Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek De Ambachtelijk Bakker Van Berkom Oss – Proef Nu!

Ontdek De Ambachtelijk Bakker Van Berkom Oss – Proef Nu!

Op bezoek bij bakkerij Oude Hilbert Eibergen

bakker van berkom oss

Bakkerij Van Berkom is een begrip in Oss en omstreken. Het is een ambachtelijke bakkerij die al meer dan 100 jaar bestaat en inmiddels meerdere vestigingen heeft in de stad. De bakkerij staat bekend om zijn specialiteit, het Ossenaartje, maar biedt daarnaast ook een breed scala aan broden, gebakjes en snacks aan.

Het ontstaan van bakkerij Van Berkom in Oss

De geschiedenis van bakkerij Van Berkom gaat terug tot het jaar 1904, toen de grootvader van de huidige eigenaren, Frans Van Berkom, de bakkerij oprichtte in het centrum van Oss. Destijds was het nog een kleine bakkerij, maar al snel groeide het uit tot één van de bekendste en meest geliefde bakkerijen van Oss.

In de jaren 50 nam de vader van de huidige eigenaren, Tinus van Berkom, de bakkerij over en bracht het bedrijf naar een hoger niveau. Hij introduceerde nieuwe producten en technieken en zorgde ervoor dat de bakkerij zich kon blijven ontwikkelen. Zo ging hij bijvoorbeeld als één van de eerste bakkers in de regio over op het bakken van brood in de moderne broodbakmachines.

Tegenwoordig wordt de bakkerij gerund door de derde generatie van de familie Van Berkom, namelijk de broers Rob en Pascal. Zij zijn beide al van jongs af aan betrokken bij het familiebedrijf en hebben de bakkerij inmiddels uitgebreid naar meerdere vestigingen in Oss.

De specialiteit van bakkerij Van Berkom: het Ossenaartje

Het Ossenaartje is een begrip in Oss en omstreken en wordt beschouwd als dé specialiteit van bakkerij Van Berkom. Het is een klein gebakje van bros bladerdeeg met een zachte amandelspijsvulling en een laagje suiker er bovenop. Het Ossenaartje is inmiddels zo populair geworden dat het in heel Nederland te koop is.

Het verhaal achter het Ossenaartje is dat het gebakje in de jaren 50 werd geïntroduceerd door Tinus van Berkom. Hij bedacht het gebakje als alternatief voor de bekende Bossche bol, die destijds nog niet zo bekend was buiten Den Bosch. Het idee sloeg meteen aan en het Ossenaartje werd al snel de specialiteit van de bakkerij.

De verschillende soorten brood die bakkerij Van Berkom aanbiedt

Naast het Ossenaartje biedt bakkerij Van Berkom een breed scala aan broden aan. Van desem- en roggebroden tot ciabatta’s en croissants, er is voor elk wat wils. Alle broden worden nog op ambachtelijke wijze bereid en zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten.

Een bijzonder brood dat bakkerij Van Berkom aanbiedt is het Ossche Volkorenbrood. Dit brood wordt gemaakt van tarwe die verbouwd is op een boerderij in de omgeving van Oss en is daarmee een echt streekproduct. Het is een gezond brood met een volle, nootachtige smaak en een stevige structuur.

De populariteit van de broodjes en snacks in de lunchroom van bakkerij Van Berkom

Naast de bakkerij heeft Van Berkom ook een lunchroom waar klanten kunnen genieten van vers belegde broodjes, hartige snacks en zoete lekkernijen. De lunchroom is een populaire ontmoetingsplek geworden voor locals en toeristen die Oss bezoeken.

Een van de populairste snacks die geserveerd worden in de lunchroom zijn de worstenbroodjes. Deze worden op traditionele wijze bereid en zijn gevuld met heerlijk gekruid gehakt. De kaasbroodjes, saucijzenbroodjes en quiches zijn ook erg populair.

De gebruikte ingrediënten in de producten van bakkerij Van Berkom

Bakkerij Van Berkom hecht veel waarde aan de kwaliteit en herkomst van de gebruikte ingrediënten in haar producten. Zo wordt er uitsluitend gewerkt met biologische bloem en meel van lokale boerderijen en worden er geen kunstmatige toevoegingen gebruikt.

De eieren die gebruikt worden in de producten zijn van scharrelkippen en komen van boerderijen uit de regio. Het vlees voor de worstenbroodjes en andere hartige snacks wordt geleverd door lokale slagers en is van hoge kwaliteit.

Het belang van lokale en duurzame producten voor bakkerij Van Berkom

Bakkerij Van Berkom hecht veel waarde aan het gebruik van lokale en duurzame producten. Door te werken met lokale leveranciers wordt de afstand tussen producent en consument zo kort mogelijk gehouden en wordt er bijgedragen aan de lokale economie. Daarnaast is het gebruik van duurzame producten belangrijk voor de toekomst van onze planeet.

De betrokkenheid van bakkerij Van Berkom bij de gemeenschap van Oss

Bakkerij Van Berkom is al meer dan 100 jaar een begrip in Oss en voelt zich sterk verbonden met de gemeenschap van de stad. Zo steunt de bakkerij regelmatig lokale initiatieven en verenigingen en wordt er samengewerkt met lokale ondernemers.

Daarnaast draagt de bakkerij bij aan de werkgelegenheid in Oss door het bieden van werkgelegenheid aan ruim 85 medewerkers. Van jonge vakantiekrachten tot ervaren bakkers, de bakkerij biedt werkgelegenheid aan mensen van alle leeftijden en achtergronden.

De geschiedenis van de familie Van Berkom en hun connectie met de bakkerij

De familie Van Berkom is al meer dan 100 jaar verbonden met de bakkerij in Oss. Het begon allemaal met Frans Van Berkom, de grootvader van de huidige eigenaren, die de bakkerij oprichtte in 1904. Zijn zoon Tinus nam de bakkerij over in de jaren 50 en bracht het bedrijf naar een hoger niveau.

Tegenwoordig wordt de bakkerij gerund door de derde generatie van de familie, namelijk de broers Rob en Pascal. Beide zijn al van jongs af aan betrokken bij de bakkerij en hebben het bedrijf verder uitgebouwd tot wat het nu is.

De uitbreiding van bakkerij Van Berkom naar meerdere vestigingen in Oss

Door de groeiende populariteit van de bakkerij en de lunchroom is Van Berkom uitgebreid naar meerdere locaties in Oss. Zo zijn er vestigingen in het centrum van de stad, in het winkelcentrum en in de nabijgelegen dorpen Berghem en Herpen.

De toekomstplannen van bakkerij Van Berkom en de verwachtingen voor verdere groei en ontwikkeling

Bakkerij Van Berkom blijft zich ontwikkelen en vernieuwen om te kunnen blijven voldoen aan de wensen van haar klanten. Zo wordt er geëxperimenteerd met nieuwe producten en worden er regelmatig nieuwe lunchgerechten geïntroduceerd.

Daarnaast is Van Berkom bezig met het verduurzamen van haar bedrijfsvoering. Zo wordt er gekeken naar de mogelijkheden om energie te besparen en afval te verminderen.

FAQs

Wat is het Ossenaartje?

Het Ossenaartje is een gebakje van bros bladerdeeg met een zachte amandelspijsvulling en een laagje suiker er bovenop. Het is de specialiteit van bakkerij Van Berkom.

Waar kan ik het Ossenaartje kopen?

Het Ossenaartje is verkrijgbaar in heel Nederland bij verschillende bakkerijen en supermarkten. Bij bakkerij Van Berkom kan je het Ossenaartje uiteraard ook kopen.

Werkt bakkerij Van Berkom met duurzame ingrediënten?

Ja, bakkerij Van Berkom hecht veel waarde aan duurzaamheid en werkt met biologische bloem en meel van lokale boerderijen. Daarnaast worden er geen kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Hoeveel vestigingen heeft bakkerij Van Berkom?

Bakkerij Van Berkom heeft meerdere vestigingen in Oss en omgeving. In de stad zijn er vestigingen in het centrum en in het winkelcentrum en daarnaast zijn er vestigingen in de dorpen Berghem en Herpen.

Is bakkerij Van Berkom betrokken bij de gemeenschap van Oss?

Ja, bakkerij Van Berkom voelt zich zeer betrokken bij de gemeenschap van Oss en steunt regelmatig lokale initiatieven en verenigingen. Daarnaast draagt de bakkerij bij aan de werkgelegenheid in Oss.

Keywords searched by users: bakker van berkom oss

Categories: Top 88 bakker van berkom oss

Op bezoek bij bakkerij Oude Hilbert Eibergen

See more here: luongythuhang.com

Images related to the topic bakker van berkom oss

Op bezoek bij bakkerij Oude Hilbert Eibergen
Op bezoek bij bakkerij Oude Hilbert Eibergen

Article link: bakker van berkom oss.

Learn more about the topic bakker van berkom oss.

See more: https://luongythuhang.com/blog/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *