Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Baiser Volé Cartier Parfum – Beleef Sensuele Geurervaringen en Koop Nu!

Baiser Volé Cartier Parfum – Beleef Sensuele Geurervaringen en Koop Nu!

Cartier Baiser Volé parfum video commercial

baiser vole cartier parfum

Wat is Baiser Volé Cartier Parfum ?

Baiser Volé Cartier Parfum is een bekend parfum op de markt dat sinds zijn uitgave vele harten heeft veroverd. De naam ‘baiser volé’ betekent ‘gestolen kus’ in het Frans en het parfum is geïnspireerd op het idee van pure elegantie en verleiding. Het werd voor het eerst uitgebracht in 2011 door het Franse luxe merk Cartier en is ontworpen door Mathilde Laurent, de beroemde parfumeur van Cartier.

De geschiedenis van Baiser Volé Cartier Parfum

Baiser Volé Cartier Parfum werd voor het eerst uitgebracht in 2011 en heeft sindsdien veel populariteit gewonnen. Het is een van de meest succesvolle geuren van Cartier en heeft vele prijzen gewonnen. Het parfum is geïnspireerd op de elegante en verleidelijke geur van lelies. Mathilde Laurent was al lange tijd bezig met het creëren van een parfum dat de subtiele, verleidelijke geur van de lelietjes-van-dalen kon vastleggen. Het is echter niet zozeer de leliegeur die opvalt bij deze geur maar vooral de frisse, schone geur van groene, sappige takken. Het is een vrij unieke geur, die in de parfumindustrie goed is ontvangen.

De ingrediënten van Baiser Volé Cartier Parfum

Baiser Volé is een delicaat bloemig parfum, dat voornamelijk gebaseerd is op de geur van lelies. Het parfum bevat ook enkele andere ingrediënten zoals:

– Citroen: Deze frisse en zure geur zorgt voor de frisse topnoten van het parfum.

– Groene noten: Het parfum heeft de geur van groene takken en bladeren om het bloemige aspect te balanceren.

– Lelie: De geur van lelies is het meest prominente aroma van het parfum. Het geeft het parfum een delicate, bloemige, en zoete ondertoon.

– Vanille: De geur van vanille is subtiel aanwezig en breekt de bloemige geur af, zodat het niet te zwaar voor de neus is.

De geur van Baiser Volé Cartier Parfum

De geur van Baiser Volé Cartier Parfum is ontworpen om te vertegenwoordigen wat Cartier noemt ‘de geur van pure elegantie’. Het parfum heeft een frisse, lichte, en toch verleidelijke geur. De citrusachtige topnoten van citroen zorgen voor een frisse geurkracht. Het hart van het parfum wordt gevormd door de zachte geur van lelie, die zorgt voor de onderscheidende en bloemige geur. Het parfum heeft ook een vleugje vanille die zorgt voor een zoete noot in het parfum. De geur van groene takken en bladeren zorgt dan weer voor een aards en natuurlijk aroma. Het is een niet opdringerige en elegante geur, die geschikt is voor elk seizoen.

Hoe gebruik je Baiser Volé Cartier Parfum?

Het parfum kan het best gebruikt worden door een kleine hoeveelheid te spuiten in de hals en op de polsen. Het wordt aanbevolen om het parfum vlak voor u het huis uitgaat aan te brengen. Het parfum kan de hele dag gedragen worden.

Waar kan je Baiser Volé Cartier Parfum kopen?

Baiser Volé Cartier Parfum is verkrijgbaar bij de meeste luxe parfumeriezaken wereldwijd, waaronder de fysieke winkels van Cartier en online webshops. Enkele bekende verkooppunten zijn Sephora, Douglas, Ici Paris XL en de Bijenkorf. Het is ook verkrijgbaar bij verschillende webshops zoals notino.nl, Ici Pari XL, bol.com en perfumelounge.nl. De prijs varieert van winkel tot winkel, maar over het algemeen kost het parfum tussen de 75 en 120 euro.

Alternatieven voor Baiser Volé Cartier Parfum

Net als elk ander parfum heeft Baiser Volé Cartier Parfum zijn eigen unieke mix van ingrediënten en is het mogelijk dat je de geur niet lekker vindt. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven op de markt die een vergelijkbare geur hebben of misschien zelfs beter passen bij jouw voorkeur. Enkele populaire alternatieven voor Baiser Volé Cartier Parfum zijn Jo Malone, Chanel’s No.5 L’Eau, Dior’s J’adore, Narciso Rodriguez’s Fleur Musc, en Tom Ford’s Black Orchid.

De populariteit van Baiser Volé Cartier Parfum

Baiser Volé Cartier Parfum is al jaren een populair parfum op de markt en het is niet moeilijk te zien waarom. Het is een tijdloze geur die geschikt is voor elk seizoen of gelegenheid. Het parfum heeft sinds zijn uitgave veel prijzen gewonnen, waaronder de ‘International Fragrance Association Award’ en de ‘Muse d’Or’. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom het parfum zo populair is geworden onder parfumliefhebbers over de hele wereld.

FAQs

1. Wat betekent ‘baiser volé’ in het Nederlands?
‘Baiser volé’ betekent ‘gestolen kus’ in het Frans.

2. Wanneer is Baiser Volé Cartier Parfum uitgebracht?
Baiser Volé Cartier Parfum is voor het eerst uitgebracht in 2011.

3. Wat zijn de ingrediënten in Baiser Volé Cartier Parfum?
De ingrediënten van Baiser Volé Cartier Parfum zijn citroen, groene noten, lelie, en vanille.

4. Hoe kan Baiser Volé Cartier Parfum het beste gebruikt worden?
Het parfum kan het best gebruikt worden door een kleine hoeveelheid te spuiten in de hals en op de polsen. Het wordt aanbevolen om het parfum vlak voor u het huis uitgaat aan te brengen.

5. Waar kan ik Baiser Volé Cartier Parfum kopen?
Baiser Volé Cartier Parfum is verkrijgbaar bij de meeste luxe parfumeriezaken wereldwijd, waaronder de fysieke winkels van Cartier en online webshops.

6. Wat zijn enkele alternatieven voor Baiser Volé Cartier Parfum?
Enkele populaire alternatieven voor Baiser Volé Cartier Parfum zijn Jo Malone, Chanel’s No.5 L’Eau, Dior’s J’adore, Narciso Rodriguez’s Fleur Musc, en Tom Ford’s Black Orchid.

7. Wat is de prijs van Baiser Volé Cartier Parfum?
De prijs van Baiser Volé Cartier Parfum varieert van winkel tot winkel, maar over het algemeen kost het parfum tussen de 75 en 120 euro.

8. Is Cartier Baiser Volé Parfum nog verkrijgbaar?
Ja, Cartier Baiser Volé Parfum is nog verkrijgbaar in vele luxe parfumeriezaken en online webshops.

9. Een betekenis van ‘baiser volé’ is een gestolen kus. Hoe is de geur van het parfum verleidelijk?
Het parfum is geïnspireerd op de elegante en verleidelijke geur van lelies. Het heeft een frisse, lichte en toch verleidelijke geur. De geur van groene takken en bladeren zorgt dan weer voor natuurlijk aroma. Het is een elegante en niet opdringerige geur die geschikt is voor elk seizoen.

Keywords searched by users: baiser vole cartier parfum cartier baiser volé eau de parfum 100ml, cartier baiser vole 100ml price, cartier baiser vole discontinued, cartier baiser volé gift set, cartier baiser vole perfume review, cartier baiser vole sample, cartier baiser vole parfum 50ml, baiser volé meaning

Categories: Top 37 baiser vole cartier parfum

Cartier Baiser Volé parfum video commercial

See more here: luongythuhang.com

cartier baiser volé eau de parfum 100ml

Cartier Baiser Volé Eau De Parfum 100ml: Een geur als een kus

Cartier is een bekend luxemerk dat in 1847 werd opgericht in Parijs. Het bedrijf staat vooral bekend om zijn elegante en verfijnde collecties sieraden en horloges. Echter, Cartier heeft niet alleen naam gemaakt in de sieraden- en horlogewereld, maar ook in de parfumsector. Een van de meest populaire Cartier-parfums is de Cartier Baiser Volé Eau De Parfum 100ml. Het is een geur die bekend staat om zijn sensuele en verfijnde karakter, die een vrouwelijke verleidelijkheid afdwingt.

Over de geur

Cartier Baiser Volé Eau De Parfum 100ml werd gelanceerd in 2011 en is een heerlijke en elegante geur die in eerste instantie werd ontworpen om te geuren als “de kus van een lelie op de huid van een vrouw”. Het is een frisse en luxueuze geur die perfect past in de collectie geuren van Cartier. De geur is geïnspireerd op de lelie, die als symbool van vrouwelijkheid wordt beschouwd en staat voor romantiek, zuiverheid en verfijning. Het Cartier-parfum is het resultaat van de combinatie van aromatische en bloemige noten, waardoor het een unieke en elegante geur is.

De hoofdnoten van Cartier Baiser Volé Eau De Parfum 100ml zijn lelieblaadjes, frambozen en bergamot. De hartnoten bestaan ​​uit het geurige aroma van leliebloemen die de kern van de geur vormen. Het basisnoten van Cartier Baiser Volé Eau De Parfum 100ml worden gedefinieerd door het zoete aroma van vanille en muskus. De geur is zacht, fris en bloemig en de ingrediënten samen creëren een dromerige en verfijnde geur.

De geur van Cartier Baiser Volé Eau De Parfum 100ml is bedoeld voor vrouwen die zich graag betoverend voelen en erop uit zijn om hun schoonheid te benadrukken. Het is een geur voor een vrouw die zich vrouwelijk en vrouwelijk wil voelen en zich vol zelfvertrouwen wil omdoen. Met Carier Baiser Volé Eau De Parfum 100ml heb je een geur die zeker je zelfvertrouwen kan vergroten, want de geur verwijst naar de aantrekkelijke kracht van de vrouwelijke natuur.

De verpakking

De presentatie van Cartier Baiser Volé Eau De Parfum 100ml is beslist even indrukwekkend als de geur zelf en is een van de kenmerken van het Cartier-merk. Women die bekend zijn met het merk en de kwaliteit die het bedrijf biedt, zullen de karakteristieke rode doos ongetwijfeld herkennen die het parfum beschermt. De verpakking van Cartier Baiser Volé Eau De Parfum 100ml benadrukt het elegante en verfijnde karakter van de geur, die zich richt op de betoverende vrouwelijke natuur. De verpakking van de Cartier geuren en het ontwerp van hun parfumflessen zijn allemaal ontworpen met oog voor detail.

FAQs

Is Cartier Baiser Volé Eau De Parfum 100ml alleen voor vrouwen?

Ja, deze luxueuze geur is bedoeld voor vrouwen.

Hoe lang blijft de geur op de huid?

De duur van een parfum hangt af van een aantal factoren, zoals de huid van de persoon die het gebruikt, de omgevingstemperatuur en de luchtvochtigheid. Over het algemeen blijft Cartier Baiser Volé Eau De Parfum 100ml ongeveer 4-6 uur op de huid zitten.

Op welke gelegenheid kunt u de geur van Cartier Baiser Volé Eau De Parfum 100ml dragen?

Cartier Baiser Volé Eau De Parfum 100ml is een stijlvolle en elegante geur die geschikt is voor elke gelegenheid, of het nu is voor in de avonduren of overdag.

Hoe kan ik de geur langer laten duren?

Sla geen stappen over bij het aanbrengen van de geur. Het is belangrijk om de geur direct op de huid aan te brengen en niet op kleding. Hydrateer je huid voor gebruik van de geur, dit kun je doen door bijvoorbeeld een neutrale moisturizer of body lotion. Spuit de geur op de warme delen van het lichaam, zoals de polsen, nek en decolleté. De warmte versterkt de geur waardoor het langer op de huid blijft zitten.

Conclusie

Cartier blijft indruk maken met haar unieke en luxueuze ontwerpen, waaronder haar parfumcollecties. Cartier Baiser Volé Eau De Parfum 100ml is een van de meest populaire geurstapes van het luxe merk. De geur is zacht, warm en kan de drager van het parfum de sensuele, vrouwelijke kracht schenken. Het zal je zeker onderscheiden van de massa en een indruk maken die niet snel zal worden vergeten.

cartier baiser vole 100ml price

Cartier Baiser Vole 100ml Price in Nederlands: Review, FAQs, and More

Cartier Baiser Vole is an exquisite perfume by the luxury French brand Cartier. Inspired by the uniqueness and beauty of the lily flower, Baiser Vole is a fragrance known for being feminine, elegant, and sensual. In this article, we will explore the price of Cartier Baiser Vole 100ml in Nederlands, its features, and some frequently asked questions.

Cartier Baiser Vole 100ml Price in Nederlands

The price of Cartier Baiser Vole 100ml in Nederlands varies from store to store. However, on average, you can expect to pay between €80 and €100. Depending on the retailer’s promotions, Cartier Baiser Vole might come with a small discount, but it’s always a good idea to compare prices before purchasing.

Features of Cartier Baiser Vole 100ml

Cartier Baiser Vole is a floral fragrance that mimics the scent of lilies. The fragrance is sophisticated, fresh, and clean, with a hint of sensuality. Its primary ingredients include lily, green leaves, and citrus.

One of the reasons why Cartier Baiser Vole is such an iconic fragrance is because it has a unique aroma. The scent of lilies is often associated with springtime, yet Baiser Vole is sophisticated enough to be worn any time of the year. The initial burst of freshness is followed by a gentle floral scent that evokes thoughts of natural beauty and elegance.

If you’re someone who likes to experiment with different scents, Cartier Baiser Vole is an excellent addition to your perfume collection. The fragrance has a subtle charm that lures you in without being overpowering. It’s a perfume that can be worn on both casual and formal occasions, making it a versatile addition to your wardrobe.

Frequently Asked Questions (FAQs)

Is Cartier Baiser Vole 100ml worth the price?
Yes, Cartier Baiser Vole 100ml is worth the price for many reasons. The fragrance is unique, sophisticated, and versatile, so you get a great value for the money. Moreover, it’s a luxury brand perfume that comes in a beautiful bottle, perfect for display or gifting.

Where to buy Cartier Baiser Vole 100ml at the best price in Nederlands?
The price of Cartier Baiser Vole 100ml varies from store to store, so it’s always a good idea to shop around. However, you can find the best prices online, especially during the promotional periods. Online stores such as Douglas, De Bijenkorf, and Ici Paris XL usually offer discounts and coupons that can reduce the cost of the fragrance.

Is Cartier Baiser Vole 100ml a unisex fragrance?
Cartier Baiser Vole 100ml is marketed as a women’s fragrance. However, the scent is gender-neutral and can be appreciated by anyone who likes floral fragrances. The lily scent is refreshing and can be worn by men who prefer lighter colognes to musky and woody scents.

How long does Cartier Baiser Vole 100ml last?
Cartier Baiser Vole 100ml has excellent staying power. The fragrance can last anywhere from 6 to 8 hours on the skin, depending on the weather conditions and your skin type. However, the scent tends to linger on your clothes, so you can enjoy it even longer.

Is Cartier Baiser Vole 100ml suitable for daily wear?
Yes, Cartier Baiser Vole is suitable for daily wear. The fragrance is not overpowering, so it won’t irritate your nose or the people around you. Instead, it adds an elegant touch to your daily routine, making you feel feminine and confident.

What are the notes in Cartier Baiser Vole 100ml?
The primary notes in Cartier Baiser Vole 100ml are lily, green leaves, and citrus. The opening is fresh and green, followed by a floral scent that develops as the fragrance settles on your skin. The base notes include a subtle touch of vanilla, making it a sensual and feminine fragrance.

Conclusion

Cartier Baiser Vole 100ml is an exquisite fragrance that evokes the beauty and elegance of lilies. The scent is unique, sophisticated, and versatile, making it a perfect addition to any perfume collection. The price of Cartier Baiser Vole 100ml in Nederlands varies from store to store, but on average, you can expect to pay between €80 and €100. Shopping around and comparing prices can help you save money and find the best deal.

If you’re someone who enjoys fresh, floral fragrances, we highly recommend trying Cartier Baiser Vole. It’s an excellent choice for daily wear, special occasions, or gifting to someone special. With its long-lasting scent and elegant bottle, Cartier Baiser Vole is a luxury brand perfume that’s worth the investment.

cartier baiser vole discontinued

Cartier Baiser Volé, a fragrance that has captivated millions of women all over the world ever since its launch, has now been discontinued in Nederlands. This news has left many of its loyal users in a state of dismay and confusion. In this article, we will delve deeper into the reasons behind its discontinuation and provide answers to some frequently asked questions.

Cartier Baiser Volé was launched in 2011. The name of the fragrance, which translates to “stolen kiss” in English, gives you an idea of the exotic and mysterious notes it contains. It is inspired by a bouquet of lilies, which is considered a symbol of femininity and sensuality. The floral fragrance is further enhanced by the addition of powdery notes, making it perfect for romantic occasions.

Cartier, a luxury jewelry brand, has always been known for its intricate designs, superior craftsmanship, and attention to detail. This same level of expertise was brought to its fragrances. Cartier’s perfumes are known for their timeless elegance and refined scent, and Baiser Volé was no exception.

The fragrance was created by Mathilde Laurent, a master perfumer at Cartier. She was inspired by the pure and serene beauty of lilies, and this inspiration led to the creation of Baiser Volé. According to Laurent, the fragrance is a tribute to the lily flower and its sensuality. The fragrance is described as fresh, floral, and slightly powdery, making it perfect for all occasions.

So why was the fragrance discontinued in Nederlands? The exact reason behind this move is not known. However, it is believed that the decision was made due to sluggish sales in the region. Many perfume companies often discontinue fragrances if they are not performing well in a particular region or market. The company may decide to discontinue it entirely or introduce it to other regions where it may perform well.

Despite its discontinuation in Nederlands, Cartier Baiser Volé is still available in other parts of the world, including the United States, United Kingdom, and France. It is still a very popular fragrance, and many loyal users are eagerly waiting for it to become available again in Nederlands.

FAQs

1. Is Cartier Baiser Volé still available in other regions?
Yes, the fragrance is still available in other parts of the world. The decision to discontinue the fragrance in Nederlands was due to sluggish sales in the region.

2. Will Cartier Baiser Volé ever be available again in Nederlands?
There is no information available regarding its availability in the region. The company may decide to reintroduce it in the future, but there has been no official announcement.

3. What other fragrances are similar to Cartier Baiser Volé?
There are many fragrances in the market that have similar notes to Cartier Baiser Volé. Some of them include:
– Balenciaga Florabotanica
– Gucci Bloom
– Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh
– Yves Saint Laurent Parisienne
– Chloé Love Story

4. What are some other popular fragrances by Cartier?
Cartier has a rich history of creating popular fragrances. Some of the other popular fragrances by the brand include:
– Cartier Déclaration
– Cartier La Panthère
– Cartier Must de Cartier
– Cartier Santos de Cartier
– Cartier Pasha de Cartier

5. Is it possible to find Cartier Baiser Volé in Nederlands through other means?
Yes, it is possible to find the fragrance through online retailers or through private sellers. However, it is important to ensure that the seller is reputable and that the fragrance is genuine. It is also recommended to check the expiry date before purchase as expired fragrances may not smell the same, and may even cause skin irritation.

In conclusion, Cartier Baiser Volé’s discontinuation in Nederlands may have left many of its loyal users disappointed, but the fragrance is still available in other parts of the world. It is an example of how a company is responsive to the sales trends and will discontinue a product if it is not performing well in a particular region. The fragrance will continue to be loved by millions of women worldwide, and its elegant and refined scent will remain timeless.

Images related to the topic baiser vole cartier parfum

Cartier Baiser Volé parfum video commercial
Cartier Baiser Volé parfum video commercial

Article link: baiser vole cartier parfum.

Learn more about the topic baiser vole cartier parfum.

See more: luongythuhang.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *