Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Badhuiskade 3 in Amsterdam – Ontdek deze moderne en unieke locatie voor jouw volgende evenement!

Badhuiskade 3 in Amsterdam – Ontdek deze moderne en unieke locatie voor jouw volgende evenement!

🇳🇱 $28 USD HOSTEL | ClinkNOORD AMSTERDAM

badhuiskade 3 1031 kv amsterdam

Het Badhuiskade 3 gebouw in 1031 KV Amsterdam is een van de populairste gebouwen in de stad. Gelegen in het rijke en historische stadscentrum, heeft het gebouw een rijke geschiedenis en architectonische pracht. Het gebouw is een cultureel erfgoed en is een unieke bezienswaardigheid die zowel toeristen als locals trekt. In dit artikel gaan we in op de locatie van het Badhuiskade 3 gebouw, de geschiedenis ervan, de huidige toestand, de architectuur, de beroemde bewoners en de toeristische attracties in de buurt.

Locatie van het Badhuiskade 3 gebouw in 1031 KV Amsterdam

Het Badhuiskade 3 gebouw is gelegen in Amsterdam-Noord, een gebied aan de noordelijke oever van de rivier de IJ. Het gebied is onlangs in populariteit toegenomen als een trendy en vooruitstrevend gebied en biedt prachtige uitzichten op de stad en de rivier. Het gebouw ligt in het westen van Amsterdam-Noord, precies naast het IJ en op korte afstand van het centrum van de stad. Het gebouw kijkt uit op het water en biedt een prachtig uitzicht op de skyline van Amsterdam. Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn fietspaden die leiden naar en van het gebouw.

Geschiedenis van het Badhuiskade 3 gebouw in 1031 KV Amsterdam

Het Badhuiskade 3 gebouw was oorspronkelijk een badhuis en opende in 1911 zijn deuren. Het was bedoeld voor de arbeidersklasse van Amsterdam en diende als een openbare plek waar mensen konden baden en douchen. Het gebouw was ontworpen door Gemeentearchitect Publieke Werken, Jan van der Mey, en maakte deel uit van een bredere reeks sociale projecten die gericht waren op het verbeteren van de hygiëne van de arbeiders in Amsterdam.

In de jaren 60 werd het gebouw omgebouwd tot een culturele ruimte en werd het een belangrijke locatie voor kunsttentoonstellingen en evenementen. In de jaren 90 werd het gebouw verwaarloosd en werd het met sluiting bedreigd. Gelukkig werd het in 2006 gekocht door Ymere, een woningcorporatie die het gebouw herstelde en omvormde tot een modern wooncomplex.

Huidige toestand van het Badhuiskade 3 gebouw in 1031 KV Amsterdam

Het Badhuiskade 3 gebouw is inmiddels een modern woongebouw geworden en heeft een totaal aantal van 71 appartementen. Het gebouw is gerenoveerd en verbouwd, maar de kenmerken van het originele badhuis zijn nog steeds te zien. Het gebouw heeft ook enkele moderne voorzieningen, zoals liften en parkeergelegenheid. Er is een gemeenschapsruimte beschikbaar voor de bewoners van het gebouw, evenals een dakterras dat uitkijkt over de stad en de rivier.

Architectuur van het Badhuiskade 3 gebouw in 1031 KV Amsterdam

Het Badhuiskade 3 gebouw heeft een karakteristieke stijl die kenmerkend is voor Amsterdamse Schoolarchitectuur. Het gebouw is gebouwd in baksteen en heeft een indrukwekkende toren die oprijst boven het gebouw. Het gebouw heeft ook veel versieringen en detailwerk, waaronder geglazuurde dakpannen, bewerkte kozijnen en decoratieve bakstenen patronen. Het gebouw heeft ook veel ramen, zowel grote ramen als kleine rechthoekige ramen, die zorgen voor veel natuurlijk licht in de appartementen.

Beroemde bewoners van het Badhuiskade 3 gebouw in 1031 KV Amsterdam

Veel beroemde mensen hebben in het Badhuiskade 3 gebouw gewoond. De bekendste is waarschijnlijk Sven Kramer, de beroemde Nederlandse schaatser. Hij woonde in het gebouw terwijl hij naar school ging en trainde voor het Nederlandse nationale schaatsteam. Andere bekende bewoners zijn modeontwerper Jan Taminiau en Interim CEO van Uber, Marcello Gatti.

Toeristische attracties in de buurt van het Badhuiskade 3 gebouw in 1031 KV Amsterdam

Er zijn veel toeristische attracties in de buurt van Badhuiskade 3. Enkele van de populaire attracties zijn:

– Clinknoord Amsterdam Postal Code: Dit hostel ligt op korte afstand van het Badhuiskade 3 gebouw en biedt betaalbare accommodatie voor backpackers en jonge reizigers.

– The Bulldog Amsterdam: Dit is een beroemde coffeeshop in Amsterdam die bekend staat om zijn relaxte sfeer en joints.

– THIS HO S TEL: Een ander hostel in Amsterdam-Noord dat moderne kamers biedt met gedeelde badkamers en kamers met eigen badkamers.

– Cityhub Amsterdam: Dit is een uniek hotelconcept waarbij de kamers intelligente slaapcabines zijn die zijn uitgerust met ultramoderne technologie.

– Bunk Hotel Amsterdam: Dit hotel ligt op loopafstand van het Badhuiskade 3 gebouw en biedt schone en minimalistische kamers.

– Clinknoord Amsterdam Email Badhuiskade 3 1031 KV Amsterdam: Nog een hostel dat betaalbare accommodatie biedt in Amsterdam-Noord.

FAQs

1. Hoe kan ik het Badhuiskade 3 gebouw bereiken vanuit het stadscentrum?

U kunt het Badhuiskade 3 gebouw bereiken met de veerboot vanaf het Centraal Station van Amsterdam. De veerboot is gratis en vaart 24 uur per dag, 7 dagen per week.

2. Kan ik het Badhuiskade 3 gebouw bezoeken?

Het is mogelijk om het gebouw van buitenaf te bewonderen, maar aangezien het een particuliere woning is, is het niet mogelijk om het gebouw van binnen te bekijken.

3. Zijn er restaurants in de buurt van het Badhuiskade 3 gebouw?

Ja, er zijn veel restaurants in de buurt van het Badhuiskade 3 gebouw. Enkele aanbevelingen zijn Cafe de Ceuvel, Cafe Modern en Pllek.

4. Is er een supermarkt in de buurt van het Badhuiskade 3 gebouw?

Ja, er is een Albert Heijn-supermarkt op korte loopafstand van het Badhuiskade 3 gebouw.

5. Wat zijn de openingstijden van de veerboot naar Amsterdam-Noord?

De veerboot vaart van ‘s ochtends vroeg tot middernacht, afhankelijk van de dag van de week. Raadpleeg de dienstregeling van de veerboot voor de exacte tijden.

Keywords searched by users: badhuiskade 3 1031 kv amsterdam clinknoord amsterdam postal code, The Bulldog Amsterdam, THIS HO S TEL, Cityhub amsterdam, bunk hotel amsterdam, clinknoord amsterdam email

Categories: Top 79 badhuiskade 3 1031 kv amsterdam

🇳🇱 $28 USD HOSTEL | ClinkNOORD AMSTERDAM

See more here: luongythuhang.com

clinknoord amsterdam postal code

ClinkNoord Amsterdam Postal Code: A Comprehensive Guide

ClinkNoord Amsterdam is a popular traveler’s hostel that is situated in Amsterdam’s most vibrant neighborhood. Whether you are a solo traveler or in a group, ClinkNoord Amsterdam can provide you with a comfortable, convenient, and affordable place to stay.

In this article, we will explore everything you need to know about ClinkNoord Amsterdam Postal Code, including its location, facilities, nearby attractions, and much more.

Location of ClinkNoord Amsterdam

ClinkNoord Amsterdam is located in the heart of Amsterdam, just across the IJ river from Centraal Station. It is situated in a trendy and vibrant neighborhood that is home to numerous shops, cafes, bars, and restaurants.

The exact address of ClinkNoord Amsterdam is Badhuiskaai 3, 1031 KV Amsterdam, Netherlands. The postal code for ClinkNoord Amsterdam is 1031 KV.

Facilities at ClinkNoord Amsterdam

ClinkNoord Amsterdam offers exceptional facilities to its guests to ensure their stay is comfortable and convenient. The facilities at ClinkNoord Amsterdam include:

Rooms: ClinkNoord Amsterdam offers a range of private and shared rooms. The private rooms have en-suite bathrooms, and the shared rooms have shared bathrooms. All rooms come with free Wi-Fi, a locker, and bed linen.

Lounge areas: The hostel has cozy and comfortable lounge areas where guests can relax and interact with fellow travelers.

Bar: ClinkNoord Amsterdam has an on-site bar where guests can enjoy a wide range of drinks and snacks.

Games room: The hostel has a games room with a pool table, table football, and board games.

Kitchen: ClinkNoord Amsterdam has a fully equipped kitchen that guests can use to prepare their meals.

Laundry facilities: The hostel has laundry facilities that guests can use at an additional cost.

Bike rental: ClinkNoord Amsterdam offers bike rental services to its guests, allowing them to explore Amsterdam on bikes.

Nearby Attractions

ClinkNoord Amsterdam is located in a vibrant neighborhood that has numerous nearby attractions. Some of the attractions that guests can visit include:

NDSM Wharf: This is a cultural hotspot where guests can explore the numerous art galleries, cafes, and bars. It is located just a few minutes’ walk from ClinkNoord Amsterdam.

Eye Film Museum: This museum is dedicated to film and is a great place to learn about the history of cinema. It is located just across the IJ River from ClinkNoord Amsterdam.

The A’DAM Lookout: This is an observation deck that offers beautiful views of Amsterdam. It is located just a few minutes’ walk from ClinkNoord Amsterdam.

Amsterdam Central Station: This is the main train station in Amsterdam and is located just across the IJ River from ClinkNoord Amsterdam.

Frequently Asked Questions

Q: What is the check-in time at ClinkNoord Amsterdam?

A: The check-in time at ClinkNoord Amsterdam is from 2 pm. Guests can check-in until 11 pm. However, if you are arriving late, you can contact the hostel to arrange for a late check-in.

Q: How far is ClinkNoord Amsterdam from the airport?

A: ClinkNoord Amsterdam is located approximately 30 minutes’ drive from Amsterdam Airport Schiphol. Guests can take a taxi or public transport to the hostel.

Q: Is breakfast included in the price of the room?

A: No, breakfast is not included in the price of the room. However, guests can purchase breakfast at an additional cost from the on-site café.

Q: Does ClinkNoord Amsterdam offer luggage storage?

A: Yes, ClinkNoord Amsterdam offers luggage storage to its guests. Guests can store their luggage for up to 24 hours.

Q: Is there a curfew at ClinkNoord Amsterdam?

A: No, there is no curfew at ClinkNoord Amsterdam. Guests can enter and leave the hostel at any time.

Q: Is there a minimum age requirement to stay at ClinkNoord Amsterdam?

A: Yes, guests must be at least 18 years old to stay at ClinkNoord Amsterdam. However, minors accompanied by an adult can stay at the hostel.

Conclusion

ClinkNoord Amsterdam is an ideal place to stay for travelers who want to explore Amsterdam’s vibrant neighborhood. With its comfortable rooms, exceptional facilities, and convenient location, the hostel offers a unique experience to every guest. Whether you are a solo traveler or in a group, ClinkNoord Amsterdam has everything you need for a comfortable and unforgettable stay in Amsterdam.

The Bulldog Amsterdam

De Bulldog Amsterdam is een iconische coffeeshop die over de hele wereld bekend is geworden. Het is gelegen in het centrum van Amsterdam en is het oudste bedrijf van zijn soort in de stad. Veel mensen komen van ver om deze legendarische plek te bezoeken en te ervaren wat Amsterdam zo uniek maakt.

De geschiedenis van de Bulldog Amsterdam gaat terug tot 1975, toen het bedrijf werd opgericht door Henk de Vries. Destijds was het nog een pizzeria, maar later werd het omgebouwd tot een coffeeshop. De naam Bulldog komt vanwege de bulldog die Henk de Vries had als huisdier en die vaak voor de coffeeshop lag.

In de jaren tachtig werd de Bulldog Amsterdam beroemd vanwege de kwaliteit van de wiet en hasj die er werden verkocht. Toen de Verenigde Staten in 1986 een verbod instelden op de import van hasj uit Marokko, begon de Bulldog Amsterdam zijn eigen hasj te produceren, wat resulteerde in de beroemde Bulldog pre-rolled joints die sindsdien een klassieker zijn geworden onder de toeristen die Amsterdam bezoeken.

Sinds de jaren tachtig is de Bulldog Amsterdam uitgegroeid tot een waar merk en heeft het verschillende locaties in de stad geopend, waaronder de Bulldog Energy Drink en de Bulldog Hotel. De coffeeshop heeft bovendien verschillende prijzen gewonnen, waaronder de High Times Cannabis Cup, die drie keer werd gewonnen in de categorie “Best Coffee Shop”.

Als je de Bulldog Amsterdam bezoekt, merk je al snel dat het niet alleen populair is vanwege de kwaliteit van zijn producten, maar ook vanwege zijn unieke sfeer. Er hangt een relaxte en gezellige vibe, waar toeristen, locals en verschillende nationaliteiten samenkomen. Het interieur van de coffeeshop is klassiek en heeft een vintage uitstraling die past bij de geschiedenis van de winkel. Er is een grote bar waar je drankjes kunt bestellen en er staan talloze tafels en stoelen waar je op je gemak kunt zitten.

Een ander pluspunt van de Bulldog Amsterdam is de locatie. Het bevindt zich in de Wallen, het red light district van Amsterdam, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor zowel toeristen als locals. Het is omringd door andere coffeeshops, bars en restaurants, wat betekent dat je altijd iets te doen hebt voor of na je bezoek aan de Bulldog.

Een ander kenmerk van de Bulldog Amsterdam is de variatie in zijn producten. Naast de klassieke wiet en hasj mag je hier ook cannabisolie, edibles en verschillende soorten vaporizers verwachten. Er is voor iedereen iets te beleven, wat het de perfecte plek maakt voor zowel ervaren als beginnende cannabisgebruikers.

Tot slot is de Bulldog Amsterdam berucht vanwege zijn gastenboek. Net als vele andere beroemde winkels en restaurants in de stad, kunnen bezoekers een bericht achterlaten in het gastenboek. Hier vind je beroemde handtekeningen van mensen als Keith Richards, Snoop Dogg en natuurlijk Henk de Vries zelf.

FAQs

Moet ik een ID meenemen als ik de Bulldog Amsterdam bezoek?

Ja, als je de Bulldog bezoekt moet je altijd je identiteitsbewijs meenemen. Dit is een wettelijke verplichting voor alle coffeeshops in Nederland. Zorg ervoor dat het een geldig identiteitsbewijs is (bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs) en geen kopie.

Mag ik mijn eigen cannabis meenemen naar de Bulldog Amsterdam?

Nee, het is niet toegestaan om je eigen wiet of hasj mee te nemen naar de coffeeshop. Je kunt alleen cannabis kopen in de coffeeshop zelf.

Is de Bulldog Amsterdam alleen voor toeristen of zijn er ook locals?

De Bulldog Amsterdam is populair bij zowel toeristen als locals. Het is een plaats waar mensen samenkomen om te genieten van de producten, te relaxen en met elkaar te praten. Het is een mengeling van verschillende nationaliteiten en generaties.

Kan ik betalen met mijn creditcard?

Ja, je kunt betalen met een creditcard. Ook andere betaalmethodes worden geaccepteerd, zoals pinpas of contant geld.

Mag ik mijn hond meenemen naar de Bulldog Amsterdam?

Nee, huisdieren (inclusief honden) zijn niet toegestaan in de Bulldog Amsterdam. Dit geldt voor bijna alle coffeeshops in Amsterdam.

Images related to the topic badhuiskade 3 1031 kv amsterdam

🇳🇱  USD HOSTEL | ClinkNOORD AMSTERDAM
🇳🇱 $28 USD HOSTEL | ClinkNOORD AMSTERDAM

Article link: badhuiskade 3 1031 kv amsterdam.

Learn more about the topic badhuiskade 3 1031 kv amsterdam.

See more: https://luongythuhang.com/blog/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *