Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Baden Powellweg 2 3401 RR IJsselstein: Het meest exclusieve pand in de buurt!

Baden Powellweg 2 3401 RR IJsselstein: Het meest exclusieve pand in de buurt!

Richard O. Burdick - Glacier Suite No. 2: II. Ptarmigan Falls, Op. 258 No. 2

baden powellweg 2 3401 rr ijsselstein

Baden Powellweg 2 3401 RR IJsselstein is een gebouw gelegen in het zuiden van IJsselstein, in de provincie Utrecht. Dit gebouw heeft onlangs een grote renovatie ondergaan en is nu een modern kantoorpand waar verschillende bedrijven gehuisvest zijn. Het gebouw ligt vlakbij de snelweg A2 en is goed bereikbaar met eigen vervoer en het openbaar vervoer.

Locatie en bereikbaarheid

Baden Powellweg 2 3401 RR IJsselstein ligt in het zuidelijke deel van IJsselstein, een stad in de provincie Utrecht. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf de snelweg A2. Ook is het pand goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende buslijnen die stoppen bij de halte Bisonspoor, op slechts vijf minuten lopen van het pand.

Beschrijving van het gebouw

Baden Powellweg 2 3401 RR IJsselstein is een modern kantoorpand van vijf verdiepingen en heeft een oppervlakte van ongeveer 5600 vierkante meter. Het pand is onlangs gerenoveerd en heeft een strakke, eigentijdse uitstraling. Het gebouw beschikt over een ruime entree met ontvangstbalie, verschillende vergaderruimtes, kantoren en een binnentuin. De kantoren zijn voorzien van moderne faciliteiten en bieden veel licht en ruimte.

Geschiedenis van Baden Powellweg 2

Baden Powellweg 2 is oorspronkelijk gebouwd in de jaren tachtig als kantoorpand voor telecombedrijf KPN. In de jaren negentig is het gebouw verkocht aan een andere eigenaar. Vanaf 2018 is het pand aangekocht door vastgoedontwikkelaar PingProperties en is het gebouw volledig gerenoveerd. Na de renovatie is het pand weer in gebruik genomen en zijn er verschillende bedrijven gevestigd.

Bedrijven gevestigd op Baden Powellweg 2

Er zijn verschillende bedrijven gevestigd op Baden Powellweg 2 3401 RR IJsselstein. Onder andere de volgende bedrijven maken gebruik van de kantoorruimte:

– ICT-bedrijf QNH Consulting
– Uitzendbureau Faber Personeelsdiensten
– Adviesbureau Schaap & Partners
– Werving- en selectiebureau CIMSOLUTIONS

Door de centrale ligging en moderne faciliteiten is Baden Powellweg 2 een aantrekkelijke locatie voor bedrijven die een kantoorruimte zoeken.

Activiteiten in de omgeving van Baden Powellweg 2

Baden Powellweg 2 3401 RR IJsselstein ligt in een dynamische omgeving waar genoeg te beleven is. Zo zijn er verschillende restaurants en cafés in de buurt waar men uitgebreid kan lunchen of dineren. Ook is er een groot winkelcentrum in de buurt: Shopping Center Bisonspoor waar men terecht kan voor dagelijkse boodschappen en leuke winkels. Daarnaast zijn er natuur- en recreatiegebieden zoals de Lek, de Nedereindse Plas en het Maximapark waar men kan wandelen, fietsen en genieten van de natuur.

Toekomstplannen voor het gebied

Baden Powellweg 2 3401 RR IJsselstein ligt in een gebied waar de komende jaren veel ontwikkelingen plaatsvinden. In de nabije toekomst zal er worden gebouwd aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een historisch verdedigingswerk dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Ook wordt er gewerkt aan een nieuwe fietsroute tussen IJsselstein en Utrecht. Deze ontwikkelingen zullen bijdragen aan een levendige en aantrekkelijke omgeving.

Belang van Baden Powellweg 2 voor de gemeenschap

Baden Powellweg 2 3401 RR IJsselstein is belangrijk voor de gemeenschap omdat het een aantrekkelijke en moderne kantoorruimte biedt voor verschillende bedrijven. Hierdoor wordt werkgelegenheid gecreëerd en blijft er leven in het gebied. Ook dragen de verschillende bedrijven bij aan de lokale economie door bijvoorbeeld samen te werken met lokale leveranciers. Door de centrale ligging en goede bereikbaarheid is Baden Powellweg 2 ook belangrijk voor de bereikbaarheid van de stad en de regio.

FAQs

Wat is de bereikbaarheid van Baden Powellweg 2 3401 RR IJsselstein?
Baden Powellweg 2 is gemakkelijk bereikbaar met eigen vervoer vanaf de snelweg A2. Ook is het pand goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende buslijnen die stoppen bij de halte Bisonspoor, op slechts vijf minuten lopen van het pand.

Welke bedrijven zijn gevestigd op Baden Powellweg 2 3401 RR IJsselstein?
Op Baden Powellweg 2 zijn verschillende bedrijven gevestigd zoals ICT-bedrijf QNH Consulting, Faber Personeelsdiensten, Schaap & Partners en CIMSOLUTIONS.

Wat zijn de activiteiten in de omgeving van Baden Powellweg 2?
In de omgeving van Baden Powellweg 2 zijn verschillende restaurants en cafés te vinden waar men uitgebreid kan lunchen of dineren. Ook is er een groot winkelcentrum in de buurt: Shopping Center Bisonspoor en zijn er natuur- en recreatiegebieden zoals de Lek, de Nedereindse Plas en het Maximapark.

Wat zijn de toekomstplannen voor het gebied?
In de toekomst zal er worden gebouwd aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een historisch verdedigingswerk dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Ook wordt er gewerkt aan een nieuwe fietsroute tussen IJsselstein en Utrecht. Deze ontwikkelingen zullen bijdragen aan een levendige en aantrekkelijke omgeving.

Waarom is Baden Powellweg 2 belangrijk voor de gemeenschap?
Baden Powellweg 2 is belangrijk voor de gemeenschap omdat het een aantrekkelijke en moderne kantoorruimte biedt voor verschillende bedrijven. Hierdoor wordt werkgelegenheid gecreëerd en blijft er leven in het gebied. Ook dragen de verschillende bedrijven bij aan de lokale economie door bijvoorbeeld samen te werken met lokale leveranciers. Door de centrale ligging en goede bereikbaarheid is Baden Powellweg 2 ook belangrijk voor de bereikbaarheid van de stad en de regio.

Keywords searched by users: baden powellweg 2 3401 rr ijsselstein

Categories: Top 16 baden powellweg 2 3401 rr ijsselstein

Richard O. Burdick – Glacier Suite No. 2: II. Ptarmigan Falls, Op. 258 No. 2

See more here: luongythuhang.com

Images related to the topic baden powellweg 2 3401 rr ijsselstein

Richard O. Burdick - Glacier Suite No. 2: II. Ptarmigan Falls, Op. 258 No. 2
Richard O. Burdick – Glacier Suite No. 2: II. Ptarmigan Falls, Op. 258 No. 2

Article link: baden powellweg 2 3401 rr ijsselstein.

Learn more about the topic baden powellweg 2 3401 rr ijsselstein.

See more: https://luongythuhang.com/blog/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *