Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam – Ontdek de unieke en prachtige omgeving! Klik hier voor meer details.

Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam – Ontdek de unieke en prachtige omgeving! Klik hier voor meer details.

Lễ Xuất Cảnh đoàn bay 20 người E7_3 Hàn Xì Đóng Tàu Huyndai Hàn Quốc|Xklđ Hàn Quốc #Viza7 #Hanquoc

bahialaan 100 3065 wc rotterdam

Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam: Een Uniek Plek!

Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam bevindt zich in een van de meest populaire zakencentra van de stad. Het terrein is een geweldige locatie voor bedrijven van elke omvang en biedt een breed scala aan voorzieningen voor zowel personeel als klanten. Het biedt werkgelegenheid en kantoorgelegenheid in hetzelfde gebouw wat geweldig is voor kleine bedrijven die niet kunnen veroorloven om een grote onroerend goed te huren.

Adresgegevens

Bahialaan 100 bevindt zich op een strategische plek in Rotterdam. Het gebouw ligt dicht bij de snelwegen A20, A13 en A16, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met de auto. Het adres is Bahialaan 100, 3065 WC Rotterdam.

Locatie

Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam is gelegen in een populaire zakenwijk van de stad. Het terrein ligt niet ver van het centrum van Rotterdam en biedt een ruim aanbod aan zakelijke diensten voor bedrijven van alle groottes. Het is een bekend zakencentrum in Rotterdam en is populair bij de lokale zakenlieden vanwege zijn centrale ligging en goede voorzieningen.

Geschiedenis van Bahialaan 100

Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam is altijd al een belangrijk zakencentrum geweest in Rotterdam. Het terrein heeft een interessante geschiedenis die teruggaat tot de jaren 70 toen het voor het eerst gebouwd werd. Destijds was het een populair gebouw met winkels, restaurants en kantoren. In de jaren 90 transformeerde het terrein naar een modern zakenpark. Vandaag de dag is het een van de grootste en meest geavanceerde zakenparken in de stad, waar zowel lokale als internationale bedrijven zich vestigen.

Vastgoedgegevens

Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam is een modern zakencentrum met een beleid gericht op het aantrekken van kleine en middelgrote bedrijven. Het is onlangs gerenoveerd om het te laten voldoen aan de moderne standaard van kantoorfaciliteiten en is nu een van de meest geavanceerde zakencentra in Nederland. Het gebouw dat in de jaren 70 gebouwd werd, is geheel gerenoveerd en voldoet aan de moderne standaard van kantoorgebouwen in Nederland.

Huidige huurders

Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam heeft een breed scala aan huurders, van kleine en middelgrote bedrijven tot grote multinationals. Enkele van de meest prominente huurders zijn IBM, AkzoNobel, Sodexo en KPMG. Dit toont aan dat het terrein interessant is voor zowel nationale als internationale bedrijven. Het is een geweldige plek om zaken te doen in Rotterdam omdat het een van de belangrijkste zakencentra van de stad is.

Werkgelegenheid op Bahialaan 100

Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam biedt werkgelegenheid in de vorm van kantoorruimte en diensten. Het biedt derhalve werkgelegenheid aan professionals, zoals financieel adviseurs, advocaten, en consultants, alsmede administratieve medewerkers in dienstverband van de huurders van het gebouw. Het biedt daarnaast ook werkgelegenheid voor schoonmakers, beveiligers en medewerkers in de horeca die op het terrein werken.

Voorzieningen op het terrein

Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam biedt verschillende voorzieningen op het terrein die gericht zijn op het gemak van het personeel en klanten. Het gebouw beschikt over een restaurant, een cafetaria, fitnessruimte, fietsenstalling, en gratis parkeergelegenheid. Andere voorzieningen zijn onder meer vergaderfaciliteiten, post- en koeriersdiensten, een supermarkt, en een evenementenruimten. Het gebouw biedt tevens gratis Wi-Fi en kabeltelevisie in de gemeenschappelijke ruimten. Dit alles zorgt ervoor dat Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam een geweldige plek is voor zowel ondernemers als werknemers.

Bereikbaarheid

Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam is gemakkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. De belangrijkste snelwegen, A20, A13, en A16, zijn vlakbij het gebouw gelegen. Het station Rotterdam Alexander ligt op loopafstand en er zijn bushaltes naast het gebouw. Voor fietsers zijn er voldoende fietsenstallingen.

Toekomstplannen voor Bahialaan 100

Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam heeft een ambitieus plan om verder te groeien als zakencentrum. Het gebouw wil blijven uitbreiden en investeren in nieuwe technologieën en diensten om de huurders van het gebouw te ondersteunen. Het wil ook de komende jaren energiezuiniger worden en kijken naar manieren om het gebouw nog groener te maken. Dit zal resulteren in een nog betere werkervaring voor de huurders van het gebouw.

FAQs

1. Kunnen kleine bedrijven zich ook vestigen in Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam?

Ja, Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam is gericht op kleine en middelgrote bedrijven, waardoor het een geweldige plek is om te starten, te groeien en te uit te breiden. Het gebouw heeft een beleid gericht op het aantrekken van dit soort bedrijven.

2. Wat zijn de voorzieningen die geboden worden in Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam?

Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam biedt voorzieningen zoals een restaurant, een cafetaria, fitnessruimte, fietsenstalling, vergaderfaciliteiten, post- en koeriersdiensten, en gratis Wi-Fi. Het gebouw beschikt ook over een supermarkt en een evenementenruimten.

3. Is er voldoende parkeergelegenheid bij Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam?

Ja, het gebouw biedt gratis parkeergelegenheid voor zowel personeel als klanten. Het is echter raadzaam om te reserveren omdat het parkeren aan populariteit wint.

4. Is Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, het gebouw ligt op loopafstand van het station Rotterdam Alexander en er zijn bushaltes naast het gebouw.

5. Wie zijn de huidige huurders van Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam?

Enkele van de meest prominente huurders van het gebouw zijn IBM, AkzoNobel, Sodexo en KPMG. Het gebouw biedt een breed scala aan bedrijven van verschillende groottes.

Conclusie

Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam is een geweldig zakencentrum in Rotterdam dat voor zowel lokale als internationale bedrijven geschikt is. Het biedt uitstekende zakelijke diensten en voorzieningen die het gebouw een geweldige plek maken om zaken te doen. Het terrein heeft een interessante geschiedenis en heeft zich ontwikkeld tot een van de meest geavanceerde zakenparken van Nederland. Het heeft ambitieuze toekomstplannen om als zakencentrum te blijven groeien en zich voortdurend te verbeteren. Kortom, Bahialaan 100 3065 wc Rotterdam is een uniek plek voor alle soorten bedrijven.

Keywords searched by users: bahialaan 100 3065 wc rotterdam

Categories: Top 49 bahialaan 100 3065 wc rotterdam

Lễ Xuất Cảnh đoàn bay 20 người E7_3 Hàn Xì Đóng Tàu Huyndai Hàn Quốc|Xklđ Hàn Quốc #Viza7 #Hanquoc

See more here: luongythuhang.com

Images related to the topic bahialaan 100 3065 wc rotterdam

Lễ Xuất Cảnh đoàn bay 20 người E7_3 Hàn Xì Đóng Tàu Huyndai Hàn Quốc|Xklđ Hàn Quốc #Viza7 #Hanquoc
Lễ Xuất Cảnh đoàn bay 20 người E7_3 Hàn Xì Đóng Tàu Huyndai Hàn Quốc|Xklđ Hàn Quốc #Viza7 #Hanquoc

Article link: bahialaan 100 3065 wc rotterdam.

Learn more about the topic bahialaan 100 3065 wc rotterdam.

See more: luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *