Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Bad en keuken Sevenum – Ontdek de perfecte combinatie voor jouw huis!

Bad en keuken Sevenum – Ontdek de perfecte combinatie voor jouw huis!

DE SCHATBERG, Midden Peelweg 5 222 5975 MZ Sevenum

bad en keuken sevenum

Bad en Keuken Sevenum: Wie zijn ze?

Bad en Keuken Sevenum is een familiebedrijf dat zich richt op het ontwerpen, leveren en installeren van keukens en badkamers. Het bedrijf is gevestigd in Sevenum, een stad in de provincie Limburg, Nederland. Bad en Keuken Sevenum biedt een uitgebreid assortiment aan producten van hoge kwaliteit, waaronder badkamermeubelen, tegels, sanitair en keukenapparatuur.

Het bedrijf hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en service, waarbij ze er altijd voor zorgen dat de klant tevreden is en blijft. Bad en Keuken Sevenum werkt met een team van ervaren ontwerpers, installateurs en monteurs die samenwerken om de ideale badkamer of keuken te creëren.

Het assortiment van Bad en Keuken Sevenum

Bad en Keuken Sevenum biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor de badkamer en keuken. Van badkamermeubels en tegels tot sanitair en keukenapparatuur, het bedrijf heeft voor elk wat wils in elke prijsklasse. Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit.

Voor de badkamer biedt Bad en Keuken Sevenum verschillende soorten meubels, waaronder wastafelmeubels, badkamerkasten en spiegels. Daarnaast is er een breed scala aan sanitairproducten beschikbaar, zoals douches, baden, toiletten en kranen. Tegels in diverse maten, kleuren en patronen maken het geheel af.

Voor de keuken biedt Bad en Keuken Sevenum een breed assortiment aan keukenapparatuur, van fornuizen en ovens tot koelkasten en vaatwassers. Het bedrijf houdt zich aan de laatste trends en innovaties, waardoor ze voorop lopen in de markt. Naast apparatuur biedt Bad en Keuken Sevenum ook diverse soorten keukenkasten en aanrechtbladen aan in verschillende stijlen.

Ontwerp- en installatiemogelijkheden van Bad en Keuken Sevenum

Bad en Keuken Sevenum biedt de mogelijkheid om uw eigen badkamer of keuken te ontwerpen, waarbij het bedrijf u graag ondersteunt en adviseert. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en behoeften, waardoor er een persoonlijk ontwerp ontstaat. Het ontwerp wordt desgewenst verder uitgewerkt tot een 3D-tekening, zodat u alvast een realistische indruk krijgt van het eindresultaat.

Naast ontwerp biedt Bad en Keuken Sevenum ook installatie- en montagemogelijkheden. Het bedrijf heeft haar eigen team van ervaren installateurs en monteurs die ervoor zorgen dat alles op professionele wijze wordt geplaatst. Hierbij wordt rekening gehouden met de staat van uw huidige badkamer of keuken, waarbij eventuele aanpassingen worden uitgevoerd. Bad en Keuken Sevenum werkt snel en efficiënt, waardoor u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw nieuwe badkamer of keuken.

De garantievoorwaarden van Bad en Keuken Sevenum

Bad en Keuken Sevenum biedt standaard garantietermijnen van twee jaar op alle producten en installaties. Hierbij wordt er garantie verleend op constructie- en installatiefouten. Daarnaast biedt het bedrijf ook fabrieksgaranties, die per product verschillen. Bij problemen of klachten staat het bedrijf altijd klaar om deze op te lossen.

Recensies en feedback van klanten van Bad en Keuken Sevenum

Bad en Keuken Sevenum heeft veel tevreden klanten, waarbij er veel positieve recensies zijn te vinden op verschillende platforms. Klanten zijn vooral te spreken over de persoonlijke aandacht en service die Bad en Keuken Sevenum biedt, maar ook over de kwaliteit en prijs van de producten.

Een klant schrijft: “Ik ben zeer tevreden met de nieuwe badkamer die door Bad en Keuken Sevenum is gerealiseerd. Het ontwerp sloot perfect aan bij mijn wensen en het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. De installatie verliep vlot en de kwaliteit van de producten is uitstekend.”.

Een andere klant schrijft: “Bad en Keuken Sevenum heeft mij geholpen bij het kiezen en installeren van mijn nieuwe keuken. Het personeel denkt goed mee, zodat ik zaak niet over het hoofd heb gezien. Ook de installatie verliep snel en moeiteloos. Ik ben erg tevreden met het resultaat, de keuken is precies geworden zoals ik wilde.”

Advies en hulp bij het kiezen van uw nieuwe badkamer of keuken

Bij het kiezen van uw nieuwe badkamer of keuken komt veel kijken. Daarom biedt Bad en Keuken Sevenum advies en hulp op maat. Dit begint bij het oriënteren op het assortiment, waarbij het bedrijf u graag in de showroom ontvangt. Tijdens uw bezoek kunt u zich laten inspireren door de vele mogelijkheden en krijg je persoonlijk advies over wat te doen.

Als u eenmaal een keuze hebt gemaakt, wordt er samen met u een ontwerp gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en eisen. Ook wordt er rekening gehouden met uw budget.

Tips voor het onderhoud van uw nieuwe keuken of badkamer van Bad en Keuken Sevenum

Goed onderhoud is essentieel voor het behouden van uw nieuwe badkamer of keuken. Hierdoor blijven de producten in goede staat en verlengen ze de levensduur. Bad en Keuken Sevenum geeft u daarom graag enkele tips:

Voor de badkamer:

– Reinig de badkamer regelmatig om schimmel- en kalkafzetting te voorkomen. Gebruik hiervoor een mild reinigingsmiddel en vermijd schurende middelen.
– Droog uw badkamer na gebruik af met een droge doek om vochtproblemen te voorkomen.
– Ventileer uw badkamer goed om vochtproblemen te voorkomen en een gezonde luchtvochtigheid te behouden.

Voor de keuken:

– Maak dagelijks het aanrecht schoon om bacteriën te voorkomen. Gebruik hiervoor een mild schoonmaakmiddel.
– Reinig uw keukenapparatuur regelmatig volgens de instructies van de fabrikant.
– Laat geen etensresten achter in de spoelbak en voorkom verstoppingen door deze tijdig schoon te maken.

De geschiedenis van Bad en Keuken Sevenum en hun toekomstplannen

Bad en Keuken Sevenum is in 1988 opgericht door de familie Janssen. Het bedrijf begon als een tegelzettersbedrijf, maar breidde al snel uit met badkamers en keukens. Inmiddels is Bad en Keuken Sevenum uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van badkamers en keukens in de regio.

Bad en Keuken Sevenum heeft onlangs een nieuwe showroom geopend, waarbij er nog meer mogelijkheden en inspiratie getoond kunnen worden aan klanten. Daarnaast blijft Bad en Keuken Sevenum zich richten op innovatie en de laatste trends en ontwikkelingen, zodat ze altijd vooroplopen in de markt. Het bedrijf blijft zich daarbij focussen op persoonlijke aandacht en service, waardoor klanten zich altijd welkom voelen en zich op hun gemak voelen bij het maken van hun keuze.

FAQs over Bad en Keuken Sevenum

1. Biedt Bad en Keuken Sevenum ook maatwerk?

Ja, Bad en Keuken Sevenum biedt maatwerk voor zowel badkamers als keukens. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw wensen en eisen, zodat er altijd een persoonlijk ontwerp ontstaat.

2. Kan ik bij Bad en Keuken Sevenum ook terecht voor alleen installatie?

Ja, Bad en Keuken Sevenum biedt installatie- en montagemogelijkheden voor badkamers en keukens. Hierbij wordt er professioneel en efficiënt gewerkt, zodat uw nieuwe badkamer of keuken snel gebruiksklaar is.

3. Wat zijn de betalingsvoorwaarden van Bad en Keuken Sevenum?

Bad en Keuken Sevenum hanteert de standaard betalingsvoorwaarden in de branche. Dit houdt in dat er een aanbetaling van 30% wordt gevraagd bij het plaatsen van uw bestelling, waarna het resterende bedrag bij oplevering wordt voldaan.

4. Biedt Bad en Keuken Sevenum ook garanties op de installatie?

Ja, Bad en Keuken Sevenum biedt standaard garantie op de installatie, waarbij garantie wordt verleend op constructie- en installatiefouten. Daarnaast kan er ook aanspraak gemaakt worden op fabrieksgaranties op producten.

5. Zijn de producten van Bad en Keuken Sevenum duurzaam?

Bad en Keuken Sevenum hecht veel waarden aan duurzaamheid, daarom worden er diverse duurzame producten aangeboden. Dit houdt in dat er wordt gelet op het gebruik van duurzame materialen en dat er op energiezuinige oplossingen wordt ingezet.

Keywords searched by users: bad en keuken sevenum

Categories: Top 55 bad en keuken sevenum

DE SCHATBERG, Midden Peelweg 5 222 5975 MZ Sevenum

See more here: luongythuhang.com

Images related to the topic bad en keuken sevenum

DE SCHATBERG, Midden Peelweg 5 222 5975 MZ Sevenum
DE SCHATBERG, Midden Peelweg 5 222 5975 MZ Sevenum

Article link: bad en keuken sevenum.

Learn more about the topic bad en keuken sevenum.

See more: https://luongythuhang.com/blog/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *