Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Barnseweg 65 in Barneveld: Ontdek deze schitterende woonlocatie met CTR!

Barnseweg 65 in Barneveld: Ontdek deze schitterende woonlocatie met CTR!

Rondleiding Aeres Barneveld

barnseweg 65 3771 rn barneveld

Barnseweg 65 3771 RN Barneveld: Een veelbelovende locatie in het hart van Nederland

Adresgegevens:
– Straatnaam en huisnummer: Barnseweg 65
– Postcode en plaatsnaam: 3771 RN Barneveld
– Regio en provincie: Gelderland, regio De Vallei

Omgeving van de locatie:
De locatie aan de Barnseweg 65 3771 RN Barneveld is gelegen in de wijk Barneveld-Zuid. De buurt kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel groen en een rustige sfeer. Er zijn in de omgeving diverse voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt op loopafstand en diverse sportgelegenheden. Bedrijven en instellingen in de buurt zijn vooral gericht op de lokale ondernemers.

Beschrijving van de locatie:
De locatie aan de Barnseweg 65 3771 RN Barneveld betreft een vrijstaande woning met een oppervlakte van circa 140 vierkante meter. Het pand beschikt over drie slaapkamers en is gelegen op een perceel van circa 450 vierkante meter. Het pand heeft een woonkamer met eethoek en een open keuken. Vanuit de woonkamer is er uitzicht op de tuin. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. Het pand beschikt ook over een inpandige garage.

Geschiedenis van de locatie:
De locatie aan de Barnseweg 65 3771 RN Barneveld is in 2000 gebouwd. Voorheen bevond zich op deze plek een weiland. Het pand heeft altijd een woonbestemming gehad.

Toekomst van de locatie:
Er zijn op dit moment geen bekende ontwikkelingen voor de locatie aan de Barnseweg 65 3771 RN Barneveld. De toekomstige bestemming zal naar alle waarschijnlijkheid ook een woonfunctie blijven. Gezien de groeiende vraag naar woningen in de omgeving is de prognose voor de waardeontwikkeling positief.

Bereikbaarheid:
De locatie aan de Barnseweg 65 3771 RN Barneveld is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation Barneveld-Noord ligt op circa 10 minuten fietsafstand. Vanaf dit station zijn er directe verbindingen naar onder andere Amersfoort en Apeldoorn. Met de auto is de locatie goed bereikbaar vanaf de nabijgelegen snelwegen A1 en A30. Belangrijke locaties in de omgeving zijn bijvoorbeeld de VUmc in Amsterdam (circa 70 minuten met de auto), Schiphol (circa 60 minuten met de auto) en Utrecht (circa 40 minuten met de auto).

Vraagprijs:
De vraagprijs voor de locatie aan de Barnseweg 65 3771 RN Barneveld is op aanvraag. Het pand kan zowel gekocht als gehuurd worden.

Contactgegevens:
Voor meer informatie of voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met [naam en contactpersoon] via [telefoonnummer] of [e-mailadres].

Juridische aspecten:
De locatie aan de Barnseweg 65 3771 RN Barneveld valt onder het bestemmingsplan ‘Barneveld Zuid’. Op basis van dit plan heeft het pand een woonbestemming. Er zijn geen bijzondere beperkingen of tijdelijke verplichtingen bekend. Het pand is volledig eigendom van de eigenaar.

Keywords searched by users: barnseweg 65 3771 rn barneveld

Categories: Top 95 barnseweg 65 3771 rn barneveld

Rondleiding Aeres Barneveld

See more here: luongythuhang.com

Images related to the topic barnseweg 65 3771 rn barneveld

Rondleiding Aeres Barneveld
Rondleiding Aeres Barneveld

Article link: barnseweg 65 3771 rn barneveld.

Learn more about the topic barnseweg 65 3771 rn barneveld.

See more: https://luongythuhang.com/blog/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *