische behandeling
Hoewel de Back on Track vliegendeken kan helpen bij het verminderen van spanning en stijfheid in de spieren, mag deze deken geen medische behandeling vervangen. Raadpleeg altijd een dierenarts als uw paard gezondheidsproblemen heeft.

Conclusie: is de Back on Track vliegendeken de investering waard?

De Back on Track vliegendeken is een uitstekende investering voor paardeneigenaren die op zoek zijn naar een deken die bescherming biedt tegen insecten en daarnaast ook de voordelen van Back on Track-producten biedt. Het gebruik van de Back on Track vliegendeken kan helpen bij het verminderen van spanning en stijfheid in de spieren en is gemakkelijk in gebruik en te onderhouden.

Hoewel er beperkingen zijn aan het gebruik van de Back on Track vliegendeken, zijn deze over het algemeen minimaal. Het is belangrijk om te onthouden dat deze deken geen medische behandeling mag vervangen en dat het altijd belangrijk is om een dierenarts te raadplegen bij gezondheidsproblemen.

Als uw paard last heeft van insectenbeten en u op zoek bent naar een oplossing om hem te beschermen, kan de Back on Track vliegendeken een goede optie zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat hoewel deze deken niet voor elk paard geschikt is, het toch een uitstekende investering kan zijn voor veel paardeneigenaren.

Keywords searched by users: back on track vliegendeken

Categories: Top 78 back on track vliegendeken

Back on Track

See more here: luongythuhang.com

Images related to the topic back on track vliegendeken

Back on Track
Back on Track

Article link: back on track vliegendeken.

Learn more about the topic back on track vliegendeken.

See more: https://luongythuhang.com/blog/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *