Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Badhuisweg 115 Den Haag: Ontdek deze prachtige woning nu en geniet van luxe leven in de buurt van het strand!

Badhuisweg 115 Den Haag: Ontdek deze prachtige woning nu en geniet van luxe leven in de buurt van het strand!

Skotel room tour - The Hague campus

badhuisweg 115 den haag

Badhuisweg 115 Den Haag is een opvallende en historische woning gelegen in de prestigieuze wijk van Duinoord. Het huis heeft 4 kamers, waaronder 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het is een geschikt huis voor gezinnen of groepen van 4 personen of minder.

Locatie en toegankelijkheid

Badhuisweg 115 Den Haag ligt in de wijk Duinoord, een zeer populaire wijk vanwege de historische panden en de nabijheid van het centrum van Den Haag. Het huis ligt op loopafstand van het strand van Scheveningen.

Nabijgelegen voorzieningen en attracties

Het huis ligt dicht bij verschillende voorzieningen, waaronder supermarkten, restaurants, en winkels. Het huis ligt ook in de buurt van verschillende attracties, waaronder het Vredespaleis en musea zoals het Gemeentemuseum Den Haag.

Toegankelijkheid met het openbaar vervoer en eigen vervoer

Het huis is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en eigen vervoer. De dichtstbijzijnde tramhalte is op slechts 5 minuten loopafstand en biedt verbindingen naar verschillende gebieden in Den Haag en daarbuiten. Er is ook de mogelijkheid om te parkeren in de nabijgelegen straten, hoewel het parkeren in de straten beperkt is.

Woning en faciliteiten

Badhuisweg 115 Den Haag is een opvallende woning met een mooie tuin. Het huis is gerenoveerd met behoud van originele details en is zorgvuldig ingericht om een authentieke sfeer te creëren. Het huis heeft 4 kamers, waaronder 3 slaapkamers en 2 badkamers. De slaapkamers zijn ruim en bieden veel licht, en de badkamers zijn modern en goed onderhouden.

De woning beschikt over faciliteiten zoals een volledig uitgeruste keuken, wifi en televisie. Er is ook een wasmachine en droger aanwezig. Daarnaast is er een mooi terras in de tuin waar gasten kunnen ontspannen.

Conditie van de woning en hygiëne

De woning is goed onderhouden en wordt tussen elke verhuur grondig schoongemaakt. De hygiëne van de woning is goed en de verhuurder zorgt ervoor dat de woning in goede staat blijft.

Huurprijs en huurcontract

De huurprijs voor Badhuisweg 115 Den Haag is competitief en redelijk met de prijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving. Er zijn geen bijkomende kosten.

Huurcontract en algemene voorwaarden

Het huurcontract voor Badhuisweg 115 Den Haag is duidelijk en bevat alle relevante voorwaarden en bepalingen. Het bevat alles wat nodig is om het verblijf van de huurder soepel te laten verlopen.

Opzegtermijn en verlengingsopties

Er is een opzegtermijn van één maand voor het beëindigen van de huurovereenkomst. Verlenging van de huurovereenkomst is mogelijk in overleg met de verhuurder.

Verhuurder en contactgegevens

De verhuurder van Badhuisweg 115 Den Haag is betrouwbaar en vriendelijk. De verhuurder is altijd bereikbaar en staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Contactgegevens zijn gemakkelijk te vinden op het huurcontract of op de website van de verhuurder.

Mogelijkheid tot bezichtiging en vragen stellen

Er is een mogelijkheid tot bezichtiging van Badhuisweg 115 Den Haag voordat het gehuurd wordt en de verhuurder staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Ervaringen van eerdere huurders

Eerdere huurders hebben positieve ervaringen gehad met het huis en de verhuurder. Ze zijn tevreden met de locatie, faciliteiten en de reactievermogen van de verhuurder wanneer er zich problemen voordoen.

Aanvullende informatie

Huisregels en huisdierenbeleid

Huisdieren zijn niet toegestaan in Badhuisweg 115 Den Haag. Er zijn enkele huisregels, waaronder rookbeleid en het niet organiseren van feestjes in de woning.

Betaling en borgsom

Betaling vindt plaats via een bankoverschrijving en er wordt geen borgsom gevraagd. Betaling wordt voorafgaand aan het verblijf in rekening gebracht.

Technische ondersteuning en onderhoud van de woning

De verhuurder zorgt voor technische ondersteuning en onderhoud van de woning. Eventuele problemen met apparatuur of andere technische problemen worden snel opgelost.

Conclusie

Badhuisweg 115 Den Haag is een mooie en historische woning met veel charme en karakter. De locatie is geweldig en het huis biedt voldoende faciliteiten en voorzieningen voor een comfortabel en aangenaam verblijf. Het is perfect voor gezinnen of groepen van 4 personen of minder die op zoek zijn naar een authentieke en comfortabele ervaring in Den Haag. Als gevolg van de locatie, de faciliteiten en de betrouwbare verhuurder, bevelen we Badhuisweg 115 Den Haag sterk aan aan potentiële huurders die overwegen een plek te huren in deze wijk.

Keywords searched by users: badhuisweg 115 den haag

Categories: Top 48 badhuisweg 115 den haag

Skotel room tour – The Hague campus

See more here: luongythuhang.com

Images related to the topic badhuisweg 115 den haag

Skotel room tour - The Hague campus
Skotel room tour – The Hague campus

Article link: badhuisweg 115 den haag.

Learn more about the topic badhuisweg 115 den haag.

See more: https://luongythuhang.com/blog/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *